Pieseczkowo Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 A s luchajcie czy jakieś koce czy poduszki też mogą się przydać?Czy raczej tylko jedzenie i miski i leki? Quote
Weronia Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Doda_ napisał(a):Też chciałabym zaadoptować papuge ale niestety, następna klatka nie zmieści się w moim pokoju :oops: jejku ile ja mam klatek w pokoju :oops: ile masz tych klatek??:D Quote
Weronia Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 mortikia napisał(a):Weronia, od nas niedawno odszedł ostatni szczurek (ze starości). Wspaniałe zwierzątka :loveu: Na adres e-mailowy podany na pierwszej stronie wysłałam Wam wiadomość. Mam nadzieję, że moja pomoc się przyda. :) Pozdrowienia, Justyna. Świetnie, dzięki:) P.S. Szczurki sa kochane. i jakie mądre:) Quote
Weronia Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Pieseczkowo napisał(a):A s luchajcie czy jakieś koce czy poduszki też mogą się przydać?Czy raczej tylko jedzenie i miski i leki? wszystko się przyda.:) Quote
Pieseczkowo Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 OKi.Wiadomosc przyjeta.Ciocia Pieseczkowa zrozumiala.;) Quote
ANETTTA Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 moj myszoskoczek jest piekny jak siedzi w klatce .....i nawet do niej gadam itd itd ale jak lata luzem ...to mnie nie ma lub siedze na 2 krzesłach kumacie jak dupa na jednym a nogi na drugim juz widze jak lejecie ze mnie ...ja sie jej poprostu boje ...moze ten ogon mnie tak odraża a szczur!!!!!! ...bylam z moim TZ i synem w sklepie po chomika kupili te gadzinkę i ja sie na to zgodziłam ..czemu to ja nie wiem.......... no fajna jest cwaniarka ...nawet ja lubie ale nie koniecznie musze ja dotykac ......moze potrzebuje czasu ..nie wim mamy ja jakies ponad 3 tyg ......................... . Quote
Ninka iXi Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Jej, ludzie, a co ma myszoskoczek do tego tematu??? :crazyeye: Cavisiowa Grupa Pomocy sie pomalu konkretyzuje, czekamy grzecznie na ustosunkowanie sie osob wladnych po temu na wczesniejsze propozycje. Quote
agawa9 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 A czy wiadomo coś jak się czują zwierzole??czy może spływają pomalutku wiadomości z DT?? moja córka jak zobaczyła te yorki w klatkach była przerażona. Koniecznie chciałaby,abyśmy przygarnęły taką sunieczkę.Czy wiadomo coś o nich?? Quote
mortikia Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 agawa9 napisał(a):A czy wiadomo coś jak się czują zwierzole??czy może spływają pomalutku wiadomości z DT?? moja córka jak zobaczyła te yorki w klatkach była przerażona. Koniecznie chciałaby,abyśmy przygarnęły taką sunieczkę.Czy wiadomo coś o nich?? Wiadomo tyle, że do rozwiązania sprawy zwierzęta nie są do adopcji. Nie słyszałam nic o yorkach ani innych pieskach, bo najwięcej pisze się tu o cavalierach ;) Quote
Odi Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Witaj Grzegorzu na Dogo:smile: Widzę, że w krótkim czasie zdążyłeś przekonać się, iż nie brak tu - niestety, frustratów, którzy pomóc nie umieją, ale przynajmniej bredząc trzy po trzy doklepią sobie postów. Miło, Grzegorzu, że okazałeś się nie tylko Człowiekiem wielkich czynów, ale także wielkiej kultury osobistej i dobrego słowa. Z przyjemnością czyta się Twoje taktowne, wyważone i rzeczowe wypowiedzi. Weroniu:loveu: i Grzegorzu:loveu:, gratuluję Wam i całemu Stowarzyszeniu Pogotowie i Straż dla Zwierząt, kolejnej udanej interwencji. Szczerze Was podziwiam. Wszystko, co robicie dla zwierząt, robicie wszakże, jako Wolontariusze, poświęcacie swój czas, życie osobiste, zdrowie, a przecież - tak, jak każdy z nas macie swoje rodziny, przyjaciół, pracę zawodową czy naukę. Wiem, że każde Zwierzę będące w tarapatach, niezależnie od miejsca swego pobytu, może liczyć na Waszą pomoc. Dziękuję Wam w imieniu Zwierząt, że jesteście:Rose::Rose::Rose::modla::modla::modla: Każdy z nas, uznających się za miłośników zwierząt, winien jest pomoc i szacunek takim Osobom, jak Weronia i Grzegorz. Powinniśmy wspierać ich działalność wszelką możliwą pomocą, nie zaś stawiać zarzuty i marnotrawić ich czas i siły na odpieranie ataków. Dogo nie jest celem, lecz jednym z narzędzi do osiągnięcia celu: poprawy bytu psów. Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Odi,jakie mądre słowa,aż się serce raduje! E Quote
Megi3 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Ninka iXi napisał(a):Jej, ludzie, a co ma myszoskoczek do tego tematu??? :crazyeye: trochę luz i pogody ducha. dobry humor i dowcip jeszcze nikomu tu nie zaszkodził, jak obserwuję to dobrze służy.:p Quote
Guest monia3a Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Widziałam w pierwszym wątku dwa pieski rasy chihuahua i bardzo chętnie dam im DT a nawet DS jeśli będzie taka potrzeba. Mieszkam w domu z ogrodem, pracuję w domu więc zawsze jestem ;) jeśli sprawa się już wyjaśni i pieski będą szukały DT to proszę o mnie pamiętać :roll: Quote
Doda_ Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Wysłałam zdjęcie tego pieska chihuahua znajomej, z którą kilka miesięcy temu rozmaiwałam i chciała takiego pieska. Ninka, myszkoskoczki to też zwierzęta.. :roll: Quote
~femme fatale~ Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [FONT=Comic Sans MS]ja tez moglabym dac dom jakiemus malenstwu, mam sznaucera miniature ktory jest bardzo przyjazny, mieszkam w bloku[/FONT], [FONT=Comic Sans MS]jak tak mozna, az sie serce kraje[/FONT]... Quote
Zuza i Noddy Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 W razie czego ja też prawdopodobnie będę mogła zaoferować domek, ale z tym chyba nie będzie problemu, bo takie psiaki są bardzo modne. Jak na razie szykuje paczuszkę z karmami i innymi rzeczami. Nie jest tego dużo, ale chyba się przyda. Quote
Diuna B. Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Problemów ze znalezieniem domków dla rasowców napewno nie będzie Quote
Rybc!a Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 I to najbardziej boli . Że te rasowe, małe, śliczne idą jak ciepłe bułeczki. A te schorowane, często niezbyt ładne, czekają, czekają, czekają. No ale tak. Nie ma się co dziwić . :roll: Quote
Doda_ Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Rybc!a, tak, to bardzo boli :placz: na innych wątkach psiaki potrzebuja domki na cito i cisza, dlugo czekaja a tu - watek zostal zalozony i juz kilka chetnych :placz: Quote
Weronia Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 ANETTTA napisał(a):moj myszoskoczek jest piekny jak siedzi w klatce .....i nawet do niej gadam itd itd ale jak lata luzem ...to mnie nie ma lub siedze na 2 krzesłach kumacie jak dupa na jednym a nogi na drugim juz widze jak lejecie ze mnie ...ja sie jej poprostu boje ...moze ten ogon mnie tak odraża a szczur!!!!!! ...bylam z moim TZ i synem w sklepie po chomika kupili te gadzinkę i ja sie na to zgodziłam ..czemu to ja nie wiem.......... no fajna jest cwaniarka ...nawet ja lubie ale nie koniecznie musze ja dotykac ......moze potrzebuje czasu ..nie wim mamy ja jakies ponad 3 tyg ......................... . nooo, Ciotka- nie wierzę, że sie gryzonia boisz :D Nasza jedna szczurka Safira, zabrana podczas interwencji walniętemu dzieciakowi, ma obciety ogonczyk :( Nawet nad szczurami się znęcają:( A druga szczurka Krowa - jest nadpobudliwa seksualnie :| :D Dom wariatów. Quote
