Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='boksiedwa']Można tylko "pogratulować" bałaganu i braku kompetencji osobom z ZK Kraków :mad:
Psy zgłoszone i opłacone nie mogą wziąć udziału w wystawie bo paniom zaginęły dokumenty :angryy::angryy::angryy: Chyba pracują tam osoby zasiedziałe w dawnym systemie, którym wszystko wisi :crazyeye:[/QUOTE]

ja tez dostalam potwierdzenie dosc szybko i nie mialam problemow najmniejszych

• Replies 594
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malenstwo']Ja mam zupelnie inne zdanie.[/quote]
No trudno żeby odczuwała boksiedwa radość z faktu ze ma zgłoszone psy i [COLOR=red][U][B]opłacone!!![/B][/U] [COLOR=black]i nie mogła je wystawić bo coś tam zaginęło.[/COLOR][/COLOR][COLOR=black] No zlitujcie się. Wydaje mi sie że powinni wszystko szybko wyjaśnić ,zadzwonić lub napisać meila i naprawić swój błąd. Też nie mam nic przeciwko O/Krak. ale mnie nic nie zginęło i wszystko jest w porządku. [/COLOR]

Posted

No to przeciez jakies dokumenty ma ,ze wplacone,ze zgloszone.A jezeli zaczela z wysokiego c to znajac ogolnie ludzi drudzy odpowiedzieli w tej tonacji.I napewno nie trzeba ludzi z innej epoki i zasiedzialych.A sadze /czytacposty troche wyzej/,ze sprawa jest do zalatwienia.

Posted

Jeszcze sie taki nie narodzil,zeby wszystki dogodzil.I sledzac fora wystaw,jestem raczej przekonana ,ze beda zale,tym bardziej,ze w sobote i niedziele podobno bedzie dobrze lac.

Posted

[quote name='Mona']Ja również.

Organizacja super :evil_lol:[/quote]
Skąd wiesz że organizacja super. Jeszcze dobrze auta nie wcisłaś na parking i nie zapłaciłaś np. 40 zł? Jeszcze nie widziałaś ringów czy są na tyle przestronne i ładnie skoszona trawa, jeszcze się nie rozlokowałaś i nie wiesz ile miejsca a ile psów będzie i ludzi na jednym metrze kwadratowym. Jeszcze wielu żeczy nie wiesz a twierdzisz ,że "Organizacja Super" .Na razie dostałaś numerek i potwierdzenie. Nie znoszę jak ktoś chwali dzień przed zachodem słońca. Z pewnością bedzie świetna impreza -i mam taką nadzieję ale daleki jestem od tego żeby stwierdzić że super organizacja. Pochwalę w poniedziałek dopiero.

Posted

[QUOTE]Skąd wiesz że organizacja super.[/QUOTE]

Wiem to stąd że jestem na tej wystawie co roku od ponad 8 lat.
I nigdy się na organizacji nie zawiodłam ;)
Drobne niedociągnięcia każdemu mogą się zdarzyć.

[QUOTE]Jeszcze dobrze auta nie wcisłaś na parking i nie zapłaciłaś np. 40 zł? [/QUOTE]

Bogu dzięki,mieszkam niedaleko terenu wystawy i przyjadę na nią tramwajem:evil_lol:
Kilka razy byłam samochodem i bez problemu można go było zostawić na pobliskich uliczkach,nic nie płacąc :lol:

Posted

[quote name='malenstwo'] sobote i niedziele podobno bedzie dobrze lac.[/quote]
Wypluj te słowa ...hehehehe.. mnie to nie dotyczy ja na szczęście na Hali bo z ozdóbką ...ale nie życzę nikomu i sobie też deszczu . Trzeba wierzyć i pozytywnie myśleć ;będzie fajnie i pogodnie !!!

Posted

[quote name='jolkablaszczyk']na wp mowią ze w sobotę w krakowie będzie pochmurno ale bez deszczu .... zobaczymy...[/quote]

tego możemy się narazie trzymać :evil_lol: przynajmniej jest jedna dobra strona - nie będzie upału ;) ale w sumie to wszystko lepszeo d deszczu :shake:

Posted

Wie ktoś, dlaczego na stronie WWW oddziału pisze, że w niedzielę Młodego Prezentera sędziuje Ewa Pyrchała, w później w rozkładzie na finałach, że finał MP ocenia Ety Goor z Izraela :crazyeye:

Posted

[quote name='panienkabubu']Na onecie i w TV mówią o ogromnych burzach.
Czyżby pierwszy Kraków od lat BEZ UPAŁU?:cool3:[/quote]
Wątpie
pewnie jak zawsze będzie upał :mad:a potem burza:evil_lol::diabloti::mad:

Posted

[quote name='iza']Wątpie
pewnie jak zawsze będzie upał :mad:a potem burza:evil_lol::diabloti::mad:[/quote]

Ja źle sprecyzowałam :cool3: Bo upał przecież może też być przy ulewie :cool3:
Chodzi mi o słońce i żar lejący się z nieba, no jak co roku. Hehe. Od czterech lat jestem w Krakowie i ZAWSZE tak było, już lepszy upał niż powodzie i błyski :cool3:

Posted

Ja będę już ósmy raz i ta wystawa kojarzy mi się automatycznie z upałem :evil_lol:

Ale któregoś roku pamiętam,że w sobotę rano słoneczko było,a później burza się zerwała i wszyscy s............. gdzie pieprz rośnie :roll:

Od wiatru poszły szyby przy górnym wejściu na halę :evil_lol:

Posted

[quote name='Shetanka']Wie ktoś, dlaczego na stronie WWW oddziału pisze, że w niedzielę Młodego Prezentera sędziuje Ewa Pyrchała, w później w rozkładzie na finałach, że finał MP ocenia Ety Goor z Izraela :crazyeye:[/quote]
Dobre pytanie :evil_lol:

A ja jeszcze raz spytam.

[B]Czy ktoś mógłby pożyczyć psiaka do MP na niedziele?[/B]

Posted

[quote name='Mona']Ja będę już ósmy raz i ta wystawa kojarzy mi się automatycznie z upałem :evil_lol:

[B]Ale któregoś roku pamiętam,że w sobotę rano słoneczko było,a później burza się zerwała i wszyscy s............. gdzie pieprz rośnie[/B] :roll:

Od wiatru poszły szyby przy górnym wejściu na halę :evil_lol:[/quote]

nie strasz nawet :shake:

Chociaż - jak wszyscy uciekną, to sami na BISy zostaniemy buahah :evil_lol:

Posted

[quote name='Shetanka']Właśnie :evil_lol: konkurencja nam ucieknie :evil_lol:[/quote]

dooobre, nie mam nic przeciwko, bo sporo mam w klasie :evil_lol:
pocieszam się tym, że w razie czego - moja suka lubi deszcz :diabloti: :evil_lol:

Posted

z deszczem to w sumie oprócz tego że 'trochę' nam się zmoknie i zmarźnie :diabloti: to nie ma problemu, gorzej z burzą :shake: ja się boję bardziej niż niejeden pies :oops:

Posted

[quote name='Cordia'] kurcze jeszcze nie mam potwierdzenia, kto oprocz mnie jeszcze nie dostał chce sobie poprawic samopoczucie[/quote]
My nie dostaliśmy :mad::)