Marta_Ares Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 okej wyslalam juz Pw z adresem;) super wydaje mi sie ze to bedzie idealny piesek dla nich:loveu: a zajma sie nim napewno wspaniale, widzialam z jakim poswieceniem opiekowali sie swoim 18letnim psem, po nim nie bylo wogole widac wieku, niestety ostatnio mu sie pogorszylo, walczyli, ale nie dalo sie juz nic zrobic, nie chcieli zeby cierpial i musieli podjac ta straszna decyzje...:-( Quote
Negri_2008 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Marta_Ares']okej wyslalam juz Pw z adresem;) super wydaje mi sie ze to bedzie idealny piesek dla nich:loveu: a zajma sie nim napewno wspaniale, widzialam z jakim poswieceniem opiekowali sie swoim 18letnim psem, po nim nie bylo wogole widac wieku, niestety ostatnio mu sie pogorszylo, walczyli, ale nie dalo sie juz nic zrobic, nie chcieli zeby cierpial i musieli podjac ta straszna decyzje...:-([/quote] Marta - zdjęcia poszły :lol: Bardzo mi przykro z powodu utraty psa przez Twoich znajomych, wiem jak to boli. Sprajt (bo takie teraz imię ma ten psiak) będzie wspaniałym lekarstwem na....pragnienie :evil_lol: Daj szybko znać, jakie są decyzje, bo my tu wszyscy czekamy i trzymamy kciuki :kciuki: Quote
tifet Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 dodałam do listy Dosię plus cztery inne psiaki: [SIZE=3]16) [B]Rufcia [/B]- przemiła sunia po sterylizacji. Troszkę nieśmiała, ale gdy nabierze zaufania już nie odstępuje człowieka na krok. Wiek około 2 lat.[/SIZE] [SIZE=3][IMG]http://img207.imageshack.us/img207/9695/rufciald2.jpg[/IMG][/SIZE] [SIZE=3]24) [B]Maleńka sunia[/B]... ponad 20cm wzrostu... chore piersi i tylne łapki...[/SIZE] wątek: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/zepsuta-zabawka-wywalona-w-row-bardzo-chora-nie-chodzi-pilnie-leczenie-130289/"][COLOR=#000000]Zepsuta zabawka wywalona w rów!! bardzo chora..nie chodzi!! PILNIE LECZENIE!![/COLOR][/URL] [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/statusicon/wol_error.gif[/IMG]Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 660x492, rozmiar 58KB.[IMG]http://img407.imageshack.us/img407/7783/suniak1pe5.jpg[/IMG] [SIZE=3]25) [B]Astka[/B]- średnia, 3lata, przyjazna, grzeczna i radosna suczka, lgnie do człowieka[/SIZE] [IMG]http://img90.imageshack.us/img90/5276/astkata4.jpg[/IMG] [SIZE=3]26) [B]Niski[/B]; średni o "niskim zawieszeniu" pies, 3lata, bardzo przyjazny, energiczny i całuśny psiak[/SIZE] [IMG]http://img136.imageshack.us/img136/273/niskipd0.jpg[/IMG] Quote
tifet Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Negri jak ładnie się do mnie uśmiechniesz to wyślę Ci film jak niski cię zacałowuje :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 zdjec jeszcze nie mam na poczcie mam nadzieje ze niedlugo sie pojawia. Oczywisci ewszystkie informacje im przekazuje na bieżaco jesli juz sie na niego zdecyduja to mozliwe ze Sprajt sproboje swoich sil w agility:evil_lol: Quote
Negri_2008 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='tifet']Negri jak ładnie się do mnie uśmiechniesz to wyślę Ci film jak niski cię zacałowuje :evil_lol:[/quote] ihaaaaaaaaaaaaaaaa :mdrmed: wyślij na [email][email protected][/email] Quote
tifet Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Negri_2008']ihaaaaaaaaaaaaaaaa :mdrmed: wyślij na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/quote] poszło :evil_lol: ____________ anouk ja jadę tylko o której się spotykamy??? Quote
Negri_2008 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Marta_Ares']zdjec jeszcze nie mam na poczcie mam nadzieje ze niedlugo sie pojawia. Oczywisci ewszystkie informacje im przekazuje na bieżaco jesli juz sie na niego zdecyduja to mozliwe ze Sprajt sproboje swoich sil w agility:evil_lol:[/quote] Jutro zdjęcia psiaka będą na wątku. Wszystkie przesyłki do Ciebie wracają.:shake: Trzymam kciuki za Sprajta .;) ps. agility - taaaaaaak, Sprajt da radę Quote
Marta_Ares Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Negri_2008']Jutro zdjęcia psiaka będą na wątku. Wszystkie przesyłki do Ciebie wracają.:shake: Trzymam kciuki za Sprajta .;) ps. agility - taaaaaaak, Sprajt da radę[/quote] nie wiem co sie dzieje:shake: :shake: ale okej wszytsko przekazałam do znajomych. nie maja stalego dostepu do neta, ale jak jest w pracy codziennie to korzysta takze jutro rano wszystko od czyta, wyslalam rowniez te 2 kolejne zdjecia ktore sie pojawily Quote
anouk92 Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Sprajt vel. Włochaty:loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images48.fotosik.pl/54/b843f9ccdebe14fe.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/447/9d0c534c195b04de.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images45.fotosik.pl/54/477255a4ca646936.jpg[/IMG][/URL] Quote
żabusia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Prześlę Wam dziewczyny jakieś fundusze na początku miesiąca. Quote
anouk92 Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Tifet zdjęcia do Ciebie poszły. W niedziel robimy kolejną sesję. Tifet, Negri dajcie znać czy 10:00 w Wołominie Wam pasuje. Przeszłam przez wątek i trzeba go trochę uporządkować. Tifet niestety spadnie to na Ciebie:eviltong: ale mam nadzieję że trochę Ci pomogę moim podsumowaniem: Tifet spróbuj się wyrobić ze wszystkim do niedzieli. Wtedy wstawimy już tylko niedzielne zdjęcia i wszytsko będzie gotowe. Przepraszam za upierdliwośc ale Selenga jak stoimy ze stronką? [FONT=Arial]Małe podsumowanie:[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]- 2 post wątku nic nie wnosi – usuń go[/FONT] [FONT=Arial]- 2 post. Wpisz przy Czarnej numer 8 i wstaw ją na właściwym miejscu[/FONT] [FONT=Arial]- 12 Bajka zdjęcie w boksie wyrzuć – ma ładniejsze które Ci przesłałam[/FONT] [FONT=Arial]- 13 wstaw więcej fotek Luny – to ładna sunia trzeba ją pokazać z każdej strony[/FONT] [FONT=Arial]- 17 wstaw zdjęcie Nali[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]- post 5 Limba wyrzuć zdjęcie[/FONT] [FONT=Arial]- post 5 Megi nadaj jej numer 44 i dopisz że jest już po sterylizacji[/FONT] [FONT=Arial]- post 5 wyrzuć zdjęcia owczarka[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]- post 6 Kacper nadaj mu numer 45 i dopisz że jest w DT[/FONT] [FONT=Arial]- post6 Bella nadaj jej numer 46 i wstaw w odpowiednie, napisz że jest młodziutka i nieśmiała ale po bliższym poznaniu zaczyna się rozkręcać[/FONT] [FONT=Arial]- Czarnobiała wywal ma swój numer i zdjęcia[/FONT] [FONT=Arial]- Skarpetka nadaj jej numer 47 i wstaw w odpowiednie miejsce [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]-post 7 Onka wyrzucić[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]-Post 8 Igor nadaj mu numer 48 i wstaw w odpowiednie miejsce[/FONT] [FONT=Arial]-post 8 Bury nadaj mu numer 49 i wstaw w odpowiednie miejsce[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]-Post9 Mamuśka nadaj jej numer 50 i wstaw w odpowiednie miejsce – w niedziele zrobimy nowe fotki[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]-post 10 Blondi nadaj numer 51 i wstaw w odpowiednie miejsce[/FONT] [FONT=Arial]-post 10 wyrzuć Kaukazkę[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]-post 11 Mix cane corso nadaj mu numer 52 i wstaw w odpowiednie miejsce[/FONT] [FONT=Arial]- Azar nadaj mu numer 53 i wstaw w odpowiednie miejsce[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]-post 12 Czarek ma ładne zdjęcia i ma swój numer 29 więc stąd można go wywalić[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]-post 15 można wyrzucić sznaucera[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] Quote
