Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 666
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

numer mam zapisany i jak tylko będzie wiadomo kiedy to dzwonię ;) jeszcze nie miałam aż takich problemów z samochodem kurcze przez te wszystkie lata :shake: no ale cóż - trudno żeby coraz starszy samochód sprawował się coraz lepiej... :placz:

Posted

[QUOTE]trudno żeby coraz starszy samochód sprawował się coraz lepiej... :placz: [/QUOTE]
To nie auto tylko akumulator :mad:
Moze bys kupiła nowy :razz:

Posted

[quote name='LALUNA']To nie auto tylko akumulator :mad:
Moze bys kupiła nowy :razz:[/quote]

jakbym miała nadwyżki finansowe to pewnie że bym kupiła :lol: ale niestety wszystko dookoła dba o to, żebym nie miała takowych :mad: chociaż pewnie jak nie ruszy dzisiaj to nie bedzie wyjścia :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']jakbym miała nadwyżki finansowe to pewnie że bym kupiła :lol: [/quote]
Myślał by kto że prawda :diabloti:
wyciągaj to Lamborghini ze stodoły :eviltong: :evil_lol:

Posted

Uruchomiliśmy samochód :multi: nie dało się uruchomić z kabli, z trzech par kabli, z trzech par kabli i dwóch akumulatorów w tym jeden od ciągnika :crazyeye: a moje autko NIC! niemal zerowa reakcja na taką dawkę prądu, więc w końcu wyciągnął mnie OD na drogę główną :mdleje: i to był mój debiut w odpalaniu na lince i się udało :multi: ale załapał prad dopiero po przejechaniu 15 km - wtedy światła zaświecyły jakby jaśniej :lol: teraz mam założony akumulator od ciągnika - zobaczymy co będzie rano :roll:

jak jutro rano odpali to pędzę do Ciebie Bonsai z Bianką bo już mam dość tego tracenia cennego czasu i tymczasu!!! :angryy:

Posted

No to czekam... swoją drogą to oglądałam dzisiaj smycze, jutro Biance kupię taką porządną, rozkładaną, grubą... co to jest szyta, a nie klejona, więc się nie rozwali :cool3:...

A jak już Bianca znajdzie dom to smycz się na kolejne psiaki przyda :evil_lol:

Posted

Jakiej firmy smycz będę kupować to nie wiem, ale mam już upatrzoną [tylko zażyczyłam sobie komplet smycz + szelki :eviltong:]. Jak dobrze pójdzie to w poniedziałek idę przymierzyć jaki rozmiar jest potrzebny [czyli jak Bianca dojedzie :diabloti:], a we wtorek powinnam już mieć komplet :p

Posted

dostałam pw od Osy

''Witam
Bardzo proszę powiedź mi co z tym pieskiem?
Wylądował w schronie?
Ulżyło by mi gdyby był bezpieczny ...
Jeśli trzeba szukać jakiegoś DT
to daj znać.
Gośka
[IMG]http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/wp-content/uploads/inne/shitsu1[/IMG]''

Czy sunia ma wątek? Ona jest do adopcji ?

Posted

[B]Naamahs [/B]a wiesz coś o tym jak ci sunię zawiozą? Bo ja nadal nie wiem kiedy mają Biancę przywieźć :-(... Malwaszka się nie odzywa ani tutaj, ani na PW, ani na komórkę :mad:... a ja jej numeru nie mam, co by się poczepiać :diabloti:

Posted

Malawszka dzis bardzo zajeta w Krakowie w lecznicy z missieek, z trzema psami i 2 kotami, jednego psa zawozily do nowego domu, pewnie jak wroci to sie odezwie. 2 psy mialy zdjecia rtg i badania krwi , koty- jeden zabieg na oku, drugi badania krwi. Cierpliwosci.

Posted

[B]Therion[/B] łatwo ci powiedzieć ;)... postaw się na mojej sytuacji - od tygodnia czekam nerwowo, kiedy Bianca przyjedzie... boję się iść gdzieś na daleki spacer, bo a nóż akurat dziewczyny będą mogły Biankę przywieźć... boję się, że telefon mi sie rozładuje, bo dziewczyny mogą dzwonić... itp., itd :diabloti:.... już kolejną noc przez Biancę zarwałam [jak się denerwuję to od razu nie sypiam :roll:] :evil_lol:

Posted

[quote name='Therion']Malawszka dzis bardzo zajeta w Krakowie w lecznicy z missieek, z trzema psami i 2 kotami, jednego psa zawozily do nowego domu, pewnie jak wroci to sie odezwie. 2 psy mialy zdjecia rtg i badania krwi , koty- jeden zabieg na oku, drugi badania krwi. Cierpliwosci.[/quote]

do nowego domu jednego psa i dwa koty - reszta sie zgadza :eviltong:

Bonsai dawaj adres jak tu jesteś :evil_lol: zbieram sie powoli

[B]AHA! no i taki drobiażdżek - tym psem zawiezionym do nowego domku wczoraj była taaadaaammmm PEREŁKA!!!!!![/B] :loveu::multi::multi::multi:

Posted

[B]Malwaszka[/B] czy ty wiesz... jakie masz szczęście, że wstałam dzisiaj o 10.00, a nie o 13.00 jak zwykle :evil_lol:... bo bym se mogła odpisywać :eviltong:

A Perełka to już tak na stałe pojechała? Do DS?