Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 630
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='orpha']cześć Kacperku , kicaj do góry słodziaku :)
Orpha ;)
Ogłoszenie dla Kacperka:

Kacper ma dopiero 5 lat ale już doznał od ludzi tego co najgorsze. Jego były właściciel usiłował wypalić mu oczka (na szczęście mu się to nie udało) i wybił mu część zębów. Ten niewielki (7 kg) piesek przebywa obecnie w przytulisku. Pomimo doznanych krzywd jest radosny, przyjacielski i nadal pragnie bliskości człowieka. W sprawie adopcji prosimy o kontakt: 504 649 287, [email protected] lub [email protected] PROSIMY - PRZYGARNIJ KACPERKA!

Ktoś policzy czy zmieściłam się w 500 znakach? ;)
Może być? Jakieś uwagi? Sugestie? ;)

Posted

[quote name='Ra_dunia']Orpha ;)
Ogłoszenie dla Kacperka:

Kacper ma dopiero 5 lat ale już doznał od ludzi tego co najgorsze. Jego były właściciel usiłował wypalić mu oczka (na szczęście mu się to nie udało) i wybił mu część zębów. Ten niewielki (7 kg) piesek przebywa obecnie w przytulisku. Pomimo doznanych krzywd jest radosny, przyjacielski i nadal pragnie bliskości człowieka. W sprawie adopcji prosimy o kontakt: 504 649 287, [email protected] lub [email protected] PROSIMY - PRZYGARNIJ KACPERKA!

Ktoś policzy czy zmieściłam się w 500 znakach? ;)
Może być? Jakieś uwagi? Sugestie? ;)

bede sprawdzac czy jest 500 znakow , spoko :)

Posted

[quote name='Ra_dunia']Dalej maluchu - wędruj na pierwszą :)
A kiedy szykują się odwiedziny u Kacperka (i jakieś nowe zdjęcia)? :cool3:

nie wiem... może się uda w tym tygodniu...

przy okazji jakby ktoś z Warszawy itp. miał na zbyciu koce, kołdry itp. to chętnie wezmę dla azylku :p

Posted

Kacperek wyrusza na wieczorne poszukiwania...
Tifet - napisz coś o tym azylu :) Chyba to jedno z tych przyjaznych psiskom miejsc :) takie z ludźmi, którzy kochają to co robią.
Mam nadzieję, że się nie mylę :cool3:

Posted

[quote name='Ra_dunia']Kacperek wyrusza na wieczorne poszukiwania...
Tifet - napisz coś o tym azylu :) Chyba to jedno z tych przyjaznych psiskom miejsc :) takie z ludźmi, którzy kochają to co robią.
Mam nadzieję, że się nie mylę :cool3:

dokładnie prawdę mówisz :p
tam są pasjonaci i miłośnicy zwierzaków... jest tylko jeden problem- mało pieniążków... jest naprawdę biednie... nie wszystkie kojce nadają się dla psiaków... też jest ich za mało ale nie ma gdzie ich rozbudowywać...
budy są "łyse" ani jedna nie jest ocieplona... psiaki nie mają posłania ani kocyków tylko deski do leżenia...
zbliża się zima a budy trzeba ocieplić ale nie ma czym :shake: przydałyby się posłania dla psów... wszelkie kołdry, poduszki, koce, polary i inne pilnie potrzebne... nie wiem dokładnie ile jest psiaków... ale wiem że co pewien czas ich przybywa... ale prawie żadnen nie jest adoptowany... mało kto wie o azylku...

Posted

jest biednie ale na ile mogą na tyle dbają o pieski... zapewniają im opiekę wetrynaryjną... nie dopuszczają do rozmnażania czy gryzienia się zwierząt... codziennie każdemu psiakowi dają się wybiegać na małym wybiegu (puszczane pojedynczo lub w grupkach 2-3 psiowych)...
jedzenie mają różne... ale mają go mało... coś lepszego to chapi... ale nie ma mowy o dokładkach lub większych porcjach bo nie ma jedzenia na to...
nie usypiają zwierząt (musiałyby być w stanie agonalnym itp.)...

starają się pracować ze zwierzakami na ile im czas i środki pozwalają...