matinestka Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 oł jesssu Jędrula jaki smajl :D:D:D:D:D:D::D:D :buzi: :bluepaw: Quote
agata51 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 I od ciotki buziak w uśmiechnięty pychol! :calus: Quote
ewatr Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Powiem tak - jak widze takie adopcje to mi serce rosnie :loveu: pozdrawiam :calus: Quote
Chikinchan Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 ewatr napisał(a):Powiem tak - jak widze takie adopcje to mi serce rosnie :loveu: pozdrawiam :calus: Dziękujemy i też pozdrawiamy! :calus: Żeby serducho jeszcze troszkę urosło ;) : Pozdrawiamy wszystkich! :hand: Quote
matinestka Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 boszz , Jędrula jaki wpatrzono -zapatrzony w Pana:loveu: pozdrawiamy z moja Ekipa :D bardzo ciepło :D :bluepaw: Quote
ewatr Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Az sie łza w oku kreci jak sie widzi taka miłosc od pierwszego wejrzenia :loveu: Jedrek widać , ze juz całkiem "przepał" w odchłani uczucia do Pancia :lol: Quote
Chikinchan Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 ewatr napisał(a):Az sie łza w oku kreci jak sie widzi taka miłosc od pierwszego wejrzenia :loveu: Jedrek widać , ze juz całkiem "przepał" w odchłani uczucia do Pancia :lol: I vice versa ;):lol: Quote
ewatr Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Chikinchan napisał(a):I vice versa ;):lol: To widac :lol: Chikinchan a ja prosze o duzo fot bo pojedziecie i posucha bedzie w zdjeciach ... A co Twoj Tz na Jedrka? Quote
Chikinchan Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='ewatr']To widac :lol: Chikinchan a ja prosze o duzo fot bo pojedziecie i posucha bedzie w zdjeciach ... Racja. Przez ostatnich parę dni byłam bardzo zabiegana, ale już się poprawiam ;) A co Twoj Tz na Jedrka?Proszę mi rozszyfrować skrót TZ, bo ja się domyślam, ale pewności nie mam :eviltong:;) Tomek i Jędrek przypadli sobie do gustu od pierwszego spotkania :p Wszyscy przyszliśmy do domu razem, to i tego nowego pana trzeba było przywitać :lol: A teraz jest między nimi tak: :cool1: Quote
Chikinchan Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Z paniami też się Jędrula nieźle ustawił :razz: Quote
ewatr Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Chikinchan'] Proszę mi rozszyfrować skrót TZ, bo ja się domyślam, ale pewności nie mam :eviltong:;) :cool1: Rozszyfrowuje :evil_lol: - TZ czyli "towarzysz życia " bo niekoniecznie mąż :eviltong: A patrzac po zdjeciach to ewidentnie mi sie nasuwa , że Jedrek nadrabia brak przytulania w schronie i to jak widze preferuje mężczyzn :p choc czubek nosa musi byc w kogos wtulony :evil_lol::loveu: Quote
Chikinchan Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Błogo na rączkach :loveu: Można spokojnie zadrzemać ;) Quote
Chikinchan Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 I jeszcze Jędruś portrecikowy: A teraz trzeba odpocząć ;) Quote
Tuuli Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Przepiękne zdjęcia, wyraz twarzy Jędrusia mowi sam za siebie:razz:, więc właściwie dalszy komantarz jest zbędny.:) Mogę tylko jeszcze dorzucić - widać wyraźnie, że Jędrek emanuje szczęściem i... przede wszystkim spokojem, poczuciem bezpieczeństwa. Życie ma teraz wspaniałe:loveu: Pozdrowienia dla domku! Quote
Chikinchan Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 :p Dziękujemy i też pozdrawiamy! Spokoju ma Jędrula "po dziurki w nosie" ;) odpoczywa i wyleguje się na kanapie ile chce :lol: I zadomowił się u nas do tego stopnia, że w nocy- powolutku, po cichutku- przychodzi do sypialni rodziców i hyc na łóżko :razz::mdrmed: Czasem tak śpi do samego rana :sleep2: Quote
Chikinchan Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ewa, specjalnie dla Ciebie ;) zdjęcia z dzisiejszego spacerku: Quote
Chikinchan Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Trzeba trochę poszczekać- niech wszyscy wiedzą, że jest tu nowy pan na włościach ;):D8-) Taki ze mnie słodziak :loveu: : :p Quote
Chikinchan Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='ewatr'] pozdrawiam :crazyeye: Jakie śliczne serduszko!! :p Dziękuję!! :calus: Też pozdrawiamy- razem z Jędrulkiem ;) :hand: Quote
Chikinchan Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Jedrulo wczoraj oczarował gości (a rodzinki przyjechało sporo;) ) Witał się grzecznie z wszystkimi, po kolei przychodził do każdego na głaskanie i podawał łapkę :razz: Taki z niego gospodarz! :lol: Quote
ewatr Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Chikinchan']Jedrulo wczoraj oczarował gości (a rodzinki przyjechało sporo;) ) Witał się grzecznie z wszystkimi, po kolei przychodził do każdego na głaskanie i podawał łapkę :razz: Taki z niego gospodarz! :lol: No wiesz... nasze wychowanie :eviltong:;) / zeby nie powiedziec nasza krew :evil_lol: / Brawo Jedruś brawo nie przynosisz wstydu Ciotkom z Kundelka :loveu: Quote
Recommended Posts