Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mysia_']ja tam nie wiem :evil_lol: Chociaż nie powiem, żebym bardzo była zachwycona moim zakupami :evil_lol: Nigdy nie mogę znaleźć czegoś co bym chciała, a jak znajdę to za duży rozmiar... albo jak dzisiaj... Super spodnie, a guzik odlatywał :angryy: drugiego takiego rozmairu już nie mieli :roll:
Pochwalisz się jutro bucikami? ;)

Oczywiście:D zaraz Ci na gadu mogę nawet zdjęcie wysłać:evil_lol::evil_lol:

Posted

Estera napisał(a):
Gosia!!!! Naucz się czytać! Pytałam kto bierze,a nie kto nie bierze :diabloti: :eviltong:

zrobiło mi się Ciebie szkoda, że nikt na Ciebie nie zwrócił uwagi to odpisałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

rose napisał(a):
to ja zabiore:eviltong:

Anka jaka Ty dobra jesteś :loveu::evil_lol:

Ja juz jestem prawie spakowana, jeszcze tylko akumulatorki do aparatu jak się naładują i ładowarka do telefonu :cool3: prawie bym zapomniała piżamki :shake:

Posted

Na co Wam płyn do demakijazu? Na śline najlepiej schodzi:diabloti: Polowe warunki dziewczyny, polowe :evil_lol:

A tak właściwie to na co sie pakujecie, bo mi umknęło?

Posted

Mysia_ napisał(a):
ale na ślinę tez nie próbowałam :lol::evil_lol:

Ja tez nie:evil_lol: Tak tylko napisałam, żebyście sie do polowych warunków przyzwyczajały, bo jak kiedys tam na Syberii sie zgubicie, to bedzie trzeba sobie poradzic bez plynu do demakijazu:evil_lol:

A gdzie jedziecie, bo mi umknęło?

Posted

globalnydog193 napisał(a):
Ja tez nie:evil_lol: Tak tylko napisałam, żebyście sie do polowych warunków przyzwyczajały, bo jak kiedys tam na Syberii sie zgubicie, to bedzie trzeba sobie poradzic bez plynu do demakijazu:evil_lol:

A gdzie jedziecie, bo mi umknęło?

Jedziemy na Sylwestra:multi::multi: do Sulistrowic:multi::multi:

Nie dam rady:placz: już nic mi się nie mieści:placz:a jeszcze spodnie, a jeszcze buty:placz:

Posted

Na co Wam płyn do demakijazu? Na śline najlepiej schodzi:diabloti: Polowe warunki dziewczyny, polowe :evil_lol:

ja tam płynu do demakijażu nie używam :eviltong: ale na ślinę tez nie próbowałam :lol::evil_lol: Mocnego make upu nie mam to przy myciu twarzy wszystko schodzi :cool3:
Jako tak cicho tutaj się zrobiło :diabloti:

Posted

rose napisał(a):
Jedziemy na Sylwestra:multi::multi: do Sulistrowic:multi::multi:

Nie dam rady:placz: już nic mi się nie mieści:placz:a jeszcze spodnie, a jeszcze buty:placz:

to możesz tych drugich spodni użyć jako kalesony :evil_lol:

Posted

No to wszystko sie zgadza - jedziecie na sylwestra, bedziecie ekhm lekko chwiejący się :evil_lol: wpadniecie gdzieś w zaspę sniegu i skąd weźmiecie płyn do demakijażu? :evil_lol:

Posted

Mysia napisał(a):
myśle, że w takiej chwili nikt nie pomyśli o tym, że trzeba by było make up zmyć :diabloti::lol:

No jak nie:diabloti: Przeciez o tym kazdy mysli:evil_lol: Toż to pierwszorzędna sprawa:evil_lol:

Posted

rose napisał(a):

ja mam duży plecak i nawet mi troszkę miejsca zostało :cool3:

Posted

No to wszystko sie zgadza - jedziecie na sylwestra, bedziecie ekhm lekko chwiejący się :evil_lol: wpadniecie gdzieś w zaspę sniegu i skąd weźmiecie płyn do demakijażu? :evil_lol:

myśle, że w takiej chwili nikt nie pomyśli o tym, że trzeba by było make up zmyć :diabloti::lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...