Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Betbet']ojoj:( mogę jedynie trzymać kciuki za Ferkę, bo moje doświadczenie zerowe. yunona dziękuję za ostatniego MMSa:loveu::loveu::loveu::loveu:
niestety w Warszawie byliśmy tlyko jakieś 10 minut, tyle ile stał pociąg Monciak-Krupówki:([/quote]

A żałuj , bo Harutek coraz fajniejszy. Co prawda pewnie miałaś lepsze towarzystwo ale może jeszcze nas odwiedzisz, do W-wy nie tak daleko, a podobno mamy czas do grudnia 2012r.:eviltong:
Fereczka śmiga jak nigdy, a co dalej zobaczymy po prześwetleniu.

Posted

lepsze towarzystwo?
brałam leki uspokajające bo każdy pies na krótkim łańcuchu wisiał przy domu. nawet pekinczykowate i jamnikowate.:angryy::angryy:

a na Krupówkach....szkoda gadać...stałam i krzyczała przy tych biednych szczeniakach żeby ludzie ich nie kupowali. górale mordować mnie chcieli...

ot wczasy. żałuję bardzo, ale to nie taka wielka odległosć znowu, może kiedyś wpadne:) by;eby Ferusia dokazywała wtedy zdrowa!

Posted

owszem. w wysokich górach świetnie. byle nie nad Morskie Oko, bo co bryczka Cie mija to masz ochotę konie zastapić a ludzi wymordować. w wysokich górach raj.

Harrutku nooooo. ludzie są bleee,wiesz?

Posted

To ja Harutek :diabloti:- nie płaczcie dziewczyny , nie wszyscy są źli. Wiem coś o tym. Ja osobiście poznałem ostatnio dużo dobrych ludzi. I wiem , że jest ich coraż więcej. Nie traćcie wiary. Co to za anioły, którym skrzydełka zaczynają opadać! :eviltong: Do lotu niebieskie ptaki i jak to mówi szef mojej mamci działać działać - ruchy, ruchy! :evil_lol::eviltong:

• 1 month later...
Posted

Serdecznie dziękuję Wam dziewczyny za życzenia i przepiękne bukiety kwiatów oraz wzruszającą piosenkę urodzinową. :loveu:.
Na Was jak na Zawiszy. Dzięki.:lol:

Posted

W ostatniej godzinie się załapałam, ale też wszystkiego najlepszego.

Dopiero teraz Cię skojarzyłam z Harrym. Tak mu kibicowałam, cieszyłam się jak poszedł do domku... i zapomniałam:evil_lol:

Posted

liczą się liczą, a szczególnie od cioteczki, która naraiła mi łobuziaczka,
bez którego obecnie i ja i Michał i Ferka nie wyobraża sobie domowego ciepełka.:evil_lol::eviltong:

Posted

Miło nam zapraszamy, :loveu: może w przyszłym tygodniu wpuszczę jakieś zdjątka.
Pozdrawiamy:multi:

PS. Ale awatarek - to z tej poczwary się wylęgło?! ha ha

Posted

[quote name='yunona']Miło nam zapraszamy, :loveu: może w przyszłym tygodniu wpuszczę jakieś zdjątka.
Pozdrawiamy:multi:

PS. Ale awatarek - to z tej poczwary się wylęgło?! ha ha[/QUOTE]

hahahaha.Betbet,nie poznaje Pani w tym imagu ;)

No,to gdzie obiecane zdjątka jamników?:cool3:

Posted

I my pozdrawiamy Harutka i jego towarzyszkę oraz Ciebie Yunona.:loveu:
Dzisiaj całe popołudnie spędziłam na powtórnym czytaniu wątku Harutka.
Mój Neoś nawet się obraził, że się nim nie zajmuję i poszedł spać.

Posted

[quote name='pajda67']I my pozdrawiamy Harutka i jego towarzyszkę oraz Ciebie Yunona.:loveu:
Dzisiaj całe popołudnie spędziłam na powtórnym czytaniu wątku Harutka.
Mój Neoś nawet się obraził, że się nim nie zajmuję i poszedł spać.[/QUOTE]

Serdeczne dzięki, my też Was pozdrawiamy. Przez ostatnie dwa tygodnie dogo szaleje, ja muszę nauczyć się poruszać po tej nowej szacie i nie powiem, że nie używam łaciny tej oczywiście najbardziej popularnej. Nie działają wszystkie przyciski, nie mogłam na innym wątku zedytować posta no po prostu skaranie. Obiecuję , że postaram się jak najszybciej.

Brązi wybacz ale babcia musi się trochę oswoić z nowym dogo i poprawię się. Nawet nie wiem jak użyć emotionek. K.......m...

Posted

[quote name='brazowa1']a sopocki Filipek znowu wrócił.Zle z nim będzie.[/QUOTE]

No jassssna cholerka, co się stało takiego, że go oddali?!!!!! Sprubuję znaleźć wątek , ale w głowie mam mętlik. Przecież on jest fajnym jamniorkiem do diaska! Chyba ludzi pokręciło!

Posted

biedaczke..znowu wrócił?:(

przestancie sie nabijac z mojego avatarka, stwierdziłam, ze nie moge miec wscieklego kota zabojcy do konca mych dni, a ten jest zastępczy, zanim cos innego mi w oko nie wpadnie;)

pozdrawiam Harutka, nowe dogo doprowadza do rozpaczy wszystkich

Posted

[quote name='yunona']No jassssna cholerka, co się stało takiego, że go oddali?!!!!! Sprubuję znaleźć wątek , ale w głowie mam mętlik. Przecież on jest fajnym jamniorkiem do diaska! Chyba ludzi pokręciło![/QUOTE]
Ludzie nie maja wiedzy i wyczucia-coś co masz Ty.

Filip go podobno ugryzł 3 razy (ale nie tak mocno jak Harry Ciebie),a gdy ostatnim razem zahaczył go w chwili,gdy facet brał książke ze stołu,odprowadzil go do schronu.Poza incydentami jest psem do rany przyłóż.

• 3 weeks later...
Posted

[U]Ludzie, jestem okropna !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11 grudnia 2009 minął rok jak w moje progi zawitał[/U]
[U]książę i Czarodziej Harry.[/U]
A ja po prostu przegapiłam tą datę. Chyba tylko dlatego, że jest obok mojej Ferki najwspanialszym jamnikiem na świecie. Z zalęknionego i nerwowego jamniorka urodził się nowy ułożony i kochany jamniczek. Z tamtych dni od czasu do czasu pozostały mu "wycinanki kurpiowskie" czyli czasem próbuje wygryźć piękną dziurkę w kocyku, a jak zdążę zauważyć, że szykuje się do "ciumkania" odwracam uwagę zabawą z piłeczką lub
jakimś ulubionym frykaskiem. Mogę śmiało powiedzieć , że ta miłość obojgu nam się opłaciła. Wszyscy którzy rok temu pukali się w czoło na mój widok dzisiaj cieszą się, że
ten jamniczek ich tak pięknie wita , jest bardzo wesoły i jak ty to zrobiłaś ? A odpowiadam, że specjalnie nic. Pokazałam mu, że go kochamy, że jest ważny, piękny i powtarzam mu do dzisiaj (cieszy się skubaniutki niesamowicie).
Pozdrawiamy cioteczki jamnicze i niejamnicze i nie dajcie sobie wmawiać, że psy są agresywne - to niestety człowiek jest agresywny. Mam na myśli ostatnie wydarzenia w Krośnie Nadodrzańskim. Tam zareagowali sąsiedzi ,a w ilu przypadkach nie reagują? Wszystko odbywa się po cichu,za zamkniętymi drzwiami, a potem siedzi za kratami w schronisku zgnębiona fizycznie i psychicznie kupka nieszczęścia psiego , a na siatce napis głosi "agresywny".

Posted

Tak Yunono Harutek to najprawdziwszy na świecie jamniorek kopiący jamnicze dołki i robiący wycinanki :diabloti:.Poświęcenie cierpliwość i miłość dokonały w nim pozytywnych zmian.:loveu:Harry jest super paróweczką .:loveu: