yunona Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='JamniczaRodzina.']Harutku czy zrobiłeś nową wizualizację lasu ?:diabloti: Gdzie chodzicie do weta?.[/QUOTE] Oczywiście bez wizualizacji by się nie obyło.:eviltong::evil_lol: Harutek narobił tyle dołków , że można by nawet w golfa popróbować :diabloti: Chodzimy do veta, u którego leczyłam Tinusię, moją poprzednią jamniczkę, ale wydawało mi się , że w 4Łapach na Olbrachta są młode i dobre vetki, ale się pomyliłam. Lecznica nasza ma nazwę AMIGO jest przy Górczewskiej, przed Auchan. Facet jest świetny, stawia dobre i trafne diagnozy (jeszcze jak żyła Tinka) jak równiez jego żona wydaje mi się być osobą kompetentną , ona wysłuchała te szmery. Jestem zadowolona. No i podejście. To jest ważne. Są naturalni ,a nie fałszywie uśmiechający z wyszczerzonymi zębami. Bywałam też na Powstańców Sl. w klinice z Harutkiem jak był pogryziony. Też mi odpowiadała, tyle, że trochę daleko. Quote
brazowa1 Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Zdrowia Harry! Chociaż wiem,ze pod taka opieką niedomagające serce bedzie mu słuzyło dłuuuugie lata. Tak do dwudziestki. Quote
Isadora7 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 [FONT=Arial Black]Yunona STO LAT W ZDROWIU [SIZE=2]a potem zobaczymy [/FONT][video=youtube;D_10jT975qU]http://www.youtube.com/watch?v=D_10jT975qU[/video] Quote
JamniczaRodzina. Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Alicjo Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin! Quote
yunona Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Serdecznie Wam cioteczki:loveu::loveu: dziękuję za źyczenia,bukiety, za fajne 100 lat he...he i przeuroczy tort jamniczy,:multi::multi: którego chyba w realu nie odważyłabym się zjeść bo byłoby mi szkoda.:eviltong: Dzisiaj cały dzień śmieję się z siebie, bo latka a i owszem a mnie się to wydaje jakieś nieprawdopodobne. Jak byłam w wieku młodzieńczym to dla mnie osoba w tym wieku to była stara babcia (dokładnie taka jak na awatarku Isadory) a teraz? he.he....:diabloti: Quote
brazowa1 Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Ciotko Yunono, Ty sie dopiero rozkręcasz! Quote
Celina12 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 :oops:...spóźnione ale z całego serca najszczersze życzenia Kochana. Wiesz u mnie też Panowie śpią cichutko a Dumiś chrapoli zawzięcie-głośno,długo....dziwne-jej chrapanie mi nie przeszkadza a jak mąż chrapie nie potrafię usnąć :evil_lol::evil_lol:. Quote
yunona Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Dziękuję bardzo za życzenia.:lol: U mnie też Fereczka chrapie i na dodatek kawałek języczka wystawia i śmisznie to wygląda, a Harutek śpi cichutko.:evil_lol: Ale podobno ja też nad ranem pochrapuję :diabloti:. Quote
yunona Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Czytałam na wątku Isadory, że yunona ma HALUTA !:evil_lol: :roflt::roflt::roflt: Rechotałam się chyba z dziesięć minut, popłakałam ze śmiechu i o mały włos musiałabym zmienić pieluchę;):evil_lol:. Halut ma się świetnie już jest nawet do psów na podwórku obojętny, chyba , że Fercia obszczekuje. Jamniorki troszkę linii złapały, ale to jeszcze nie to:eviltong::evil_lol:. Zbieram się wpuścić jakieś foty ale to muszę mieć wenę, bo jak pomyśle o fotosiku albo innym to mi się czka.;) Pewnie tak za miesiąc się zbiorę;):diabloti: Pozdrawiam Cię Celinko i wnusię Wikusię wyściskaj i ucałuj mocno za tego Haluta:loveu:, bo co się dotleniłam to moje.:evil_lol: Quote
Celina12 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Ciocia nie za miesiąc proszę...co ja jutro powiem mojej Kukułce??Rano przydrepce i powie ..Kiki cie Dudu,Jamba,Haluta..itp????:crazyeye: Prosimy o fotki..... Quote
