Sarunia-Niunia Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Zdolna bestia z tej naszej Cioci Isadory:klacz:! A swoją drogą komiks całkiem niezły:happy1:.... Może jakiś nieodkryty talent drzemie w Cioci:hmmmm:? Quote
Isadora7 Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='Celina12']:roflt::roflt:.....Harry no sam zobacz jakie opowiastki tutaj tworzą....:diabloti:...Ciocia tak przejęła się wizytą poadopcyjną,że w oczekiwaniu an NIĄ tworzy dzieła???:evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Sarunia-Niunia']Zdolna bestia z tej naszej Cioci Isadory:klacz:! A swoją drogą komiks całkiem niezły:happy1:.... Może jakiś nieodkryty talent drzemie w Cioci:hmmmm:?[/QUOTE] Moje Drogie - poprawka, ja niczego nie tworze opisałam po prostu zaistniały stan faktyczny :evil_lol::evil_lol: Quote
yunona Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Tak , tak wizyta p/a odbyła się i foty osobiście wykonane są przez Isadorę. Sprawdziła dokładnie czy to Harutek jak widać na zdjęciu:eviltong: wszystko dokładnie tak jak życzyła sobie Brązowa. :diabloti: Ja tylko się boję,że jak Harutek tu zajrzy to będę miała przechlapane, że z tak grzecznego jamniczka zrobiłyśmy kanibala.:evil_lol: Ciekawe co on na to:lol:. Quote
Celina12 Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 To ja Fokusik...moja poszła sprzątać skrzynki z kwiatami a ja tu se wlazłem no i oczom swoim-a są piękne-nie wierzę....Harry zjada paluszki??? Chyba słone...co Ci tu [COLOR=red]IMPUTUJĄ[/COLOR] Przyjacielu??? Wiem,że moja Dumiś kiedyś też paluszka pewnej Cioteczce przez płot naruszyła ale nie zjadła...:shake:....:diabloti:....ależ TY masz powodzenie Stary!!! Filmy Ci robią , fotki, komiksy..... Zaraz spadam na podwórko-dziś ciepło jest w miarę...no tak ciepło,że jamnik może se polatać.Pozdrawiam WSZYSTKICH!!! Quote
brazowa1 Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 hahhahahah hahahah hahahahha,haaaaaaaaaaaaaaaaa,oj babki,ale sie usmiałam,hahhahahaha,naprawde poprawilo mi nastrój. Quote
yunona Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 No, no kochane ciocie to Wy tak ze mnie jaja sobie robicie? To ja się staram jak mogę,:eviltong: a wiary u Was nie ma? Jam Harry z Sopotu, teraz ze Stolycy,a ten chudy doopek na zdjęciach Brązi to chyba nie ja.:oops: Ja żem silny, barczysty jamnior i grzecznym, usłuchanym jest. ;) Książki czytam, mądry jestem, a co :mad:. Dzisiaj nawet na ostatnim spacerze znalazłem bułkę i zjadłem ją, choć Yun powtarzała jakiś brzydki wyraz co zasłyszałem w męskim gronie :eviltong: coś w stylu a fuj! A potem nastąpił błysk, ja nic nie widzę ale bułę trzymam w pysku i słyszę - no to mam dowód, wreszcie zobaczą ciotki jak można odchudzać jamniki. Powiem szczerze, że nie wiem o co biega, a na dobrą sprawę przyganiał kocioł garnkowi (też zasłyszane):eviltong::evil_lol: Fokus trzymajmy się razem bo zobacz co te babska wyprawiają.:diabloti: A Isadora jak przyjdzie na następną wizytę to ja ją chyba wyadoptuję (słyszałem jak rozmawiały o adopcjach jamników). :evil_lol::multi: Quote
yunona Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [B]A oto Harutek złapany komórką na dożywianiu [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-3734_AnFOhc/Tp4cXKO3xuI/AAAAAAAAAOc/ktJAjAxr1lY/s320/IMG098.jpg[/IMG] I reszta zdjęć z komórki ze złym ustawieniem pikseli i dlatego kiepskie [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-VEieJnk93wA/Tp4hFXCcsPI/AAAAAAAAAOg/FJdi_2r3w2Y/s320/IMG073.jpg[/IMG] Jamniczy obiad podano (fasolka szparagowa i kurczak) dzieło Michu [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-IIkTcbbl48o/Tp4hPIbo-II/AAAAAAAAAOk/nJrDqOcev6U/s320/IMG069.jpg[/IMG] I czego znowu chcesz? [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-2INZJJ7gMCk/Tp4hanQqGoI/AAAAAAAAAOo/fv6V9IMBG60/s320/IMG085.jpg[/IMG][IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-i582Lud2Jm4/Tp4hiLO9ZPI/AAAAAAAAAOw/ZphaIAdLiTo/s320/IMG089.jpg[/IMG] No otwierasz te drzwi? [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-oZOS18ZAlaw/Tp4hmq4CvKI/AAAAAAAAAO0/iFfQlH_jgyU/s320/IMG093.jpg[/IMG] Wreszcie w domu. [/B] Więcej knotów postaram się nie wpuszczać[B]. [/B] Quote
