Jump to content
Dogomania

TRZYŁAPEK JĘDREK O MIODOWYCH OCZACH -ofiara wypadku- MA DOM!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewatr napisał(a):
Powiem tak - jak widze takie adopcje to mi serce rosnie :loveu:

pozdrawiam :calus:

Dziękujemy i też pozdrawiamy! :calus:

Żeby serducho jeszcze troszkę urosło ;) :

Pozdrawiamy wszystkich!
:hand:

Posted

Az sie łza w oku kreci jak sie widzi taka miłosc od pierwszego wejrzenia :loveu: Jedrek widać , ze juz całkiem "przepał" w odchłani uczucia do Pancia :lol:

Posted

ewatr napisał(a):
Az sie łza w oku kreci jak sie widzi taka miłosc od pierwszego wejrzenia :loveu: Jedrek widać , ze juz całkiem "przepał" w odchłani uczucia do Pancia :lol:

I vice versa ;):lol:

Posted

Chikinchan napisał(a):
I vice versa ;):lol:

To widac :lol:

Chikinchan a ja prosze o duzo fot bo pojedziecie i posucha bedzie w zdjeciach ...

A co Twoj Tz na Jedrka?

Posted

[quote name='ewatr']To widac :lol:

Chikinchan a ja prosze o duzo fot bo pojedziecie i posucha bedzie w zdjeciach ...

Racja. Przez ostatnich parę dni byłam bardzo zabiegana, ale już się poprawiam ;)

A co Twoj Tz na Jedrka?
Proszę mi rozszyfrować skrót TZ, bo ja się domyślam, ale pewności nie mam :eviltong:;)

Tomek i Jędrek przypadli sobie do gustu od pierwszego spotkania :p Wszyscy przyszliśmy do domu razem, to i tego nowego pana trzeba było przywitać :lol: A teraz jest między nimi tak:

:cool1:

Posted

[quote name='Chikinchan']
Proszę mi rozszyfrować skrót TZ, bo ja się domyślam, ale pewności nie mam :eviltong:;)

:cool1:

Rozszyfrowuje :evil_lol:
- TZ czyli "towarzysz życia " bo niekoniecznie mąż :eviltong:

A patrzac po zdjeciach to ewidentnie mi sie nasuwa , że Jedrek nadrabia brak przytulania w schronie i to jak widze preferuje mężczyzn :p

choc czubek nosa musi byc w kogos wtulony :evil_lol::loveu:

Posted

Przepiękne zdjęcia, wyraz twarzy Jędrusia mowi sam za siebie:razz:, więc właściwie dalszy komantarz jest zbędny.:)
Mogę tylko jeszcze dorzucić - widać wyraźnie, że Jędrek emanuje szczęściem i... przede wszystkim spokojem, poczuciem bezpieczeństwa. Życie ma teraz wspaniałe:loveu:

Pozdrowienia dla domku!

Posted

:p Dziękujemy i też pozdrawiamy!

Spokoju ma Jędrula "po dziurki w nosie" ;) odpoczywa i wyleguje się na kanapie ile chce :lol: I zadomowił się u nas do tego stopnia, że w nocy- powolutku, po cichutku- przychodzi do sypialni rodziców i hyc na łóżko :razz::mdrmed: Czasem tak śpi do samego rana :sleep2:

Posted

Jedrulo wczoraj oczarował gości (a rodzinki przyjechało sporo;) ) Witał się grzecznie z wszystkimi, po kolei przychodził do każdego na głaskanie i podawał łapkę :razz: Taki z niego gospodarz! :lol:

Posted

[quote name='Chikinchan']Jedrulo wczoraj oczarował gości (a rodzinki przyjechało sporo;) ) Witał się grzecznie z wszystkimi, po kolei przychodził do każdego na głaskanie i podawał łapkę :razz: Taki z niego gospodarz! :lol:

No wiesz... nasze wychowanie :eviltong:;) / zeby nie powiedziec nasza krew :evil_lol: /
Brawo Jedruś brawo nie przynosisz wstydu Ciotkom z Kundelka :loveu: