Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rety dziewczyny jesteście WSPANIAŁE!!!!!!!!:multi:
gdy zobaczyłam aukcje i foty a w środku miotu buldożkowego siedziała ta mała mniejsza niż wszyskie ,łepetynka zwieszona :-( wiec co tu robić- wkleiłam buldożkowym ANIOŁOM:loveu::loveu::loveu:
DZIĘKUJE!!!!!:loveu::loveu::loveu:
ps. Lavinio , wczorajasza akcja z Tosią zakończona ,ale z 6 maluszków znalazłyśmy tylko 3 plus mamusia, los 3 jest nieznany:shake:
reszte info na wątku suni PON.;)

Posted

ogólnie jest lepiej niż myślałam - mała ma apetyt, myślę, że ryż z kurczaczkiem, który pochłania ,szybko ją zaokrągli. Ma strasznie długie pazury, ale takie cieniutkie, że aż się boję je obcinać. Śmierdziała tragicznie, ale jej nie kąpałam, tylko wytarłam wilgotnym ręcznikiem i juz jest lepiej. Spała oczywiście ze mną, troszkę jęczała wieczorem, może bolał ją brzuszek, ale pózniej spała pięknie przytulona do mnie przez całą noc.

Jest cała w krostkach, strupkach i śladach po pogryzieniu. Dupinka cała wyłysiała. Ale będzie dobrze - musi być !!

Posted

Enia, tak, widziałam wątek suni - super, że ona i maluszki są bezpieczne, martwi mnie tylko to, co stało się z resztą szczeniaczków....:diabloti:

no ale ogólnie to oczywiście gratuluję udanej akcji...:-)

a mała jest odlotowa....zakochanie natychmiastowe murowane....ona po prostu chwyta za serce i już nie puszcza

Kasiak27 - sunia będzie do adopcji, jeśli okaże się, że nie jest chora. Wysyłam Ci pw

Posted

Kasiak27 napisał(a):
Witam, chetnie dam domek tej ślicznej suni,
jeśli szasa by sunia trafiła do mnie,
gotowa jestem odpowiedzieć na wszystkie pytania :)
troszke o mnie: mam na imię Kaśka,
20lat, mieszkam w Giżycku/Olsztynie.
mieszkam w domu bez dzieci, zwierząt.
stać mnie na utrzymanie psa.
jestem za sterylizacja.

pozdrawiam Kaśka

a jak sprawa adopcji kota perskiego z forum miau? Udała sie?

Posted

Jejuuu, Lavinia zazdroszczę Ci przytulania i całowania tego maleństwa:lol:
normalnie zjeść można takie mikruski:loveu:
ja wczoraj w samochodzie wszystkie 3 maluchy wycałowałam i wytuliłam na "własnej piersi" :p, kocham ten zapach mleczka i dziecięctwa.......:loveu:

Posted

Lavinia i Agata- wiecie że was kocham ???? ;) :) :) :loveu:
i kocham tego słodziaka....dla nie j to musi być taki najlepszy dom....jak dla Ptysiowatych , nie?
Matko, jak ja bym ja chciała...ale na nią to wielu chetnych będzie na pewno! Nie można być zachłannym :)
Lavinia i agata dzieki za info przekazane przez maupe wczoraj...Lavinia- tylko nie dawaj małej Agacie ...bo u niej zostanie już na wieki wieków amen...to "pożeraczka" buldogów:)

Posted

Malagos - dzięki :loveu:

Inez - Ty wiesz, co się wczoraj działo ??
Pati dzwoni i mówi, że przyjedzie po małą do weta, żeby ją wziąć do siebie, na co Agata krzyczy " nie ma mowy, ja ją biorę do siebie". W końcu wzięłam ją ja !!

dom będzie musiał byc dokładnie taki, jak wasze domy :loveu::loveu:

Posted

lavinia napisał(a):
Malagos - dzięki :loveu:

Inez - Ty wiesz, co się wczoraj działo ??
Pati dzwoni i mówi, że przyjedzie po małą do weta, żeby ją wziąć do siebie, na co Agata krzyczy " nie ma mowy, ja ją biorę do siebie". W końcu wzięłam ją ja !!

dom będzie musiał byc dokładnie taki, jak wasze domy :loveu::loveu:

Racja lavinia...dobrze że ją zabrałaś do siebie , bo u agaty niezbyt bezpiecznie zostawiać ;)
:evil_lol:
Jakby co mam rzeczy na bazarek...powiedz tylko słowo lavinia.

Posted

była ciotka Lulka...powiedziała, że mała wygląda jak Gollum :angryy:

Brzydka ciotka, tak mówic o małej królewnie :mad:

Lulka fotki zrobiła...może wklei ??

no, u Agaty niebezpiecznie, u Pati niebezpiecznie...co my zrobimy ??

Posted

No to jeszcze moje rozentuzjazmowane piski i ochy i achy :loveu:.... I tylko przywoływanie się do zdrowego rozsądku....

Lavinio, dziewczyny - jak zwykle robota na medal... Macie chyba radarek to znajdowania takich maleństw w potrzebie...