yunona Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='Betbet']ojoj:( mogę jedynie trzymać kciuki za Ferkę, bo moje doświadczenie zerowe. yunona dziękuję za ostatniego MMSa:loveu::loveu::loveu::loveu: niestety w Warszawie byliśmy tlyko jakieś 10 minut, tyle ile stał pociąg Monciak-Krupówki:([/quote] A żałuj , bo Harutek coraz fajniejszy. Co prawda pewnie miałaś lepsze towarzystwo ale może jeszcze nas odwiedzisz, do W-wy nie tak daleko, a podobno mamy czas do grudnia 2012r.:eviltong: Fereczka śmiga jak nigdy, a co dalej zobaczymy po prześwetleniu. Quote
Betbet Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 lepsze towarzystwo? brałam leki uspokajające bo każdy pies na krótkim łańcuchu wisiał przy domu. nawet pekinczykowate i jamnikowate.:angryy::angryy: a na Krupówkach....szkoda gadać...stałam i krzyczała przy tych biednych szczeniakach żeby ludzie ich nie kupowali. górale mordować mnie chcieli... ot wczasy. żałuję bardzo, ale to nie taka wielka odległosć znowu, może kiedyś wpadne:) by;eby Ferusia dokazywała wtedy zdrowa! Quote
brazowa1 Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Najlepiej od razu iść w wysokie gory-tam zadnych kundli nie ma.Raj,prawda? Quote
Betbet Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 owszem. w wysokich górach świetnie. byle nie nad Morskie Oko, bo co bryczka Cie mija to masz ochotę konie zastapić a ludzi wymordować. w wysokich górach raj. Harrutku nooooo. ludzie są bleee,wiesz? Quote
yunona Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 To ja Harutek :diabloti:- nie płaczcie dziewczyny , nie wszyscy są źli. Wiem coś o tym. Ja osobiście poznałem ostatnio dużo dobrych ludzi. I wiem , że jest ich coraż więcej. Nie traćcie wiary. Co to za anioły, którym skrzydełka zaczynają opadać! :eviltong: Do lotu niebieskie ptaki i jak to mówi szef mojej mamci działać działać - ruchy, ruchy! :evil_lol::eviltong: Quote
JamniczaRodzina. Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin.Zdrowia szczęścia pomyślności. [IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:6NsVkmGjYhX__M:http://www.kwiaciarnia.az.pl/sklep/images/461.jpg[/IMG] Quote
Isadora7 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 I ja razem z Rudą i Rambusiem skłądamy serdeczne Życzenia urodzinowe [URL="http://www.dogomania.pl/forum/youtube.com/watch?v=PSlxLkR_l8w"]youtube.com/watch?v=PSlxLkR_l8w[/URL] Quote
yunona Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Serdecznie dziękuję Wam dziewczyny za życzenia i przepiękne bukiety kwiatów oraz wzruszającą piosenkę urodzinową. :loveu:. Na Was jak na Zawiszy. Dzięki.:lol: Quote
mmd Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 W ostatniej godzinie się załapałam, ale też wszystkiego najlepszego. Dopiero teraz Cię skojarzyłam z Harrym. Tak mu kibicowałam, cieszyłam się jak poszedł do domku... i zapomniałam:evil_lol: Quote
brazowa1 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 oj,spóźnione też się liczą?:oops::oops::oops: Quote
yunona Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 liczą się liczą, a szczególnie od cioteczki, która naraiła mi łobuziaczka, bez którego obecnie i ja i Michał i Ferka nie wyobraża sobie domowego ciepełka.:evil_lol::eviltong: Quote
Betbet Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 cześć Harrutku, Ferko i Człowieki:) Przyszłam Was odwiedzić. Co widze jamniora na ulicy to myślę od razu o dwóch: Harrutku i Piracie:) Quote
yunona Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Miło nam zapraszamy, :loveu: może w przyszłym tygodniu wpuszczę jakieś zdjątka. Pozdrawiamy:multi: PS. Ale awatarek - to z tej poczwary się wylęgło?! ha ha Quote
Celina12 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Witaj Czarodzieju..czekam na Twoje fotki...dłigo mnie nie było na dogo...ale nie zapomniałam o Tobie Harutku. Serdecznie pozdrawiamy:loveu::loveu: Quote
brazowa1 Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='yunona']Miło nam zapraszamy, :loveu: może w przyszłym tygodniu wpuszczę jakieś zdjątka. Pozdrawiamy:multi: PS. Ale awatarek - to z tej poczwary się wylęgło?! ha ha[/QUOTE] hahahaha.Betbet,nie poznaje Pani w tym imagu ;) No,to gdzie obiecane zdjątka jamników?:cool3: Quote
pajda67 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 I my pozdrawiamy Harutka i jego towarzyszkę oraz Ciebie Yunona.:loveu: Dzisiaj całe popołudnie spędziłam na powtórnym czytaniu wątku Harutka. Mój Neoś nawet się obraził, że się nim nie zajmuję i poszedł spać. Quote
yunona Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 [quote name='pajda67']I my pozdrawiamy Harutka i jego towarzyszkę oraz Ciebie Yunona.:loveu: Dzisiaj całe popołudnie spędziłam na powtórnym czytaniu wątku Harutka. Mój Neoś nawet się obraził, że się nim nie zajmuję i poszedł spać.[/QUOTE] Serdeczne dzięki, my też Was pozdrawiamy. Przez ostatnie dwa tygodnie dogo szaleje, ja muszę nauczyć się poruszać po tej nowej szacie i nie powiem, że nie używam łaciny tej oczywiście najbardziej popularnej. Nie działają wszystkie przyciski, nie mogłam na innym wątku zedytować posta no po prostu skaranie. Obiecuję , że postaram się jak najszybciej. Brązi wybacz ale babcia musi się trochę oswoić z nowym dogo i poprawię się. Nawet nie wiem jak użyć emotionek. K.......m... Quote
brazowa1 Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 a sopocki Filipek znowu wrócił.Zle z nim będzie. Quote
brazowa1 Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 nie martw sie,ja tez nie moge edytowac postów,podobno to przeglądarka .Rzeźnia. Quote
yunona Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [quote name='brazowa1']a sopocki Filipek znowu wrócił.Zle z nim będzie.[/QUOTE] No jassssna cholerka, co się stało takiego, że go oddali?!!!!! Sprubuję znaleźć wątek , ale w głowie mam mętlik. Przecież on jest fajnym jamniorkiem do diaska! Chyba ludzi pokręciło! Quote
Betbet Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 biedaczke..znowu wrócił?:( przestancie sie nabijac z mojego avatarka, stwierdziłam, ze nie moge miec wscieklego kota zabojcy do konca mych dni, a ten jest zastępczy, zanim cos innego mi w oko nie wpadnie;) pozdrawiam Harutka, nowe dogo doprowadza do rozpaczy wszystkich Quote
brazowa1 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 [quote name='yunona']No jassssna cholerka, co się stało takiego, że go oddali?!!!!! Sprubuję znaleźć wątek , ale w głowie mam mętlik. Przecież on jest fajnym jamniorkiem do diaska! Chyba ludzi pokręciło![/QUOTE] Ludzie nie maja wiedzy i wyczucia-coś co masz Ty. Filip go podobno ugryzł 3 razy (ale nie tak mocno jak Harry Ciebie),a gdy ostatnim razem zahaczył go w chwili,gdy facet brał książke ze stołu,odprowadzil go do schronu.Poza incydentami jest psem do rany przyłóż. Quote
Isadora7 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='brazowa1']a sopocki Filipek znowu wrócił.Zle z nim będzie.[/QUOTE] O matko jak znajdziecie watek to podajcie proszę Quote
yunona Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 [U]Ludzie, jestem okropna !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11 grudnia 2009 minął rok jak w moje progi zawitał[/U] [U]książę i Czarodziej Harry.[/U] A ja po prostu przegapiłam tą datę. Chyba tylko dlatego, że jest obok mojej Ferki najwspanialszym jamnikiem na świecie. Z zalęknionego i nerwowego jamniorka urodził się nowy ułożony i kochany jamniczek. Z tamtych dni od czasu do czasu pozostały mu "wycinanki kurpiowskie" czyli czasem próbuje wygryźć piękną dziurkę w kocyku, a jak zdążę zauważyć, że szykuje się do "ciumkania" odwracam uwagę zabawą z piłeczką lub jakimś ulubionym frykaskiem. Mogę śmiało powiedzieć , że ta miłość obojgu nam się opłaciła. Wszyscy którzy rok temu pukali się w czoło na mój widok dzisiaj cieszą się, że ten jamniczek ich tak pięknie wita , jest bardzo wesoły i jak ty to zrobiłaś ? A odpowiadam, że specjalnie nic. Pokazałam mu, że go kochamy, że jest ważny, piękny i powtarzam mu do dzisiaj (cieszy się skubaniutki niesamowicie). Pozdrawiamy cioteczki jamnicze i niejamnicze i nie dajcie sobie wmawiać, że psy są agresywne - to niestety człowiek jest agresywny. Mam na myśli ostatnie wydarzenia w Krośnie Nadodrzańskim. Tam zareagowali sąsiedzi ,a w ilu przypadkach nie reagują? Wszystko odbywa się po cichu,za zamkniętymi drzwiami, a potem siedzi za kratami w schronisku zgnębiona fizycznie i psychicznie kupka nieszczęścia psiego , a na siatce napis głosi "agresywny". Quote
JamniczaRodzina. Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Tak Yunono Harutek to najprawdziwszy na świecie jamniorek kopiący jamnicze dołki i robiący wycinanki :diabloti:.Poświęcenie cierpliwość i miłość dokonały w nim pozytywnych zmian.:loveu:Harry jest super paróweczką .:loveu: Quote
Recommended Posts