Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kibaa']mnie szło strasznie długo coś około Tygodnia chyba. Już nie pamiętam, ale jakoś tak. : ) nie martw się. mi zawsze przekręcają nazwisko, analfabeci z MP :shake: pisze ' Izabela Lubaik ' zamiast ' Izabela Kubiak '. :mad:[/quote]

No właśnie na stronie psy.pl jak wchodzi się w 'moje konto', jest zakładka Sklep --> Twoje zamówienia. Sprawdzam tam codziennie, i do tej pory jest status 'Nowe zamówienie'. To tak ma być? :???:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja zamawiałam w środę i już dziś doszedł, wiec do mnie szedł równo tydzień, a statusem się nie przejmuj. Mi już doszedł numer, a i tam mam 'nowe zamówienie'

Posted

[quote name='Katie']Ja zamawiałam w środę i już dziś doszedł, wiec do mnie szedł równo tydzień, a statusem się nie przejmuj. Mi już doszedł numer, a i tam mam 'nowe zamówienie'[/quote]

A, no to dobrze :p
[SIZE=1]A ta bandamka to przychodzi razem z pierwszym numerem, czy oddzielnie?[/SIZE]

Posted

ja się zastanawiam czy nie zamówić prenumeraty, bo i tak co miesiąc kupuję a muszę po to specjalnie do miasta jeździć, bo u mnie na osiedlu nie ma. :mad:
ale w sumie to od września i tak codziennie będę musiała jeździć do miasta.. :eviltong:

edit. właśnie zobaczyłam jaka jest cena za prenumeratę :crazyeye: ale tanio :eviltong: może naprawdę zamówię? bo np. za półroczną wychodzi 15 zł taniej niż jak się normalnie w sklepie kupuje.

Posted

[quote name='Feigned']ja się zastanawiam czy nie zamówić prenumeraty, bo i tak co miesiąc kupuję a muszę po to specjalnie do miasta jeździć, bo u mnie na osiedlu nie ma. :mad:
ale w sumie to od września i tak codziennie będę musiała jeździć do miasta.. :eviltong:

edit. właśnie zobaczyłam jaka jest cena za prenumeratę :crazyeye: ale tanio :eviltong: może naprawdę zamówię? bo np. za półroczną wychodzi 15 zł taniej niż jak się normalnie w sklepie kupuje.[/QUOTE]

No właśnie mnie to też skusiło, bo w mojej miejscowości w żadnym kiosku nie sprzedają MP, więc zawsze kupowałam przy okazji, jak byłam w mieście. A tak będę miała taniej, i z dostawą pod drzwi :diabloti: :loveu:

Posted

Ja jestem oczarowana prenumeratą, u mnie w kiosku zawsze jakieś pogniecione, a tak przyszło do domu, proste, czyste, jak prosto z drukarni :loveu: i taniej wychodzi, żałuję, że wcześniej tego nie zrobiłam :D Ale jak mi przyślą zły prezent to się zdenerwuję...:angryy:

Posted

[quote name='Kibaa']mnie szło strasznie długo coś około Tygodnia chyba. Już nie pamiętam, ale jakoś tak. : ) nie martw się. mi zawsze przekręcają nazwisko, analfabeci z MP :shake: pisze ' Izabela Lubaik ' zamiast ' Izabela Kubiak '. :mad:[/quote]

Mi ostatnio przekręcili jak nagrodę wysyłali ... było Budzińska, zamiast Dudzińska xD

Posted

[quote name='Lolan'] "Na psa urok" Spencer'a Quinn'a ;)
[/quote]

Dziś tą książkę można było wygrać w konkursie smsowym ^^ oczywiście wysłałam smska :multi: strasznie chciałabym mieć tą książkę :lol:

Posted

[quote name='Kika9004']Dziś tą książkę można było wygrać w konkursie smsowym ^^ oczywiście wysłałam smska :multi: strasznie chciałabym mieć tą książkę :lol:[/QUOTE]
Ja też dlatego zamówiłam prenumeratę :evil_lol: I dobrze. Coś ostatnio na kryminały mnie wzięło.

Posted

korzystacie może z e-wydawnictw? także czasopsimo Mój Pies można kupić w formacie pdf [URL="http://prasa-ksiazki.nextore.pl/szukaj.xml?search-clause=m%C3%B3j+pies&scid"]prasa-ksiazki.nextore.pl > Audiobooki, ebooki, prasa, czasopisma, książki, wydawnictwa elektroniczne, księgarnia internetowa, księgarnia, ebook, audiobook, książki elektroniczne, audio ( pdf ,mp3 ) - wszystko w zasięgu ręki[/URL]= , jest ono tańsze oraz łatwe w dostepie, warto spróbować, pozdrawiam :)

Posted

[quote name='Kika9004']Dziś tą książkę można było wygrać w konkursie smsowym ^^ oczywiście wysłałam smska :multi: strasznie chciałabym mieć tą książkę :lol:[/quote]

Jak widać wszystkich wzięło na kryminały, bo na stronie "Przyjaciela Psa" też można wygrać "Na psa urok" :evil_lol:
[url=http://www.pies.pl/na-psa-urok_368_a1774.html]Pies.pl[/url]

Posted

[quote name='marti91']A co to za prezent? Bo ja nie na bierząco...
[/quote]

Bandamka :p
O taka: [URL="http://www.psy.pl/files/%28wl2YhKjUcGJc65tVnmyd11htirKSXs2EYqBxm1uqnJaee2eNZlRc4ZtWn71nnGpsQ6qRWZmCX6RtaFGmy5PLbGjo%29/sklep_oferta/8/2065829760.jpg"]klik
[/URL]
Co prawda ja chyba będę musiała owinąć ją ze trzy razy wokół szyi Lucky'ego, ale przyda się :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

[QUOTE]Bandamka :p
O taka: [URL="http://www.psy.pl/files/%28wl2YhKjUcGJc65tVnmyd11htirKSXs2EYqBxm1uqnJaee2eNZlRc4ZtWn71nnGpsQ6qRWZmCX6RtaFGmy5PLbGjo%29/sklep_oferta/8/2065829760.jpg"]klik[/URL][/QUOTE] Ta starsza bandamka (czerwona) była moim zdaniem dużo ładniejsza :p

Posted

[quote name='Anusia&Saba']Ta starsza bandamka (czerwona) była moim zdaniem dużo ładniejsza :p[/quote]

Ale w tym sezonie w modzie jest turkus:lol:.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Bewarka']Dziś przyszedł do mnie nowy nr.[/quote]

Ale masz fajnie.
Tobie zawsze przychodzi przed czasem?
Mi przychodzi w dzień ukazania się gazety w kioskach, a czasem z jednym dniem opóźnienia.