tifet Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 sznaucer w hotelu i dalej do adopcji więc nie można... _______________________________________ ok może być dziesiąta Quote
Negri_2008 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='anouk92']Negri podaj Żabusi numer konta na które zbieramy na małą sunię co nie chodzi.[/quote] Żabusia już z parę dni temu dostała nr konta :eviltong: Potwierdzam godzinę 10 w niedzielę. Jak dobrze pójdzie przyjadę z Erazm ;) Quote
Julie Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 poproszę o nr konta bo chciałabym przesłać pieniądze z bazarku. Quote
Negri_2008 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Julie']poproszę o nr konta bo chciałabym przesłać pieniądze z bazarku.[/quote] już Ci wysyłam ;) Quote
anouk92 Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 No to jutro o 10:00 jedziemy do Klembowa. Tifet tam gdzie zawsze. Negri daj znać czy mam Cię zabrać z przystanku czy przyjedziez z Erazm. Najlepiej SMS bo nie wiem czy dziisaj będę jeszcze przy komputerze. Quote
Marta_Ares Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Witam przepraszam za zamieszanie, i nadzieje, na adopcje Sprajta:-( Przekazałam wszystko znajomym, ale oni twierdza ze za duzy, chcieli mniejszego:shake: :shake: :shake: Jeszcze raz przeprasza, bardzo mi przykro ze nic nie wyszlo Quote
Erazm Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Niestety, nie pojadę, dwa domy z drugiej strony dalekiej do wizytacji, ale napewno się wybiorę. Negri wspomniałam o tym co rozmawiałyśmy, bez wskazywania palcem na osobę, sytuację;) Nie mogłam sobie odpuścić.;). Napewno się wybiorę, ale w innym terminie. Dam Wam znać. Quote
kasiaprodex Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Goraca prosba zapytajcie sie p.Leszka lub p.Justyne vel Celine o adres i telefon do osoby która adoptowała dwa bojace sie owczarki które były u nich na szkoleniu. Psy prywiozła Kasia z Sochaczewa. Ciotki bardzo prosze Quote
Negri_2008 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='anouk92'] Przepraszam za upierdliwośc ale Selenga jak stoimy ze stronką? [/quote] Podniosę to pytanie. Wszystkie psiaki z Klembowa mają już swoje zdjęcia :lol: Czas, aby szersza publika zobaczyła te psie skarby ;) Quote
anouk92 Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='kasiaprodex']Goraca prosba zapytajcie sie p.Leszka lub p.Justyne vel Celine o adres i telefon do osoby która adoptowała dwa bojace sie owczarki które były u nich na szkoleniu. Psy prywiozła Kasia z Sochaczewa. Ciotki bardzo prosze[/quote] Kasiu za późno zobaczyłam Twoją prośbę. Najlepiej będzie jak zadzwonisz do Celiny 504-649-287 Quote
żabusia Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='żabusia']Prześlę Wam dziewczyny jakieś fundusze na początku miesiąca.[/quote] No i właśnie Wam przesłałam 100 plnów. Ile macie zwierzowców pod opieką? Quote
Negri_2008 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='żabusia']No i właśnie Wam przesłałam 100 plnów. [/quote] [B]Żabusiu - dziś wpłynęło 100 zł od Ciebie[/B] :loveu: [B]Mamy też 10 zł z bazarku Julie[/B] Dziękujemy Co do liczby psów to jest ich około 70 :hmmmm: Quote
Negri_2008 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='żabusia']Sporo, ja mam dokładnie 10%.[/quote] to Twoje "osobiste" psiaki, czy może tymczasowicze a może goście hotelowi ? ;) (off - sorki) Quote
Recommended Posts