Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tifet']oj mój adres ogólnie dostępny [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

[B]anouk i Negri mogę jechać :evil_lol: przynajmnej będzie miał kto Was wkurzać:diabloti:[/B]

[B]10:30 oki ale gdzie ?? tam na tym osiedlu Słoneczna??:cool3:[/B][/quote]
w ubiegłą sobotę byłam pierwszy raz w życiu w Wołominie :evil_lol:
Ja będę na stacji Wołomin - Słoneczna o 10.30 i tam Anouk przyjedzie samochodzikiem, do którego wsadzimy nasze nadobne doopki

Posted

[quote name='Negri_2008']Posty skaczą jak głupie :angryy:
Tifet - potwierdź proszę, że będziesz na stacji kolejowej Wołomin Słoneczna w niedzielę o 10.30(wiesz, gdzie to jest???)[/quote]

jasne że nie wiem:shake: to Wołomin ma więcej niż dwie stacje? jedziesz tym pociągiem jak na Malkinie??

Posted

[quote name='tifet']jasne że nie wiem:shake: to Wołomin ma więcej niż dwie stacje? jedziesz tym pociągiem jak na Malkinie??[/quote]
Tak, na Małkinie i wysiadam na stacji Wołomin - Słoneczna.
Może to coś wyjaśni :-o

Posted

[quote name='Negri_2008']Tak, na Małkinie i wysiadam na stacji Wołomin - Słoneczna.
Może to coś wyjaśni :-o[/quote]

hmmm no i nic nie mówi bo pamiętam jedną tylko stację... a jak z Warszawy jedziesz to bez sensu, że pociągiem a nie busem.... bus szybszy i wygodniejszy :cool3:

Posted

Dziewczyny mam jutro obiad u teściów na 14-tą więc proponuje spotkać się trochę wcześnie. Czy 10:00 Wam pasuje?

Tifet Ciebie zgarnę tak jak ostatnio z przystanku autobusowego, a Negri ze stacji - to blisko siebie więc nie ma problemu.

Dajcie tylko znać czy nowa godzina Wam odpowiada.

Posted

jedźcie pociągiem z warszawy wileńskiej to jedynie 25 min. drogi...do Słonecznej..a Busem bedziecie sie godzinę telepać..

Negri jak by co to autobusy odjeżdzaja spod domów Centrum( marszałkowska) dokładnie spod Empiku;-)Autobusy Linii: A, Z, W. do innych nie wsiadaj;-)

Tifet zaraz za stacja PKP Wołomin następna stacja to Wolomin Słoneczna, stamtąd bliżej do Klembowa i dla Anouk tez bliżej dojechac niż do Wołomina"Głównego";-)

Posted

[quote name='elainfo']jedźcie pociągiem z warszawy wileńskiej to jedynie 25 min. drogi...do Słonecznej..a Busem bedziecie sie godzinę telepać..

Negri jak by co to autobusy odjeżdzaja spod domów Centrum( marszałkowska) dokładnie spod Empiku;-)Autobusy Linii: A, Z, W. do innych nie wsiadaj;-)

Tifet zaraz za stacja PKP Wołomin następna stacja to Wolomin Słoneczna, stamtąd bliżej do Klembowa i dla Anouk tez bliżej dojechac niż do Wołomina"Głównego";-)[/quote]

kotek ja nie jestem z Warszawy.... do pkp mam jakieś 3 przystanki na pieszo... który to dokładnie byłby przystanek od Ząbek???

a pociągiem z Wileńskiego do Ząbek jedzie się ponad 20 minut więc nie kłamczuszkaj:eviltong: wiem bo kiedyś gdzie indziej mieszkałam i jeździłam...

Busem ode mnie 16-20minut i jestem...

