Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mi się Bardzo podoba. Zaczełam zbierać od tego roku (przedtem tak kupowałam, a raz nie) i podobają mi się strasznie 'Psie Wędrówki'.
A w tym numierze podoba mi się 'Rób to, co ja' ; 'A jednak zazdroszczą' i 'Kary bez wyrzutów sumienia'.
Ogólnie cały numer mi się podoba ;)

Posted

Jest artykuł o Biewerach,o Kynofobii,artykuł o tym że psy mogą sie uczyć poprzez naśladowanie,owcz.belgijski tervueren i springer spaniel.Najlepiej samemu poczytać;)

Posted

[quote name='Kisses_xox']Mi się Bardzo podoba. Zaczełam zbierać od tego roku (przedtem tak kupowałam, a raz nie) i podobają mi się strasznie 'Psie Wędrówki'.
A w tym numierze podoba mi się 'Rób to, co ja' ; 'A jednak zazdroszczą' i 'Kary bez wyrzutów sumienia'.
Ogólnie cały numer mi się podoba ;)[/quote]

Nie no ja kupuje od hmmm 1999? :evil_lol:

Wczoraj kupilam ten numer, bardzo mi się podoba uwazam ze coraz lepsze artykuly sa tam dawane ;)

Posted

Mi też bardzo podoba się ten numer. Artykuł 'rób to, co ja' nakręcił mnie do ćwiczenia różnych rzeczy właśnie w taki sposób!
Wydaje mi sie, że ten jest dużo lepszy niż ostatni.:lol:

Posted

[quote name='Tofik1']Jest artykuł o Biewerach,o Kynofobii,artykuł o tym że psy mogą sie uczyć poprzez naśladowanie,owcz.belgijski tervueren i springer spaniel.Najlepiej samemu poczytać;)[/quote]

To koniecznie musze leciec do kiosku ..... Fajnie , że są belgi ....i to w takim dobrym świetle :diabloti::eviltong::p

Posted

[quote name='SZPiLKA23']A ja mam ;] sporo fajnych artykułów no i pies BBety w galerii ;] - gratki :)[/quote]

I Blaki Czarnej_Owieczki również :cool3:

Super numer ;)

Posted

Mi też się ten numer spodobał :cool3: Logo to hm, wcześniej było lepsze...ale przecież okładka się nie liczy tylko to, co jest w środku :evil_lol:

Posted

Rzeczywiście, ten numer jest bardzo dobry. Najbardziej podobają mi się artykuły o zazdrości, biewerach, naśladownictwie i tym karaniu.

A zielono-niebieska okładka zawsze lepsza od różowej. Wygląda na to, że co miesiąc będzie inny kolorek.

Posted

Nera, ja jestem z 94 więc w 99 miałam jakieś 6 lat (O Boże...) xD
Więc w tym roku, albo będę chodziła co miesiąc do kiosku, albo prenumerate sobie zamowie ^^
A artykuly strasznie podobne w MP i PP, np. o lawinie

Posted

Mi to ciągłe zmienianie loga nie odpowiada, bo za każdym razem będę musiała buszować po pyłkach w poszukiwaniu MP ....
A w środku OK, no i nareszcie dali krzyżówkę w miarę łatwą, tak że mogłam ją rozwiązać, a w połączeniu z fajna nagrodą to całkiem zachęcające....Chyba wyślę esa :)

Posted

[quote name='Koma']Wygrałam w krzyżówce :multi: Już drugi raz :multi: musiałam się pochwalić :evil_lol:
Oj a tego Konga byłoby fajnie wygrać :cool3:[/quote]

Gratulacje :cool3: My musimy się wybrać po nowy numer :cool3:

Posted

[quote name='Koma']Wygrałam w krzyżówce :multi: Już drugi raz :multi: musiałam się pochwalić :evil_lol:
Oj a tego Konga byłoby fajnie wygrać :cool3:[/quote]
A jak wygrywasz to Ci piszą już w tym esemesie zwrotnym?? |Bo ja zawsze po wysłaniu jak na kolcach siedzę :P

Posted

Nie mogą przecież wysłać od razu, muszą wylosować zwycięzców ;)

Wysłałam SMSa z rozwiązaniem krzyżówki i po chwili dostałam od nich odpowiedź, że dziękują za przysłanie wiadomości i zachęcają do lektury MP :p