Celina12 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Witaj Kolego! JA też jak już coś złapię w zęby-nie oddam i już-chociażby mi pyszczek wytrychem chcieli otwierać.Niech se sami upolują!:mad::razz: Muszę Ci powiedzieć,że Selin często mi opowiada o jamnikach,które były NIM ja przyszedłem.Ponoć zebrałem w sobie cechy,upodobania i zachowania Atosika,Dżekusia i Hektorka. Wczoraj na górę przyszedł-znaczy Ania przyniosła Tomka-wreszcie wiem co to noworodek.Pachnie mlekiem,wydaje dziwne dźwięki,i coś miętoli w buzi-nie wiem co to jeszcze ale sprawdzę i jak będzie w porządalu-zabiorę...:diabloti: Podoba mi sie Twoja Ferka-ubiera się w fajne kolory-lubię takie Czekoladki:loveu::loveu:...to zalotne spojrzenie-jak myślisz umówi się ze mną???? Quote
Anette Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Poczytam wasze wpisy i od razu dzień jest lepszy :) Quote
Isadora7 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Tyyy szczawik - Ferke to ty zostaw w spokoju, bo jak..... Rambo Quote
Celina12 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 A ja się Ciebie nie boję....:eviltong:....Rambo Ty się oglądaj za tymi z długim włosem...masz swoje-bo jak ja pojadę do Ferki to i do Ciebie blisko mam i zobaczymy KTO ma większy CZAR,Urok....mówię Ci na mnie Kobitki lecą...zobacz moja Selin-przed chwilą do zjeść prawie chciała...a Karolina??? A Ania i Wiki...mało??Wymieniać jeszcze????:eviltong::diabloti: Quote
Isadora7 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Zółtodziobie to trzymaj się swoich lasek a moje zostaw bo wiesz warknę i tylko kurz za tobą poleci szczawiku. Rambo Quote
yunona Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Ja tam nie wiem chłopaki co wy widzicie w Ferce, ja mam ją na co dzień, jest upierdliwa i ciągle jęczy. A to przykryj kocykiem, a to chce wejść do Michała a to daj kawałek kiełbaski..... eeeee naprawdę nieciekawa.:grins: No ale jak zobaczy obcego to ogon w górę, napina mięśnie i robi słodki pysio, oczkami zamruga i ciemniak gotowy.:evil_lol: Ja na to nie dam się nabrać. Jedyna jej zaleta to że jest bardzo opiekuńcza, nadaje się dla staruchów z kasą he..he...:evil_lol: Rambo mam prośbę, weź tam poustawiaj Isadorę , bo wiem , że mnie lubi, ale robi sobie ze mnie podśmiechujki :eviltong::evil_lol: a ja nerwus jestem, a nic nie mogę bryknąć, bo chętnie palucha bym odgryzł ;):diabloti: ale jeść go? Fuj a w życiu!:eviltong: A co do Tomisia to pewnie Ferka nie odlepiła by się od niego ona uwielbia dzieciaki :) Quote
Sarunia-Niunia Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 No, wątek powieściowy! Ale za to jak się go czyta, to gęba się sama śmieje:) Quote
Celina12 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Rambo co się rzucasz jak szczerbaty na suchary??? Jak Ferka jest Twoja??? CO????:crazyeye: Nie udawaj takiego groźnego,bo swój z Ciebie Chłop....no i sam poleciałeś zarywać Dumiś??? Jej Selin pilnuje jak oka w czaszce...tak to chyba brzmiało....to Córeńka delikatna,krucha i bardzo nietykalska.:diabloti: Podobna do Ferci z tymi zalotnymi ruchami,oczkami..szczególnie do facetów...:mad: Sam widzisz Rambo- Fercia psauje i do Dumiś i do Tomcia o sobie nie wspomnę...:evil_lol: Quote
brazowa1 Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Noooo,nic dziwnego,że Harry musi sobie prowiantu szukac,skoro na obiad dostaje TRZY strączki fasolki!!! Swoją drogą,jakie to musi byc dla psa irracjonalne. Ide z moja suką,ona łapie za chleb,ja jej wydzieram z mordy i...wyrzucam. No,żebym chociaz sama zjadła-to byłoby dla niej OK. I to,że ona bidulka,gdyby to był inny pies,warknęłaby i odgoniła,a jak jej swoją łape wpycham między zęby,którymi może spokojnie zmiażdzyć mi dłoń,to biedna musi pozwolić. Harry,zmień technikę spozywania rzeczy znalezionych,jest zbyt ostentacyjna. To sie robi półgębkiem,chwyc w pysk i idz jakby nigdy nic,schowaj miedzy faflami,potem czekaj na sposobny moment. Poznaje,ze Saga ma cos w mordzie po błędnym wzroku,sztywnym chodzie i spuszczonym łbie. Zachowuje sie,jakby miala zamiar zaraz rzygac. Quote
