Katerinas Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 [quote name='carragan'][quote name='Katerinas']carr - To ile w końcu masz tych "wilczurków"? :o :lol: Jednego ? :lol: tiaaa... A ten drugi w avatarku to koza, co nie? :wink: Gadaj szybciutko co i jak :D Quote
adda Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Katerinas napisał(a): tiaaa... A ten drugi w avatarku to koza, co nie? :wink: Gadaj szybciutko co i jak :D Ja widziałam w Łodzi, ma jednego :roll: Teraz tylko się chwali, że zdjęcia umie wstawiać :lol: Ale nie wiem... mnożą Jej się, czy jak? :-? Quote
tunio Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 [quote name='Katerinas'][quote name='carragan'][quote name='Katerinas']carr - To ile w końcu masz tych "wilczurków"? :o :lol: Jednego ? :lol: tiaaa... A ten drugi w avatarku to koza, co nie? :wink: Gadaj szybciutko co i jak :D PRzeciez juz raz Adzie odpowiedzialam,ze mam tylko jednego irlandczyka :roll: :lol: [quote name='adda'] Ale nie wiem... mnożą Jej się, czy jak? :-? No ba ! Jak Gremliny, po kontakcie z woda,a ze duzo ostatnio padalo.... 8) :lol: :lol: Quote
LAZY Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 [quote name='carragan'][quote name='Katerinas'][quote name='carragan'][quote name='Katerinas']carr - To ile w końcu masz tych "wilczurków"? :o :lol: Jednego ? :lol: tiaaa... A ten drugi w avatarku to koza, co nie? :wink: Gadaj szybciutko co i jak :D PRzeciez juz raz Adzie odpowiedzialam,ze mam tylko jednego irlandczyka :roll: :lol: [quote name='adda'] Ale nie wiem... mnożą Jej się, czy jak? :-? No ba ! Jak Gremliny, po kontakcie z woda,a ze duzo ostatnio padalo.... 8) :lol: :lol: Czyzby były insze odmiany wilczarzy? :oops: Quote
adda Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 [quote name='Lara']Domagam sie zapoznania z Maleństwem :D A ja się zapoznałam :roll: Tylko, że TZ nieopatrznie pocałował innego wilczarza (albo wilczarzkę) w obecności Lenki, no i już do każdego wilczarza kurduplica się szczerzyła :lol: Quote
zaba14 Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 a ja sie zapoznałam z Maleństwem i na całe szczęście mój pies tego nie widział bo by miał ee.. DUŻE kompleksy :lol: :lol: Quote
Katerinas Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 [quote name='carragan'][quote name='Katerinas'][quote name='carragan'][quote name='Katerinas']carr - To ile w końcu masz tych "wilczurków"? :o :lol: Jednego ? :lol: tiaaa... A ten drugi w avatarku to koza, co nie? :wink: Gadaj szybciutko co i jak :D PRzeciez juz raz Adzie odpowiedzialam,ze mam tylko jednego irlandczyka :roll: :lol: no dobra ... poddaję się :wink: co to za drugi psiak? :D [quote name='carragan']No ba ! Jak Gremliny, po kontakcie z woda,a ze duzo ostatnio padalo.... 8) :lol: :lol: a krzyczą "ostre światło, ostre światło"? :lol: :lol: Quote
tunio Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 [quote name='LAZY'] Czyzby były insze odmiany wilczarzy? :oops: Pytasz sie o kolorystyke czy rozmnazanie jak Gremliny ? :wink: JEsli o kolorystyke,to odpowiedz brzmi ze tak.Jak najbardziej sa inne kolorystycznie.Ba,w Polsce wrecz pszeniczne sa najczesciej spotykane :wink: [quote name='Lara']carragan - nie moge sie napatrzec na Maleństwo :D Widze,ze mamy juz kolejna chora na zauroczenie Malenstwem :wink: [quote name='Lara'] Domagam sie zapoznania z Maleństwem :D A prosze bardzo,ja tam dostepu do niego nie bronie :wink: Mialas szanse spotkac go w Kielcach,ale jak piszesz dostaliscie cieczke wiec szansa zaprzepaszczona :wink: [quote name='Lara']ja tez chcem pocalowac wilczarza Maleństwo! :buzi: Jak go spotkasz to caluj sobie do woli :D On to uwielbia :D [quote name='zaba14']a ja sie zapoznałam z Maleństwem i na całe szczęście mój pies tego nie widział bo by miał ee.. DUŻE kompleksy :lol: :lol: Co Ty tu opowiadasz :o Przecie Mikus by mi go zjadl i jeszcze wolal "jesc !" :lol: [quote name='Lara']a moja suczka mysle, ze by sie w Maleństwu zakochala albo by chciala powypasać tak samo jak krowke czy konika :D Coz,skoro juz go psy Fuki potraktowaly jako dzika,to i wypasanie by jakos przezyl :wink: :lol: [quote name='Katerinas'][quote name='carragan'][quote name='Katerinas'][quote name='carragan'][quote name='Katerinas']carr - To ile w końcu masz tych "wilczurków"? :o :lol: Jednego ? :lol: tiaaa... A ten drugi w avatarku to koza, co nie? :wink: Gadaj szybciutko co i jak :D PRzeciez juz raz Adzie odpowiedzialam,ze mam tylko jednego irlandczyka :roll: :lol: no dobra ... poddaję się :wink: co to za drugi psiak? :D A o tego trzeciego sie nie pytasz ? :o :wink: :lol: [quote name='Katerinas'] [quote name='carragan']No ba ! Jak Gremliny, po kontakcie z woda,a ze duzo ostatnio padalo.... 8) :lol: :lol: a krzyczą "ostre światło, ostre światło"? :lol: :lol: Krzyczec nie krzycza,ale faktem jest ze wola dni pochmurne...Zastanawiajace..... :hmmmmm: Quote
