Psiara121 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 No Teri podnosimy podnosimy cie :) nie ma mowy zebys spadl bo musi cie ktos w koncu zobaczyc :p Quote
Psiara121 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 No Bandziorek sie dzisiaj tak slodko cieszyl na nasz widok ze doslownie bylam w szoku :) byl wypuszczony z wszystkimi psiakami i nie zaczepial sie w nie...Podchodzil jak chcial byc glaskany...Psiak sie bardzo zmienil odkad pierwszy raz zobaczylysmy go w schronisku zrobil naprawde duze postepy :p a gbyby poszedl do nowego domku napewno szybko by sie zaaklimatyzowal i stalby sie naprawde super psiakiem :cool3: Quote
Psiara121 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 No Bandzirek szybko sie przyzwyczaja do nas i wogole :) mi sie bardzo podobalo gdy go glaskalam a on zaczla ogonkiem merdac i sie czieszyc :p wczesniej gdy sie go glaskalo to mial ogonek spuszczony a teraz nie teraz uwielbia byc glaskany za uszkami :cool3: i oczywiscie bardzo lubi wychodzic na spcery gdy widzi smycz to ja gryzie i pokazuje ze on tez chce isc na spacer :lol: Quote
Gdusia Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Bandzior coraz bardziej mnie zaskakuje :) Szybko sie oswaja .Fakt nie jest jeszcze tak bardzo ufny jak inne psiaki ale widac ze chce nam zaufac :) Bylam e szoku bo podszedl dzis i polizal mnie po twarzy :) Quote
Gdusia Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Psiara121 napisał(a):No Bandzirek szybko sie przyzwyczaja do nas i wogole :) mi sie bardzo podobalo gdy go glaskalam a on zaczla ogonkiem merdac i sie czieszyc :p wczesniej gdy sie go glaskalo to mial ogonek spuszczony a teraz nie teraz uwielbia byc glaskany za uszkami :cool3: i oczywiscie bardzo lubi wychodzic na spcery gdy widzi smycz to ja gryzie i pokazuje ze on tez chce isc na spacer :lol: pieszczoch sie z niego robi :eviltong:A spacerki to on uwielbia tak jak kazdy psiak Quote
Psiara121 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 No w sumie masz racje kazdy psiak gdy widzi nas wie ze bedzie spacer :) teraz do gromadki zalicza sie takze Bandzior :) Quote
Gdusia Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 No i jak przychodzimy to wszystkie czekaja pod furtka zeby isc na spacerek :) Quote
Psiara121 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 No a jak sie ustawia pod furtka to pozniej jest trudno nam wejsc bo ich jest za duzo :eviltong: Quote
Psiara121 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 No Bandziorek juz poznaje swoich :D:D:D juz z niego taki pieszczoch ze masakra :) dzisiaj na kolanka chcial wskakiwac ale Mrówcia go przegonila :eviltong: Quote
Gdusia Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 A dzisiaj jak sie cieszyl i jaki chetny na spacerek by :) Ale spacerek za tydzien Quote
Gdusia Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Psiara121 napisał(a):No Bandziorek juz poznaje swoich :D:D:D juz z niego taki pieszczoch ze masakra :) dzisiaj na kolanka chcial wskakiwac ale Mrówcia go przegonila :eviltong: Oj ta mrowka :eviltong: No bandziorek juz strasznie sie oswoil juz sie tak nie boi jak na poczatku :) sam zaczepia do zabawy,sam podchodzi bo chce byc glasnaky..Duze postepy zrobil:loveu: Quote
Psiara121 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='Gdusia']Oj ta mrowka :eviltong: No bandziorek juz strasznie sie oswoil juz sie tak nie boi jak na poczatku :) sam zaczepia do zabawy,sam podchodzi bo chce byc glasnaky..Duze postepy zrobil:loveu: Bandziorek zrobil wielkie postepy :D pamietasz przeciez co bylo na poczatku wogole nie chcial sie dac glaskac ani nic a teraz to super psinka jest tylko kapiel by mu sie przydala :eviltong: Quote
Psiara121 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='Gdusia']Oj ta mrowka :eviltong: No bandziorek juz strasznie sie oswoil juz sie tak nie boi jak na poczatku :) sam zaczepia do zabawy,sam podchodzi bo chce byc glasnaky..Duze postepy zrobil:loveu: No Mrówka broni swoich w koncu :eviltong: Quote
Gdusia Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Psiara121 napisał(a):Bandziorek zrobil wielkie postepy :D pamietasz przeciez co bylo na poczatku wogole nie chcial sie dac glaskac ani nic a teraz to super psinka jest tylko kapiel by mu sie przydala :eviltong: Niedosc ze kapiel to jeszcze czesania :) Ale wszystko da sie zrobic :evil_lol: Quote
Gdusia Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Psiara121 napisał(a):No Mrówka broni swoich w koncu :eviltong: Czasem to az ja sie jej boje :eviltong: Quote
Psiara121 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 No Bandziorek za tydzien zabierzemy cie na spacerek bo juz było widać ze niecierpliwy jestes :eviltong: Quote
Gdusia Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Psiara121 napisał(a):No Bandziorek za tydzien zabierzemy cie na spacerek bo juz było widać ze niecierpliwy jestes :eviltong: Tylko z kim pojdzie ?Jego przyjaciel pojechal do domku ...Moze spanielek ? Quote
Gdusia Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Podnosimy :) Ktos i ciebie zauwazy i pokocha :) Quote
Psiara121 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Gdusia napisał(a):Tylko z kim pojdzie ?Jego przyjaciel pojechal do domku ...Moze spanielek ? Wiesz na wybór jest jeszcze 11 innych psiaków :) napewno jakis bedzie chcial isc :eviltong: No spanielek moze isc ostanio bardzo przyjacielski sie zrobił :) Quote
Psiara121 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Gdusia napisał(a):Tylko z kim pojdzie ?Jego przyjaciel pojechal do domku ...Moze spanielek ? Wiesz w schronisku jest jeszcze 11 innych psiaków które napewno eda chcialy isc z nim na spacer :) wiec mamy od koloru do wyboru :) A spanielek moze isc ostatnio sie bardzo przyjacielaki zrobil :) Quote
Gdusia Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 To pojdzie z Edim :) Mu sie przyda spacerek :) Quote
Psiara121 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 No piekny to co jutro spacerek ?? :painting: Pewnie przyda ci sie :) Quote
Gdusia Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Psiara121 napisał(a):No piekny to co jutro spacerek ?? :painting: Pewnie przyda ci sie :) A moze jutro go wyczeszemy ? Quote
Gdusia Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Psiara121 napisał(a):No wyczesac to mozna jutro :) mam nadzieje ze bedzie mu sie podobalo :) Zobaczymy ...J tez mama taka nadzieje :) Quote
Recommended Posts