Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cordia napisał(a):
kurcze jeszcze nie mam potwierdzenia, kto oprocz mnie jeszcze nie dostał chce sobie poprawic samopoczucie

My nie dostaliśmy :mad::)

• Replies 564
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Shetanka napisał(a):
Wie ktoś, dlaczego na stronie WWW oddziału pisze, że w niedzielę Młodego Prezentera sędziuje Ewa Pyrchała, w później w rozkładzie na finałach, że finał MP ocenia Ety Goor z Izraela :crazyeye:

Przenoszę... bo jak tak będzie na prawdę.. to będe się bała, że się nie dogadam :lol::oops:

Posted

a za wszystko dziekujemy pogodzie, McDzik tableteczki czosnek i grzac doopsko w lozku a nie przed kompem ;p

Angie czekamy...

ja juz mam kierowce zalatwioneg :D:D juupi, tylko w sobote umyc futro i jecha.... aaaa gdzie ten numerek

Posted

Cordia napisał(a):
a za wszystko dziekujemy pogodzie, McDzik tableteczki czosnek i grzac doopsko w lozku a nie przed kompem ;p

komp się ze mna grzeje w lozku :lol: i to dopiero od dzis bo dzis jakis przelom w chorobie na plus :lol: tak to 4 dni lezalam plackiem bez zycia :placz: mam jeszcze 2 dni, moze cudem ozdrowieje :lol: a wlasnie nie wiem czy pogoda, bo czytalam ze zarazic sie mozna przez kontakt z osoba zarazona lub zakażone zarcie... w domu wszyscy zdrowi, wiec pewnie zjadłam cos na miescie :-(
Trzymac kciuki zebym wyzdrowiala i dojechala w pelni sil na cacib krakow :lol:

Ps. Moj pies spisuje sie super jako opiekun i termoforek :lol: Caly czas przy mnie czuwa :loveu:

Posted

McDzik napisał(a):
Ps. Moj pies spisuje sie super jako opiekun i termoforek :lol: Caly czas przy mnie czuwa :loveu:

no bo Ty mu matka jaj nie rób, taka impreza sie szykuja a Ty mu numer chcesz wyciąc i nie jechac? stara sie chłopak jak może, w koncu to w jego interesie żeby Cie na nogi postawić :):diabloti::loveu::loveu: Pozdrawiamy i zyczymy powrotu do zdrowia w ekspresowym tempie :)

Posted

Mógłby ktoś napisać od której godziny startuje wystawa w niedzielę ? ;)
I mniej więcej jakie rasy pojawią się rano ?

ja niestety będę mogła gdzieś do 11 ;c to nie wiem czy by mi się opłacało przyjeżdżać, także muszę się wszystkiego dowiedzieć

dzięki z góry za odpowiedz ;)

Posted

A ja dalej nie :roll: jak jutro nie dojdzie to kapa... zdecydowalam tam jechac bo jest duza poprawa w zdrowiu i dam rade :roll: dla miedzynarodowki wszystko :lol:

Posted

Mam pytanie, czy na wystawę można wejść z psem którego się nie wystawia? Mam rodowodową yorczkę, której nie zamierzam wystawiać, ma komplet szczepień. Na wystawie jest sporo akcesoriów dla zwierząt a niektóre warto przymierzyć więc wolałabym mieć ją ze sobą;-) Więc, czy to możliwe?

Posted

Możesz nią nawet schować do torby jak jest mała :lol: Albo też droższa wersja - wjechać na teren wystawy samochodem z psem gdzieś schowanym.

Posted

poszukuje dobrej duszyczki ktora mnie przygarnie w niedziele do autka w drodze na wystawe do Krakowa, zalezy mi wlasnie na niedzieli bo sie poumawialam z ludzmi a osoba z ktora mialam jechac najprawdopodopniej nie bedzie jechala bo musi isc do pracy :placz:

czy ktos moze mi pomoc ???

Posted

[quote name='jolkablaszczyk']wg moich informacji spod pkp z tramwai to jadą pod AWF 4, 10 i 15. Jadą dość czesto wiec nie powinno być problemow z dojazdem. ja planuje byc w krakowie na pkp o 8.20 a o 8.30 mam tramwaj nr. 4 ktory powinien mnie zawiezc pod sam AWF :)

Jolkablaszczyk z jakim psem będziesz i czy będziesz na przystanku blisko Galerii i dworca? :razz: Bo ja z koleżanką i naszymi psami również nastawiamy się na ten sam tramwaj co Ty i razem jakoś byłoby łatwiej bo to pierwszy raz tak same .. tu z pociągu, tu do tramwaju, tu stres żeby sobie dobrze wysiąść etc...

EDIT
Ojej, właśnie dokopałam się dopiero do tego starszego postu:
[quote name='jolkablaszczyk']a o ktorej planowo masz byc w krakowie? bo jak co s to ja chetnie poprowadze :) ja jade na wystawe z moją suką alaskan malamute :)
No to mam nadzieje, że spotkamy się na przystanku :) ! Ufff

Posted

[quote name='McDzik']Jolkablaszczyk z jakim psem będziesz i czy będziesz na przystanku blisko Galerii i dworca? :razz: Bo ja z koleżanką i naszymi psami również nastawiamy się na ten sam tramwaj co Ty i razem jakoś byłoby łatwiej bo to pierwszy raz tak same .. tu z pociągu, tu do tramwaju, tu stres żeby sobie dobrze wysiąść etc...

EDIT
Ojej, właśnie dokopałam się dopiero do tego starszego postu:

No to mam nadzieje, że spotkamy się na przystanku :) ! Ufff

to jak mnie zobaczysz gdzies między PKP a przystankiem tramwajowym z wilczastą suką AM to śmiało podejdź :)
A skąd jedziesz bo może w pociagu juz sie namierzymy ?

Posted

jolkablaszczyk napisał(a):
to jak mnie zobaczysz gdzies między PKP a przystankiem tramwajowym z wilczastą suką AM to śmiało podejdź :)
A skąd jedziesz bo może w pociagu juz sie namierzymy ?

A nie, my z drugiej strony :lol: Rzeszów -> Tarnów-> Kraków :lol: Ale planowany przyjazd 8:15 tak więc na ten 8:30 podejdziemy napewno :lol: No więc my się tam podczepimy :lol:

Posted

na dwóch dobrych prognazach jest napisane ze do 14 nie ma deszczu potem moze troche padac ale liczmy na to ze wogole nie bedzie padac

czas na mycie futra :D