yunona Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Trzy strączki fasoli powiadasz, oprócz normalnego żarcia i ucha na gryzolenie?:grins: To o wiele za dużo.:mad: Został niestety przeze mnie nagle nakryty, ale zawsze jak przychodzi to tylko oblizuje się, konsumpcja na miejscu upolowania ;) kiedyś mu zabierałam, teraz staram się pilnować a przedwczoraj nie zdążyłam. Nie chcę dziada stresować ;) . Zadne fuj już nie pomaga. Wczoraj oboje nocny spacer na smyczy. Harutek ok. natomiast Ferka cały czas kombinowała jak mi zwiać i tylko siku. A dzisiaj rano najpierw jęczała, mnie się nie chciało wstać jeszcze i sprezentowała mi koopsko na dywan w salonie. :crazyeye: Zapach przedni, spieranie dywanu, ło matko. Już umówiłam się z faciem na pranie dywanów.:p Quote
Celina12 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 No to będzie prańsko,sprzątańsko....ja jestem w lepszej o tyle sytuacji,że jak mi jękolą lub popiskują-otwieram drzwi i sobie idą.. A fotki to wdzie??? Quote
yunona Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Fotki wstawię w sobotę. Teraz sprzatam, sprzatam, nie lubiem ale muszem jak mawiał Lech W. ;) Quote
Celina12 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Ciii to ja Fokus..Dumiś stoi na czatach a ja pisze do Ciebie HArry...Selin gotuje obiadek i co jakiś czas tu wpada....a ja musze Ci coś powiedzieć Dziś stwierdziłem,że hodują mi w domu strasznego WROGA!!! Selin zaprzeczy oczywiście-wiem to ale TOTO jest niewielkich rozmiarów,strasznie warczy,dmucha a moja Selin to se spaceruje kurna z nim po całym domu.A jak go trzyma,przenosi..o jejciu-jak go dopadnę to marny jego los...żeby mi zabierać czas na głaski,tulenie...co za typ bezczelny-jak już chce zainteresowania to niech nie ryczy tak przy tym,no i jeszcze te warkoty...:mad::angryy:...no co ja mam z nim zrobić??? MAsz pomysła..zębów już na nim próbowałem-ale twarde to jakieś,szczekałem-ostrzegałem,że to mój teren,nasikałem na niego a toto bez ambicji jest-mówię Ci Stary-bezmózgowiec to jakowyś. Poradź Bracie...... Wygląda toto tak [IMG]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5a/Stofzuiger.jpg/220px-Stofzuiger.jpg[/IMG] Quote
yunona Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Ja już nie mam pomysłów, tak pogryzłem odkurzacz (bo tak to się nazywa) i okropnie ujadam, że yun zakłada mi szmaciany namordnik i każe mi iść do mojego łóżeczka. Jak skończy to zdejmuje i lecę na obchód. Jest zawsze czysto i nie ma piachu. To się nazywa odkurzanie. Wszystkie śmiecie ten smok (odkurzacz) połyka. Ja też nie mogę się pogodzić, że to warczy głośniej ode mnie, ale ponoć tak musi być.;) Quote
brazowa1 Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 a wyżły lubia,jak sie je odkurza.... Quote
Celina12 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 JAk go zwał tak go zwał...ale mi podpadł dziad i tyle-Selin jest moja...no Dumiś i Pirata tyż....na co mi on-ja sam sprzatać umiem...wiesz ile już zabawek zmiotłem z tego świata???Ile kości pogryzlem a ile patyków posprzątałem Krzychowi na podwórku :cool3:...to jeszcze takiego warkota sprowadzili na dworze,że niby do trawy...też coś takiego mają do liści,do drewna...po co??? Kurna no po co??? Dla mnie mają czas swój poświęcać-już i tak daję IM wolne ,zeby WIkusią i Tomaszkiem się zajmowali.... HArry no ileż można znieść??? Quote
Celina12 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='brazowa1']a wyżły lubia,jak sie je odkurza....[/QUOTE] DZieci małe też-Wikunia najlepiej zasypiały przy odkurzaniu-Tomcio też...:loveu::loveu: Głaski dla Saguni... Saguś-Ty jesteś wyższa a ja mam krótkie nożki-może dlatego tak mnie to wkurza co????Kochasz troszkę Fokusa??Bo mnie-Fokusikowi też się podobasz-Laska z Ciebie.... Quote
Recommended Posts