KaRa_ Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Wkurza mnie ta dogomania:angryy::angryy::angryy: Co robie edytuje i robie wyślij, to mnie wylogowuje :angryy::angryy: a jak pisze normalnego posta od początku jest wszystko ok. Estera modzie aktualizuj bo ja już nie mam siły :angryy::angryy::angryy::angryy:
Asia & Ginger Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Ale co Wy chcecie aktualizować? Czy ktoś dzwonił do ośrodka i pytał, czy ten termin jest wolny i czy przyjmą nas wtedy z psami? Bo my o tym nie rozmawialiśmy z babką, ewakuowaliśmy się jak najszybciej. Zloty labków są z tego co pamiętam w maju, więc zanim się nie dowiemy że nas na 100% przyjmą i domki są w tym czasie wolne, nie ma co się cieszyć. :eviltong:
Estera Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Kara nie mam tutaj władzy. Możemy jedynie zamknąć ten wątek (poprosić kogoś) i założyć nowy i niech aktualizuje ktoś kto ma siły.
Estera Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 olekg89 napisał(a):Zniszczymy jej psychikę do końca:evil_lol:upijesz ją wreszcie :diabloti:
Mysia_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Estera napisał(a):Eli na 90 % jedzie ;) a czemu jeszcze jej tu nie ma? :mad: a możemy jeszcze Mareczka? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Komar może by mi go załatwił? :razz::loveu: :diabloti::diabloti::diabloti:
KaRa_ Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Estera napisał(a):Kara nie mam tutaj władzy. Możemy jedynie zamknąć ten wątek (poprosić kogoś) i założyć nowy i niech aktualizuje ktoś kto ma siły. Zamykać nie;) Postaram dopchać się do siostry kompa tam wszystko działa, a nie jak u Pawełka mam 90% rzeczy po blokowanych i później wszędzie problemy.
Estera Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Mysia_ napisał(a):a czemu jeszcze jej tu nie ma? :mad: a możemy jeszcze Mareczka? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Komar może by mi go załatwił? :razz::loveu: :diabloti::diabloti::diabloti:Zarejestrowała się, jak wpuszczę ją do kompa, to może się pojawi :evil_lol: Mi tam Mareczek nie przeszkadza, tylko pamiętaj, że mam 18-nascie lat i...... :diabloti:
Estera Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 KaRa_ napisał(a):Zamykać nie;) Postaram dopchać się do siostry kompa tam wszystko działa, a nie jak u Pawełka mam 90% rzeczy po blokowanych i później wszędzie problemy.Spoko mi tam się nie spieszy :razz:
komar Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Mysia_ napisał(a): a możemy jeszcze Mareczka? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Komar może by mi go załatwił? :razz::loveu: :diabloti::diabloti::diabloti: Zobacze co da się zrobić;D
olekg89 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 A kij z Mareczkiem.Ważne żeby komarek był ,bo zlocik będzie wtedy miernej jakości:roll::loveu:
olekg89 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Mysia-musi mnie ktoś ogrzewać w nocy jak mi kapa schodzi i szukam schronienia:loveu::evil_lol:A nikt tak nie ogrzewa jak duuuży mencizna:lol:
Mysia_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Estera napisał(a):Zarejestrowała się, jak wpuszczę ją do kompa, to może się pojawi :evil_lol: Mi tam Mareczek nie przeszkadza, tylko pamiętaj, że mam 18-nascie lat i...... :diabloti: ...no ewnetualnie się z Tobą podzielę :loveu: w rodzinie nic nie zginie :evil_lol: komar napisał(a):Zobacze co da się zrobić;D hehe :evil_lol: miałeś napisac bardzo się postaram :diabloti: olekg89 napisał(a):A kij z Mareczkiem.Ważne żeby komarek był ,bo zlocik będzie wtedy miernej jakości:roll::loveu: no wiadomo, że Komar potrzebny, żeby miał nam kto na gitarze grać :eviltong: ale Mareczek też potrzebny! :loveu:
rose Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Otwórzmy nowy wątek, ja się mogę zająć aktualizacją:eviltong: mam kompa na wyłączność i nie będzie problemem dla mnie wpisać czy wypisać kogoś z listy;)
Estera Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Mysia_ napisał(a):...no ewnetualnie się z Tobą podzielę :loveu: w rodzinie nic nie zginie :evil_lol: Pewnie, że w rodzinie nic nie zginie :loveu: :loveu: :loveu: Dlatego sylwek był taki słitaśny :evil_lol: :loveu: Nikomu innemu nie pozwoliłabym mówić o sobie szmata :shake:
rose Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 To założę jak już będą pewne informacje co do terminu;)
Mysia_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 olekg89 napisał(a):Mysia-musi mnie ktoś ogrzewać w nocy jak mi kapa schodzi i szukam schronienia:loveu::evil_lol:A nikt tak nie ogrzewa jak duuuży mencizna:lol: hehe :evil_lol::diabloti: rose napisał(a):Otwórzmy nowy wątek, ja się mogę zająć aktualizacją:eviltong: mam kompa na wyłączność i nie będzie problemem dla mnie wpisać czy wypisać kogoś z listy;) dobry pomysł, taki wątek z prawdziwego zdarzenia by się przydał :razz:
Mysia_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 jak znam życie to będziemy zapisywać głupotami oba :evil_lol:
& Gloria & Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Rinuś']Jadę bez zapchleńca bo nie jadę wcale... Rinuś, why? why?:razz:
KaRa_ Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='Rinuś']Jadę bez zapchleńca bo nie jadę wcale... Po po co tamten post? :shake::shake::shake:
komar Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 po to by poinformować ze sie nie jedzie:) lub po prostu odpowiedź na wcześniej zadane pytanie;) a swoją drogą wiele postów z tego tematu jest bez sensu
Rinuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='komar']po to by poinformować ze sie nie jedzie:) lub po prostu odpowiedź na wcześniej zadane pytanie;) a swoją drogą wiele postów z tego tematu jest bez sensu :loveu::loveu::loveu: To czy ja pojadę zależy od tego czy Komar będzie jechał...
Recommended Posts