Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Muszę się Wam poskarżyć :mad:
Próbowałam wysłać SMS-em odpowiedź w konkursie na stronie 64 w ostatnim numerze MP (11/2010). Trzy razy wysyłałam SMS i trzy razy mi napisali tak: "Bardzo nam przykro, ale treść wiadomości SMS jest nieprawidłowa. Proszę spróbować jeszcze raz." To próbowałam TRZY razy i za TRZECIM RAZEM dosłownie pod lupą patrzyłam i sprawdzałam czy wszystko się zgadza. I zgadzało...
Czy to tylko mnie się takie rzeczy przytrafiają? :mad::mad:

Posted

[quote name='kamilka91']Nie wiem. Ja z reguły nie wysyłam SMSów na konkursy, bo i tak nigdy nic nie wygrywam :mad:[/QUOTE]
Wiesz, spróbować można. Ale niestety nie udało się... Chyba już więcej nie wezmę udziału w konkursie SMS-owym bo tylko straciłam 7 zł z kawałkiem :shake:
Szkoda że już nie ma krzyżówek, jak kiedyś. Fajne nagrody były. W jednym nawet wygrałam książkę :evil_lol: i jeszcze kiedyś tam kliker :evil_lol:

Posted

już nie moge się doczekać na numer z kalendarzem:-)
zawsze są piękne zdjęcia psiaków i ogólnie estetycznie wykonany
orientuje sie ktoś kiedy będzie dostepny w kiosku?

Posted

ja mam....kalendarz-fotki cudne
ale...dlaczego kalendarz jest czarny???po co mi taki kolor kalendarza?

jakoś mnie ten numer nie powala-nie wiem,może to przez ten kalendarz-czarny....nic nie da rady na nim zanowtować;/

konkurs foto
:
Roxi i liście-p.Katarzyna D....west
Znajdz brakujący szczegół-Zuzanna P.-chyba pudelek....
Homer pozuje na tle liści-Magdalena L......słodki -chyba kundelek,bo jakos nie mogę przywołać danej rasy
IŚĆ do tego piekiełka-Andrzej G.....widać tył pieska-może york,albo west,albo podobna rasa
Wypatruje jesieni-Beata G.....wiesz to nie ta rasa"lessi"tylko chyba te mniejsze-owczarek szetlancki(chyba taka jest poprawna nazwa?)

Posted

[quote name='Angelka']No i megi mnie obiegła ;)[/QUOTE]

ach,bo ja na urlopie pielęgnując moja diablicę po sterylce mam w końcu czas,żeby legalnie posiedzieć na necie ile tylko chcę ;D

Posted

mi kalendarz podoba się i to bardzo,ale ...własnie-po co mi taki na którym nie mogę nic zanotować?
kolejne wydanie dopiero 29grudnia...ciekawe czemu przesuneły im się terminy wydań?

Posted

[quote name='megi82']mi kalendarz podoba się i to bardzo,ale ...własnie-po co mi taki na którym nie mogę nic zanotować?
kolejne wydanie dopiero 29grudnia...ciekawe czemu przesuneły im się terminy wydań?[/QUOTE]
i to aż o tyle czasu??

są jakieś konkursy świąteczne w tym wydaniu?

Posted

Ach, ja również już w posiadaniu nowego numerku! Tym razem bez żadnych tygodniowych opóźnień :).
Wg mojego uznania kalendarzyk ładny. Kolor: czarny, również mi się podoba. W poprzednich latach było białe tło, trzeba trochę urozmaicenia ;). A numer MP jak zwykle - fajny. Chociaż brakuje mi tutaj sportowych spraw... W tym numerze nie znalazłam chyba żadnego artykułu o agility czy frisbee :| albo jestem ślepa.

No, faktycznie, termin się trochę przesunął.
A konkursów nie ma jakoś specjalnie wiele - konkurs foto i jakiś z nagrodą - książką o agility.