Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy wiadomo jaka psina bedzie? czy duża czy mniejsza? Może jakieś spostrzeżenia co do charakterku?
Gdzie aktualnie przebywa?
Słodkość, trzeba znaleźć takiej słodyczy dom!!!

Posted

NadziejaA napisał(a):
Czy wiadomo jaka psina bedzie? czy duża czy mniejsza? Może jakieś spostrzeżenia co do charakterku?
Gdzie aktualnie przebywa?
Słodkość, trzeba znaleźć takiej słodyczy dom!!!

przypuszczac moge ze bedzie sredni
charakter bedzie miec super, bo musi trafic do super domu i kochajacych wlascicieli, ktorzy go odpowiednio ukształtują ;)
jest obecnie w hotelu pod Warszawa, ma kontakt z kotem, psami i dziecmi wiec socjalizacja super

Posted

Lulka napisał(a):
dzieki ze zagladasz :loveu:

Kubus niestety na zero, wplaty na Lire rozliczy Iza na jej watku ;)

Luleczka, miałam wysłać 15 zł za "niby" bazarki, ale czytam na wątku Myszki, że dług już rozliczony, więc myślę że sianko wyślę na rzecz tego małego misiaczka. Gdyby nie to,że w sobotę jadę do Trzebnicy po 9 latka z wrocławskiego schronu, to bym go na pewno wzięła. Ale niestety 4 piesy w mieszkaniu blokowym to już za wiele. :shake: Spróbuję wkleić na naszą klasę. maluszek powinien szybciej znaleźć domek:roll:

Posted

Zamieszkał na targowku w Wawie ;)
Panstwo mieli 10 lat psiaka. Umarl w wakacje. W domu jest dorosly i nastoletni syn. W lato psiak bedzie mial dodatkowo wypady na działkę :p

Foty mamy obiecane za jakis czas :lol:

Posted

[quote name='Bambino']Luleczka!!! Jesteś wielka !!!! :thumbs::thumbs::sweetCyb::sweetCyb:
Piesuniu, bądź szczęśliwy :laola:[/quote]

nie ja tylko Iza go uratowała :lol:

piesio w domku ok!!! :loveu:

Posted

DLA IZY :roll: (przede wszystkim ale nie tylko dla niej ) wyrazy uznania za determinację i wszystko !! KTO RATUJE JEDNO ZYCIE ... itd . Pozdrawiam