Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

izabellah-aldonda opiekuje sie sunia przywiazana na łancuchu i pozostawiona samej sobie w szczerym polu
http://www.dogomania.pl/forum/f28/stoi-na-polu-na-lancuchu-rodzi-potrzebne-fundusze-opieka-na-7-dni-117486/index9.html

jej oprawcy za mało dreczeni jednego psiaka wiec kilka dni temu pojawil sie tam szczeniaczek

zakladam Kubusiowy nowy watek i przeklejam wpisy Izy

21.10.2008
"Ja tu szykuje się do zabrania suki , a tam kolejny szczeniak ( nie jej), mały wystraszony piesek w klatce na kury ,a w misce namoczona bułka. Tak się wkur....że gdybym go zastała walnęłabym go w pysk.
Dopiero zapłaciłam rachunek u Weta za leczenie Liry. Sądziłam,że rozmawiam z normalnym człowiekiem. Uzgodniliśmy,ze zabieram Lirę i jest to jego ostatni pies.
Teraz musze zrobić dym raz ,a dobrze, zabranie suki i kolejnego malucha niczego tu nie zmieni."

Poniżej widać szczeniaczka

"jedzonko" malucha -sałatka z porem i kukurydzą

28.10.2008
Kubuś od dziś stróżował . Jego klataka została zamknięta , miski sprzątnięte, a on wystawiony pod gołe niebo pod budę w której są ptaki. Pewnie ich miał pilnować (ok 3 m-czny pies)
Jak przyjechałam najpierw nie mogłam go znaleźć.
Trząsł się ...nie mogłam go nie zabrać.

Posted

bardzo prosimy o wsparcie na hotelik, to koszt az 300 zł miesiac :-( to nasz kolejny pies w hotelu :placz:

i na jedzonko dla szczeniakow

i ogloszenia :modla:

a moze chcialby ktos malego wziac na DT?

Posted

lulka dzięki za wątek, wczoraj znów zasnęłam na siedząco....

Kubuś jest odrobaczony i zaszczepiony, jest bardzo delikatnym małym pieskiem. Potrafi zając się sobą, bawi się zabawkami, nie niszczy w domu, bardzo się przywiązuje do człowieka. Tak się we mnie wtulał,że serce mi pękło gdy go wczoraj musiałam zawieźć do hoteliku, choć tam ma domowe warunki i psy z którymi może sie bawić, to jakoś tak mi smutno było....

Posted

bardzo prosimy o pomoc na utrzymanie malucha
ciagle bierzemy jakies bidy mimo braku srodkow :-(
kazda nawet najmniejsza wplata sie dla nas liczy
moze ktos zechcialby zrobic bazarek?
ja poszperam tez zaraz w szafie, moze jeszcze cos wyszukam

Posted

Jak takie cudo może domku nie znaleźć :shake: czekam na info na razie w sprawie mojego DT, póki co postaram się jutro wpłacić coś na hotelik..
A jak u niego ze szczepieniami, itd?