Jump to content
Dogomania

TRZYŁAPEK JĘDREK O MIODOWYCH OCZACH -ofiara wypadku- MA DOM!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chikinchan napisał(a):

:lol:
Tylko mam wrażenie, choć może dziwnie to zabrzmi, że on "odsypia schronisko", bo co chwilę myka do koszyczka i :sleeping:

Mysle ze masz dobre wrazenie :p bo Jedrka duzo kosztowało to ciągłe czuwanie w schronie i pilowanie wszytskiego i wszytskich ...
Cały czas miałam uczucie , że on w domu bedzie inny niz w schronie i coby nie mowic jestem z niego dumna :loveu:
A teraz wreszcie moze dac na luz i to dzięki Tobie :loveu:

Posted

ewatr napisał(a):
Mysle ze masz dobre wrazenie :p bo Jedrka duzo kosztowało to ciągłe czuwanie w schronie i pilowanie wszytskiego i wszytskich ...
Cały czas miałam uczucie , że on w domu bedzie inny niz w schronie i coby nie mowic jestem z niego dumna :loveu:
A teraz wreszcie moze dac na luz i to dzięki Tobie :loveu:

No tak mi się właśnie wydaje, że on w tej całej recepcyjnej wrzawie i w ciągłym ruchu był ciągle zmęczony i może też dlatego zęby szczerzył na psy i odganiał je od siebie, żeby mieć trochę spokoju...:roll:
A tu spokoju ma dużo, to i pospać można :lol:
Troszkę dzięki mnie:oops: ale i dzięki tacie, że się dał przekonać, że jak wyjedziemy, to Jędrek będzie fajnym kumplem do towarzystwa i że będzie u nas szczęśliwszy niż w schronisku.

Dzisiaj Jędrek już o wiele bardziej ciekawski- zrobił sobie wycieczkę po domu i poobwąchiwał różne kąty.
'Tylko co to za pies w tym dużym lustrze? Jak podchodzę, to i on podchodzi, obwąchuje, ale jakiś mało kontaktowy jest- lepiej zostawię go w spokoju' :eviltong:

Posted

uch Jedrula:D ależ miło się czyta takie njusy :) i jak słodko śpi w koszyczku :D odpoczywaj jędrula bo ostatnie pare miesiecy było dla Ciebie bardzo trudne.... wypadek , opoeracje, rehabilitacje, nauka chodzenia, nauka człowieka.... cieżka praca dla małego psiaka, o miiodowych oczach ... teraz już możesz spokojnie zasypaić i ochoczo wstawać bo masz Rodzine i "swoje miejsce na mapie" :) buziaki dla Ciebie Jędrula:buzi:

i buziaki dla ChikinChan :) :buzi: życze Wam samych najpieknijeszych dni :) a pzodroweinia przekaże reszcie naszej bosskiej Ekipy kundelkowej heheh :Rose:

czekamy na wiecej wiecej fot Waszych :loveu:

:bluepaw:

Posted

[quote name='matinestka'] teraz już możesz spokojnie zasypaić i ochoczo wstawać bo masz Rodzine i "swoje miejsce na mapie" :) buziaki dla Ciebie Jędrula:buzi:

Rodzina Jędrkiem zachwycona :loveu: a i on coraz chętniej się przytula i domaga się pieszczot- zaczepia łapką i nosem rękę podnosi, żeby go głaskać :razz::p

i buziaki dla ChikinChan :) :buzi: życze Wam samych najpieknijeszych dni :)
Dziękuję!! :loveu::buzi:

czekamy na wiecej wiecej fot Waszych :loveu:
Proszę bardzo :lol:

Pozdrawiamy wszystkich!
:hand:

Posted

Jakoś szczególnie nowego roku nie obchodzimy, to raczej zwykły dzień dla nas, ale dziękujemy za pamięć :p
A wszystkim życzymy wszystkiego naj naj codziennie, zwłaszcza Kundelkowym psiakom ;)

Pozdrawiamy!

Posted

Dziękujemy :cool1:

Komu śniegu, komu?? :razz:
Sypie i sypie, Jędrkowi śnieg chce biały płaszczyk zrobić, ale chłopak woli się otrzepać i zmykać w pobliże piecyka, albo przytulić się i pospać :loveu:

Posted

[quote name='Chikinchan']A proszę bardzo :cool1:

http://images46.fotosik.pl/45/995423369ec91be4med.jpg

Jędrula kanapowy :lol: :

http://images27.fotosik.pl/309/286e2cad48e34027med.jpg

To już tydzień Jędrulka u nas :loveu: i jest coraz fajniej :p

Pozdrawiamy stęsknioną Ciocię Ewę ;)

Dziękuje za pozdrowienia :loveu:

i powiem Ci ze ponieważ do schroniska doszła cywilizacja :evil_lol:czyli internet to i pracownicy schroniska zachwycaja sie przemiana Jedrusia i tak jak Agata pisze - taki spokojny , taki bezpieczny a ja dodam ze taki sliczny siersc taka jak wypastowana no jednym słowem cudo :bigcool:

Posted

:Cool!::Cool!:

W takim razie pozdrawiamy serdecznie wszystkich pracowników Kundelka i dziękujemy za opiekę nad Jędrulem!! :p

Cudo zadomawia się coraz bardziej. Chętnie wychodzi na spacerki, bryka po śniegu, o tak: :Dog_run:

To znaczy bryka na ile tylko flexi pozwala;) Najchętniej pobiegałby bez smyczy, ale jeszcze nie pozwalamy :roll:

Po powrocie ze spacerku trzeba wyczyścić łapki ;)

Wtedy pies jest bardzo z siebie zadowolony :lol:

A skoro humor dopisuje, to trzeba trochę panią pozaczepiać

Teraz można spokojnie pogryźć kostkę

:razz::lol:

Posted

Jędruś, jeszcze niedawno widziałam Cię w schronie, a teraz??? Pełen relaks, pełnia szczęścia:cool3:

Nic bardziej optymistycznie nie nastraja jak tego typu historie:multi:.
Oby było ich więcej.

Pozdrówka dla Ciebie Jędrusiu i dla Twojego Domku:hand: