Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='carragan'][quote name='Katerinas']carr - To ile w końcu masz tych "wilczurków"? :o :lol:
Jednego ? :lol:
tiaaa... A ten drugi w avatarku to koza, co nie? :wink: Gadaj szybciutko co i jak :D

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Katerinas napisał(a):
tiaaa... A ten drugi w avatarku to koza, co nie? :wink: Gadaj szybciutko co i jak :D
Ja widziałam w Łodzi, ma jednego :roll: Teraz tylko się chwali, że zdjęcia umie wstawiać :lol:
Ale nie wiem... mnożą Jej się, czy jak? :-?

Posted

[quote name='Katerinas'][quote name='carragan'][quote name='Katerinas']carr - To ile w końcu masz tych "wilczurków"? :o :lol:
PRzeciez juz raz Adzie odpowiedzialam,ze mam tylko jednego irlandczyka :roll: :lol:

[quote name='adda']

No ba ! Jak Gremliny, po kontakcie z woda,a ze duzo ostatnio padalo.... 8) :lol: :lol:

Posted

[quote name='carragan'][quote name='Katerinas'][quote name='carragan'][quote name='Katerinas']carr - To ile w końcu masz tych "wilczurków"? :o :lol:
PRzeciez juz raz Adzie odpowiedzialam,ze mam tylko jednego irlandczyka :roll: :lol:

[quote name='adda']

No ba ! Jak Gremliny, po kontakcie z woda,a ze duzo ostatnio padalo.... 8) :lol: :lol:

Czyzby były insze odmiany wilczarzy? :oops:

Posted

[quote name='Lara']Domagam sie zapoznania z Maleństwem :D
A ja się zapoznałam :roll: Tylko, że TZ nieopatrznie pocałował innego wilczarza (albo wilczarzkę) w obecności Lenki, no i już do każdego wilczarza kurduplica się szczerzyła :lol:

Posted

[quote name='carragan'][quote name='Katerinas'][quote name='carragan'][quote name='Katerinas']carr - To ile w końcu masz tych "wilczurków"? :o :lol:
no dobra ... poddaję się :wink: co to za drugi psiak? :D

[quote name='carragan']No ba ! Jak Gremliny, po kontakcie z woda,a ze duzo ostatnio padalo.... 8) :lol: :lol: a krzyczą "ostre światło, ostre światło"? :lol: :lol:

Posted

[quote name='LAZY']
Czyzby były insze odmiany wilczarzy? :oops:

Pytasz sie o kolorystyke czy rozmnazanie jak Gremliny ? :wink:
JEsli o kolorystyke,to odpowiedz brzmi ze tak.Jak najbardziej sa inne kolorystycznie.Ba,w Polsce wrecz pszeniczne sa najczesciej spotykane :wink:

[quote name='Lara']carragan - nie moge sie napatrzec na Maleństwo :D
Widze,ze mamy juz kolejna chora na zauroczenie Malenstwem :wink:

[quote name='Lara']
Domagam sie zapoznania z Maleństwem :D
A prosze bardzo,ja tam dostepu do niego nie bronie :wink: Mialas szanse spotkac go w Kielcach,ale jak piszesz dostaliscie cieczke wiec szansa zaprzepaszczona :wink:
[quote name='Lara']ja tez chcem pocalowac wilczarza Maleństwo! :buzi:
Jak go spotkasz to caluj sobie do woli :D On to uwielbia :D
[quote name='zaba14']a ja sie zapoznałam z Maleństwem i na całe szczęście mój pies tego nie widział bo by miał ee.. DUŻE kompleksy :lol: :lol:
Co Ty tu opowiadasz :o Przecie Mikus by mi go zjadl i jeszcze wolal "jesc !" :lol:
[quote name='Lara']a moja suczka mysle, ze by sie w Maleństwu zakochala albo by chciala powypasać tak samo jak krowke czy konika :D
Coz,skoro juz go psy Fuki potraktowaly jako dzika,to i wypasanie by jakos przezyl :wink: :lol:

[quote name='Katerinas'][quote name='carragan'][quote name='Katerinas'][quote name='carragan'][quote name='Katerinas']carr - To ile w końcu masz tych "wilczurków"? :o :lol:
A o tego trzeciego sie nie pytasz ? :o :wink: :lol:

