KaRa_ Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Sweetaśna napisał(a):Kara a masz zdjecia domku w środku jak wygląda:) a i jeszcze jak w domku jest natrysk to nie ma wc? i na odwrót?:roll: Ubikacja podobna jak w Sierakowie czyli kibeek, prysznic, umywalka, lustro, grzejnik ;) A i domek 8osobowy jest na prawdę bardzo duży;)
Izabela124. Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Ja też mam daleko, bo ponad 13h pociągiem do Wrocka, ale naszczeście mam bezpośrednie połączenie to jadę:lol: A jak potem z Wrocka do tej miejscowości dojechac? Autobusem? Mi jak najbardziej lipiec pasuje, bo wtedy jest ciepło;) Tylko tak, zeby gdzieś środek lipca był;) Edit: Kara- moze napisz na pierwszej stronie wątku, ze już miejsce ustalone;)
Rahl Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Pusiakowa, nie rozumiem, skąd wzięły się te 'kłamstwa" ? Hmmmm...? :roll: W tym ośrodku jest pięknie, byłam tam (co prawda nie w domkach, bo tylko się kąpałam w jeziorku). Jeśli nic się nie zmieni w organizacji, to psy będą miały tam radochę :). Mi termin jest obojętny, potrafię się dopasować :razz:. Aha- to psy będą mogły biegać luzem? :multi:
Lorien:) Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Szkoda, ze tak daleko. Ale jesli sie z Gloria i psami nie pogubimy na dworcach to z pewnoscia bez wzgledu na odleglosc dotrzemy na zlot:evil_lol:
Mysia_ Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Jestem :cool3: Tam jest naprwde suuuper :cool3: Psiaki moga biegać luzem, domki sa bardzo fajne, zaraz przy domkach jest jeziorko i super tereny na spacery. Sam ośrodek jest bardzo przestronny ;) i jest specjane miejsce na wielkie ogniska :loveu: A co terminu to zastanawiamy się nad takim jak 20-26 lipiec.....
KaRa_ Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Lorien:) napisał(a):Szkoda, ze tak daleko. Ale jesli sie z Gloria i psami nie pogubimy na dworcach to z pewnoscia bez wzgledu na odleglosc dotrzemy na zlot:evil_lol: I to się nazywa dobre podejście do sprawy:lol:
diabelkowa Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 KaRa_ napisał(a):I to się nazywa dobre podejście do sprawy:lol: gdyby nie praca tez bym takie miala... bo chcialam w czerwcu i lipcu pracowac a w sierpniu i wrzesniu poszalec :evil_lol:
M&T Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Widać, że miejsce naprawdę fajne :multi::multi: I jeśli nie wyjdzie tak jak w Sierakowie i psy naprawdę będą mogły luzem latać to po prostu raj! :evil_lol: I co do miejsca to naprawdę gratuluję Karze znalezienia go! :) Bo rzeczywiście centrum PL jest b. drogie, a i ośrodek na ośrodku jest :roll: A tam widać, że dużo terenów :) a osoby, które mają naprawdę daleko to np. mogą sobie rozłożyć podróż na 2 dni i jedną noc przekimać u dgmaniaków, którzy mają bliżej :bigcool: ale na takie pomysły jeszcze mamy czas :evil_lol:
Karilka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Ha, jak fajnie:loveu:. Górowato KaRa ośrodek jest może ogrodzony? Jaka jest cena? Napiszesz coś o tym?:lol: Opłata za psy itp?
