Bewarka Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Ja kupiłam i na razie tylko przeglądnęłam. ;) Czy mi się wydaje czy mają lepsze zdjęcia? Ogólnie nie widzę zastrzeżeń, może jedynie tyle, że w krzyżówce wolałabym widzieć coś innego niż olej z łosi, bo mi nie potrzebny a przymierzałam się do wysłania SMSa w tym mies :eviltong: Quote
Marta_Ares Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 ja przegladalam 2 numery w empiku. Napewno MP ciekawszy, ale zeby mnie czyms szczegolnie zaskoczyl to nie powiem. To co chcialam przeczytalam i nie kupuje:evil_lol: poczekam jak beda jakies fajne prezenty do prenumeratry i zamowie wtedy Quote
Martyna&Zara Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Ja kupiłam na szczęście dzisiaj :multi: Też tylko przejrzałam, ale zaciekawił mnie temat o Agnieszce i Taju, a także jaki kumpel dla owczarka niemieckiego :loveu: Jutro zapewne dokładniejsza relacja:diabloti: Quote
Marta_Ares Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Toffuś']Ja kupiłam na szczęście dzisiaj :multi: Też tylko przejrzałam, ale zaciekawił mnie temat o Agnieszce i Taju, a także jaki kumpel dla owczarka niemieckiego :loveu: Jutro zapewne dokładniejsza relacja:diabloti:[/quote] ten artykul o Agnieszce i Taju tez przeczytalam:cool3: Quote
Bzikowa Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Już jest MP ? Czytaliście może ten artykuł o westie? Jestem barrrdzo ciekawa co napisali.:lol: Quote
ewelinka_m Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Bzikowa']Już jest MP ? Czytaliście może ten artykuł o westie? Jestem barrrdzo ciekawa co napisali.:lol:[/quote] i kto napisał :diabloti: Quote
Bzikowa Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 O właśnie. Chociaż autora podajcie! :lol: Quote
Bzikowa Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Może jestem ignorantką ale nie znam tego nazwiska :oops: Też właśnie ogarniam stronę MP. O ile 'zadziorna maskotka' było ok o tyle ze 'szczekającą chryzantemką' przesadzili! :evil_lol: edit: post przeskoczył znowu :angryy: Quote
ewelinka_m Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Bzikowa']O właśnie. Chociaż autora podajcie! :lol:[/quote] na stronie mp znalazłam kawałek tego tekstu, podpisane jest: Jolanta Tarułka no cóż i tak musze sie pzrejść do kiosku :lol: [url=http://www.psy.pl/?O=6730]Psy.pl - strony miesi Quote
Juszes Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Dziś kupiłam, przejrzałam tylko jak na razie, bo nic ciekawego zbytnio nie ma. I oprócz krzyżówki nie znalazłam też innego konkursu, a w niej i tak nagroda marna >; Quote
Skibka Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Ale teraz opłaca się prenumerata. 15 numerów za 48 zł to wychodzi 3.20 za jeden numer.. Tylko co do prenumeraty to mam pytanie czy jak są jakieś prezenty do MP to ja w prenumeracie też dostanę czy nie? Bo tak jak ostatnio numer z kalendarzem kosztował chyba 8.40 to ja bym go dostała za te 3.20?:oops: Quote
shangri_la Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 przyszla prenumerata :multi:, narazie tylko wstepnie przegladnelam ale CO ZA WSTRETNA NOWA OKLADKA, stara szata byla lepsza, ta wyglada jak jakas pani domu albo inny bardziew... najsmieszniejsze ze ide do domu, a tu pan listonosz stoi przy skrzynce. wiec sie pytam czy jest prenumerata moj pies, a on ze jest i mi podaje, ja lookam na okladke i chce mu juz oddac bo to jakis szmatlawiec po czym czytam.. o kurde moj pies...:wallbash: pozdrawiam Quote
Daga&Maks Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Skibka']Ale teraz opłaca się prenumerata. [B]15 numerów[/B] za 48 zł to wychodzi 3.20 za jeden numer.. Tylko co do prenumeraty to mam pytanie czy jak są jakieś prezenty do MP to ja w prenumeracie też dostanę czy nie? Bo tak jak ostatnio numer z kalendarzem kosztował chyba 8.40 to ja bym go dostała za te 3.20?:oops:[/QUOTE] przecież w prenumeracie jest 12 numerów. Prezenty też dostajesz za cenę prenumeraty Quote
Skibka Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Daga & Maks']przecież w prenumeracie jest 12 numerów. Prezenty też dostajesz za cenę prenumeraty[/QUOTE] Wiem, że 12 ale teraz dodatkowo do prenumeraty 3 wydania gratis. Quote
Marysia B. Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Mi też się nowy image nie podoba. Wolałam ten stary. Co do numeru to wydaje mi się, że taki sredni. Może 2-3 artykuły i chyba tyle. Quote
Kinia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Mi też dzisiaj przyszedł MP:) Wygląda okropnie! masakra.... Ciekawe kiedy dostane prezent do prenumeraty... Quote
Coffee&Nera Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Okladka mi tam osobiscie zwisa i powiewa :evil_lol: Bardzo podoba mi sie tam seria artykulow o zywieniu o rasach itp. ;) Quote
Bzikowa Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Mnie też niespecjalnie podoba się nowa okładka ale w sumie to wisi mi to i powiewa :lol: A artykuł o westie... :cool1: Powierzchowny, nic konkretnego, nic nowego. Nie wiem nic o autorce ale szczerze mówiąc - żenada. Quote
DG32 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Mam prośbę, czy ktoś z Was mógłby mi zeskanować albo cyknąć fotkę tej wzmianki o akcji Fundacji SOS w SCC. Quote
kamilka91 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Kurczę no, zapomniałam kupić dzisiaj :oops: No i teraz się zastanawiam czy w ogóle warto, jak tak czytam te opinie :evil_lol: Czyli jeden numer im się udał i dalej znowu będzie lipa :cool1: Quote
Skibka Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 W środku nie jest zły, tylko ta okładka nie taka ja zawsze. :cool1: Quote
Rahl Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 okłądka przerażająca :mdleje:... widziałam na stronie MP może jutro kupię MP... Quote
Daga&Maks Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 jak w kiosku zobaczyłam tą okładkę to chciałam do tej pani powiedzieć co mi za gazetę dziwną wciska a to MP :roll: ale okładka mnie za bardzo nie obchodzi.Liczy się co jest w środku :lol: Quote
Olusia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Mam zamiar niedługo kupić nowy numer MP ;) Okładka chyba nie najgorsza z tego co widzę na stronie MP, ale muszę przyznać, że raczej na pierwszy rzut oka nie powiedziałabym, że to MP :p Cóż, jak dostanę gazetę w swoje łapki to ocenię :cool3: Quote
Recommended Posts