Celina12 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Powtarzam się ale szczekamy na...HALUTA:loveu::loveu: i nie tylko. Wkusia chociaz troszkę chora dopytuje się....gdzie siom??? Cio robiom....całuski ślemy! Dawno nie było Cioteczki BRAUN...Wiki mówi,że CIOCI WILI...chociaż WAS nie zna ale zaczyna kojarzyć..ZNa Ciocię USZKĘ-AKUSZKĘ...WILI-czyli Brązową....Lola-ciocia KArOla...JUNia-Yunona.....i tak dalej.... Quote
brazowa1 Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Ciotka Braun jest na bieżąco-czyta,śledzi :) Quote
yunona Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 brazowa1 napisał(a):Ciotka Braun jest na bieżąco-czyta,śledzi :) To wreszcie powiedz co masz w avatarku bo nie mogę się nijak żadnego zwierza dopatrzyć. Quote
yunona Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Celina12 napisał(a):Powtarzam się ale szczekamy na...HALUTA:loveu::loveu: i nie tylko. Wkusia chociaz troszkę chora dopytuje się....gdzie siom??? Cio robiom....całuski ślemy! Dawno nie było Cioteczki BRAUN...Wiki mówi,że CIOCI WILI...chociaż WAS nie zna ale zaczyna kojarzyć..ZNa Ciocię USZKĘ-AKUSZKĘ...WILI-czyli Brązową....Lola-ciocia KArOla...JUNia-Yunona.....i tak dalej.... Celinko nie bij :eviltong:, a Wikusia niech ciotce wybaczy :modla:, ale w ten weekend nie dam rady. Właśnie wróciłam z imprezki a jutro cały dzień będę u mamusi. Może w przyszłą sobotę do południa coś wrzucę, bo po południu znowu baluję. A w niedzielę wyborczą spodziewam się cioci Isadolci.:lol: Quote
brazowa1 Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 yunona napisał(a):To wreszcie powiedz co masz w avatarku bo nie mogę się nijak żadnego zwierza dopatrzyć. to jest pisklę dinozaura przecież. Drzemie sobie. Quote
yunona Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Ano tak myślałam, że to jakiś stworek nie z tej ziemi :eviltong: :evil_lol: a nawet myślałam o kosmicie zwierzaku :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Betbet Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 no to gdzie są zdjecia Halutaaaaaaaaaaaaaaa???;> zbieraj się cioteczka:D Quote
Celina12 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 O kurczaki-a my szczekamy i szczekamy an fotki....no wdzie som???? Quote
yunona Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Celina12 napisał(a):O kurczaki-a my szczekamy i szczekamy an fotki....no wdzie som???? za tydzień, za tydzień , za tydzień a tydzień ma 7 dni ........... Quote
JamniczaRodzina. Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Yunona dawaj fotki bo jak pobalujecie z Isadorką to za miesiąc fotek nie bedzie.:cool3: Quote
yunona Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Halo ,halo dzisiaj mijają dwa lata jak mnie zabrała do domu yunona :help1::diabloti::evil_lol: :new-bday: :tort: :BIG: Dzisiaj o 22 minie 2 lata jak zamieszkałem u yunony.:diabloti: Ma taką czekoladową Ferkę, która nijak nie daje sobą rządzić.:shock: Jest taka sama jak pańcia, która nie daje sobie w kasze dmuchać. Ja już mam dość jej gadania, siad i siad .....itp. no ale wtedy zawsze coś dostanę albo mnie pogłaszcze.:lol: Synka jej ostatnio uchapałem, bo przyszedł po piwku i chciał mnie pogłaskać od tyłu a ja o tym nie wiedziałem. Myslałem , że chce mi zrobić krzywdę. Był zły:motz: i powiedział, że następnym razem to wylecę z domu albo mi łeb ukręci. A pańcia powiedziała, że prędzej to on wyleci a już na pewno nie radzi dotykać się do mnie. Głupio mi było, bo bardzo lubię Michała, korzystam z jego łóżka jak go nie ma i urzęduję u niego