bellatriks Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Weron_ciau']ja kupiłam tylko ze względu na okłądke i wywiad 8)[/quote] nom, tego mozna sie domyslić:cool3: Przyznam, że przez pewien czas nawet się zastanawiałam czy do Ciebie nie napisać;) w związku z tym atykułem:razz: Quote
Veris Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Dostanę szału....dalej nie mam prenumeraty...grrrr...k...wa no!!! Ostatni raz zdecydowałam się na prenumerkę...to jest poprostu chore!!! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! Quote
JustynaJK Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 miałam to samo,dlatego kupuję w kiosku:evil_lol: Quote
bellatriks Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Veris']Dostanę szału....dalej nie mam prenumeraty...grrrr...k...wa no!!! Ostatni raz zdecydowałam się na prenumerkę...to jest poprostu chore!!! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!![/quote] Veris: a może Twoje zamówienie na prenumerkę się im gdzieś zawieruszyło?? Quote
oleczka004 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Ja też zaczęłam od pewnego czasu kupować w kiosku...;) Quote
MoniŚ Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Ja miałam zamawiać prenumeratę, ale widac ze nie warto i szkoda moich nerwow :roll: . Quote
Esfera Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 w zabawie z prenumeratą potargałam sobie nerwy :shake: teraz w przydomowym sklepie założyłam sobie tzw. "teczuszke" :cool3: miła Pani sklepowa zawsze wkłada mi gazete do teczki jak tylko przyjdzie i problem z głowy ;) Quote
Sonika Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Mam juz majowy numer. Poradnik bardzo fajny, mimo, ze praktycznie wszystko z niego wiem. Obrazki cudowne :lol: Quote
Mi. Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='Sonika']Mam juz majowy numer. Poradnik bardzo fajny, mimo, ze praktycznie wszystko z niego wiem. Obrazki cudowne :lol:[/quote] to prawda, obrazki są świetne ;) Quote
Mi. Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='JustynaJK']ma już ktoś nr czerwcowy???[/quote]ja nie mam ... a już jest?? Quote
JustynaJK Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 no dziś pytałam w kiosku,nie ma,ale wydaje mi się,że już powinien być Quote
Mi. Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Wydaje mi sie, że jeszcze troche za wcześnie:shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 A w jakiej cenie można teraz dostać Mojego Psa? Kiedyś zbierałam, prenumerowałam, ale potem jakoś zaprzestałam ;) Był może w MP artykuł o pinczerach średnich lub weimarach? Quote
Mi. Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']A w jakiej cenie można teraz dostać Mojego Psa? Kiedyś zbierałam, prenumerowałam, ale potem jakoś zaprzestałam ;) Był może w MP artykuł o pinczerach średnich lub weimarach?[/quote]o weimarach był :wink: a o pinczerach niewiem :lol:. A co lubisz weimary?:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Luthien weimary to moja miłość i marzenie od paru lat :) Mam wielką nadzieję, że kiedyś się spełni :) Quote
Mi. Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Luthien weimary to moja miłość i marzenie od paru lat :) Mam wielką nadzieję, że kiedyś się spełni :)[/quote]Spełni się napewno!:loveu: taaaak.... Weimary są cudowne :wink: Masz ode mnie i od Ergi pozdrowionka :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Dziekuję za pozdrowienia i dobre słowa, Twoja sunia jest cudowna ;) To za ile w końcu jest MP ? Quote
bogula Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 MP jest za 4,80:cool1: . Czerwcowego też jeszcze nie zdobyłam... Quote
aleb Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 W kioskach jeszcze nie ma nowego MP... nawet dzisiaj widziałam jeszcze majowy numer :lol: Quote
Madzia_19 Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 u mnie kiosku dziś jeszcze nie było czerwcowego MP... Dziwne... Quote
Recommended Posts