agata51 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Sama słodycz! Odsypiaj, Jędrulku. Nareszcie śnią ci się piękne, kolorowe sny. Quote
ewatr Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Chikinchan napisał(a): :lol: Tylko mam wrażenie, choć może dziwnie to zabrzmi, że on "odsypia schronisko", bo co chwilę myka do koszyczka i :sleeping: Mysle ze masz dobre wrazenie :p bo Jedrka duzo kosztowało to ciągłe czuwanie w schronie i pilowanie wszytskiego i wszytskich ... Cały czas miałam uczucie , że on w domu bedzie inny niz w schronie i coby nie mowic jestem z niego dumna :loveu: A teraz wreszcie moze dac na luz i to dzięki Tobie :loveu: Quote
Chikinchan Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 ewatr napisał(a):Mysle ze masz dobre wrazenie :p bo Jedrka duzo kosztowało to ciągłe czuwanie w schronie i pilowanie wszytskiego i wszytskich ... Cały czas miałam uczucie , że on w domu bedzie inny niz w schronie i coby nie mowic jestem z niego dumna :loveu: A teraz wreszcie moze dac na luz i to dzięki Tobie :loveu: No tak mi się właśnie wydaje, że on w tej całej recepcyjnej wrzawie i w ciągłym ruchu był ciągle zmęczony i może też dlatego zęby szczerzył na psy i odganiał je od siebie, żeby mieć trochę spokoju...:roll: A tu spokoju ma dużo, to i pospać można :lol: Troszkę dzięki mnie:oops: ale i dzięki tacie, że się dał przekonać, że jak wyjedziemy, to Jędrek będzie fajnym kumplem do towarzystwa i że będzie u nas szczęśliwszy niż w schronisku. Dzisiaj Jędrek już o wiele bardziej ciekawski- zrobił sobie wycieczkę po domu i poobwąchiwał różne kąty. 'Tylko co to za pies w tym dużym lustrze? Jak podchodzę, to i on podchodzi, obwąchuje, ale jakiś mało kontaktowy jest- lepiej zostawię go w spokoju' :eviltong: Quote
agata51 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Buziak i mizianko na dobranoc, maleńki. Quote
matinestka Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 uch Jedrula:D ależ miło się czyta takie njusy :) i jak słodko śpi w koszyczku :D odpoczywaj jędrula bo ostatnie pare miesiecy było dla Ciebie bardzo trudne.... wypadek , opoeracje, rehabilitacje, nauka chodzenia, nauka człowieka.... cieżka praca dla małego psiaka, o miiodowych oczach ... teraz już możesz spokojnie zasypaić i ochoczo wstawać bo masz Rodzine i "swoje miejsce na mapie" :) buziaki dla Ciebie Jędrula:buzi: i buziaki dla ChikinChan :) :buzi: życze Wam samych najpieknijeszych dni :) a pzodroweinia przekaże reszcie naszej bosskiej Ekipy kundelkowej heheh :Rose: czekamy na wiecej wiecej fot Waszych :loveu: :bluepaw: Quote
Chikinchan Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='matinestka'] teraz już możesz spokojnie zasypaić i ochoczo wstawać bo masz Rodzine i "swoje miejsce na mapie" :) buziaki dla Ciebie Jędrula:buzi: Rodzina Jędrkiem zachwycona :loveu: a i on coraz chętniej się przytula i domaga się pieszczot- zaczepia łapką i nosem rękę podnosi, żeby go głaskać :razz::p i buziaki dla ChikinChan :) :buzi: życze Wam samych najpieknijeszych dni :)Dziękuję!! :loveu::buzi: czekamy na wiecej wiecej fot Waszych :loveu: Proszę bardzo :lol: Pozdrawiamy wszystkich! :hand: Quote
ewatr Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Ale cwaniak w oczy patrzy :lol: madre psisko :eviltong: i jak tu go nie kochac ???:loveu: Quote
matinestka Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Jedrula łał :d alez TY cudnie wygladasz w nowym Domu :) normalnie jak nie ten :D:D:D ( a to dopiero czwarty dzien .. co będzie dalej :eviltong: :evil_lol:) :bluepaw: Quote
Chikinchan Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='ewatr'] i jak tu go nie kochac ???:loveu: Nie da się! :lol!: Bo Jędrek jest :cool2: Quote
agata51 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Jędrulu, jak my ci zazdrościmy tego śniegu! U nas tak ponuro, że na spacer nie chce się wyjść. Pozdrawiamy - Mixer, Holka i Betka. :loveu: Quote
ewatr Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Dla całej Rodziny Jedruli serdeczne zyczenia : Quote
Chikinchan Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Jakoś szczególnie nowego roku nie obchodzimy, to raczej zwykły dzień dla nas, ale dziękujemy za pamięć :p A wszystkim życzymy wszystkiego naj naj codziennie, zwłaszcza Kundelkowym psiakom ;) Pozdrawiamy! :hand: Quote
Chikinchan Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Dziękujemy :cool1: Komu śniegu, komu?? :razz: Sypie i sypie, Jędrkowi śnieg chce biały płaszczyk zrobić, ale chłopak woli się otrzepać i zmykać w pobliże piecyka, albo przytulić się i pospać :loveu: Quote
wieso Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Zyczymy w Nowym 2009 Roku samych dobroci i oby sczczescie Was nigdy nie opuscilo. Wiesia i Kredka Quote
ewatr Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 A moze jakas fota dla stesknionych ciotek?;) Quote
Chikinchan Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 A proszę bardzo :cool1: Jędrula kanapowy :lol: : To już tydzień Jędrulka u nas :loveu: i jest coraz fajniej :p Pozdrawiamy stęsknioną Ciocię Ewę ;) :hand: Quote
agata51 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Jest już taki spokojny, taki pewny, taki bezpieczny! Oj, chyba coś mi wpadło do oka! Quote
ewatr Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Chikinchan']A proszę bardzo :cool1: http://images46.fotosik.pl/45/995423369ec91be4med.jpg Jędrula kanapowy :lol: : http://images27.fotosik.pl/309/286e2cad48e34027med.jpg To już tydzień Jędrulka u nas :loveu: i jest coraz fajniej :p Pozdrawiamy stęsknioną Ciocię Ewę ;) :hand: Dziękuje za pozdrowienia :loveu: i powiem Ci ze ponieważ do schroniska doszła cywilizacja :evil_lol:czyli internet to i pracownicy schroniska zachwycaja sie przemiana Jedrusia i tak jak Agata pisze - taki spokojny , taki bezpieczny a ja dodam ze taki sliczny siersc taka jak wypastowana no jednym słowem cudo :bigcool: Quote
Chikinchan Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 :Cool!::Cool!: W takim razie pozdrawiamy serdecznie wszystkich pracowników Kundelka i dziękujemy za opiekę nad Jędrulem!! :p Cudo zadomawia się coraz bardziej. Chętnie wychodzi na spacerki, bryka po śniegu, o tak: :Dog_run: To znaczy bryka na ile tylko flexi pozwala;) Najchętniej pobiegałby bez smyczy, ale jeszcze nie pozwalamy :roll: Po powrocie ze spacerku trzeba wyczyścić łapki ;) Wtedy pies jest bardzo z siebie zadowolony :lol: A skoro humor dopisuje, to trzeba trochę panią pozaczepiać Teraz można spokojnie pogryźć kostkę :razz::lol: Quote
Tuuli Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Jędruś, jeszcze niedawno widziałam Cię w schronie, a teraz??? Pełen relaks, pełnia szczęścia:cool3: Nic bardziej optymistycznie nie nastraja jak tego typu historie:multi:. Oby było ich więcej. Pozdrówka dla Ciebie Jędrusiu i dla Twojego Domku:hand: Quote
ewatr Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Jedrus ciotka taka zaganiana w pracy ale przyszła cie odiwedzic i zobaczyc jak sie miewasz :lol: Quote
Chikinchan Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 A ku ku!! :mdrmed: [SIZE=2]Pozdrawiamy! :hand: Quote
Magdalenkl Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Jędrula .... jak dobrze cie widziec w mowym domu :loveu: Quote
Recommended Posts