tusia. Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Nie rozumiem podejścia niektórych osób w tym wątku..:shake: Moim zdaniem Kara dobrze zajęła się organizacją zlotu. A jeśli komuś to nie pasuje to niech zorganizuje zlot po swojemu.. Kara bierze pod uwagę większość zlotowiczów. Bo jeśli komuś by zależało to mógł by jechać z daleka. A zapewne te osoby które chcą zlot jak najbliżej siebie by nie pojechały, bo zachorują bądź coś im się stanie.. Przemyślcie czasem swojego posta. Powinniście dziękować Karze, za to że podjęła się organizacji... Czy doprawdy potraficie tylko wybrzydzać i byc na nie?:roll:
Unbelievable Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 tusia. napisał(a):Nie rozumiem podejścia niektórych osób w tym wątku..:shake: Moim zdaniem Kara dobrze zajęła się organizacją zlotu. A jeśli komuś to nie pasuje to niech zorganizuje zlot po swojemu.. Kara bierze pod uwagę większość zlotowiczów. Bo jeśli komuś by zależało to mógł by jechać z daleka. A zapewne te osoby które chcą zlot jak najbliżej siebie by nie pojechały, bo zachorują bądź coś im się stanie.. Przemyślcie czasem swojego posta. Powinniście dziękować Karze, za to że podjęła się organizacji... Czy doprawdy potraficie tylko wybrzydzać i byc na nie?:roll: ale spójrz na to z tej strony- pewnie masz blisko, prawda? a ja 9-10godzin jazdy, nie będzie nawet kiedy psa wysikać:roll: 100km do środka- dla mnie 1,5-2h mniej. Ale już pisałam, nie jest łatwo znaleźć ośrodek dla takiej ilości psów. Tylko czemu aż tak daleko?:roll:
M&T Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Zawsze przecież można wziąć pociąg z conajmniej jedną przesiadką, żeby zrobić krótki spacer z psem ;)
Lorien:) Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Tinka:)']ale spójrz na to z tej strony- pewnie masz blisko, prawda? a ja 9-10godzin jazdy, nie będzie nawet kiedy psa wysikać:roll: 100km do środka- dla mnie 1,5-2h mniej. Ale już pisałam, nie jest łatwo znaleźć ośrodek dla takiej ilości psów. Tylko czemu aż tak daleko?:roll: Logiczne, ze nie znajdzie sie osrodka zlokalizowanego tak, aby odpowiadal on wszystkim. Zapewne na poprzednich 6 zlotach byly osoby, ktore rowniez jechaly na zlot te 9-10 godz i chyba nic im sie nie stalo:roll::shake: Wiekszosc jest ZA takze niepotrzebnie watek zostaje zasmiecany takimi postami, ktore i tak nie wplyna na zapadnieta juz decyzje.:p Z pewnoscia sama nie bede jechala mniej od Ciebie i jakos nie robie z tego takiego dramatu........
Sweet Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 KaRa_ napisał(a):Ubikacja podobna jak w Sierakowie czyli kibeek, prysznic, umywalka, lustro, grzejnik ;) A i domek 8osobowy jest na prawdę bardzo duży;) aha:) bo się dziwiłam ze na stronie ośrodka pisało w jadych domkach toaleta a w innych natrysku nie pisało ze obie rzeczy są wiec sie pytam:) a masz zdjęcia pokoi??
Mysia_ Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Karilka napisał(a):Ha, jak fajnie:loveu:. Górowato KaRa ośrodek jest może ogrodzony? teren jest ogrodzony, ale to jest bardzo duża przestrzeń, więc tak czy inaczej na psy trzeba oko mieć ;)
olekg89 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Super było:evil_lol: P.S.Ma ktoś wątrobe do przeszczepu?:lol:
Bogarka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Do Sulistrowic nie dojezdza pociag? A ten osrodek jest w samych Sulistrowicach czy obok?
olekg89 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Bujający sie pies jest the best.:evil_lol: Co źle ci było o 4 rano iść na szczyt?:diabloti:
komar Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Do Sulistrowic jeździ (jak sie ma szczeście bo to różnie bywa) PKS i autobusy 502 i 512 z Wrocławia. Ale mówię że różnie to bywa bo dwa PKSy nie przyjechały a kolejny trzeba było gonić samochodem żeby sie zatrzymał;P A co do ośrodka to bardzo fajny;) Na szczyt można nawet nocą wejść i nie mam możliwości by sie zgubić (ach te pomysły Olka);P Biedronka jakieś 6 km od ośrodka;P ale bliżej jest mały sklepik:) Chociaż na wiosce latają psy luzem (małe bujająco/pływające):D no i kierowniczka ośrodka też miła i z poczuciem humoru;)
komar Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 co do ceny jesczez nie wiadomo bo cene można negocjować w pewnych przypadkach;) ale myśle że powinno wyjśc mniej wiecej jak poprzednio (okolo 180 zł)
Patikujek Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Ok mi się miejsce podoba, jak komuś nie pasuje to niech sam popróbuje podzwonić zobaczy jakie to trudne znaleźć miejsce dla tylu ludzi a co dopiero dla tylu psów!!!!! Ja się piszę wieć: Patikujek + pies - domek
Recommended Posts