paulina2904 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Ja też spróbuję szczęścia ze zdjęciami Bingsa;) Quote
Zuzia&Snoopy Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='paulina2904']Ja też spróbuję szczęścia ze zdjęciami Bingsa;)[/quote] Ja próbuję i próbuję ale moje zdjęcia dostać się nie moga...:placz: W tym miesiącu też wyślę, a nóż może się uda :) Quote
paulina2904 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Ja właśnie mam problem z wysłaniem e-mailem:placz: Jak to robisz?:p Quote
ewtos Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='metaxa'][B]Marta Ares[/B] dzieki wielkie, przepraszam że truję d...e ale gazete dostane dopiero jutro... a jaki border... :diabloti:[/quote] My już mamy i podziwiamy:loveu: . Piękna sunia- gratulacje. Quote
Zuzia&Snoopy Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='paulina2904']Ja właśnie mam problem z wysłaniem e-mailem:placz: Jak to robisz?:p[/quote] A z czym masz problem? Jak wysyłasz maila to wraca do Ciebie takie coś: [URL="http://www.windowsbbs.com/internet-explorer/51014-undelivered-mail-returned-sender.html"][COLOR=black]Undelivered Mail Returned to Sender[/COLOR][/URL]? Bo ja na początku też nie mogłam wysłać tzn. moja wiadomość nie dochodziła do redakcji. Okazało się że mam wirusa. Zlikwidowałam go i teraz mogę wysyłać:p Quote
paulina2904 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 kurcze to ja też mam wirusa?:oops: dobra usunę to badziewie i spróbuję jeszcze raz;) Quote
metaxa Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='ewtos']My już mamy i podziwiamy:loveu: . Piękna sunia- gratulacje.[/quote] Dziękuje baaaardzo :loveu: Quote
PapryczkaChili Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 o proszę, to wreszcie zdjęcie z mojego psa nie jest tak do końca anonimowe tylko jednego z dogomaniaków ;) gratulacje :loveu: śliczna borderówna :loveu: Quote
justyna9705 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='JustynaJK']Wydanie wrześniwe ma 80stron!Wydaje mi sie ,ze jest zdecydowanie lepsze od poprzednich nr,które pozostawiały wiele do życzenia.Jeszcze jednak nie przeczytałam,tylko przejrzałam.[/quote] Czytam magazyn "mój pies".I bardzo lubie go czytac tak mnie wciąga ze wieczorem przeczytamz połowe gazety;) Quote
Jami Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Ja przeczytam w 1 dzien wszystko :roll: Mam nadzieje, ze nastepnym miesiącu sie dostanę xd Widzieliście wydanie poprzednie na wrzesień? W zdjęciach był jakiś portret yorka w dodatku z zamazanym czymś na pysku!:mad: Quote
Daga&Maks Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 w MP nierzadko wybierają jakieś gorsze zdjęcia :mad: Quote
Bewarka Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 A ja właśnie otwieram drzwi, a tu listonoszka, ta co sie Niki boi. :) I mi przyniosła książke "Rasy psów" Evy-Marii Kramer +3 nr MP archiwalne :-o :multi: I nawet nie wiem z czego. No nie powiem, w konkursach czasem udział się brało, ale nie liczyłam na nic w sumie...To jest chyba z konkursu o labradoodlach, bo tam była do wygrania książka tej samej autorki pod tym samym tytułem, ale z innego wydawnictwa. Fajnie, raczej to nie z prenumeraty mam nadzieję, bo zabije :D A te 3 nr to na cholere mi jak już mam, chyba na bazarek upchne komuś, chociaż chyba jeszcze za wcześnie [z lutego, marca i kwietnia nr są]. No to sie pochwaliłam :D Quote
Molli Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Bewarka']A ja właśnie otwieram drzwi, a tu listonoszka, ta co sie Niki boi. :) I mi przyniosła książke "Rasy psów" Evy-Marii Kramer +3 nr MP archiwalne :-o :multi: I nawet nie wiem z czego. No nie powiem, w konkursach czasem udział się brało, ale nie liczyłam na nic w sumie...To jest chyba z konkursu o labradoodlach, bo tam była do wygrania książka tej samej autorki pod tym samym tytułem, ale z innego wydawnictwa. Fajnie, raczej to nie z prenumeraty mam nadzieję, bo zabije :D A te 3 nr to na cholere mi jak już mam, chyba na bazarek upchne komuś, chociaż chyba jeszcze za wcześnie [z lutego, marca i kwietnia nr są]. No to sie pochwaliłam :D[/quote] Szczęściara :lol: Mi takich prezentów nie przynoszą ;) Quote
Bewarka Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Hah, nom. Ja pierwszy raz wygrałam :D A nie, sorry, drugi...Pierwszy to było w konkursie SMS, miała być książka a przyszła koszulka - męska eMka, bratu musiałam dać :cool3: Quote
Molli Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Bewarka']Hah, nom. Ja pierwszy raz wygrałam :D A nie, sorry, drugi...Pierwszy to było w konkursie SMS, miała być książka a przyszła koszulka - męska eMka, bratu musiałam dać :cool3:[/quote] Ja raz wygrałam (smycz Flexi do 12kg) w konkursie sms, ale to już było kilka lat temu ;) Tylko czemu nie napisali, że smycz tylko do 12 kg :roll: Mojemu psu to taka by wystarczyła na jeden spacer, może nawet nie :eviltong: Quote
Jami Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Ja już wysyłałam kilka razy ale z moim pieprz**ym szczęściem jak zwykle nic nie wygrywam ;( Quote
Zuzia&Snoopy Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Ja wygrałam tylko w PP 101 psich sztuczek... Jakoś w Moim psie mnie nie lubią ;) Quote
Feigned Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 a ja nigdy niczego nie wygrałam :lol: też dobrze :evil_lol: Quote
BBeta Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Zuzia&Snoopy']A z czym masz problem? Jak wysyłasz maila to wraca do Ciebie takie coś: Undelivered Mail Returned to Sender? Bo ja na początku też nie mogłam wysłać tzn. moja wiadomość nie dochodziła do redakcji. Okazało się że mam wirusa. Zlikwidowałam go i teraz mogę wysyłać:p[/QUOTE] To nie wina wirusa, redakcja MP ma najprawdopodobniej zapchaną skrzynke, wystarczy poczekać i spróbować wysłać maila za jakiś czas ;) Quote
Daga&Maks Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 ja też nigdy nic nie wygrywam :evil_lol: Quote
Katie Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 No ja tez nigdy nie wygrywam, ale jak cos fajnego jest, to te esemesy sle :diabloti: Ale ja tu w innej sprawie. Zamowilam prenumerate w promocji z bandamka, a bandamki do dzis nie mam :angryy: a juz kilka numerow przyszlo Quote
Zuzia&Snoopy Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='BBeta']To nie wina wirusa, redakcja MP ma najprawdopodobniej zapchaną skrzynke, wystarczy poczekać i spróbować wysłać maila za jakiś czas ;)[/quote] O to ciekawe :) Fajnie wiedzieć Ja wysyłałam chyba przez tydzień codziennie i zawsze wracała wiadomość że "wysłana wiadomość jest za duża". Wysłałam na próbę pustą wiadomość i to samo. Ale jak usunęłam wirusa to podziałało. Może to przypadek, może szczęście, może cośtam jeszcze innego ale byłam cały czas przekonana że to była wina wirusa :mdrmed::oops: Quote
Daga&Maks Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Katie']No ja tez nigdy nie wygrywam, ale jak cos fajnego jest, to te esemesy sle :diabloti: Ale ja tu w innej sprawie. Zamowilam prenumerate w promocji z bandamka, a bandamki do dzis nie mam :angryy: a juz kilka numerow przyszlo[/QUOTE] napisz do redakcji że nie dostałaś tej bandanki.Już nie raz się zdarzało że coś od nich nie doszło a jak doszło to nawet po pół roku. Quote
Molli Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Zuzia&Snoopy']Ja wygrałam tylko w PP 101 psich sztuczek... Jakoś w Moim psie mnie nie lubią ;)[/quote] Ten filmik z beaglem był Twój ? Gratuluję umiejętności Twojego psa ;) Quote
Zuzia&Snoopy Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Molli']Ten filmik z beaglem był Twój ? Gratuluję umiejętności Twojego psa ;)[/quote] Tak mój, dzięki:oops: :) Quote
Recommended Posts