Gdusia Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 We wtorek prawdopodobnie piesio idzie do domku :D:D:D Quote
rita60 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Gdusia napisał(a):We wtorek prawdopodobnie piesio idzie do domku :D:D:D Hura:multi::multi::multi:ale czekamy do wtorku,na potwierdzenie:p Quote
supergoga Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Trzymamy kciuki za jego domek. To już jutro! Quote
supergoga Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Jestem, jestem. Bandzior dzisiaj koło poludnia dopiero pojechał do domku. Czekam na wieści jeszcze jak tam mu jest i wtedy zmienię tytuł. Żeby nie zapeszać. Quote
rita60 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 supergoga napisał(a):Jestem, jestem. Bandzior dzisiaj koło poludnia dopiero pojechał do domku. Czekam na wieści jeszcze jak tam mu jest i wtedy zmienię tytuł. Żeby nie zapeszać. :multi::multi::multi:nareszcie Bandziorek w swoim domku:multi::multi::multi: Quote
rita60 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 supergoga napisał(a):Jestem, jestem. Bandzior dzisiaj koło poludnia dopiero pojechał do domku. Czekam na wieści jeszcze jak tam mu jest i wtedy zmienię tytuł. Żeby nie zapeszać. Czy to juz pewne:roll: Quote
supergoga Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 No, minęło kilka dni i nie ma sygnałów, aby wracał, myślę, że moge zmienić tytuł. Wpłynęła też na konto Fundacji opłata adopcyjna. Czyli...mam nadzieję, że Bandzior ma się dobrze. Jak dowiem się co u niego, napiszę. Quote
Recommended Posts