Katerinas Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 [quote name='carragan'][quote name='Katerinas'][quote name='carragan'][quote name='Katerinas'][quote name='carragan'][quote name='Katerinas']carr - To ile w końcu masz tych "wilczurków"? :o :lol: Jednego ? :lol: tiaaa... A ten drugi w avatarku to koza, co nie? :wink: Gadaj szybciutko co i jak :D PRzeciez juz raz Adzie odpowiedzialam,ze mam tylko jednego irlandczyka :roll: :lol: no dobra ... poddaję się :wink: co to za drugi psiak? :D A o tego trzeciego sie nie pytasz ? :o :wink: :lol: Pytam się o tego drugiego w avatarze :evilbat: :lol: [quote name='carragan'] No to co ? Wszyscy sie poddali z domyslami co to za wilczarze ? Naprawde wszyscy ? :o :lol: :lol: :lol: :lol: Ja się nie poddaję :wink: Kcem wiedzieć co to za psy :D Quote
tunio Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 Dobra KAte za Twa niezlomnosc,juz odpowiadam na pytanie co to za suka.Owa suka to bodajze 3.5letnia Boogi,ktora rewelacyjnie wyglada z Malenstwem,nieprawdaz ? :wink: I z gory dodaje,aby bylo jasne ze nie mieszka ani nie nalezy do nas :wink: Kolejna porcja z wczorajszego spaceru. Quote
malawaszka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 buuuahahahaha i kozaki założone :lol: :lol: :lol: no wyypassss foty :klacz: Piękne psy i piękne krajobrazy zielone rodem z Irlandiii :multi: no się napatrzeć nie mogłam tylko po co te miniaturki???? sie naklikać trzeba :evil: Quote
Katerinas Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 carragan napisał(a):Dobra KAte za Twa niezlomnosc,juz odpowiadam na pytanie co to za suka.Owa suka to bodajze 3.5letnia Boogi,ktora rewelacyjnie wyglada z Malenstwem,nieprawdaz ? :wink: Wyglądają super :D Tylko uważaj ... bo Maleństwo zakocha się i co będzie? :wink: A fotki naprawdę piękne. :D I krajobrazy rzeczywiście jak z Irlandii :D Quote
Tora Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 cudne maleństwo :D widziałam kiedyś wilczarza na wystawie i był taaaaaki jak koń właśnie :shock: :lol Quote
anushka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 ooo żesz... ty... Carragan :o :o piękniejszego faceta od niego ni ma :o :o Quote
tunio Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 [quote name='malawaszka'] buuuahahahaha i kozaki założone :lol: :lol: :lol: no wyypassss foty :klacz: Mnie to ona raczej wowczas owce przypominala :wink: [quote name='malawaszka'] Piękne psy i piękne krajobrazy zielone rodem z Irlandiii :multi: Jak tak patrze to faktycznie :o [quote name='malawaszka'] no się napatrzeć nie mogłam Wlasnie powiedzialas zdanie,ktore jest komplementem dla kazdego fotografa :wink: :D [quote name='malawaszka']tylko po co te miniaturki???? Co bys nie byla zbyt szczesliwa :wink: [quote name='malawaszka'] sie naklikać trzeba :evil: "..Takie kroki..." :wink: A na oslode kilka dodatkowych fot.z tego samego dnia co poprzednie (jednak jako,ze mam sadystyczna nature,rowniez miniatury :evilbat: ). Quote
tunio Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Cudowne Koniki :buzi: Dziekuje :D Daje kilka kolejnych zdjec,z wczorajszego dnia 8) (z gory uprzedzam,ze osoba na fot.to nie ja,bowiem to ja sie trudnie zawodem paparazziego na spacerach :wink: ) Quote
tunio Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 [quote name='Katerinas'][quote name='carragan']Dobra KAte za Twa niezlomnosc,juz odpowiadam na pytanie co to za suka.Owa suka to bodajze 3.5letnia Boogi,ktora rewelacyjnie wyglada z Malenstwem,nieprawdaz ? :wink: Wyglądają super :D Tylko uważaj ... bo Maleństwo zakocha się i co będzie? :wink: Male Malenstwa ? :wink: [quote name='Katerinas'] A fotki naprawdę piękne. :D Dziekuje :D Chociaz to glownie zaleta "osprzetu".Ja tylko czekam na odpowiednia chwile i ... pociagam za cyngiel :evilbat: :wink: Quote
Recommended Posts