Błyskotka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Jak dla mnie miesięcznik ostatnio sie trochę popsuł :(. Quote
Cambel&Megi Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='Błyskotka']Jak dla mnie miesięcznik ostatnio sie trochę popsuł :(.[/quote] Dlaczego tak wnioskujesz? Jak dla mnie jest ok, tylko cenę podnieśli...Ale to 60 gr róznicy. Quote
Bewarka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 60 gr. to b.dużo jeśli będzie się kupować przez długi czas :) Quote
Cambel&Megi Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='justys95']60 gr. to b.dużo jeśli będzie się kupować przez długi czas :)[/quote] No właściwie to tak, jednostkowo ta kwota duża się nie wydaje, ale po dłuższym czasie sporą sumkę można uzbierać :cool3: A wolałabym za nią kupić np. karmę do schroniska. Quote
Bewarka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='Cambel']No właściwie to tak, jednostkowo ta kwota duża się nie wydaje, ale po dłuższym czasie sporą sumkę można uzbierać :cool3: A wolałabym za nią kupić np. karmę do schroniska.[/QUOTE] o właśnie! Jeśliby tak przez 2 lata kupować to łohoho....:lol: Quote
bellatriks Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='justys95']o właśnie! Jeśliby tak przez 2 lata kupować to łohoho....:lol:[/quote] Gdyby przez 2 lata kupować, to do starej ceny dochodzi 14.40 zł:evil_lol: 0.6 * 24 = 14.40 Quote
Bewarka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Nawet nie policzyłam...:lol: ale za te niecałe 15 PLN to już by była smycz :lol: O! Quote
grrrond Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 do Izy :eviltong: a w Powsinie na Pikniku Radia Kolor było stoisko, gdzie można bylo zamowic sobie prenumeratke i dawali ksiązke o rasach psów Kramer (ta co do wygrania jest chyba w konkursach jakie to szczenie) i pomyslalam sobie, że wezme, a ksiazke dam mojej Przyjaciolce, ktora wciagam w psi swiat i pomyslalam, ze przyda sie jej taka ksiazeczka ;) dar z dobrego serca :eviltong: Quote
*Iza* Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='grrrond']do Izy :eviltong: a w Powsinie na Pikniku Radia Kolor było stoisko, gdzie można bylo zamowic sobie prenumeratke i dawali ksiązke o rasach psów Kramer (ta co do wygrania jest chyba w konkursach jakie to szczenie) i pomyslalam sobie, że wezme, a ksiazke dam mojej Przyjaciolce, ktora wciagam w psi swiat i pomyslalam, ze przyda sie jej taka ksiazeczka ;) dar z dobrego serca :eviltong:[/quote] Eee..to super !:loveu: Quote
Iza. Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Błyskotka']Jak dla mnie miesięcznik ostatnio sie trochę popsuł :(.[/quote] Mi równiez sie tak wydaje. Nie chodzi tu o cene, ale o artykuły wydaje mi się, że nie sa już tak ciekawe. Mimo wszystko jednak gazetke kupuje ;) Quote
Agnieszka K. Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Ja też odniosałm takie wrażenie po przeczytaniu ostatniego numeru. Ale byłam za to mile zaskoczona "Przyjacielem Psem", bo w ostatnim numerze było naprawdę dużo ciekawych artykułów, a zazwyczaj PP był słabszy niż MP. Quote
bellatriks Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='justys95']Nawet nie policzyłam...:lol: ale za te niecałe 15 PLN to już by była smycz :lol: O![/quote] No a ja tak z ciekawości policzyłam, bo tak to wydaje się, że to strasznie dużo forsy:evil_lol: Quote
Bewarka Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='bellatriks']No a ja tak z ciekawości policzyłam, bo tak to wydaje się, że to strasznie dużo forsy:evil_lol:[/QUOTE] no dobra...no to 6 lat! (ok. 45 zł. :evil_lol:) Quote
Błyskotka Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Cambel']Dlaczego tak wnioskujesz? Jak dla mnie jest ok, tylko cenę podnieśli...Ale to 60 gr róznicy.[/quote] Kiedyś było więcej ciekawszych artykułów do poczytania. Mogliby zrobić coś z tymi dodatkami. Nie każdy chce płytę czy książkę i chce za nią płacić. Quote
yash Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 ja prenumeruje, zamowilam chyba 2 mies. temu z zabawka - kroliczkiem :P bylo jeszcze z flexi, ale nie chcialam, bo mam juz smycz automatyczna flexi Quote
Cambel&Megi Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Błyskotka']Kiedyś było więcej ciekawszych artykułów do poczytania. Mogliby zrobić coś z tymi dodatkami. Nie każdy chce płytę czy książkę i chce za nią płacić.[/quote] Z tym to akurat się zgodzę, powinno być chociaz coś takiego, że można kupić gazetę bez dodatku... :roll: Quote
invictus hilaritas Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 czy moze mi ktos podac mail do miesiecznika moj pies?? jestem slepa i nie widze.. nie dostalam jeszcze gazetki .. moze poczta gdzies ja zapodziala? :( Quote
bellatriks Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='invictus hilaritas']czy moze mi ktos podac mail do miesiecznika moj pies?? jestem slepa i nie widze.. nie dostalam jeszcze gazetki .. moze poczta gdzies ja zapodziala? :([/quote] [email][email protected][/email] Quote
ewelinka_m Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='invictus hilaritas']czy moze mi ktos podac mail do miesiecznika moj pies?? jestem slepa i nie widze.. nie dostalam jeszcze gazetki .. moze poczta gdzies ja zapodziala? :([/quote] możesz też napisać do osoby odpowiedzialnej za prenumeraty: [email][email protected][/email] oraz na tego meila co bellatriks podała Quote
invictus hilaritas Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 wczoraj napisalam , wysla mi ponownie gazetke.. Quote
Rybka_39 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Wiecie co..dlaczego w Moim psie jak opisuja jakaś rasę, zawsze do akcesori dla psa dodają łancuszek zaciskowy i obrożę zaciskową...nigdy nie ma szelek i zwykłej obrozy chyba ze dla malenkiego pieska..... Quote
*Iza* Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Rybka_39']Wiecie co..dlaczego w Moim psie jak opisuja jakaś rasę, zawsze do akcesori dla psa dodają łancuszek zaciskowy i obrożę zaciskową...nigdy nie ma szelek i zwykłej obrozy chyba ze dla malenkiego pieska.....[/quote] Może ktoś im narzuca , takie akcesoria. Biznes to biznes Quote
Dagusia1992 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 właśnie powinni zrobic gazetke z dodatkiem i bez do wyboru a nie naurzac ludziom wybrany dodatek... a propo tych ciekawych artukułow to się zgadzam ostatnio jakoś ich malutko Quote
Atena Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Ale jednak biora kase za reklame, co też się liczy - choc z drugiej strony mogliby poprostru podac nazwę produktu tylko np. "obroza skórzana" bez przykładów. PS: Ja używam łańcuszka zaciskowego ;) Jeden z moich psów nie moze nosić obrozy skórzanej, poza tym na zacisku, jest tylko na spacerze. Quote
Recommended Posts