Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='JamniczaRodzina.']Harutku czy zrobiłeś nową wizualizację lasu ?:diabloti: Gdzie chodzicie do weta?.[/QUOTE]

Oczywiście bez wizualizacji by się nie obyło.:eviltong::evil_lol: Harutek narobił tyle dołków , że można by nawet w golfa popróbować :diabloti:

Chodzimy do veta, u którego leczyłam Tinusię, moją poprzednią jamniczkę, ale wydawało mi się , że w 4Łapach na Olbrachta są młode i dobre vetki, ale się pomyliłam.
Lecznica nasza ma nazwę AMIGO jest przy Górczewskiej, przed Auchan. Facet jest świetny, stawia dobre i trafne diagnozy (jeszcze jak żyła Tinka) jak równiez jego żona wydaje mi się być osobą kompetentną , ona wysłuchała te szmery. Jestem zadowolona. No i podejście. To jest ważne. Są naturalni ,a nie fałszywie uśmiechający z wyszczerzonymi zębami.
Bywałam też na Powstańców Sl. w klinice z Harutkiem jak był pogryziony. Też mi odpowiadała, tyle, że trochę daleko.

• 3 weeks later...
Posted

Serdecznie Wam cioteczki:loveu::loveu: dziękuję za źyczenia,bukiety, za fajne 100 lat he...he i przeuroczy tort jamniczy,:multi::multi: którego chyba w realu nie odważyłabym się zjeść bo byłoby mi szkoda.:eviltong:
Dzisiaj cały dzień śmieję się z siebie, bo latka a i owszem a mnie się to wydaje jakieś
nieprawdopodobne. Jak byłam w wieku młodzieńczym to dla mnie osoba w tym wieku to była stara babcia (dokładnie taka jak na awatarku Isadory) a teraz? he.he....:diabloti:

Posted

:oops:...spóźnione ale z całego serca najszczersze życzenia Kochana.

Wiesz u mnie też Panowie śpią cichutko a Dumiś chrapoli zawzięcie-głośno,długo....dziwne-jej chrapanie mi nie przeszkadza a jak mąż chrapie nie potrafię usnąć :evil_lol::evil_lol:.

Posted

Dziękuję bardzo za życzenia.:lol: U mnie też Fereczka chrapie i na dodatek kawałek języczka wystawia i śmisznie to wygląda, a Harutek śpi cichutko.:evil_lol: Ale podobno ja też nad ranem pochrapuję :diabloti:.

• 2 weeks later...
Posted

Czytałam na wątku Isadory, że yunona ma HALUTA !:evil_lol: :roflt::roflt::roflt: Rechotałam się chyba z dziesięć minut, popłakałam ze śmiechu i o mały włos musiałabym zmienić pieluchę;):evil_lol:. Halut ma się świetnie już jest nawet do psów na podwórku obojętny, chyba , że Fercia obszczekuje. Jamniorki troszkę linii złapały, ale to jeszcze nie to:eviltong::evil_lol:.
Zbieram się wpuścić jakieś foty ale to muszę mieć wenę, bo jak pomyśle o fotosiku albo innym to mi się czka.;) Pewnie tak za miesiąc się zbiorę;):diabloti:
Pozdrawiam Cię Celinko i wnusię Wikusię wyściskaj i ucałuj mocno za tego Haluta:loveu:, bo co się dotleniłam to moje.:evil_lol:

Posted

Powtarzam się ale szczekamy na...HALUTA:loveu::loveu: i nie tylko.

Wkusia chociaz troszkę chora dopytuje się....gdzie siom??? Cio robiom....całuski ślemy!

Dawno nie było Cioteczki BRAUN...Wiki mówi,że CIOCI WILI...chociaż WAS nie zna ale zaczyna kojarzyć..ZNa Ciocię USZKĘ-AKUSZKĘ...WILI-czyli Brązową....Lola-ciocia KArOla...JUNia-Yunona.....i tak dalej....

Posted

Celina12 napisał(a):
Powtarzam się ale szczekamy na...HALUTA:loveu::loveu: i nie tylko.

Wkusia chociaz troszkę chora dopytuje się....gdzie siom??? Cio robiom....całuski ślemy!

Dawno nie było Cioteczki BRAUN...Wiki mówi,że CIOCI WILI...chociaż WAS nie zna ale zaczyna kojarzyć..ZNa Ciocię USZKĘ-AKUSZKĘ...WILI-czyli Brązową....Lola-ciocia KArOla...JUNia-Yunona.....i tak dalej....

Celinko nie bij :eviltong:, a Wikusia niech ciotce wybaczy :modla:, ale w ten weekend nie dam rady. Właśnie wróciłam z imprezki a jutro cały dzień będę u mamusi. Może w przyszłą sobotę do południa coś wrzucę, bo po południu znowu baluję. A w niedzielę wyborczą spodziewam się cioci Isadolci.:lol:

• 3 weeks later...
Posted

Halo ,halo dzisiaj mijają dwa lata jak mnie zabrała do domu yunona :help1::diabloti::evil_lol:
:new-bday: :tort: :BIG:
Dzisiaj o 22 minie 2 lata jak zamieszkałem u yunony.:diabloti: Ma taką czekoladową Ferkę, która nijak nie daje sobą rządzić.:shock: Jest taka sama jak pańcia, która nie daje sobie w kasze dmuchać. Ja już mam dość jej gadania, siad i siad .....itp. no ale wtedy zawsze coś dostanę albo mnie pogłaszcze.:lol: Synka jej ostatnio uchapałem, bo przyszedł po piwku i chciał mnie pogłaskać od tyłu a ja o tym nie wiedziałem. Myslałem , że chce mi zrobić krzywdę. Był zły:motz: i powiedział, że następnym razem to wylecę z domu albo mi łeb ukręci. A pańcia powiedziała, że prędzej to on wyleci a już na pewno nie radzi dotykać się do mnie. Głupio mi było, bo bardzo lubię Michała, korzystam z jego łóżka jak go nie ma i urzęduję u niego jak przychodzi do domu.Trzymamy razem sztamę.:peace: Ostatnio zaatakowałem Ferkę, bo baba powinna się mnie słuchać , a ta czekolada z Elbląga ni cholery.:diabloti: Złapałem ją zębami za futro, to najpierw kocem nas yunona rozdzieliła i oczywiście za karę, za gryzienie - namordniczek szmaciany.:angryy: Ale że była zdenerwowana, to założyła tylko na górną szczękę ,bo chciałem rozładować sytuację i zacząłem ziewac. A tu namordnik, więc się wkurzyłem i chapnąłem Alusię ...... no ale lekko. Zaraz poszedłem pod drzwi, bo myślałem, że mnie znowu tak jak kiedyś, wyrzucą z domu i przyleją szczotką. Ale nie. Ala wzięła mnie na ręce i zaniosła do mojego łóżeczka.:-o Teraz już jestem cały czas grzeczny i dzisiaj na przywitanie nawet pocałowałem tą czekoladową pindę.:buzi: Za taki geścik no i , że dzisiaj moje urodziny dostaliśmy po ogromnym wołowym uchu.:multi::loveu:
A przed spacerkiem jeszcze był kurczaczek z warzywkami i odrobiną ryżu. Mniam, mniam, nawet Ala mlaskała i zastanawiała się dlaczego to mają jeść psy jak to jest takie pyszne, że sama chętnie by wciągnęła nosem. No coś podobnego chciała zjeść nasz obiadek. :mad: Na zimę ciocia Taks poszyła nam ubranka, gdzieś tu są na wątku zdjęcia i na szczęście w tym roku mieścimy się w nie , bo Ala dba o naszą dietę, żeby nie przytyć a wręcz schudnąć. Ale ja się nie poddaję jak jesteśmy na spacerze zawsze coś upoluję. Ostatnio bułeczka z szyneczką - zjadłem szybko zanim Ala mi by wyrwała. Wściekała się i powiedziała coś w rodzaju ... ty śmieciarzu , dupku jeden.:evil_lol:
Ale dostaliśmy zamiast nowych ubranek piękne obróżki z jamniczkami i świąteczne z choinką, Mikołajem, bałwankami, śnieżynką i wogóle.:multi::lol:
Nie wiem jak długo wytrzymam u niej, ale grozi mi chyba "dookoła wojtek", bo słyszałem jak mówiła, że za żadne skarby mnie nie odda.:mdleje: Będę sie musiał z tym pogodzić. W sumie nie jest tak żle.:lol: Cieplutko, spać mogę gdzie chce, żarcie niekiepskie, nawet ta pinda czekoladowa może być. Zawsze jak jakiś pies do mnie podchodzi to ona tak mu napyskuje i nawyzywa , że każdy zmywa się. A teksty ma niezłe i wiązanki jakie posyła ....to w tym Elblągu chyba nieźle klną. A może to za te wiąchy bidna zaliczyła schron.:-( Takie to pieskie życie, nawet wychylić się nie można.Chociaż yunona jest równiacha, wymaga ale daje się wyszaleć i chyba nas troszkę lubi.:evil_lol: Kupiła se nowy aparat foto, mówiła coś jak full wypas. To co on jeść daje? Taka rura gruba się wysuwa, a potem trzask błyskawica w oczy, że przez chwile nie wiem jak się nazywam a ona się śmieje i mówi ok, ok, (kurna nie wiem co to znaczy?):confused: A nie wiem może co z tego dobrego będzie, jakieś uszy do gryzienia, które uwielbiam. :p Będę kończyć wszystkich pozdrawiam a nie podchodźta za blisko,
bo ze strachu mogę dziabnąć:eviltong:. A wszystkie jamniczki, które czekają na domek na pewno go znajdą prędzej czy później i tego Wam życzę bo oni myślą, że nad nami się litują a to przecie jest odwrotnie, to my robimy im łachę , że mogą nas wziąć do domu i nas rozpieszczać brrrrrrrrrrrrr...... jak nie lubię tego słowa :diabloti::evil_lol: Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Posted

Aaaaaaaaaaaaaa..... zapomniałem Wam powiedzieć, że firmuję swoim wizerunkiem SOS dla jamników na fejsbuku czy coś takiego i , że cały świat mnie ogląda , a pindzia Ferka jest na stronie eAdopcje , my też chcemy pomagać innym biednym jamniczkom. To dzieki cioteczce Isadorze, bo ona nas trochę lubi, chociaż ostatnio ją postraszyłem jak błyskała mi w oczy.:oops: