Cambel&Megi Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Guciek']Aga - okazało się, że to nagroda dla tych, którzy głosowali w konkursie na Produkt Roku. Dostali ją Ci, których głos poszedł na zwycięski produkt (w moim przypadku - piłeczka Gappay'a, rewelka!).[/quote] Ja - szczerze mówiąc, nawet nie pamiętam, na co głosowałam...w końcu było to jakiś rok temu.:evil_lol: Quote
Guciek Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Cambel&Megi']Ja - szczerze mówiąc, nawet nie pamiętam, na co głosowałam...w końcu było to jakiś rok temu.:evil_lol:[/QUOTE] Na pewno na coś, co wygrało.. :evil_lol: Mnie się te piłki podobają baardzo (wytrzymałe, a jednocześnie bardziej miękkie niż te z lanej gumy) - a, że akurat "był" to produkt mojego znajomego - to tym bardziej zacheciło mnie do głosowania:eviltong: Quote
Luzia15 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Luzia15']Gucia, stronka nie chce się otworzyć. :shake: Trudno, ale chyba wiemy, o którą fotkę chodzi. ;) Jest na stronie 42 najnowszego numeru. Zdjęcie - M. Pajzderska. Czy to Paula? :eviltong:[/quote] Gucia! Odpowiedz na moje pytanie! :evil_lol::lol: To Paula na tej fotce? ;) Quote
Guciek Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Luzia15']Gucia! Odpowiedz na moje pytanie! :evil_lol::lol: To Paula na tej fotce? ;)[/QUOTE] Przeczytaj kilka postów wstecz - dogo lubi sobie zamieniać kolejność postów ostatnio...:roll: Quote
Aga K Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Guciek - dzieki za odpowiedz, ja pytalam sie jeszcze skadmieli adresy tych osob :) ja tam niewiedzialam o konkursie :> ja ogolnie malko zorientowana czasem jestem ;> Quote
Guciek Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Aga K']Guciek - dzieki za odpowiedz, ja pytalam sie jeszcze skadmieli adresy tych osob :) ja tam niewiedzialam o konkursie :> ja ogolnie malko zorientowana czasem jestem ;>[/QUOTE] Bo to było baaaaardzo dawno temu ;) Tak - przysyłali maila z prośbą o adres ;) Ale jakoś go w głowie chyba zbytnio nie zarejestrowałam, skoro dopiero tutaj mnie uświadomiono za co ta książka:evil_lol: Quote
Olusia Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [I]Gucia[/I], o to foto chodzi: [url]http://i39.tinypic.com/21mg7r4.jpg[/url] [url]http://i42.tinypic.com/2h4gks6.jpg[/url] [url]http://i42.tinypic.com/rh8hlf.jpg[/url] Ja również stawiam, że to Paula z Weną ;) Quote
SZPiLKA23 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 No i mam, poprzedni nr bardziej mi sie podobał Quote
Aga K Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Guciek - dzieki za odpowiedz :) hehehe, no ja znalazlam te sztuczke juz wczoraj :) nieznam bohaterek zdjecia wiec sie niewypowiem :) Quote
kamilka91 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='SZPiLKA23']No i mam, poprzedni nr bardziej mi sie podobał[/QUOTE] Mi też, zdecydowanie. Ale tutaj jest artykuł o dalmatyńczykach :razz: w sumie nic nowego się nie dowiedziałam - sama mogłabym to napisać, wiele innych osób też... :evil_lol: No ale chociaż ładne zdjęcia są :evil_lol: Quote
Guciek Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Olusia'][I]Gucia[/I], o to foto chodzi: [url]http://i39.tinypic.com/21mg7r4.jpg[/url] [url]http://i42.tinypic.com/2h4gks6.jpg[/url] [url]http://i42.tinypic.com/rh8hlf.jpg[/url] Ja również stawiam, że to Paula z Weną ;)[/QUOTE] Paulowy fryz, Paulowe buty, Paulowa bluza i Paulowy pies, czyli Wełna we własnej osobie!:evil_lol::eviltong: Quote
Luzia15 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 No, od razu rozpoznałam Wełniaka. :cool3: Pozdrawiamy! Luiza & Marti oraz Paula & Pulpet :loveu: Quote
kamila_92 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='kamila_92']w pażdzierniku od "mojego psa" dostałam email w którym jest prośba o podanie adresu ponieważ coś wygrałam w konkursie produkt roku 2007.Wysłałam i do tej pory nic nie przyszło :angryy:[/quote] po 3 upomnieniu otrzymałam w tym tygodniu książkę "Sam wychowasz swego psa" z serii nasze Zwierzęta,wydawnictwo Multico ;) Quote
Kisses Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 A w marcowym numerze śliczne 3 Berneńczyki Rzeszowskie :loveu: A z całego numeru podobają mi się 3-4 artykuły. Ogólnie fajny :loveu: Quote
Guciek Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='kamila_92']po 3 upomnieniu otrzymałam w tym tygodniu książkę "Sam wychowasz swego psa" z serii nasze Zwierzęta,wydawnictwo Multico ;)[/QUOTE] U mnie pojawiła się w tym samym terminie, ale bez ani jednego upomnienia się o nagrodę:eviltong: Quote
kamilka91 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Chyba po prostu teraz im się przypomniało :evil_lol: Quote
Martyna&Zara Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Ktoś moze wie w jakim nt byłu o zagubionych psach, jak je odnaleść?? Prosze pomózcie! Quote
Martens Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 A czy ktoś z dogomaniaków byłby taki kochany, kupiłby mi mojego psa i wysłał pocztą? Bo u mnie w całym mieście już nie ma :-( Zwrot kosztów oczywiście ;) Quote
Bewarka Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Może mogłabym Ci pomóc tylko mogłaby być taka papierowa koperta? No i musiałabym się przejść do kiosku, bo nie wiem czy na 100% jest, chociaż u nas to zawsze do dnia przed nowym nr trzymają...;) PS:Ejj, nie moge już brać udziału w konkursach SMS :placz: I do tego specjalnie siedziałam do wieczora nad kom, żeby jako pierwsza wysłać esa, a tu co? Kom mi buchnęli :razz: Myślicie, że nie będą pisać na mój nr po adres, jeśli już kiedyś wygrałam? :evil_lol: Quote
Negri_2008 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 [quote name='Martens']A czy ktoś z dogomaniaków byłby taki kochany, kupiłby mi mojego psa i wysłał pocztą? Bo u mnie w całym mieście już nie ma :-( Zwrot kosztów oczywiście ;)[/quote] Mogę Ci odstąpic swój numer, jeżeli chodzi o ten ostatni, marcowy. Podaj na PM adres do wysyłki :lol: Quote
agaciaaa Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 A ja wygrałam dwie nagrody w MP :lol: te z "Hotelu dla psów" ;) Ciekawe kiedy przyjdą :cool3: Quote
m@dzi@ Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Ja też chciałam zagrać w tym konkursie z Hotel dla Psów. Przegapiłam datę, przypomniałam sobie 2 dni później :/ [B]agaciaaa[/B], wysyłałaś od razu po północy :razz:? Quote
agaciaaa Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Równiutko o północy :lol: Ciekawe co dostane :razz: Quote
Fiona2008 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 a ja znów zabłysłam i zapomniałam atak mi sie te gadżety podobały :(:(:(:( agaciaaa Graruluję :multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts