Toska Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Ja też korzystam z prenumeraty i jestem zadowolona .Nie muszę biegać po kioskach , bo nie w każdym można MP kupić .Za każdym razem przy zamawianiu prenumeraty dostaję jakiś prezent. No i w zeszłym roku jakoś w lecie udało mi się za rozwiązanie krzyżówki wygrać nagrodę ! super serwis do kawy ozdabiany pieskami :lol: Stoi na honorowym miejscu i budzi zazdrość ;) w moich przyjaciółkach :lol: :lol: :lol: A jak kawa smakuje , ho , ho ..... Quote
Angelka Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Asti oczywiście że zawartość mnie zachęca do zaprenumerownia gazety , MP jest bardziej obfity w wiadomości i to coraz mądrzejsze, baardzo podobają mi sie opowiadania i porady Zofii Mrzewińskiej no i zauważylam że prezentowane rasy powtarzają sie miesiąc później w PP tak jak to teraz ma miejsce Malamuty byly w styczniowym MP teraz będą w lutowym PP. Quote
JustynaJK Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 zawsze to poszerzenie wiedzy:lol: Quote
Koma Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Widziałam już nowy numer w kioskach :multi: Ale kupię jutro :razz: na dzisiaj mam PP Quote
bellatriks Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Podobno przychodzi póżniej. Ja jeszcze nie wiem;) :razz: poczekam, zobaczę:p Quote
nikusia Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Ja też mam! Mmmm... Goldenek :) I mój Ramzesik jest w tym numerze :D Ten z "pareo" w konkursie "Sesja" :razz: Quote
Marca_Besi Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Ja też mam:D Ramzesik ślicznie wyszedł:loveu: Quote
bellatriks Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Jak dostane, to obejrze Ramzesika:razz: Quote
nikusia Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [B]aleb[/B] - trochę o starości: jak ją opóźnić i jak się opiekować starym psem - mity o dominacji - o jamniku długowłosym i broholmerze: z psów świata - wywiad z Joanną Jabłczyńską - rozmowa z prezesem ZKwP - rak u psa - lekcje ufności - trochę o Cyberagility - żarty o psach - o kocie rosyjskim niebieskim - rozstrzygnięcie konkursu "Sesja" :cool3: i tak dalej... :D Quote
mrowka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='nikusia']Ja też mam! Mmmm... Goldenek :) I mój Ramzesik jest w tym numerze :D Ten z "pareo" w konkursie "Sesja" :razz:[/quote] :klacz: brawo!! Ramzesikk slicznie wyglada:loveu: :multi: Quote
potek Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 jak ma ktoś skamer to niech zeskanuje foto Ramzeska bo u mnie jest w jednym kiosku :( a on jest otwarty do 17 a ja koncze lekcje o 16.20 i nie dojde :P dopiero w sobote Quote
marlena924 Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='potek']jak ma ktoś skamer to niech zeskanuje foto Ramzeska bo u mnie jest w jednym kiosku :( a on jest otwarty do 17 a ja koncze lekcje o 16.20 i nie dojde :P dopiero w sobote[/quote] [URL="http://psy.pl/galeria/mp/?&S=0"]http://psy.pl/galeria/mp/?&S=0[/URL] tu jest zdjęcie pokazane ;) Quote
Koma Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Ramzesik cudny :cool3: Bu a ja o tym konkursie nie wiedziałam :placz: Quote
Gonia Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 A jamniki w tym numerze są moje!nie wytrzymałam,musiałam się pochwalić:oops: Quote
bogula Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Hejka! Łapka dla Ramzeska:multi: :loveu: Fajne są dowcipasy o mówiących po ludzku psach:D :D :D . Quote
borsaf Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Witam, Gdzie zamawiac prenumeratę MP? Czy przez internet można? Quote
Koma Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Gonia']A jamniki w tym numerze są moje!nie wytrzymałam,musiałam się pochwalić:oops:[/quote] Super, gratuluję :multi: Jak kupię gazetkę to zaraz obejrzę Twoje piesy ;) Quote
Gonia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [B]KOMA[/B],wielkie dzięki!Jestem dumna i napawam się tym widokiem(próżna ze mnie baba)!To wszystko dzięki p JOLI,zdjęcia i tekst,który przy mojej małej pomocy napisała.Jest moim zdaniem rzeczowy i rzetelny,a niektóre fragmenty wynikają z obserwacji p Joli,kiedy była u mnie z wizytą.Idę dalej paść oczy:loveu: Quote
nikusia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [B]Gonia[/B] Wow!! Gratuluję!!! :) Śliczne psiaki!! Dziękujemy z Ramzesikiem za miłe słówka!!! :calus: [B]Borsaf[/B] Na [URL="http://www.psy.pl"]www.psy.pl[/URL] - tam gdzieś jest prenumerata, musisz poszukać Quote
Gonia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [B]Nikusia[/B],twój Ramzes powalił mnie w roli BAJADERY!Taki talent baletowy mam nadzieję że nie marnuje się w domowym zaciszu?:loveu: Quote
Recommended Posts