agata51 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Jędruśku, ty taki podkołderkowy jesteś jak moja tymczaska. http://www.dogomania.pl/forum/f28/lodz-przywiazali-malenstwo-do-lancucha-sliczna-suczka-szuka-domku-125108/ Oj, wzięłabym was oboje pod kołderkę! Bo moje kudłacze nie chcą mnie grzać! :loveu: Quote
agata51 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 A co tam, dzisiaj wezmę was oboje pod kołderkę. A rano (tzn. koło południa :oops:) obudzę się z piątką psiaków w łóżeczku. Żyć nie umierać ! :diabloti: Quote
agata51 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Biorę Betkę i Liwkę na spacerek. Biegniesz z nami, maluchu? Quote
ewatr Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Jedrula chce do domu :placz: bo go Burka zaczyna juz przeganiac odmnie a na to pozwolic nie mozemy :shake: Quote
Chikinchan Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='ewatr']Jedrula chce do domu :placz: bo go Burka zaczyna juz przeganiac odmnie a na to pozwolic nie mozemy :shake: Oj to niedobrze, ze Bureczka sie na Jedrka zlosci....:roll: Mi to sie po cichutku marzy, zeby sie zaprzyjaznili, bo moze... ale juz nic wiecej nie powiem- przynajmniej narazie, bo mnie w domu jeszcze dlugo nie bedzie... :oops: Ale Ty Ewa sie chyba domyslasz o co mi chodzi, prawda?;) Quote
agata51 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Mizianko od ciotki, Jędrzejku. Jestem niedoinformowana - jak zwykle - kto to jest Burka? Quote
ewatr Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='Chikinchan']Oj to niedobrze, ze Bureczka sie na Jedrka zlosci....:roll: Mi to sie po cichutku marzy, zeby sie zaprzyjaznili, bo moze... ale juz nic wiecej nie powiem- przynajmniej narazie, bo mnie w domu jeszcze dlugo nie bedzie... :oops: Ale Ty Ewa sie chyba domyslasz o co mi chodzi, prawda?;) Domysłam sie domyslam ;) i na dokładke bardzo popieram bo Jedruś to naprawde super piesek tylko tu w schronie musi bronic swojego nomen omen bezpieczenstwa i honoru :eviltong: i dlatego czasem musi tez zawyrczec .Ale poza schroniskiem robi sie z niego aniołek z wiekimi piwnymi oczami zdziwionymi na cąły ten świat . Bardzo bym chciała zeby dobry dom znalazł :loveu: A Buras to broni zwyczajnie swojej własnosci czyli mnie przed wszystkimi psami albo przynajmniej nie jest z tego zadowolona i okazuje to chocby prychaniem :evil_lol: A jakby co to własnymi recami ;) ich zsocjalizuje ze soba ... A to "długo" to znaczy ile jeszcze ? Bo my tu juz tęsknimy !!!!! Quote
Chikinchan Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='ewatr']Domysłam sie domyslam ;) i na dokładke bardzo popieram Bardzo sie ciesze ;):p bo Jedruś to naprawde super piesekDomyslalam sie tego od pierwszego 'zobaczenia' Jedrulkowych zdjec :lol: A jakby co to własnymi recami ;) ich zsocjalizuje ze soba ... Dobrze wiedziec, ze mozna na Twoich recach polegac ;) Dzieki :p A to "długo" to znaczy ile jeszcze ? Bo my tu juz tęsknimy !!!!!No tu jest maly problem, bo jeszcze sami nie jestesmy w stanie okreslic ile to 'dlugo' bedzie trwac :roll: W styczniu pojawimy sie w domu na 2 tygodnie i wtedy postaramy sie Kundelka odwiedzic, bo tez juz za Wami tesknimy :oops: A jeszcze mam male pytanko dotyczace Jedrulkowych 'akrobacji' na dwoch lapkach: wiem, ze z chodzeniem radzi sobie calkiem niezle, ale jak to jest u niego ze schodami? czy 3 schodki do drzwi wejsciowych to bylby dla niego problem? Quote
agata51 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 To Jędrek jest w schronisku? :crazyeye: Niezłe warunki mają u was pieski! Nic dziwnego, że do domku iść nie chcą, a jak już pójdą to nosem kręcą. :evil_lol: Quote
Chikinchan Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='agata51'] Jestem niedoinformowana - jak zwykle - kto to jest Burka? Bureczka to przekochana sunia, ktora uwielbia ewatr i dlatego jej pilnuje i Jedrka przegania. Wiecej o niej tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f28/chyba-zginelam-w-tlumie-tu-jestem-zwyczajna-burka-rzeszow-118742/ Quote
agata51 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 No, teraz rozumiem. Ona każdego odgoni od ewatr. Jędrulku, nie daj się, maleńki. Quote
Chikinchan Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Czesc Jedrulku! :loveu: Mysli mi sie o Tobie i mysli....:oops: :calus: Quote
agata51 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Śpij, maleńki. Może wyśnisz jakiś ciepły domek. Quote
agata51 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Za późno na spacerek? A co tam, biegniemy! Quote
agata51 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 I mizianko, i śpimy słodko, pieseczku. Quote
Chikinchan Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 ewatr nie wiem, czy przeczytalas mojego posta z 3go grudnia, wiec sie przypominam ;) i cytuje kawaleczek z pytaniem: Chikinchan napisał(a): A jeszcze mam male pytanko dotyczace Jedrulkowych 'akrobacji' na dwoch lapkach: wiem, ze z chodzeniem radzi sobie calkiem niezle, ale jak to jest u niego ze schodami? czy 3 schodki do drzwi wejsciowych to bylby dla niego problem? A dla Ciebie Jedrulku :calus: Quote
GuniaP Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 U nas w schronisku nie ma ani jednego schodka...wszystko na jednym poziomie. Quote
Recommended Posts