Isadora7 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='monia3a']Widziałam w pierwszym wątku dwa pieski rasy chihuahua i bardzo chętnie dam im DT a nawet DS jeśli będzie taka potrzeba. Mieszkam w domu z ogrodem, pracuję w domu więc zawsze jestem ;) jeśli sprawa się już wyjaśni i pieski będą szukały DT to proszę o mnie pamiętać :roll: Te pieski chihuahua bardzo ucieszyłyby się z domku: http://www.dogomania.pl/forum/f28/kropka-maksio-chihuahua-szukaja-domku-warszawa-118137/ :cool1: Quote
Weronia Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Ninka iXi napisał(a):Jej, ludzie, a co ma myszoskoczek do tego tematu??? :crazyeye: Cavisiowa Grupa Pomocy sie pomalu konkretyzuje, czekamy grzecznie na ustosunkowanie sie osob wladnych po temu na wczesniejsze propozycje. Ninko, już ani słowa o szczuraskach i innych myszowatych ;) obiecuję:eviltong: Grzegorz powiedział, że jutro da znać, napisze wszystko co potrzebne, co niepotrzebne, więc proszę się uzbroić w cierpliwość:) Quote
Weronia Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 agawa9 napisał(a):A czy wiadomo coś jak się czują zwierzole??czy może spływają pomalutku wiadomości z DT?? moja córka jak zobaczyła te yorki w klatkach była przerażona. Koniecznie chciałaby,abyśmy przygarnęły taką sunieczkę.Czy wiadomo coś o nich?? Dziś wieczorem będę się dowiadywac wszystkiego. Uwierz mi, ze my także bylismy przerażeni jak to zobaczyliśmy. Myślę, ze uda mi się też w najbliższym czasie zamieścić zdjęcia psiaków. Quote
Weronia Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 [quote name='Odi']Witaj Grzegorzu na Dogo:smile: Widzę, że w krótkim czasie zdążyłeś przekonać się, iż nie brak tu - niestety, frustratów, którzy pomóc nie umieją, ale przynajmniej bredząc trzy po trzy doklepią sobie postów. Miło, Grzegorzu, że okazałeś się nie tylko Człowiekiem wielkich czynów, ale także wielkiej kultury osobistej i dobrego słowa. Z przyjemnością czyta się Twoje taktowne, wyważone i rzeczowe wypowiedzi. Weroniu:loveu: i Grzegorzu:loveu:, gratuluję Wam i całemu Stowarzyszeniu Pogotowie i Straż dla Zwierząt, kolejnej udanej interwencji. Szczerze Was podziwiam. Wszystko, co robicie dla zwierząt, robicie wszakże, jako Wolontariusze, poświęcacie swój czas, życie osobiste, zdrowie, a przecież - tak, jak każdy z nas macie swoje rodziny, przyjaciół, pracę zawodową czy naukę. Wiem, że każde Zwierzę będące w tarapatach, niezależnie od miejsca swego pobytu, może liczyć na Waszą pomoc. Dziękuję Wam w imieniu Zwierząt, że jesteście:Rose::Rose::Rose::modla::modla::modla: Każdy z nas, uznających się za miłośników zwierząt, winien jest pomoc i szacunek takim Osobom, jak Weronia i Grzegorz. Powinniśmy wspierać ich działalność wszelką możliwą pomocą, nie zaś stawiać zarzuty i marnotrawić ich czas i siły na odpieranie ataków. Dogo nie jest celem, lecz jednym z narzędzi do osiągnięcia celu: poprawy bytu psów. :crazyeye::oops::oops::oops: O matko, jak miło sie czyta takie rzeczy :) Dziękujemy Odi!!!!:loveu::loveu: Wszyscy chcemy tylko jednego - dobra dla zwierząt. Pogotowie i Straż dla Zwierząt to właśnie taka organizacja do jakiej chciałam należeć. P.S. A Grzegorz to mój największy autorytet w tej branży :oops: ;) No i Madzia Kaźmierczak oczywiście :loveu: I ja im dziękuję, że są. Quote
mortikia Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Weronia, myślę, że mogę tutaj to napisać, bo dużo osob chce rasowe pieski.:) Szukam domów dla szczeniakow jamników- sunia i piesek, oba brązowe krótkowłose. Wszystko opisałam tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f28/szczeniaki-jamniki-szukaja-domkow-warszawa-pilne-122973/ Quote
Recommended Posts