Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='yunona']Grzybki udusiłam, to wszystko przez Sarunię, bo narobiła mi apetytu borowiki w śmietanie :). Były pyszne, delektowaliśmy się i nawet mało nie wyszło, jeszcze się inni załapali :) Harry oczywiście pierwszy do próbowania:diabloti:[/QUOTE]
Mniam... borowiki w śmietanie... Yun, dlaczego mi to robisz:mad:?
Chyba popędzę na targ, bo do lasu to ja ni mam po co... ja nie znajduję, a Ci co idą za mną, mają pełne koszyki:diabloti:...

Posted

we Wrocławiu jak na razie to ani na targu ani w lesie nie ma grzybów!... mnie wprawdzie nieludzko do roboty zapędzili :shake: ale słyszę od ludzi którzy chodzili po lesie... NIC!...

Posted

nie wiem może Michał miał wyjątkowego farta ? Wtedy sporo w nocy padało i są tam trochę podmokłe tereny. Też nic o grzybach nie słyszałam. :shake:
Ja jutro chcę mieć farta :multi:

Posted

[quote name='yunona']nie wiem może Michał miał wyjątkowego farta ? Wtedy sporo w nocy padało i są tam trochę podmokłe tereny. Też nic o grzybach nie słyszałam. :shake:
[SIZE=5]Ja jutro chcę mieć farta [/SIZE]:multi:[/QUOTE]

ja też, ja też

Posted

[quote name='yunona']Ło matko ale nas wołają :evil_lol: Poprawimy się jutro. :p[/QUOTE]

Pewnie sie przyznasz że to nie Ty Harutka uratowałaś. KAżdy kto spojrzał na jego zdjęcie min 3 razy ma prawo do stwierdzenia ze uratował Harutka, ja patrzyłam 50 razy

Posted

[quote name='anica']Halo :) podobno koło Wrocławia grzyby się zaczęły pokazywać :)[/QUOTE]

To co? Zapraszasz nas? :eviltong::evil_lol: . Dzisiaj byliśmy u weta. Zaszczepieni p/wściekliźnie i zaczipowani. Dzisiaj dzień bez głasków:placz:.
Więcej w weekend ;)

Posted

a co? Przyjechałabyś?... Zapraszam Serdecznie :) a jeszcze jak udało by się do 24 września to mieszkanie które wynajmuję ,będzie puste ,naprawdę Chata wolna! ;) ale jeśli wolisz później to też mam pokój wolny - jamnicze ciotki zawsze się dogadają ;):lol:
... zaczipowane mówisz?!... a czy to zawsze jest bezpieczny zabieg czy też powinnam zaczipować Jasię?... mało wiem ale chyba w razie... zaginięcia to daje pewność ,że piesek zostanie odnaleziony :)... tak naprawdę to ... u nas mało ludzi czipuje?! albo nie rozmawiamy o tym?...
popytam :)....

Posted (edited)

Dziękuję za zaprooszenie, miła jesteś:loveu:, ale to za duża wyprawa dla nas , pracuję, zdrowie szwankuje eeee....... do kitu.
Ferka często ucieka, niby za parę minut przychodzi ale raz kobitka dzwoniła, tel. miała na adresatce. Byłam 100 metrów dalej i plotkowałam a ta wylazła za psiakiem na jezdnię i kobitka ją złapała. Ale myślę, że Jasia raczej spokojna kobitka i chyba nie czipowałabym , a raczej adresatkę z telefonami. Harry chyba wizytę u weta mocno przeżył, bo mnie wieczorem ugryzł w palec jak chciałam wytrzeć serek z grzbietu nosa. Ale dziabnął tak, że myślalam że nie mam palucha. ??????????? Nawrzeszczałam na niego, pokazałam marsz do wyra i grzeczniutko poszedł. Dzisiaj słucha, anioł jamniczy . Jakaś jazda znowu, on ma jednak psychikę zwichniętą więc wet mi mówił, że to się będzie powtarzać :placz:.

[B][COLOR="#006400"]
Uważaj jakich słów używasz.
Szamanka[/COLOR][/B]

Edited by Szamanka
Posted

No nie... Yun, jak to możliwe? Dziabnął bez ostrzeżenia?
A może to rzeczywiście wynik stresu i chwilowa utrata zaufania? Ale chyba już dawno nic takiego się Czarodziejowi nie przytrafiło?
Biedna Yun, biedny Harry...

Har(rrr)y, to ja Ner(rrr)o - no co Ty? Porąbało Cię??? Jak mogłeś zrobić Yun ałka? Nie rób tego więcej!!!
Kochaj Ją tak, jak ja kocham moją Berni - przecież wiesz, że One nas kochają jak swoich synków!!!
No, panuj nad sobą Ty... czarodzieju, jeden TY!!!

Posted

Przeczytałam u Celinki,co ci Harry zrobił,a to dziad. Niereformowalny. Jest faktycznie wyjątkowy.A Panu Bogu powienien codziennie dziękowac za Ciebie,bo to wręcz niesamowite,żeś się na jego drodze pojawiła.Mogłabys pisać poradnik.

Posted

[quote name='brazowa1']Przeczytałam u Celinki,co ci Harry zrobił,a to dziad. Niereformowalny. Jest faktycznie wyjątkowy.A Panu Bogu powienien codziennie dziękowac za Ciebie,bo to wręcz niesamowite,żeś się na jego drodze pojawiła.Mogłabys pisać poradnik.[/QUOTE]

Ja odsłuchałam telefonicznie. Harry zawsze będzie nieprzewidywalny i ma farta, że trafił do Yun. Bo jak patrzę na metody niektórych "nowoobrońców zwierząt" to mnie zgina w chińską chorągiewkę. Ostatnio padłam usłyszawszy że jak pies płacze za właścicielem to należy mu kaganiec zakładać.

Posted (edited)

[quote name='yunona']Dziękuję za zaprooszenie, miła jesteś:loveu:, ale to za duża wyprawa dla nas , pracuję, zdrowie szwankuje eeee....... do kitu.
Ferka często ucieka, niby za parę minut przychodzi ale raz kobitka dzwoniła, tel. miała na adresatce. Byłam 100 metrów dalej i plotkowałam a ta wylazła za psiakiem na jezdnię i kobitka ją złapała. Ale myślę, że Jasia raczej spokojna kobitka i chyba nie czipowałabym , a raczej adresatkę z telefonami. Harry chyba wizytę u weta mocno przeżył, bo mnie wieczorem ugryzł w palec jak chciałam wytrzeć serek z grzbietu nosa. Ale dziabnął tak, że myślalam że nie mam palucha. ??????????? Nawrzeszczałam na niego, pokazałam marsz do wyra i grzeczniutko poszedł. Dzisiaj słucha, anioł jamniczy . Jakaś jazda znowu, on ma jednak psychikę zwichniętą więc wet mi mówił, że to się będzie powtarzać :placz:.

[B][COLOR=#006400]
Uważaj jakich słów używasz.
Szamanka[/COLOR][/B][/QUOTE]

[B]Nie uważam wyciętych dwóch słów a szczególnie jedno z nich - "ruda" za obraźliwe, co do drugiego to na wątkach dogo można spotkać bardziej dosadne sformułowania i nikt z tego powodu nie robi uwag.
Nie życzę sobie na przyszłość zwracania mi uwagi na moim osobistym wątku. Jest od tego pw. [/B]

Edited by yunona