rita60 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Domek dla Teriego potrzebny,to takie szorstkie cudo.... Quote
supergoga Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Niestety Teri adopcyjny w szerokim tego słowa znaczeniu nie jest. Powinien mieć dom do socjalizacji. U Pawła niestety nie da rady tego zrobić. Za duzo psów, za mało czasu i Paweł jest niestety za rzadko u nich, żeby dało to efekty. W takiej sytuacji Teri nie ma szansy.:shake: Quote
marta23t Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 właśnie zobaczyłam terierka. śliczny hop do góry! i pamiętajcie potencjalne domki-pies rzadko gryzie bez powodu, warto dać mu szansę..może jakiś tymczas się zgłosi żeby popracować na psinką ??? Quote
supergoga Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Teri zachowuje sie lepiej. Pawła już toleruje - ale to norma. Pawła kochają wszystkie psy. Ale to znak, że w odpowiednim domu Teri miałby szansę. Tyle że z czasem ta szansa maleje i Teri stanie się kolejnym psem, któy spędzi zycie w kojcu przytuliska. Quote
rita60 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Teri czeka na odpowiedzialny i madry domek........ Quote
Margolka Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Skoro poczynił postępy, to może trzeba mu porobić ogłszenia i zacząć polecać koneserom. Z mordki wygląda sympatycznie jak Luna, więc a nuż ktoś się skusi...:loveu: Quote
rita60 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 samoglow napisał(a):Robimy ogloszenia? Cioteczki co tu tak cicho:roll:ponawiam pytanie samoglow dotyczace ogłoszen:cool3: Quote
supergoga Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Teri, nazywany w przytulisky Bandziorem - na razie moim zdaniem nie jest adopcyjny. Nie mamy domów dla łagodnych kochanych psiaków, a skąd wziąć taki, dla teroerkowego nieufniaka. Więc myśle, że musimy się z ogłoszeniami wstrzymać, a jedynie rozpytywac prywatnymi kanałami szukając doświadczonego i cierpliwego opiekuna. Quote
supergoga Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Tak dawno do Bandziorka nikt nie zajrzał. Widziałam się z nim w sobotę - mieszka z Kasią, ustawiony przez nia do pionu. Powoli się prostuje. Może jeszcze będą z niego...psy...;) Quote
rita60 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 supergoga napisał(a):Tak dawno do Bandziorka nikt nie zajrzał. Widziałam się z nim w sobotę - mieszka z Kasią, ustawiony przez nia do pionu. Powoli się prostuje. Może jeszcze będą z niego...psy...;) Mam nadzieje:cool3:to sliczny i pelen uroku piesek. Quote
rita60 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Teri niezwykły pies,dla niezwykłego człowieka.... Quote
supergoga Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Teri - Bandziorek powoli wychodzi na prostą. Quote
rita60 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 supergoga napisał(a):Teri - Bandziorek powoli wychodzi na prostą. To znaczy wycisza sie troche:roll: Quote
supergoga Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Ponoć tak, ale jeszcze droga przed nim. Quote
supergoga Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Bandzior Teri zmienił miejsce pobytu, zamieszkał z Sonia a od dzisiaj - zajmuje sam kojec - bo Sonia pojechała do domu. Szczekał na nas co nieco, ale tak jakby bez przekonania. Specyficzny jest, to dla mnie reakcja lękowa. A on taki maleńki. Quote
supergoga Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Bandzior Teri...wychodzi na spacery na smyczy z wolontariuszkami. Oj, gdyby znalazł się spokojny, cierpliwy domek - Teri wróciłby do normy. Tylko nie ma takiego domku. Quote
rita60 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Teri czeka na cierpliwy i odpowiedzialny domek........ Quote
Bushido Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Powiedzcie mi gdzie on przebywa? W Poznaniu ?? Śliczny jest :) Quote
Recommended Posts