Negri_2008 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='tifet']oj mój adres ogólnie dostępny [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [B]anouk i Negri mogę jechać :evil_lol: przynajmnej będzie miał kto Was wkurzać:diabloti:[/B] [B]10:30 oki ale gdzie ?? tam na tym osiedlu Słoneczna??:cool3:[/B][/quote] w ubiegłą sobotę byłam pierwszy raz w życiu w Wołominie :evil_lol: Ja będę na stacji Wołomin - Słoneczna o 10.30 i tam Anouk przyjedzie samochodzikiem, do którego wsadzimy nasze nadobne doopki Quote
Negri_2008 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Posty skaczą jak głupie :angryy: Tifet - potwierdź proszę, że będziesz na stacji kolejowej Wołomin Słoneczna w niedzielę o 10.30(wiesz, gdzie to jest???) Quote
tifet Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Negri_2008']Posty skaczą jak głupie :angryy: Tifet - potwierdź proszę, że będziesz na stacji kolejowej Wołomin Słoneczna w niedzielę o 10.30(wiesz, gdzie to jest???)[/quote] jasne że nie wiem:shake: to Wołomin ma więcej niż dwie stacje? jedziesz tym pociągiem jak na Malkinie?? Quote
Negri_2008 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='tifet']jasne że nie wiem:shake: to Wołomin ma więcej niż dwie stacje? jedziesz tym pociągiem jak na Malkinie??[/quote] Tak, na Małkinie i wysiadam na stacji Wołomin - Słoneczna. Może to coś wyjaśni :-o Quote
tifet Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Negri_2008']Tak, na Małkinie i wysiadam na stacji Wołomin - Słoneczna. Może to coś wyjaśni :-o[/quote] hmmm no i nic nie mówi bo pamiętam jedną tylko stację... a jak z Warszawy jedziesz to bez sensu, że pociągiem a nie busem.... bus szybszy i wygodniejszy :cool3: Quote
anouk92 Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Dziewczyny mam jutro obiad u teściów na 14-tą więc proponuje spotkać się trochę wcześnie. Czy 10:00 Wam pasuje? Tifet Ciebie zgarnę tak jak ostatnio z przystanku autobusowego, a Negri ze stacji - to blisko siebie więc nie ma problemu. Dajcie tylko znać czy nowa godzina Wam odpowiada. Quote
Negri_2008 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='tifet'].. bus szybszy i wygodniejszy :cool3:[/quote] napisz (jeżeli wiesz oczywiście) skąd odjeżdżają autobusy do Wołomina Anouk, godzina 10 może być Quote
elainfo Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 jedźcie pociągiem z warszawy wileńskiej to jedynie 25 min. drogi...do Słonecznej..a Busem bedziecie sie godzinę telepać.. Negri jak by co to autobusy odjeżdzaja spod domów Centrum( marszałkowska) dokładnie spod Empiku;-)Autobusy Linii: A, Z, W. do innych nie wsiadaj;-) Tifet zaraz za stacja PKP Wołomin następna stacja to Wolomin Słoneczna, stamtąd bliżej do Klembowa i dla Anouk tez bliżej dojechac niż do Wołomina"Głównego";-) Quote
tifet Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='elainfo']jedźcie pociągiem z warszawy wileńskiej to jedynie 25 min. drogi...do Słonecznej..a Busem bedziecie sie godzinę telepać.. Negri jak by co to autobusy odjeżdzaja spod domów Centrum( marszałkowska) dokładnie spod Empiku;-)Autobusy Linii: A, Z, W. do innych nie wsiadaj;-) Tifet zaraz za stacja PKP Wołomin następna stacja to Wolomin Słoneczna, stamtąd bliżej do Klembowa i dla Anouk tez bliżej dojechac niż do Wołomina"Głównego";-)[/quote] kotek ja nie jestem z Warszawy.... do pkp mam jakieś 3 przystanki na pieszo... który to dokładnie byłby przystanek od Ząbek??? a pociągiem z Wileńskiego do Ząbek jedzie się ponad 20 minut więc nie kłamczuszkaj:eviltong: wiem bo kiedyś gdzie indziej mieszkałam i jeździłam... Busem ode mnie 16-20minut i jestem... Quote
tifet Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 rozmawiałam z Anouk i przynoszę ogłoszenia duszpasterskie :eviltong: Negri o 10 koniecznie na pkp słoneczna a ja będę niedaleko na przystanku słoneczna:roll: ze względu na małą ilość czasu mamy być punktualnie i gotowe do boju :evil_lol: Quote
elainfo Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='tifet']kotek ja nie jestem z Warszawy.... do pkp mam jakieś 3 przystanki na pieszo... który to dokładnie byłby przystanek od Ząbek??? a pociągiem z Wileńskiego do Ząbek jedzie się ponad 20 minut więc nie kłamczuszkaj:eviltong: wiem bo kiedyś gdzie indziej mieszkałam i jeździłam... quote] ..ymm jak by ci to powiedzieć...niemiałabym żadnego interesu kłamczuszkać;-)) A autobusami przez wiele lat dojeżdżałam w tę i spowrotem ..do dzis mi sie zdarza..od pół roku codziennie jeżdżę tą trasą pociągiem do /z pracy to i wiem ile jadę...;-) Quote
qeram Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Przypadkiem trafiłem na ten wątek i mam pytanie: czy ten piesek jest jeszcze w azylu. Znam osoby zajmujące się adopcjami beagle-ów. Świetnie im idą adopcję tych psów. Swojego tymczasowicza wyadoptowałem w ciągu 12 godzin. zajmują się też posokowcami. jeżeli jeszcze ten beagle jest to jest szansa szybko znaleźć mu dom. Chodzi mi o tego pieska [IMG]http://img376.imageshack.us/img376/773/beaglesf8.jpg[/IMG] Proszę o odpowiedź na wątku lub PM Quote
anouk92 Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 [quote name='qeram']Przypadkiem trafiłem na ten wątek i mam pytanie: czy ten piesek jest jeszcze w azylu. Znam osoby zajmujące się adopcjami beagle-ów. Świetnie im idą adopcję tych psów. Swojego tymczasowicza wyadoptowałem w ciągu 12 godzin. zajmują się też posokowcami. jeżeli jeszcze ten beagle jest to jest szansa szybko znaleźć mu dom. Chodzi mi o tego pieska [IMG]http://img376.imageshack.us/img376/773/beaglesf8.jpg[/IMG] Proszę o odpowiedź na wątku lub PM[/quote] Psiak jeszcz jest. Mamy więcej jego fotek to wstawimy. Ale ja mogę to zrobić dopiero jutro w pracy chyba że Tifet wstawi wcześniej. Quote
qeram Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 więcej fotek i informacji na pewno się przyda Quote
qeram Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Znalazłem dom dla bigielka, wtorek, sroda pewnie podjedziemy zabrać go z azylu. weźmie go pani która ma już jednego beagla w domu :lol: Quote
Negri_2008 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='qeram']Znalazłem dom dla bigielka, wtorek, sroda pewnie podjedziemy zabrać go z azylu. weźmie go pani która ma już jednego beagla w domu :lol:[/quote] OOOOO! Zibi pojedzie do domku??? Świetnie, Zibi to słodki pies [SIZE=1]( jak wszystkie w Klembowie) [/SIZE] Quote
anouk92 Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 [quote name='qeram']Znalazłem dom dla bigielka, wtorek, sroda pewnie podjedziemy zabrać go z azylu. weźmie go pani która ma już jednego beagla w domu :lol:[/quote] Super - tylko proszę weźcie pod uwagę że z Beagielka tak naprawdę to on ma tylko umaszczenie. Ale mam nadzieję że i tak Pani się zakocha. W Klembowie jest jeszcze taka podobna sunia. Możecie też poprosić żeby Wam ją pokazali. Traficie tam? Quote
qeram Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='anouk92'] Traficie tam?[/quote] Mam GPS-a to myślę że trafie Quote
anouk92 Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Ciotka Tifet dawaj zdjęcia na pierwszą stronę:eviltong: Quote
Kora Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Anouk, jak widzisz temat sobie klepnelam;) czy to wszystkie zdjecia? Quote
tifet Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 ciotka tifet pomalutku sie ogarnia bo coś zdrówko nawala:p jeszcze tej nocy ile zdołam tyle wrzuce nowych fotek;) Quote
Kora Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Tifet nie len sie ja dzisiaj juz cztery psy ludziom odnalazlam;) dawaj zdjecia. Quote
Negri_2008 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Zdjęcie Waldka na wątku :loveu: Jemu pilnie dom potrzebny, bo bardzo się męczy psina :-( Quote
ola & fiona Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Witam ponownie w wątku o pieskach z Klembowa po kilkumiesięcznej przerwie spowodowanej pobytem za granicą. :multi: Mam pytanko - czy mogę wykorzystać ze 2-3 zdjęcia i opisy piesków i opublikować je w lokalnej gazecie? Niestety nie mam chwilowo możliwości jechać do przytuliska, zarówno fizycznie, jak i czasowo. A może komuś by serduszko drgnęło i zaadoptuje psiaka... ps. jak wygląda obecnie sytuacja Klembowa jeśli chodzi o koce itp.? Pozdrawiam ;) Quote
Recommended Posts