Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety Teri adopcyjny w szerokim tego słowa znaczeniu nie jest. Powinien mieć dom do socjalizacji. U Pawła niestety nie da rady tego zrobić. Za duzo psów, za mało czasu i Paweł jest niestety za rzadko u nich, żeby dało to efekty.

W takiej sytuacji Teri nie ma szansy.:shake:

Posted

właśnie zobaczyłam terierka. śliczny hop do góry!
i pamiętajcie potencjalne domki-pies rzadko gryzie bez powodu, warto dać mu szansę..może jakiś tymczas się zgłosi żeby popracować na psinką ???

Posted

Teri zachowuje sie lepiej. Pawła już toleruje - ale to norma. Pawła kochają wszystkie psy. Ale to znak, że w odpowiednim domu Teri miałby szansę. Tyle że z czasem ta szansa maleje i Teri stanie się kolejnym psem, któy spędzi zycie w kojcu przytuliska.

• 2 weeks later...
Posted

Teri, nazywany w przytulisky Bandziorem - na razie moim zdaniem nie jest adopcyjny. Nie mamy domów dla łagodnych kochanych psiaków, a skąd wziąć taki, dla teroerkowego nieufniaka. Więc myśle, że musimy się z ogłoszeniami wstrzymać, a jedynie rozpytywac prywatnymi kanałami szukając doświadczonego i cierpliwego opiekuna.

• 2 weeks later...
Posted

Tak dawno do Bandziorka nikt nie zajrzał.
Widziałam się z nim w sobotę - mieszka z Kasią, ustawiony przez nia do pionu. Powoli się prostuje. Może jeszcze będą z niego...psy...;)

Posted

supergoga napisał(a):
Tak dawno do Bandziorka nikt nie zajrzał.
Widziałam się z nim w sobotę - mieszka z Kasią, ustawiony przez nia do pionu. Powoli się prostuje. Może jeszcze będą z niego...psy...;)

Mam nadzieje:cool3:to sliczny i pelen uroku piesek.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Bandzior Teri zmienił miejsce pobytu, zamieszkał z Sonia a od dzisiaj - zajmuje sam kojec - bo Sonia pojechała do domu.
Szczekał na nas co nieco, ale tak jakby bez przekonania. Specyficzny jest, to dla mnie reakcja lękowa. A on taki maleńki.