snuszak Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 jest sliczny i mieszka teraz w schronisku w buku koło poznania :p Quote
supergoga Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Bandzior Teri - pokazuj się i socjalizuj szybko. Może ktoś cię wypatrzy. Quote
supergoga Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Cisza wokół psiaka. Mało ma fanów. Quote
samoglow Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Sliczny psiak. Jak nadejdzie czas chetnie go pooglaszam. Quote
Gdusia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Nasz bandziorek robi naprawde duze postepy :):):) Na poczatku bal sie wszystkiego, spacerow, ludzi, dotyku :( Ale juz jest lepiej :D Chodzi na spacerki i to bardzo ladnie... Dotyku boi sie nadal ale juz nie tak bardzo jak wczesniej ,kiedy podejdzie sie do kojca podchodzi zeby dac sie poglaskac :),bardzo lubi byc glaskany kolo uszka hehe az sam sie nadstawia by go tam glaskac. Quote
Psiara121 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Bandziorek jest slicznym psiskiem tylko potrzebuje nieco czasu... Jednak jak trafił pierwszy raz do schroniska to był bardzo wycofany a teraz przeszedł naprawde niezlą metamorfoze :p:p fakt faktem nadal boi sie glaskania ale gdy podchodzi sie do kojca to Teri bardzo chce podejsc czasami sie daje poglaskac a czasami nie...Ale jak się jeszcze nad nim troszke popracuje to mysle ze bedzie coraz lepiej ;);) Quote
supergoga Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Najlepiej gdyby dochodził do formy we własnym domku. Z włąsnym człowiekiem to ta socjalizacja byłaby szybsza,. Ale skąd takiego ludzia dla Bandziorka poszukać. Quote
Gdusia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 A moze czas zaczac zrobic jakies ogloszenia i napisac w nim ze piesek potrzebuje odpowiedniego czlowieka, bo to piesek po przejsciach Quote
supergoga Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Chyba jutro się zabiorę za te ogłoszenia. Quote
Gdusia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Moze ktos sie zakocha w nim on naprawde jest sliczny tylko trzeba go wykompac i uczesac :) Quote
Gdusia Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Psiara121 powiedz mi jaki psiak nie jest zazdrosny :P Hehe wszystkie by chcialy byc w centrum zainteresowania a niestety tak sie nie da ;/ Quote
Psiara121 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 No Teri był dzisiaj wypuszczony z Piratem :D:D razem sobie biegali w schronisku :p:p Bandziorek robi sie coraz smielszy jednak nadal zachowuje dystans...Dzisiaj jak go z Gdusia na zmiane glaskalysmy to tak mu sie to podobalo z masakra i oczywiscie byl troszke zazdrosny o Pirata i co chwila do nas podchodzil zeby go poglaskac :):) Quote
Psiara121 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Gdusia ja to rozumiem :) wiem ze wszystkie psiaki ze schroniska chcialby by miec nas na wlasnosc ale tak sie niestety nie da :/:/ a nam zalezy na tym zeby wszystkie poczuly sie potrzbne :):) cieszy mnie fakt ze Bandzir coraz bardziej nam ufa :p Quote
Gdusia Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Wczoraj to nawet sam raz podszedl i dal sie poglaska :D Bardzo podobala mu sie drapanko hehe :) Hehe a najlepsze bylo to jak zaczepial sie w pirata bo chcial sie z nim pobawic Quote
Psiara121 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 No dobrze ze pokazuje na co go stac ;D zobaczysz gdy sie do nas tak na 100% przyzwyczai to napewno bedzie z niego super psiak :cool3: Quote
Gdusia Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 No juz jest super :) Tylko szkoda ze jest taki nieufny :( Ale postepy robi duze i to bardzo :multi: Quote
Psiara121 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 No to Bandzior bedzie super pies jak sie przywyczai tak na 100 % :cool3: a no nie dziwie mu sie pewnie byl bity (bo ma duzo strupkow pod sierscia) i jeszcze ten terroryzm Kasi wobec niego :-( no chlopak potrzebuje troche czasu ale i tak juz zrobil wieki krok naprzod :) Quote
Gdusia Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 No nikt nie wie co go w zyciu spotkalo :( Ale szybko sie socjalizuje :) Super psiak z niego ... Hehe tak slodko sie cieszy i merda tym swoim krotkim ogonkiem Quote
Psiara121 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 No i raczej nikt sie nie dowie jakie go przykrosci spotkaly :-( ale jak na psiaka z problemami bardzo dobrze sie socjalizuje :p mam nadzieje ze kiedys w pelni nam zaufa i bedzie wiedzial ze my mu na pewno nic nie zrobimy :) Quote
Gdusia Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 No ja mam tez taka nadzieje :) Ale mozna powiedziec ze troszke juz nam ufa... Quote
Psiara121 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 No ufa ufa ale wiesz ze to nadal nie jest to... Quote
Recommended Posts