Jump to content
Dogomania

TRZYŁAPEK JĘDREK O MIODOWYCH OCZACH -ofiara wypadku- MA DOM!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewatr']Jedrula chce do domu :placz:
bo go Burka zaczyna juz przeganiac odmnie a na to pozwolic nie mozemy :shake:

Oj to niedobrze, ze Bureczka sie na Jedrka zlosci....:roll:
Mi to sie po cichutku marzy, zeby sie zaprzyjaznili, bo moze... ale juz nic wiecej nie powiem- przynajmniej narazie, bo mnie w domu jeszcze dlugo nie bedzie... :oops: Ale Ty Ewa sie chyba domyslasz o co mi chodzi, prawda?;)

Posted

[quote name='Chikinchan']Oj to niedobrze, ze Bureczka sie na Jedrka zlosci....:roll:
Mi to sie po cichutku marzy, zeby sie zaprzyjaznili, bo moze... ale juz nic wiecej nie powiem- przynajmniej narazie, bo mnie w domu jeszcze dlugo nie bedzie... :oops: Ale Ty Ewa sie chyba domyslasz o co mi chodzi, prawda?;)

Domysłam sie domyslam ;) i na dokładke bardzo popieram
bo Jedruś to naprawde super piesek tylko tu w schronie musi bronic swojego nomen omen bezpieczenstwa i honoru :eviltong: i dlatego czasem musi tez zawyrczec .Ale poza schroniskiem robi sie z niego aniołek z wiekimi piwnymi oczami zdziwionymi na cąły ten świat .
Bardzo bym chciała zeby dobry dom znalazł :loveu:

A Buras to broni zwyczajnie swojej własnosci czyli mnie przed wszystkimi psami albo przynajmniej nie jest z tego zadowolona i okazuje to chocby prychaniem :evil_lol:

A jakby co to własnymi recami ;) ich zsocjalizuje ze soba ...

A to "długo" to znaczy ile jeszcze ? Bo my tu juz tęsknimy !!!!!

Posted

[quote name='ewatr']Domysłam sie domyslam ;) i na dokładke bardzo popieram
Bardzo sie ciesze ;):p

bo Jedruś to naprawde super piesek
Domyslalam sie tego od pierwszego 'zobaczenia' Jedrulkowych zdjec :lol:

A jakby co to własnymi recami ;) ich zsocjalizuje ze soba ...
Dobrze wiedziec, ze mozna na Twoich recach polegac ;) Dzieki :p

A to "długo" to znaczy ile jeszcze ? Bo my tu juz tęsknimy !!!!!
No tu jest maly problem, bo jeszcze sami nie jestesmy w stanie okreslic ile to 'dlugo' bedzie trwac :roll: W styczniu pojawimy sie w domu na 2 tygodnie i wtedy postaramy sie Kundelka odwiedzic, bo tez juz za Wami tesknimy :oops:

A jeszcze mam male pytanko dotyczace Jedrulkowych 'akrobacji' na dwoch lapkach:
wiem, ze z chodzeniem radzi sobie calkiem niezle, ale jak to jest u niego ze schodami? czy 3 schodki do drzwi wejsciowych to bylby dla niego problem?

Posted

ewatr nie wiem, czy przeczytalas mojego posta z 3go grudnia, wiec sie przypominam ;) i cytuje kawaleczek z pytaniem:

Chikinchan napisał(a):

A jeszcze mam male pytanko dotyczace Jedrulkowych 'akrobacji' na dwoch lapkach:
wiem, ze z chodzeniem radzi sobie calkiem niezle, ale jak to jest u niego ze schodami? czy 3 schodki do drzwi wejsciowych to bylby dla niego problem?

A dla Ciebie Jedrulku
:calus: