Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nasz bandziorek robi naprawde duze postepy :):):) Na poczatku bal sie wszystkiego, spacerow, ludzi, dotyku :( Ale juz jest lepiej :D Chodzi na spacerki i to bardzo ladnie... Dotyku boi sie nadal ale juz nie tak bardzo jak wczesniej ,kiedy podejdzie sie do kojca podchodzi zeby dac sie poglaskac :),bardzo lubi byc glaskany kolo uszka hehe az sam sie nadstawia by go tam glaskac.

Posted

Bandziorek jest slicznym psiskiem tylko potrzebuje nieco czasu... Jednak jak trafił pierwszy raz do schroniska to był bardzo wycofany a teraz przeszedł naprawde niezlą metamorfoze :p:p fakt faktem nadal boi sie glaskania ale gdy podchodzi sie do kojca to Teri bardzo chce podejsc czasami sie daje poglaskac a czasami nie...Ale jak się jeszcze nad nim troszke popracuje to mysle ze bedzie coraz lepiej ;);)

Posted

Najlepiej gdyby dochodził do formy we własnym domku. Z włąsnym człowiekiem to ta socjalizacja byłaby szybsza,. Ale skąd takiego ludzia dla Bandziorka poszukać.

Posted

No Teri był dzisiaj wypuszczony z Piratem :D:D razem sobie biegali w schronisku :p:p Bandziorek robi sie coraz smielszy jednak nadal zachowuje dystans...Dzisiaj jak go z Gdusia na zmiane glaskalysmy to tak mu sie to podobalo z masakra i oczywiscie byl troszke zazdrosny o Pirata i co chwila do nas podchodzil zeby go poglaskac :):)

Posted

Gdusia ja to rozumiem :) wiem ze wszystkie psiaki ze schroniska chcialby by miec nas na wlasnosc ale tak sie niestety nie da :/:/ a nam zalezy na tym zeby wszystkie poczuly sie potrzbne :):) cieszy mnie fakt ze Bandzir coraz bardziej nam ufa :p

Posted

Wczoraj to nawet sam raz podszedl i dal sie poglaska :D Bardzo podobala mu sie drapanko hehe :) Hehe a najlepsze bylo to jak zaczepial sie w pirata bo chcial sie z nim pobawic

Posted

No to Bandzior bedzie super pies jak sie przywyczai tak na 100 % :cool3: a no nie dziwie mu sie pewnie byl bity (bo ma duzo strupkow pod sierscia) i jeszcze ten terroryzm Kasi wobec niego :-( no chlopak potrzebuje troche czasu ale i tak juz zrobil wieki krok naprzod :)

Posted

No nikt nie wie co go w zyciu spotkalo :( Ale szybko sie socjalizuje :) Super psiak z niego ... Hehe tak slodko sie cieszy i merda tym swoim krotkim ogonkiem

Posted

No i raczej nikt sie nie dowie jakie go przykrosci spotkaly :-( ale jak na psiaka z problemami bardzo dobrze sie socjalizuje :p mam nadzieje ze kiedys w pelni nam zaufa i bedzie wiedzial ze my mu na pewno nic nie zrobimy :)