Posted

rozmawiałam z Anouk i przynoszę ogłoszenia duszpasterskie :eviltong:

Negri o 10 koniecznie na pkp słoneczna a ja będę niedaleko na przystanku słoneczna:roll:

ze względu na małą ilość czasu mamy być punktualnie i gotowe do boju :evil_lol:

Posted

[quote name='tifet']kotek ja nie jestem z Warszawy.... do pkp mam jakieś 3 przystanki na pieszo... który to dokładnie byłby przystanek od Ząbek???

a pociągiem z Wileńskiego do Ząbek jedzie się ponad 20 minut więc nie kłamczuszkaj:eviltong: wiem bo kiedyś gdzie indziej mieszkałam i jeździłam...

quote]
..ymm jak by ci to powiedzieć...niemiałabym żadnego interesu kłamczuszkać;-))

A autobusami przez wiele lat dojeżdżałam w tę i spowrotem ..do dzis mi sie zdarza..od pół roku codziennie jeżdżę tą trasą pociągiem do /z pracy to i wiem ile jadę...;-)

Posted

Przypadkiem trafiłem na ten wątek i mam pytanie: czy ten piesek jest jeszcze w azylu. Znam osoby zajmujące się adopcjami beagle-ów. Świetnie im idą adopcję tych psów. Swojego tymczasowicza wyadoptowałem w ciągu 12 godzin. zajmują się też posokowcami. jeżeli jeszcze ten beagle jest to jest szansa szybko znaleźć mu dom. Chodzi mi o tego pieska
[IMG]http://img376.imageshack.us/img376/773/beaglesf8.jpg[/IMG]

Proszę o odpowiedź na wątku lub PM

Posted

[quote name='qeram']Przypadkiem trafiłem na ten wątek i mam pytanie: czy ten piesek jest jeszcze w azylu. Znam osoby zajmujące się adopcjami beagle-ów. Świetnie im idą adopcję tych psów. Swojego tymczasowicza wyadoptowałem w ciągu 12 godzin. zajmują się też posokowcami. jeżeli jeszcze ten beagle jest to jest szansa szybko znaleźć mu dom. Chodzi mi o tego pieska
[IMG]http://img376.imageshack.us/img376/773/beaglesf8.jpg[/IMG]

Proszę o odpowiedź na wątku lub PM[/quote]

Psiak jeszcz jest. Mamy więcej jego fotek to wstawimy. Ale ja mogę to zrobić dopiero jutro w pracy chyba że Tifet wstawi wcześniej.

Posted

[quote name='qeram']Znalazłem dom dla bigielka, wtorek, sroda pewnie podjedziemy zabrać go z azylu. weźmie go pani która ma już jednego beagla w domu :lol:[/quote]

OOOOO! Zibi pojedzie do domku???
Świetnie, Zibi to słodki pies [SIZE=1]( jak wszystkie w Klembowie) [/SIZE]

Posted

[quote name='qeram']Znalazłem dom dla bigielka, wtorek, sroda pewnie podjedziemy zabrać go z azylu. weźmie go pani która ma już jednego beagla w domu :lol:[/quote]

Super - tylko proszę weźcie pod uwagę że z Beagielka tak naprawdę to on ma tylko umaszczenie. Ale mam nadzieję że i tak Pani się zakocha.
W Klembowie jest jeszcze taka podobna sunia. Możecie też poprosić żeby Wam ją pokazali.

Traficie tam?

Posted

Witam ponownie w wątku o pieskach z Klembowa po kilkumiesięcznej przerwie spowodowanej pobytem za granicą. :multi:
Mam pytanko - czy mogę wykorzystać ze 2-3 zdjęcia i opisy piesków i opublikować je w lokalnej gazecie?
Niestety nie mam chwilowo możliwości jechać do przytuliska, zarówno fizycznie, jak i czasowo. A może komuś by serduszko drgnęło i zaadoptuje psiaka...

ps. jak wygląda obecnie sytuacja Klembowa jeśli chodzi o koce itp.?

Pozdrawiam ;)