tifet Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Selenga jak zwykle idealnie opisała :cool3: mogę tylko przytaknąć.... Quote
Ra_dunia Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Selenga - dzięki za wyjaśnienia ;) Sama sobie zdajesz sprawę, że jak się to na zdjęciach zobaczy to można przeżyć lekki szok... Ja wiem, że się nie da psów wyczesać, są ważniejsze rzeczy. To było trochę z przymrużeniem oka ;) na zdjęciu widać jak linieje ;) Quote
Lionees Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Kacperku psinko wracaj na górę prosić o domek...:shake: Quote
Ra_dunia Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Jest gdzieś link do Kacperkowego allegro? Bo chyba mu dziewczyny zrobiły, prawda? Ech ta skleroza :roll: Quote
Charly Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 ja nawet tego kacperka nie zauwazylam w tej budzie. fajnie jest bo cieplo pewnie- ale ciemno okropnie:placz:. Dom dla Kacperka pilnie potrzebny Quote
Selenga Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 ja nawet tego kacperka nie zauwazylam w tej budzie. fajnie jest bo cieplo pewnie- ale ciemno okropnie Rzeczywiście jest dość ciemno, gdyby było więcej siatki mogłoby być jaśniej ale wtedy bardziej by wiało i byłoby zimno. Wiecie, że w wielkiej stodole, w której jest najwięcej kojców, zostały wycięte wielkie otwory w dachu i założono tam coś przezroczystego (nie wiem jaki to materiał) żeby psom w środku nie było ciemno? Jest gdzieś link do Kacperkowego allegro? Bo chyba mu dziewczyny zrobiły, prawda? Ech ta skleroza Bardzo skrzywdzony malec nie traci nadziei (467491122) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Ra_dunia Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Dziękuję za sznurek do allegro :) Mam nadzieję, że ktoś pokocha szybko Kacperka... Quote
tifet Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Selenga to jest falowana gruba pleksi... z takiej kiedyś miałam zrobione zadaszenie na balkonie.... Quote
Ra_dunia Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Kacperku - a Ty gdzie się na tyłach chowasz? dalej na pierwszą! Quote
irysek Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 maluszku, a ty co? znowu obstawiasz tyly? :crazyeye: Quote
tifet Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 podnoszę... zima za pasem... dla Kacperka mróz to zyt wiele... pilnie domek potrzebny!!! Quote
asiaf1 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 dziewczyny, czy Kacperek był drukowany w metrze warszawskim? Quote
anouk92 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 asiaf1 napisał(a):dziewczyny, czy Kacperek był drukowany w metrze warszawskim? Napewno nie był - on wogóle miał bardzo mało ogłoszeń:shake: Quote
asiaf1 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 w takim razie postaram się go tam umieścić. proszę tylko o jakis dramatyczny wyciąg z tego tekstu z pierwszej strony i ze 2 zdjęcia. Potrzebne jest tez chociaz 1 zdjecie min.1 mg prześlijcie prosze na maila [email protected] Quote
Ra_dunia Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 :) Super - Kacperek będzie sławny! Może ktoś go wypatrzy i pokocha... Quote
_beatka_ Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 porobiłam ogłoszenia kacperkowi, proszę je aktywować;) Quote
tifet Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 zapewne aktywacje przyjdą na mój email;) dzwoniłam chwilkę temu do azylku w sprawie owczarka to spytałam przy okazji o Kacperka... więc u Kacperka bez zmian chłopak sobie żyje swoim życiem... niucha po kontach na wybiegu i ma jak zwykle dobry humor... wypytałam się dokładnie o jego zdrowie... więc tak naprawdę nie to że mu się super polepszyło że nie chodzi od dawna do lekarza... tylko dlatego że nie ma kasy... a chłopiec ma stany zapalne w mordce... znów mu się one odnawiają i bolą... a przez nie oczka coraz mocniej ropieją... jedna wizyta u lekarza to koszt prawie 100zł... a trzeba kilka wizyt w miesiącu... DT pilnie potrzebny choćby do zakraplania oczek... tu proszę Ra-dunię o akcję w świecie cioteczek CORGI... bo ponoć ostatnio znów stan zapalny zaczyna mu dokuczać i jest kiepsko... nie ma sensu zbierać na wizytę u lekarza bo najlepszym rozwiązaniem będzie DT i opieka człowieka+ lekarz... pamiętasz kiedyś proponowałaś hotel ale w kojcach:shake: może cioteczki znalazłyby mu też hotel z dogomani ale w domu lub DT za darmo lub ew w podobnych kosztach... Quote
tifet Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 acha wiem że mosii chyba prowadzi hotel w domu... za grosze ponoć i opiekuje się też chorymi psiakami... nie wiem musielibyście poszukać o ile pomoc ciotek Corggi aktualna...:shake: Quote
orpha Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 a hotelik Pati ?? Przepraszam Kacperku , ze Cie troche zaniedbałam , ale mam na DT psiego kolege ze schronu we Wroclawiu i troche czasu mi brakuje :roll:. Nie mam teraz nawet jak chłopaka wspomoc finansowo .... :-( Quote
tifet Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 nie kojazę Pati... ale mam podobną orpha do Ciebie sytuację też jestem DT ale Kacpra nie mogę mieć... myślę że niech cotki Corgi jeśli ich oferta jest nadal aktualna niech same zadecydują... bo ponoć Kacperkowi znów się wszystko odnowiło i pogarsza... Quote
orpha Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 o Pati pytaj Anouk , ona ma tez domowy hotelik gdzies w okolicach wawy moj poprzedni dt byl najpierw u niej Quote
orpha Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 kurcze nie pamietam :roll: to jej gg 7545238 Quote
Recommended Posts