Jump to content
Dogomania

TRZYŁAPEK JĘDREK O MIODOWYCH OCZACH -ofiara wypadku- MA DOM!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewatr napisał(a):
No wiesz... nasze wychowanie :eviltong:;) / zeby nie powiedziec nasza krew :evil_lol: /
Brawo Jedruś brawo nie przynosisz wstydu Ciotkom z Kundelka :loveu:

Wychowanie pierwsza klasa!! :p:fadein::cool:

agata51 napisał(a):
Właściwie już nie muszę,
a tak chętnie zaglądam do was, Jędrusie!

Dziękujemy :p Jędrusiom jest bardzo miło :mdrmed:

A oto i sam Dobrze Wychowany ;) :

Jak dobrze się przytulić :p :

Przegląd podwozia ;):grin: :

Posted

:mdrmed: Jak się zorientowałam co jest grane, to już było za późno, żeby z podusią lecieć ;) Tylko za aparat złapałam i cyk, żeby mi się modele nie poruszyły (albo nie zaczęły protestować :lol::eviltong: )

Posted

ale sie temu Jedrusiowi teraz powodzi :loveu::multi:

Jak dobrze się przytulić :p :

A miałam zapytac kiedy jedziecie ? I czy Jedrus sam po schodach gania ?:eviltong:

Posted

ewatr napisał(a):
A miałam zapytac kiedy jedziecie ?

Jedziemy jutro :roll: dlatego nie uda nam się już wpaść do Kundelka :shake: Bardzo żałuję, ale niestety brakło czasu :-(

I czy Jedrus sam po schodach gania ?
Po trzech wejściowych śmiga bez problemu, ale na schody na piętro się nie zapędza. I dobrze- wcale go nie zachęcamy- bo jest dość stromo i boimy się, żeby nie zrobił sobie krzywdy.

Postaram się jeszcze wstawić dziś jakieś zdjątka Jędrulkowe ;)

Posted

Chikinchan napisał(a):
Jedziemy jutro :roll: dlatego nie uda nam się już wpaść do Kundelka :shake: Bardzo żałuję, ale niestety brakło czasu :-(

Po trzech wejściowych śmiga bez problemu, ale na schody na piętro się nie zapędza. I dobrze- wcale go nie zachęcamy- bo jest dość stromo i boimy się, żeby nie zrobił sobie krzywdy.

Szkoda ze nas nie odwiedzicie :-(
Ale mysle , ze to kiedys nadrobicie
a my sie nigdzie nie wybieramy i bedziemy czekac :lol:

A to ci mądry Jedrula wie na ile moze sobie pozwolic z tymi schodami :loveu:

Posted

Jędrula jest mądry i kochany i bardzo trudno nam się z nim rozstać... :roll::-(
Nadrobimy odwiedzanie Kundelka bardzo chętnie ;)
Tymczasem pozdrawiamy, do 'przeczytania' za jakiś czas!

A dziś mija miesiąc Jędrulka w naszym domu :loveu:

:hand::hand::hand:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='matinestka']bezpiecznej drogi !!!!!!! i wracjacie do nas szybko :oops:

buzaki dla Was i cuuuuddnego Jędrowego :buzi: :buzi:

:bluepaw:[/quote]

Dziekujemy!! :p :kiss_2::kiss_2:

Jedrulek tesknil, biedaczek, byl niespokojny i skolowany, bo bylismy a nagle zniknelismy. Siedziala bidula pod drzwiami i zagladala czy idziemy, nastawial uszu czy nie slychac samochodu i nie chcial za nic zostac sam w domu. Ale po kilku dniach zrozumial, ze jest teraz tylko z tata, uspokoil sie i juz jest w porzadku. Szaleje z radosci kiedy tato wraca do domu, kiedy wychodzi do pracy- Jedrek smutny wprawdzie, ale spokojny idzie do sypialni i kladzie sie na lozku :lol: No i spia juz regularnie razem :razz::cool1:
Tylko nam za nim teskno.... :oops::-( ech.....

Pozdrowienia!
:hand:

Posted

Chikinchan napisał(a):
Dziekujemy!! :p :kiss_2::kiss_2:

Jedrulek tesknil, biedaczek, byl niespokojny i skolowany, bo bylismy a nagle zniknelismy. Siedziala bidula pod drzwiami i zagladala czy idziemy, nastawial uszu czy nie slychac samochodu i nie chcial za nic zostac sam w domu. Ale po kilku dniach zrozumial, ze jest teraz tylko z tata, uspokoil sie i juz jest w porzadku. Szaleje z radosci kiedy tato wraca do domu, kiedy wychodzi do pracy- Jedrek smutny wprawdzie, ale spokojny idzie do sypialni i kladzie sie na lozku :lol: No i spia juz regularnie razem :razz::cool1:
Tylko nam za nim teskno.... :oops::-( ech.....

Pozdrowienia!

Dzięki za wiesci o Jedrusiu - dobrze ze sie psiak przyzwyczaił juz ze Was nie ma ... ale napewno bedzie szalał z radosci jak juz wrocicie na stałe do domu :loveu: Czego mu i Wam juz bardzo zycze ;)

pozdrawiamy :lol:

Posted

O cieszyc sie bedzie napewno :p
Teraz tato sie smieje, ze jak wraca do domu, to Jedrek wyprawia tance i spiewy powitalne- bryka i kreci sie wkolo na tych swoich trzech lapcietkach i wita sie wokalnie, czyli robi cos miedzy piszczeniem a wzdychaniem ;) Bombowo to wyglada :lol:

Dziekujemy za pozdrowienia! :loveu: Na rychly powrot niestety sie nie zapowiada...
Pozdrawiamy! :hand:

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='Chikinchan']A ku ku! :razz: To ja, Jędrek. Pamiętacie mnie?

http://images49.fotosik.pl/105/87086f40b9b4bb86med.jpg

http://images49.fotosik.pl/105/970c75de62d6b6d0med.jpg

http://images40.fotosik.pl/101/3b043e43cb4bfa7amed.jpg

Informuję (zwłaszcza ciocię ewatr ;) ) że mieszka mi się dobrze, jestem w świetnej formie, biegam za kotami, które mi się bezczelnie kręcą pod domem i za ptakami, bo na szczekanie nie zwracają zbytnio uwagi :roll:
NO i oczywiście jestem regularnie rozpieszczany, ale to chyba jasne ;) Przecież zasługuję na to, prawda? :lol:

Pozdrawiam wszystkich :hand:
Ciociu ewatr dla Ciebie :buzi:

Ale luksus te zdjecia :loveu: luksus bo ze Jedruli w takim dogomaniackim domu dobrze to ani przez moment nie wątpiłam :eviltong: a za buzi od Jedrusia to baardzo dziękuje i przekazuje mu w zamian wielkie mizianie :p

Posted

A ku ku! :razz: To ja, Jędrek. Pamiętacie mnie?

Informuję (zwłaszcza ciocię ewatr ;) ) że mieszka mi się dobrze, jestem w świetnej formie, biegam za kotami, które mi się bezczelnie kręcą pod domem i za ptakami, bo na szczekanie nie zwracają zbytnio uwagi :roll:
NO i oczywiście jestem regularnie rozpieszczany, ale to chyba jasne ;) Przecież zasługuję na to, prawda? :lol:

Pozdrawiam wszystkich :hand:
Ciociu ewatr dla Ciebie :buzi:

Posted

ewatr napisał(a):
Ale luksus te zdjecia :loveu: luksus bo ze Jedruli w takim dogomaniackim domu dobrze to ani przez moment nie wątpiłam :eviltong: a za buzi od Jedrusia to baardzo dziękuje i przekazuje mu w zamian wielkie mizianie :p

Znowu posty poprzeskakiwały :mad:

O proszę-nie myślałam o naszym domu jako o "dogomaniackim", ale chyba faktycznie można go tak nazwać :oops: Dziękuję za komplement :oops::loveu:

Dostałam parę zdjęć z domu mailem od kuzynki i pomyślałam, że się tym luksusem podzielę :razz:;) zwłaszcza że Jędrek taki na nich zadowolony :lol:

Jak tylko zadzwonię do domu, to od razu przekażę, że trzeba od Ciebie wymiziać :p

• 2 weeks later...
Posted

Kaya93 napisał(a):
Co u Was taka cisza:cool3:?
Jak tam Jedrula:razz:

To jest cisza pod tytułem: brak wiadomości to dobra wiadomość ;)
Jędrek ma życie jak w Madrycie :lol: Odpoczywa ile chce, jedzonko w misce czeka, głaskania i przytulania też mu nie brakuje.
Ostatnio Wet oglądał Jędroliniego i nachwalić się nie mógł jaki to grzeczny i spokojny piesek, co tak bez cienia protestu daje sobie wyczyścić uszy, skrócić pazurki i zaglądać w zęby. Pan pochwalił zdrowie Jędrulkowe i to jak świetnie sobie radzi z brykaniem na 3 łapkach 8-)
Poza tym Jędrek jest niezawodnym Asystentem mojego taty- chodzi za nim krok w krok i we wszystkim 'pomaga' ;) Nawet kiedy się zmęczy, przysiada albo kładzie się z boku i nie spuszcza taty z oczu :p
Tylko kosiarki nie lubi- dziwne to jakieś i jeszcze cały czas tak głośno warczy :angryy: Próbował nawet gryźć koła, ale ta straszna bestia warczeć nie przestała, więc Jędrul dał sobie spokój.

Niestety mój tato jest 'nieinternetowy' i dlatego nie ma zdjęć, bo ja za daleko mieszkam, a on nie umie ich przesłać (nie mówiąc o wstawianiu na wątek) Ale pod koniec maja wybieram się na parę dni do domu, to i parę nowych fotek będzie.

GuniaP napisał(a):
Poprzyjcie Kundelka w ankiecie ...

Popieramy zawsze i wszędzie :p Już zagłosowałam.

Pozdrawiam wszystkich!

Posted

Chikinchan napisał(a):
To jest cisza pod tytułem: brak wiadomości to dobra wiadomość ;)
Jędrek ma życie jak w Madrycie :lol: Odpoczywa ile chce, jedzonko w misce czeka, głaskania i przytulania też mu nie brakuje.

Pozdrawiam wszystkich!

Nawet przez moment zesmy nie watpili ze zyje mu sie ja carowi :lol:

ale coby nie mowic kazda wiadomosc o byłym rezydencie jest miła ..nawet i taka ze probował nadryżc kosiarke :evil_lol:

Czekam na Wasz przyjazd i nowa porcje fotek :loveu:

a czy zaszczycicie odwiedzinami Kundelka ;) czy tylko rodzine ?