[quote name='Katerinas']
[quote name='carragan']No ba ! Jak Gremliny, po kontakcie z woda,a ze duzo ostatnio padalo.... 8) :lol: :lol: a krzyczą "ostre światło, ostre światło"? :lol: :lol:
Krzyczec nie krzycza,ale faktem jest ze wola dni pochmurne...Zastanawiajace..... :hmmmmm:

Posted

[quote name='carragan'][quote name='Katerinas'][quote name='carragan'][quote name='Katerinas'][quote name='carragan'][quote name='Katerinas']carr - To ile w końcu masz tych "wilczurków"? :o :lol:
A o tego trzeciego sie nie pytasz ? :o :wink: :lol:
Pytam się o tego drugiego w avatarze :evilbat: :lol:

[quote name='carragan']
No to co ? Wszyscy sie poddali z domyslami co to za wilczarze ? Naprawde wszyscy ? :o

:lol: :lol: :lol: :lol: Ja się nie poddaję :wink: Kcem wiedzieć co to za psy :D

Posted

Dobra KAte za Twa niezlomnosc,juz odpowiadam na pytanie co to za suka.Owa suka to bodajze 3.5letnia Boogi,ktora rewelacyjnie wyglada z Malenstwem,nieprawdaz ? :wink: I z gory dodaje,aby bylo jasne ze nie mieszka ani nie nalezy do nas :wink:
Kolejna porcja z wczorajszego spaceru.

Posted

buuuahahahaha i kozaki założone :lol: :lol: :lol: no wyypassss foty :klacz:

Piękne psy i piękne krajobrazy zielone rodem z Irlandiii :multi: no się napatrzeć nie mogłam tylko po co te miniaturki???? sie naklikać trzeba :evil:

Posted

carragan napisał(a):
Dobra KAte za Twa niezlomnosc,juz odpowiadam na pytanie co to za suka.Owa suka to bodajze 3.5letnia Boogi,ktora rewelacyjnie wyglada z Malenstwem,nieprawdaz ? :wink:

Wyglądają super :D Tylko uważaj ... bo Maleństwo zakocha się i co będzie? :wink:

A fotki naprawdę piękne. :D I krajobrazy rzeczywiście jak z Irlandii :D

Posted

[quote name='malawaszka']

buuuahahahaha i kozaki założone :lol: :lol: :lol: no wyypassss foty :klacz:
Mnie to ona raczej wowczas owce przypominala :wink:
[quote name='malawaszka']
Piękne psy i piękne krajobrazy zielone rodem z Irlandiii :multi:
Jak tak patrze to faktycznie :o
[quote name='malawaszka'] no się napatrzeć nie mogłam
Wlasnie powiedzialas zdanie,ktore jest komplementem dla kazdego fotografa :wink: :D
[quote name='malawaszka']tylko po co te miniaturki????
Co bys nie byla zbyt szczesliwa :wink:
[quote name='malawaszka'] sie naklikać trzeba :evil:
"..Takie kroki..." :wink:
A na oslode kilka dodatkowych fot.z tego samego dnia co poprzednie (jednak jako,ze mam sadystyczna nature,rowniez miniatury :evilbat: ).

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Cudowne Koniki :buzi:

Dziekuje :D

Daje kilka kolejnych zdjec,z wczorajszego dnia 8) (z gory uprzedzam,ze osoba na fot.to nie ja,bowiem to ja sie trudnie zawodem paparazziego na spacerach :wink: )

Posted

[quote name='Katerinas'][quote name='carragan']Dobra KAte za Twa niezlomnosc,juz odpowiadam na pytanie co to za suka.Owa suka to bodajze 3.5letnia Boogi,ktora rewelacyjnie wyglada z Malenstwem,nieprawdaz ? :wink:

Wyglądają super :D Tylko uważaj ... bo Maleństwo zakocha się i co będzie? :wink:
Male Malenstwa ? :wink:
[quote name='Katerinas']
A fotki naprawdę piękne. :D
Dziekuje :D Chociaz to glownie zaleta "osprzetu".Ja tylko czekam na odpowiednia chwile i ... pociagam za cyngiel :evilbat: :wink: