Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Weron_ciau']ja kupiłam tylko ze względu na okłądke i wywiad 8)[/quote]
nom, tego mozna sie domyslić:cool3: Przyznam, że przez pewien czas nawet się zastanawiałam czy do Ciebie nie napisać;) w związku z tym atykułem:razz:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostanę szału....dalej nie mam prenumeraty...grrrr...k...wa no!!!
Ostatni raz zdecydowałam się na prenumerkę...to jest poprostu chore!!!
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!

Posted

[quote name='Veris']Dostanę szału....dalej nie mam prenumeraty...grrrr...k...wa no!!!
Ostatni raz zdecydowałam się na prenumerkę...to jest poprostu chore!!!
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!![/quote]

Veris: a może Twoje zamówienie na prenumerkę się im gdzieś zawieruszyło??

Posted

w zabawie z prenumeratą potargałam sobie nerwy :shake:
teraz w przydomowym sklepie założyłam sobie tzw. "teczuszke" :cool3:
miła Pani sklepowa zawsze wkłada mi gazete do teczki jak tylko przyjdzie i problem z głowy ;)

Posted

[quote name='Sonika']Mam juz majowy numer. Poradnik bardzo fajny, mimo, ze praktycznie wszystko z niego wiem. Obrazki cudowne :lol:[/quote] to prawda, obrazki są świetne ;)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']A w jakiej cenie można teraz dostać Mojego Psa? Kiedyś zbierałam, prenumerowałam, ale potem jakoś zaprzestałam ;)

Był może w MP artykuł o pinczerach średnich lub weimarach?[/quote]o weimarach był :wink: a o pinczerach niewiem :lol:. A co lubisz weimary?:loveu:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Luthien weimary to moja miłość i marzenie od paru lat :) Mam wielką nadzieję, że kiedyś się spełni :)[/quote]Spełni się napewno!:loveu: taaaak.... Weimary są cudowne :wink:
Masz ode mnie i od Ergi pozdrowionka :loveu: