yunona Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote=Betbet; Chyba wyczuła zołza, że mam zaszczepioną przez Was słabość! Była urocza, rudaśna i taka radosna! Sama widzisz, że jamnior to piesek, który pewnie w przyszłości będzie tym dzielącym sie swoim wesołym usposobieniem z Twoją rodzinką. Dobrze, że już teraz /między wierszami ja to tak odczytuję/ sama masz do paróweczek ciągoty.:lol: A wracając do do eskapady w sierpniu to nie ma sprawy kazdy termin jest dobry, ja mam wspaniałego szefa / zresztą robię dla niego super robótkę/ więc mam fory i jak to się mówi- nie ma takiej przeszkody, której nie można przeskoczyć :evil_lol: . Przekazałam pozdrowienia Harutkowi od Ciebie, zrobił super minę i leżąc na pleckach z łapkami w górze przeciągnął się rozkosznie i tak pozostał uśmiechnięty - to jego ulubiona pozycja.:loveu: Chciałam cyknąć zdjęcie ale nie zdążyłam. Odezwij się jak już będziesz wiedzieć wszystko na 99,9999999999999999% Quote
brazowa1 Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 yunona,zostalas wyznaczona do sklonowania,przykro mi,ale jak mus,to mus.Coraz wiecej jamnikow gryzacych na Dogo.Robak,Filipek...chociaz mam wrazenie,ze Harry i tak byl od "lepszy",od nich obojga razem wzietych. Quote
Isadora7 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 brazowa1 napisał(a):yunona,zostalas wyznaczona do sklonowania,przykro mi,ale jak mus,to mus.Coraz wiecej jamnikow gryzacych na Dogo.Robak,Filipek...chociaz mam wrazenie,ze Harry i tak byl od "lepszy",od nich obojga razem wzietych. No tak klonowanie potrzebne, a tymczasem może jakieś zdjęcia? Quote
yunona Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 A teraz fotki Balkonowe - na trawce zielonej Kanapowe Chyba zaczne czarować:eviltong: Myśle i myślę :evil_lol: Quote
yunona Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Cieszę się , bo dostałam fajne spanko! Mmmmmm.... ale fajnie Michał mizia, nie ma to jak faceci A co nie mówiłem? sesja łóżkowa Quote
yunona Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 No idź już, chce mi się spać! A teraz jak to Michał mówi "Legowisko samcze" Quote
Isadora7 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Wreszcie dwie parówki się pokazały. Ferka ma piękny kolor. Quote
yunona Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 takich zdjęć to mam na pęczki, te dwie ruchliwe parówki na spacerze są tak ruchliwe, że nie mogę zdążyć uchwycić je razem Quote
yunona Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Alabski machaladźa:eviltong: No, kulna spadaj bo...... Quote
yunona Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Harutek po 5 godzinnym przekopywaniu wałow na Redutowej nie miał siły na swoją ulubioną zabawę, czyli zgniatanie buteleczek po napojach :evil_lol: Ferka w nowym legowisku , które Harutek omija z daleka Quote
Isadora7 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Leczy kaca? http://images45.fotosik.pl/179/c72079156c285f10med.jpg Quote
yunona Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 ja też nie jestem gorsza i pogryzę miśka a co ! Quote
yunona Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 i znów KANAPA A lewka to rozerwę żeby mnie Harutek nie ubiegł Ach jaka jestem rozkoszna ...... Quote
taxelina Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 http://images47.fotosik.pl/179/14c8314dc404e5c0med.jpg ale niewyrazna mina :P Quote
yunona Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='Isadora7']Leczy kaca? http://images45.fotosik.pl/179/c72079156c285f10med.jpg I to potężnego.:diabloti: Nastepnego dnia była przepraszam czarna kupka na dowód. Nałyka się przy okazji tyle ziemi , że początkowo to się przestraszyłam. Ale jest ok. Jak Michał wgra mi zdjęcia z I-phonu (nie ma w nim bluetooth) to jeszcze w sobotę postaram się je wpuścić. Quote
yunona Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 A tu Harutek zamyślony! Ciekawe co się w tym łebku kołacze? Zaraz wywącham kto się na mój wątek wpycha!!! Tak jak myślałem, że to ta czekoladowa pinda..... I znowu kara, bo wściekle warczałem na odkurzacz i gryzłem szczotkę, no i dobra, najwyżej się uspokoję. Quote
yunona Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 To wreszcie troszkę można pooglądać. Ale będą jeszcze ciekawe zdjęcia z wykopalisk na Redutowej. Co prawda widziałam tylko kilka, ale Michał robi bardzo fajne zdjęcia. Ja to miernotka, ale dobre takie jakie są.:eviltong: U nas leniwie i spokojnie (tfu! tfu!) a Harutek jest super gościachą, nikt w życiu by nie przypuszczał, że prześcignie Ferkę w ułożeniu i posłuszeństwie. U Harutka była taka potrzeba, a Ferka jest ropuszczona jak dziadowski bicz i za cholerę jest niereformowalna. Jak mówię do niej siad, to najpierw ocenia ,czy coś mam do dania, a jak nie mam to robi głupie maślane oczy jakby nie rozumiała o co mi chodzi.:evil_lol: Ale jak idę do lodówki i wracam mówiąc siad, to jest mistrzostwo świata w gracji i szybkości wykonywania polecenia. Uśmieję się nieraz setnie bo jedno i drugie zawsze coś wesołego wykombinuje.;) Piszecie Cioteczki o klonowaniu. Klonowanie jest zabronione!!!!!:eviltong: Boże gdybym miała kasę, to te biedne jamniczki na pewno miałyby domek. To , że pies gryzie z jakichś powodów to zawdzięcza li tylko człowiekowi - pożyczając od kolegi co mi Harutka rozcharatał - p o r y p a n e m u. To ludzie są odpowiedzialni za stan duchowy swojego psiaka. Ja już pisałam gdzieś, że za złe traktowanie zwierząt powinny być kary adekwatne i takie jak za maltretowanie ludzi. Przecież to jest żywe stworzenie. Traktowane są jak przedmioty kupić, kopnąć - wygnać jak jest taka potrzeba. Mnie się marzy rok ochrony zwierząt, polegający na nauce miłości do nich, umiejętności układania i zyciu w harmonii. Musiałyby to być dość agresywne i zmasowane ataki prasy, telewizji, internetu, ulotek, organizowania spotkań ze zwierzakami ze schronisk , akcje charytatywne na szeroką skalę. Tylko trzeba by wiedzieć komu podsunąć taki temat i w jakim momencie. Co prawda poprawiło sie trochę w tym względzie, bo jednak środki masowego przekazu od czasu do czasu odkrywają jakąś okrutną aferę, ale lepiej by było zapobiegać takim sytuacjom a pisać o tych dobrych. Za to cenię Violettę Villas. Ona chciała dobrze, a że jej nie wyszło -to brak kasy i poparcia ze strony władz miejscowych. Ale próbowała, a ludzie żądni sensacji zrobili z niej wariatkę. Ona też już ma swój wiek a każdy wiek ma swoje prawa. No, no ja też chyba już zaczynam coś pierniczyć. Ale młode i prężne kobitki a takich na dogo jest sporo mogłyby pomyśleć nad realizacją marzeń ciotki yunony?!:eviltong: Quote
Isadora7 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 No pieknie ale to http://images48.fotosik.pl/179/f36e5c1c6f0c8dd2med.jpg to znęcanie się nad zwierzakiem :):):) Quote
yunona Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 To był jedyny sposób by się uspokoił. Ale mnie samej serce się kraje i po 10 minutach był już bez tego. On w kagańcu robi się strasznie smutny i dosłownie kamienieje. Nie rusza się itp. Ale był tak rozjuszony, że to mu pomogło się wyciszyć. Szkoda, że nie widziałaś go w akcji, to pewnie byś szybko uciekła. Staram się odkurzać wtedy kiedy Michał zabiera dziatki na spacer, żeby unikać takich sytuacji , on po prostu wpada w jakiś trans i szczeka okrutnie bez opamiętania. Ech, żeby kazdy się tak żnęcał!:eviltong::lol: Quote
brazowa1 Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Harry w wersji arabowatej podoba mi sie najbardziej. Ale grubasek z niego,ze ho-ho ! Quote
Recommended Posts