Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ania-k']ooo żesz... ty... Carragan :o :o piękniejszego faceta od niego ni ma :o :o

Uwazaj,bo sie maz obrazi :wink: :D
No to co,moze kiedys nas odwiedzisz i pojdziesz z nami na spacer ? W koncu Czeladz nie jest tak daleko :wink: :D

Posted

[quote name='malawaszka']no ale wypas mogę je oglądać i oglądać :klacz:
:oops: :oops: :oops:
[quote name='malawaszka']gdzieście to byli, że tak pięknie??? :angel:
Tak pieknie jest na zbroslawickich polach :D
[quote name='malawaszka'] i rzepak kwitnie :angel:
Noo 8) A jak sie tam modele fotogenicznie prezentuja :wink: :D

Posted

carragan napisał(a):
malawaszka napisał(a):
gdzieście to byli, że tak pięknie??? :angel:

Tak pieknie jest na zbroslawickich polach :D

blehh :-? właśnie ślęczę nad opracowaniem dla Zbrosławic :lol:

dawaj więcej niech zobaczę o czym mapy rysuję :lol: :wink:

Posted

[quote name='malawaszka']

dawaj więcej niech zobaczę o czym mapy rysuję :lol: :wink:

Skoro tak ladnie prosisz... :wink: Fotografie z przedwczorajszego spaceru.

Posted

carragan napisał(a):

Katerinas napisał(a):
Wyglądają super :D Tylko uważaj ... bo Maleństwo zakocha się i co będzie? :wink:

Male Malenstwa ? :wink:
No napewno nie małe :wink:

Ale powiem Ci że tereny do spacerków macie po prostu zarąbiaste :D :D

Posted

[quote name='malawaszka']:o

alee brudasyyyy :angel: :angel: :angel:
E tam brudasy od razu 8) Po prostu naczytaly sie o wplywie kapieli blotnych na urode :wink:

a te fotki już były?? 8) czy podobne :fadein:

Podobne 8) Niechce mi sie tych ladnych przebierac i zastanawiac sie,ktore ujecie lepsze wiec lece z wszystkimi po kolei :wink: 8)

[quote name='Katerinas']
Ale powiem Ci że tereny do spacerków macie po prostu zarąbiaste :D :D

Tez tak mysle,przynajmniej poki nie nastapil czas zbiorow i zniw :wink:

Dalsza czesc fot.z przedwczorajszego spaceru 8)

Posted

Carragan gdzie ja z tym moim "karzełkiem" w taki krajobraz ???przecież on tam utonie :o :o :o ślicznie ci dziękuje za zaproszenie,a gdzie ty sobie tak wędrujesz??? dzie takie ładne łąki som???? :o

Posted

[quote name='Ania-k']Carragan gdzie ja z tym moim "karzełkiem" w taki krajobraz ???przecież on tam utonie :o :o :o
A kto Ci karze przyjezdzac z karzelkiem ? 8) Ba,jest to nawet nie wskazane,bo moga go zdeptac :wink:
[quote name='Ania-k'] ślicznie ci dziękuje za zaproszenie
Nie dziekuj,tylko kiedys przyjedz,to poznasz potwory na zywo :evilbat: :wink:
[quote name='Ania-k'],a gdzie ty sobie tak wędrujesz??? dzie takie ładne łąki som???? :o
Przeciez juz odpowiedzialam Waszce,iz to zbroslawickie pola :wink:

Reflektujecie na jeszcze troszke zdjec ? :D

Posted

Jakie maleństwa :o :lol:

Fotki cudowne, cieplutkie i zieloneeee!!! Śliczniaste!!! :angel: :angel: :angel: :angel:

Ale wygodniej byłoby, jakby większe były ;)

Posted

[quote name='carragan']Waszka,naprawde mam je pozamieniac miniatury na duze ? :hmmmm:

NOOOOO!!!!! :angel:

zobacz jak bosko tak wyglądają :D

te są po prostu przefantastyczne rodem z Tolkiena :klacz: kolory bajkowe i ta chmura w tle - Mordor nadchodzi :evilbat: :lol:

Posted

Waszka,mam u Ciebie piwo za to zwiekszanie fot.,bo to bylo na Twoja prosbe :grab:

te są po prostu przefantastyczne rodem z Tolkiena :klacz: kolory bajkowe i ta chmura w tle - Mordor nadchodzi :evilbat: :lol:

Hmm,czyli jak rozumiem Cerigen ma role Frodo Bagginsa ? :wink: To ja chyba wole go jako Aragorna,Teze jako owa ksiezniczke podkochujaca sie w Aragornie,a Boogi jako elfke z ktora Aragorn sie wiaze :wink: :lol: :lol:

Posted

łiiiiiiiiiiiii Maleństwo sie wznowiło :angel:

Cudniaste stwory :angel:

Jedno tylko mam zastrzeżenie (a własciwie ma je Bugajski), otóż wypraszamy sobie, żeby imie Boogie nadawać suczkom :-?

Carr, następnym razem jak będziesz czegoś chcieć ode mnie, to pchnij priwa, bo może się zdarzyć tak, że zobacze twoją prosbe z dwumiesięcznym opóźnieniem :evilbat:

Posted

[quote name='asher']łiiiiiiiiiiiii Maleństwo sie wznowiło :angel:
Skoro Matrix doczekal sie reaktywacji,to czemu nie mialby sie jej doczekac Cerrak :wink:

[quote name='asher']Cudniaste stwory :angel:
8)
[quote name='asher']

Jedno tylko mam zastrzeżenie (a własciwie ma je Bugajski), otóż wypraszamy sobie, żeby imie Boogie nadawać suczkom :-?
Niestety,to slowacy nadali takie imie w rodowodzie,wiec "wina" nie lezy po stronie wlascicieli :wink:
[quote name='asher']
Carr, następnym razem jak będziesz czegoś chcieć ode mnie, to pchnij priwa, bo może się zdarzyć tak, że zobacze twoją prosbe z dwumiesięcznym opóźnieniem :evilbat:
Ale jesliby grac w gre Pollyanny (pamieta ktos gre w zadowolenie ? :D )to nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo,bowiem dzieki temu nauczylam sie sama 8)
A moj post o tych CDkach nie byl prosba,lecz skarga na ma nieudacznosc :wink:

Daga,zamiast przerosnietych kucow,lepiej brzmi maly kon
:wink:

Posted

Chcialam tylko jeszcze dodac,ze na niektorych fot.dzieciak ustawia sie koszmarnie (m.in.dzieki tym pozycjom potrafi sie skrocic o kilkanascie cm itp.wiec prosze o wyrozumialosc w ocenie :wink: ),ale nie zamierzam tych fot.ukrywac,bo przewaznie wowczas ma b.sympatyczny wyraz pycholka 8) Totez prosze o wyrozumialosc :wink:

Posted

[quote name='coztego']Carragan, od kiedy Ty masz stadninę?! :o
Przeciez pisze od dluzszego czasu,ze niestety nie mam stadniny :( :lol: Jak narazie trwa zabawa w zgaduj-zgadule kto to na fot.pozuje wraz z Malenstwem :wink: A przeciez to wcale trudne nie jest... :roll: :lol:

Posted

carragan napisał(a):
Jak narazie trwa zabawa w zgaduj-zgadule kto to na fot.pozuje wraz z Malenstwem :wink:

Przecież od razu widać, ze wilczarze 8)

Ale macie piękne wycieczki :o :D

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='carragan']Waszka,naprawde mam je pozamieniac miniatury na duze ? :hmmmm:

Maleństwo jest absolutnie przepiękne, te dwa inne nie umywają się pod względem urody do Maleństwa. :loveu: :loveu: :loveu: Wielkie brawa dla fotografa, śliczne zdjęcia. Zazdroszczę terenów na spacery, cudo ! Jestem zachwycona :D :D :D :D