Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja kupiłam i na razie tylko przeglądnęłam. ;) Czy mi się wydaje czy mają lepsze zdjęcia? Ogólnie nie widzę zastrzeżeń, może jedynie tyle, że w krzyżówce wolałabym widzieć coś innego niż olej z łosi, bo mi nie potrzebny a przymierzałam się do wysłania SMSa w tym mies :eviltong:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja przegladalam 2 numery w empiku. Napewno MP ciekawszy, ale zeby mnie czyms szczegolnie zaskoczyl to nie powiem.

To co chcialam przeczytalam i nie kupuje:evil_lol: poczekam jak beda jakies fajne prezenty do prenumeratry i zamowie wtedy

Posted

Ja kupiłam na szczęście dzisiaj :multi: Też tylko przejrzałam, ale zaciekawił mnie temat o Agnieszce i Taju, a także jaki kumpel dla owczarka niemieckiego :loveu: Jutro zapewne dokładniejsza relacja:diabloti:

Posted

[quote name='Toffuś']Ja kupiłam na szczęście dzisiaj :multi: Też tylko przejrzałam, ale zaciekawił mnie temat o Agnieszce i Taju, a także jaki kumpel dla owczarka niemieckiego :loveu: Jutro zapewne dokładniejsza relacja:diabloti:[/quote]
ten artykul o Agnieszce i Taju tez przeczytalam:cool3:

Posted

Może jestem ignorantką ale nie znam tego nazwiska :oops:
Też właśnie ogarniam stronę MP. O ile 'zadziorna maskotka' było ok o tyle ze 'szczekającą chryzantemką' przesadzili! :evil_lol:

edit: post przeskoczył znowu :angryy:

Posted

[quote name='Bzikowa']O właśnie. Chociaż autora podajcie! :lol:[/quote]
na stronie mp znalazłam kawałek tego tekstu, podpisane jest:
Jolanta Tarułka

no cóż i tak musze sie pzrejść do kiosku :lol:

[url=http://www.psy.pl/?O=6730]Psy.pl - strony miesi

Posted

Dziś kupiłam, przejrzałam tylko jak na razie, bo nic ciekawego zbytnio nie ma. I oprócz krzyżówki nie znalazłam też innego konkursu, a w niej i tak nagroda marna >;

Posted

Ale teraz opłaca się prenumerata. 15 numerów za 48 zł to wychodzi 3.20 za jeden numer.. Tylko co do prenumeraty to mam pytanie czy jak są jakieś prezenty do MP to ja w prenumeracie też dostanę czy nie?
Bo tak jak ostatnio numer z kalendarzem kosztował chyba 8.40 to ja bym go dostała za te 3.20?:oops:

Posted

przyszla prenumerata :multi:, narazie tylko wstepnie przegladnelam ale CO ZA WSTRETNA NOWA OKLADKA, stara szata byla lepsza, ta wyglada jak jakas pani domu albo inny bardziew... najsmieszniejsze ze ide do domu, a tu pan listonosz stoi przy skrzynce. wiec sie pytam czy jest prenumerata moj pies, a on ze jest i mi podaje, ja lookam na okladke i chce mu juz oddac bo to jakis szmatlawiec po czym czytam.. o kurde moj pies...:wallbash:

pozdrawiam

Posted

[quote name='Skibka']Ale teraz opłaca się prenumerata. [B]15 numerów[/B] za 48 zł to wychodzi 3.20 za jeden numer.. Tylko co do prenumeraty to mam pytanie czy jak są jakieś prezenty do MP to ja w prenumeracie też dostanę czy nie?
Bo tak jak ostatnio numer z kalendarzem kosztował chyba 8.40 to ja bym go dostała za te 3.20?:oops:[/QUOTE]

przecież w prenumeracie jest 12 numerów.
Prezenty też dostajesz za cenę prenumeraty

Posted

[quote name='Daga & Maks']przecież w prenumeracie jest 12 numerów.
Prezenty też dostajesz za cenę prenumeraty[/QUOTE]

Wiem, że 12 ale teraz dodatkowo do prenumeraty 3 wydania gratis.

Posted

Mnie też niespecjalnie podoba się nowa okładka ale w sumie to wisi mi to i powiewa :lol:

A artykuł o westie... :cool1:
Powierzchowny, nic konkretnego, nic nowego.
Nie wiem nic o autorce ale szczerze mówiąc - żenada.

Posted

Kurczę no, zapomniałam kupić dzisiaj :oops:
No i teraz się zastanawiam czy w ogóle warto, jak tak czytam te opinie :evil_lol: Czyli jeden numer im się udał i dalej znowu będzie lipa :cool1:

Posted

jak w kiosku zobaczyłam tą okładkę to chciałam do tej pani powiedzieć co mi za gazetę dziwną wciska a to MP :roll:
ale okładka mnie za bardzo nie obchodzi.Liczy się co jest w środku :lol:

Posted

Mam zamiar niedługo kupić nowy numer MP ;) Okładka chyba nie najgorsza z tego co widzę na stronie MP, ale muszę przyznać, że raczej na pierwszy rzut oka nie powiedziałabym, że to MP :p Cóż, jak dostanę gazetę w swoje łapki to ocenię :cool3: