Chikinchan Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Oj Królewicz z niego pełną gębą :lol: tylko podległe mu tereny sporo mniejsze niż w carskiej Rosji ;) Ale Jędrek nie narzeka. Skoro każda wiadomość jest miła to zdradzę, że jest tylko jedna sytuacja kiedy Jędrek ma tatę gdzieś- gdy słyszy "Zostaniesz w domu, a ja idę", wypina się i maszeruje do sypialni :mdrmed: Chrzanić takie zostawanie samemu!! :eviltong: Fotki będą na 100% Już się nie mogę doczekać, żeby móc je zrobić (no i oczywiście Jędrka wyprzytulać) Z 'zaszczycaniem' :lol: może być problem, bo przyjeżdżamy tylko na 5 dni, a sobota jest zarezerwowana na ślub znajomych (zresztą główny cel naszego przyjazdu) więc chyba raczej się nie uda wpaść do Kundelka :shake: nad czym bardzo ubolewam... :placz: Quote
Chikinchan Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Cześć wszystkim zaglądającym do Jędrka! :p Wklejam obiecane zdjęcia Zrobione przez tatę w zimie i na wiosnę: Quote
Chikinchan Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Z ukochanym panem :p W łóżku :razz: A teraz zdjęcia zrobione ostatnio przeze mnie: Quote
Chikinchan Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 I znowu w łóżeczku, tym razem ze mną :cool3::p Jędrolini ma się dobrze, bryka sobie do woli na trawce, a czasem goni na tych swoich łapeczkach tak szybko, że aż trudno uwierzyć, że jednej mu brakuje :crazyeye: A teraz drzemie sobie słodko na kolanach mamy :p Pozdrawiamy! :hand: Quote
ewatr Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Ale to psisko miało farta ze trafił do Was :loveu: Tak radosnego i wyluzowanego Jędrusia to mogłam sobie tylko wymarzyć :lol: Te sceny łozkowe :evil_lol: ten usmiech przy Panu ..ta łapeczka rozdawana wszystkim domownikom do woli ... Normalnie najszczesliwszy pies na swiecie :loveu: wielkie BUZi dla Jedrusia od ciotki Ewy :calus: Quote
Chikinchan Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 ewatr napisał(a): Tak radosnego i wyluzowanego Jędrusia to mogłam sobie tylko wymarzyć :lol: Jak to fajnie, że czasami marzenia się spełniają, nie? ;) ewatr napisał(a): Normalnie najszczesliwszy pies na swiecie :loveu: Mniej szczęśliwy jest tylko wtedy kiedy musi zostać w domu sam :roll: ewatr napisał(a): wielkie BUZi dla Jedrusia od ciotki Ewy :calus: Z przyjemnością Jędrula wyściskam :loveu: Quote
ewatr Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Czy mnie sie zdaje ? Czy to sie ogrodzenie buduje ?:evil_lol:;) http://images43.fotosik.pl/134/8b39ebaebf84b448med.jpg Quote
Chikinchan Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Buduje się, buduje, a Jędrek tę budowę nadzoruje ;):razz: Nawet się zakumplował z panami budowlańcami :lol: Jak będę mieć chwilkę to wstawię jeszcze zdjęcia Kierownika Budowy :eviltong::lol: Quote
Chikinchan Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Kierownik Budowy w akcji :lol:;) Nawet koparka mu nie jest straszna :cool3: Quote
Chikinchan Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Po ciężkim dniu pracy nie ma to jak odpocząć obok pani :p Quote
GuniaP Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Oj ale się naszemu Jedrusiowi domek trafił, domek-marzenie :) Bardzo się cieszę, a inwestycja będzie bardzo dobrze dopilnowana pod jedrusiowym nadzorem budowlanym :) Quote
ewatr Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Spory kawał tego ogrodzenia :crazyeye: to ja juz sie przestaje dziwic ze tyle Was nie ma ;) :eviltong: ale Jedrus to widac ze własciwy pies na własciwym miejscu szef pełna geba :loveu: Quote
Chikinchan Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='GuniaP'] Bardzo się cieszę, a inwestycja będzie bardzo dobrze dopilnowana pod jedrusiowym nadzorem budowlanym :) A jakże! Jędrek ma oko na wszystko :mdrmed: [quote name='ewatr']Spory kawał tego ogrodzenia :crazyeye: to ja juz sie przestaje dziwic ze tyle Was nie ma ;) :eviltong: Spory też kawał ogródka, ale Jędrek nie narzeka- wręcz przeciwnie, cały teren obchodzi kilka razy dziennie, jak najlepszy stróż :cool1: A jak już będzie można, to się postaramy, żeby sam tego wszystkiego pilnować nie musiał ;) ale Jedrus to widac ze własciwy pies na własciwym miejscu szef pełna geba :loveu:Pewnie że szef :lol: I pomyśleć, że chcieliśmy psa do towarzystwa, a trafił się nam taki wszechstronnie uzdolniony specjalista 8-) Pozdrawiamy serdecznie! I jeszcze trochę Jędrka ;) :hand: Quote
