NadziejaA Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Czy wiadomo jaka psina bedzie? czy duża czy mniejsza? Może jakieś spostrzeżenia co do charakterku? Gdzie aktualnie przebywa? Słodkość, trzeba znaleźć takiej słodyczy dom!!! Quote
Lulka Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 NadziejaA napisał(a):Czy wiadomo jaka psina bedzie? czy duża czy mniejsza? Może jakieś spostrzeżenia co do charakterku? Gdzie aktualnie przebywa? Słodkość, trzeba znaleźć takiej słodyczy dom!!! przypuszczac moge ze bedzie sredni charakter bedzie miec super, bo musi trafic do super domu i kochajacych wlascicieli, ktorzy go odpowiednio ukształtują ;) jest obecnie w hotelu pod Warszawa, ma kontakt z kotem, psami i dziecmi wiec socjalizacja super Quote
Kamila_s Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 lulka..jutro zrobie piekne ogloszenie dla mluszka na n-k;) wierze,ze tam taka perelka bedzie wypatrzona natychmiast;) Quote
Soema Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Wpłaciłam, co mogłam na razie tyle.. Jakby coś wyszło to DT w Krk mógłby być?:> Quote
Lulka Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 dziekuje kochane!!! :loveu: jutro psiaka oglada rodzinka, a ja ogladam rodzinke :evil_lol: trzymac kciuki prosze :p Quote
Bambino Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Lulka napisał(a):dzieki ze zagladasz :loveu: Kubus niestety na zero, wplaty na Lire rozliczy Iza na jej watku ;) Luleczka, miałam wysłać 15 zł za "niby" bazarki, ale czytam na wątku Myszki, że dług już rozliczony, więc myślę że sianko wyślę na rzecz tego małego misiaczka. Gdyby nie to,że w sobotę jadę do Trzebnicy po 9 latka z wrocławskiego schronu, to bym go na pewno wzięła. Ale niestety 4 piesy w mieszkaniu blokowym to już za wiele. :shake: Spróbuję wkleić na naszą klasę. maluszek powinien szybciej znaleźć domek:roll: Quote
Lulka Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Kubus pojechal dzis do domku :multi: Quote
Lulka Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Zamieszkał na targowku w Wawie ;) Panstwo mieli 10 lat psiaka. Umarl w wakacje. W domu jest dorosly i nastoletni syn. W lato psiak bedzie mial dodatkowo wypady na działkę :p Foty mamy obiecane za jakis czas :lol: Quote
Bambino Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Lulka napisał(a):Kubus pojechal dzis do domku :multi: Luleczka!!! Jesteś wielka !!!! :thumbs::thumbs::sweetCyb::sweetCyb: Piesuniu, bądź szczęśliwy :laola: Quote
Soema Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 No i pięknie :lol: oby tak częściej się udawało.. Quote
nika28 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Lulka napisał(a):Kubus pojechal dzis do domku :multi: Ale super !!! Bardzo się cieszę ! :multi: :multi: :multi: Quote
Lulka Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 [quote name='Bambino']Luleczka!!! Jesteś wielka !!!! :thumbs::thumbs::sweetCyb::sweetCyb: Piesuniu, bądź szczęśliwy :laola:[/quote] nie ja tylko Iza go uratowała :lol: piesio w domku ok!!! :loveu: Quote
jkp Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 DLA IZY :roll: (przede wszystkim ale nie tylko dla niej ) wyrazy uznania za determinację i wszystko !! KTO RATUJE JEDNO ZYCIE ... itd . Pozdrawiam Quote
Izabella Hossa Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Sama niewiele mogłabym zdziałać. ...a oto miód dla mego serca. Kubuś w nowym domu :lol: Quote
Yana Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 jaki fajny domek mu się trafił :multi::multi::multi: Quote
Nika_88 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 A jaki fajny piesek trafił się domkowi :eviltong: Quote
Recommended Posts