Coffee&Nera Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Tofik1']Dzisiaj kupiłam nawy nr:multi:[/quote] I mów co jest ciekawego :multi: Quote
Marysia&Pysia Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Własnie, trzeba będzie się zaopatrzyć bo ja gapa jestem :lol: Quote
SZPiLKA23 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 A ja mam ;] sporo fajnych artykułów no i pies BBety w galerii ;] - gratki :) Quote
Kisses Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Mi się Bardzo podoba. Zaczełam zbierać od tego roku (przedtem tak kupowałam, a raz nie) i podobają mi się strasznie 'Psie Wędrówki'. A w tym numierze podoba mi się 'Rób to, co ja' ; 'A jednak zazdroszczą' i 'Kary bez wyrzutów sumienia'. Ogólnie cały numer mi się podoba ;) Quote
Sawanna Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Jest artykuł o Biewerach,o Kynofobii,artykuł o tym że psy mogą sie uczyć poprzez naśladowanie,owcz.belgijski tervueren i springer spaniel.Najlepiej samemu poczytać;) Quote
Coffee&Nera Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='Kisses_xox']Mi się Bardzo podoba. Zaczełam zbierać od tego roku (przedtem tak kupowałam, a raz nie) i podobają mi się strasznie 'Psie Wędrówki'. A w tym numierze podoba mi się 'Rób to, co ja' ; 'A jednak zazdroszczą' i 'Kary bez wyrzutów sumienia'. Ogólnie cały numer mi się podoba ;)[/quote] Nie no ja kupuje od hmmm 1999? :evil_lol: Wczoraj kupilam ten numer, bardzo mi się podoba uwazam ze coraz lepsze artykuly sa tam dawane ;) Quote
Cockermaniaczka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 A ja mam wrazenie ze artykuly sa podobne jak w PP:cool1: Nie wiem czy te gazety sobie podkradaja tematy czy jak ale sa bardzo zblizone Quote
grrrond Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 również uważam, że numer jest bardzo fajny :evil_lol: przeczytałam już calutki:cool3: Quote
Skibka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Mi też bardzo podoba się ten numer. Artykuł 'rób to, co ja' nakręcił mnie do ćwiczenia różnych rzeczy właśnie w taki sposób! Wydaje mi sie, że ten jest dużo lepszy niż ostatni.:lol: Quote
Daga&Maks Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 muszę się wybrać po ten numer skoro takie dobre opinie o nim są :razz: Quote
Anusia&Saba Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Ja też muszę sobie kupić, bo jeszcze nie mam :cool3: Podoba Wam się to nowe logo? Quote
Martula_t Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='Tofik1']Jest artykuł o Biewerach,o Kynofobii,artykuł o tym że psy mogą sie uczyć poprzez naśladowanie,owcz.belgijski tervueren i springer spaniel.Najlepiej samemu poczytać;)[/quote] To koniecznie musze leciec do kiosku ..... Fajnie , że są belgi ....i to w takim dobrym świetle :diabloti::eviltong::p Quote
Daga&Maks Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 już mam ten numer i jest sporo ciekawych artykułów.No i nie ma tej różowej okładki :evil_lol: Quote
Olusia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='SZPiLKA23']A ja mam ;] sporo fajnych artykułów no i pies BBety w galerii ;] - gratki :)[/quote] I Blaki Czarnej_Owieczki również :cool3: Super numer ;) Quote
Bewarka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Mi też się ten numer spodobał :cool3: Logo to hm, wcześniej było lepsze...ale przecież okładka się nie liczy tylko to, co jest w środku :evil_lol: Quote
m@dzi@ Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Rzeczywiście, ten numer jest bardzo dobry. Najbardziej podobają mi się artykuły o zazdrości, biewerach, naśladownictwie i tym karaniu. A zielono-niebieska okładka zawsze lepsza od różowej. Wygląda na to, że co miesiąc będzie inny kolorek. Quote
Kisses Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Nera, ja jestem z 94 więc w 99 miałam jakieś 6 lat (O Boże...) xD Więc w tym roku, albo będę chodziła co miesiąc do kiosku, albo prenumerate sobie zamowie ^^ A artykuly strasznie podobne w MP i PP, np. o lawinie Quote
SZPiLKA23 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='Olusia']I Blaki Czarnej_Owieczki również :cool3: Super numer ;)[/quote] ooo tego nie rozpoznałam, oczywiscie gratulacje :) Quote
Marysia&Pysia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Uwazam że wcześniejsze logo było lepsze :) Quote
Martyna&Zara Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Mi to ciągłe zmienianie loga nie odpowiada, bo za każdym razem będę musiała buszować po pyłkach w poszukiwaniu MP .... A w środku OK, no i nareszcie dali krzyżówkę w miarę łatwą, tak że mogłam ją rozwiązać, a w połączeniu z fajna nagrodą to całkiem zachęcające....Chyba wyślę esa :) Quote
Bewarka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 A ja właśnie tym razem nie rozwiązałam krzyżówki :oops: A wcześniej a i owszem... Quote
Koma Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Wygrałam w krzyżówce :multi: Już drugi raz :multi: musiałam się pochwalić :evil_lol: Oj a tego Konga byłoby fajnie wygrać :cool3: Quote
Dynamique Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [quote name='Koma']Wygrałam w krzyżówce :multi: Już drugi raz :multi: musiałam się pochwalić :evil_lol: Oj a tego Konga byłoby fajnie wygrać :cool3:[/quote] Gratulacje :cool3: My musimy się wybrać po nowy numer :cool3: Quote
Martyna&Zara Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [quote name='Koma']Wygrałam w krzyżówce :multi: Już drugi raz :multi: musiałam się pochwalić :evil_lol: Oj a tego Konga byłoby fajnie wygrać :cool3:[/quote] A jak wygrywasz to Ci piszą już w tym esemesie zwrotnym?? |Bo ja zawsze po wysłaniu jak na kolcach siedzę :P Quote
Olusia Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Nie mogą przecież wysłać od razu, muszą wylosować zwycięzców ;) Wysłałam SMSa z rozwiązaniem krzyżówki i po chwili dostałam od nich odpowiedź, że dziękują za przysłanie wiadomości i zachęcają do lektury MP :p Quote
Recommended Posts