Chikinchan Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Cześć wszystkim! :p Jędrek ma od 3 tygodni nowego kolegę, Felka. Dogadują się już całkiem nieźle, bawią się razem i w ogóle. Feluś jest jeszcze trochę nieśmiały, ale czuje się już coraz pewniej na 'nowych śmieciach' ;) i zaczyna szczekać na obcych i razem z Jędrolinim patrolować teren :lol: Wyglądają przy tym trochę jak Flip i Flap, bo Jędrek jest duży, a Felek to taka mała żaba, a do tego chudzina. Zresztą zobaczcie sami: Czujni obrońcy na straży ;) I wspólne lenistwo: Quote
Chikinchan Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Nawet pranie chłopaki robią razem! 8):mdrmed: Quote
Chikinchan Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 I jeszcze Feluś solo: A tak wyglądała pierwsza kąpiel Felka w nowym domu (a właściwie pierwszy prysznic ;) ) Felek uwielbia jak się go przykrywa Słodko, prawda? :loveu: Pozdrowienia! :hand: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 ale sie im poszczęściło :multi: a jak pięknie wyglądają:cool3::p:loveu: Quote
gosiulaa Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Feluśśś... :loveu: Jędruś...!:loveu: Jesteście cudowni :multi: Niezła wam się rodzinka trafiła :p:multi: Quote
matinestka Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 hej Ewelino :buzi: zdjęcia Flipa i Flapa ogląda się wyśmienicie:) miód na moje Serce:loveu: Jędrulec zawadiaka i pracoholik i Feluś leniuszek :) po prostu obłęd na kólkach :) w momencie kiedy napisalaś na którymś z wątków, już nie pamiętam dokładnie na którym,że jest szansa na domek dla Felka .. jakoś tak mnie przeszyła myśl... że to o Was chodzi .. i intuicja nie zawiodła:) jak dostałam maila od Ciebie.. to już było oczywiste wszystko :) strasznie się cieszę oglądając i czytając Twoje relacje... i mam taką nadzieję, że odwiedzicie nas kiedyś w schronisku .. bo przyzan szczerze, że bardzo bym chciała Was i tę Dwójke zobaczyć w realu :) ściskam Was bardzo mocno i posyłam buziole :buzi: :bluepaw: Quote
Chikinchan Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Dziękuję! Też przesyłam :calus: i :buzi: Chętnie byśmy przyjechali, ale na razie nie możemy :shake: Byliśmy w domu na kilka dni i już wyjeżdżamy :-( Ledwo się przywitałam z chłopakami (i wreszcie zobaczyłam Feliniego na żywo :multi: ) a tu już trzeba się żegnać... no ale co poradzić? :roll: Cieszę się, że w ogóle mogłam trochę z psiakami pobyć. Leniuchy z nich straszne, ale co rano biegną się przywitać, słodziaki kochane :loveu: Feluś jest jeszcze trochę nieśmiały, lubi sobie czmychnąć na kanapę do pokoju obok, ale coraz częściej pcha się na ręce i szuka towarzystwa :p Obserwując jego zachowanie dochodzę do wniosku, że musiał być bity, biedaczek (jak można bić jakiegokolwiek psiaka, a co dopiero takie maleństwo!? :mad: ) więc tym bardziej się cieszę, że trafił do nas. Wrzucam jeszcze parę fotek: Felicjan :lol: we własnej osobie: Ze mną :razz: Z tatą Quote
Chikinchan Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Jędrzej portretowy ;) Chłopaki z mamą: Wspólne jedzonko: Żal się rozstawać z moimi kochanymi chłopaczkami, ale przynajmniej zostają zdjęcia :roll::oops: Pozdrawiamy serdecznie!! :hand: Quote
ewatr Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Chikinchan'] Ze mną :razz: http://images44.fotosik.pl/183/5e476f8f8d735a2e.jpg Wreszcie zdjecia i przytulaki z Pancia :loveu: Super obaj panowie wygladaja a jak sie razem trzymaja az miło popatrzec :lol: Quote
Chikinchan Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Jak się razem bawią, to też miło popatrzeć, tylko ufocić trudno, bo albo biegaja za szybko i zdjęcia nie wychodzą, albo jest za gorąco i im się biegać nie chce :lol: Ale chłopaki cudne, aż się serducho raduje jak ich razem widzę :p:loveu: Quote
Chikinchan Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Hej! Nareszcie (po ponad tygodniu :angryy: ) mogę wejść na Dogomanię :multi: a to dobra okazja, żeby pokazać parę zdjęć chłopaków i napisać, że zakumplowali się już na całego i regularnie robią sobie rajdy po trawce i zapasy na kanapie- i to takie, że aż poduszki lądują na podłodze! :lol::razz: Niestety tato nie może za nimi nadążyć, żeby ten proceder ufocić :shake: dlatego zdjęcia będą bardziej statyczne :roll: Jędras zadowolony: I znudzony pozowaniem do zdjęć :lol: : 'No nie błyskaj już tyle!' ;) Quote
Recommended Posts