jak przychodzi do domu.Trzymamy razem sztamę.:peace: Ostatnio zaatakowałem Ferkę, bo baba powinna się mnie słuchać , a ta czekolada z Elbląga ni cholery.:diabloti: Złapałem ją zębami za futro, to najpierw kocem nas yunona rozdzieliła i oczywiście za karę, za gryzienie - namordniczek szmaciany.:angryy: Ale że była zdenerwowana, to założyła tylko na górną szczękę ,bo chciałem rozładować sytuację i zacząłem ziewac. A tu namordnik, więc się wkurzyłem i chapnąłem Alusię ...... no ale lekko. Zaraz poszedłem pod drzwi, bo myślałem, że mnie znowu tak jak kiedyś, wyrzucą z domu i przyleją szczotką. Ale nie. Ala wzięła mnie na ręce i zaniosła do mojego łóżeczka.:-o Teraz już jestem cały czas grzeczny i dzisiaj na przywitanie nawet pocałowałem tą czekoladową pindę.:buzi: Za taki geścik no i , że dzisiaj moje urodziny dostaliśmy po ogromnym wołowym uchu.:multi::loveu: A przed spacerkiem jeszcze był kurczaczek z warzywkami i odrobiną ryżu. Mniam, mniam, nawet Ala mlaskała i zastanawiała się dlaczego to mają jeść psy jak to jest takie pyszne, że sama chętnie by wciągnęła nosem. No coś podobnego chciała zjeść nasz obiadek. :mad: Na zimę ciocia Taks poszyła nam ubranka, gdzieś tu są na wątku zdjęcia i na szczęście w tym roku mieścimy się w nie , bo Ala dba o naszą dietę, żeby nie przytyć a wręcz schudnąć. Ale ja się nie poddaję jak jesteśmy na spacerze zawsze coś upoluję. Ostatnio bułeczka z szyneczką - zjadłem szybko zanim Ala mi by wyrwała. Wściekała się i powiedziała coś w rodzaju ... ty śmieciarzu , dupku jeden.:evil_lol: Ale dostaliśmy zamiast nowych ubranek piękne obróżki z jamniczkami i świąteczne z choinką, Mikołajem, bałwankami, śnieżynką i wogóle.:multi::lol: Nie wiem jak długo wytrzymam u niej, ale grozi mi chyba "dookoła wojtek", bo słyszałem jak mówiła, że za żadne skarby mnie nie odda.:mdleje: Będę sie musiał z tym pogodzić. W sumie nie jest tak żle.:lol: Cieplutko, spać mogę gdzie chce, żarcie niekiepskie, nawet ta pinda czekoladowa może być. Zawsze jak jakiś pies do mnie podchodzi to ona tak mu napyskuje i nawyzywa , że każdy zmywa się. A teksty ma niezłe i wiązanki jakie posyła ....to w tym Elblągu chyba nieźle klną. A może to za te wiąchy bidna zaliczyła schron.:-( Takie to pieskie życie, nawet wychylić się nie można.Chociaż yunona jest równiacha, wymaga ale daje się wyszaleć i chyba nas troszkę lubi.:evil_lol: Kupiła se nowy aparat foto, mówiła coś jak full wypas. To co on jeść daje? Taka rura gruba się wysuwa, a potem trzask błyskawica w oczy, że przez chwile nie wiem jak się nazywam a ona się śmieje i mówi ok, ok, (kurna nie wiem co to znaczy?):confused: A nie wiem może co z tego dobrego będzie, jakieś uszy do gryzienia, które uwielbiam. :p Będę kończyć wszystkich pozdrawiam a nie podchodźta za blisko, bo ze strachu mogę dziabnąć:eviltong:. A wszystkie jamniczki, które czekają na domek na pewno go znajdą prędzej czy później i tego Wam życzę bo oni myślą, że nad nami się litują a to przecie jest odwrotnie, to my robimy im łachę , że mogą nas wziąć do domu i nas rozpieszczać brrrrrrrrrrrrr...... jak nie lubię tego słowa :diabloti::evil_lol: Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Quote
yunona Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Aaaaaaaaaaaaaa..... zapomniałem Wam powiedzieć, że firmuję swoim wizerunkiem SOS dla jamników na fejsbuku czy coś takiego i , że cały świat mnie ogląda , a pindzia Ferka jest na stronie eAdopcje , my też chcemy pomagać innym biednym jamniczkom. To dzieki cioteczce Isadorze, bo ona nas trochę lubi, chociaż ostatnio ją postraszyłem jak błyskała mi w oczy.:oops: Quote
Recommended Posts