Ra_dunia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Jakże wiele się tu dzieje :) Ja szybko muszę w takim wypadku wejść na wątek pewnego ślepka i wykasować tam pewne wyznania miłość... nie wiedziałam, że to takie straszne skutki może mieć :evil_lol: Co do Poznania - miasto gościnne i zawsze warte odwiedzenia ;) Co do pomysłu bazarkowego... bardzo dobry pomysł :diabloti: Zobacz Jurmar - jakie oszczędności od razu! I na Kacperka by się coś zebrało :cool3: Ja tam Ci nawet to zdjęcie mogę zrobić, żebyś na fotografa nie wydawał... A biedna Zu pewnie czyta co się tu wyprawia na Kacprowym wątku i boi się odezwać... Zu - napisz co u Kacpra i zaprowadź tu porządek, bo następnego offtopicowania Tifet to ja moge nie wytrzymać (krztusząc się ze skutkiem śmiertelnym właśnie pitą herbatą). Quote
zu75 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 kurka, kilka dni mnie nie było na forum (za co sorki, urwanie głowy)...a to się porobił już chyba wątek p.Rodzynka a nie Kacperka :P no way! Kacper is back! :)zaraz poczytam dokladnie i zdam relacje co u nas. Quote
anouk92 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Patrze na te zdjęcia i nie wierzę że to ten sam Kacperek który jeszcze niedawno siedział smutny i zmarznięty w ciemnej budce. Zu robisz tak wiele dla tego psiaka - nie wiem jak Ci dziękować:loveu: Quote
tifet Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 zu75 napisał(a):http://img145.imageshack.us/img145/9199/obraz914pf0.jpg Zu przyznaj się coś Ty z nim zrobiła??? całkiem inny pies:diabloti: a poprzednie zdjęcie z doopką do góry rewelacja:evil_lol: Quote
zu75 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 http://img140.imageshack.us/img140/9410/obraz894rj6.jpg Quote
tifet Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 aaa i jeszcze jedno dostałam jakieś wpłaty że jutro znów Ci puszczę jakiś konkretny przelew (od kogo i ile dokładnie napiszę jak wyślę...):cool1: Quote
zu75 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Anouk!nie ma za co dziękować-przecież gramy w jednej drużynie :) Tifet! Po prostu z natury chłopak jest urodziwy-trzeba było tylko troszkę tę urodę odkurzyć :) Co do zdrówka...we środę byliśmy u okulisty. Niestety z oczkami jest bardzo kiepsko. Wg lekarza Kacper widzi jedynie jakieś plamy i reaguje na ciemno-jasno.Z 3 rodzajów podawanych do tej pory kropli okulista wybrał jedne na jaskrę (trusept), gdyż Kacper ma bardzo wysokie ciśnienie śródgałkowe (co ponoć niestety boli) i tym trzeba się teraz zająć. Zmienił też zasady dawkowania kropelek. 17 grudnia idziemy do kontroli do okulisty i jeżeli okaże się, że w ten sposób dawkowane krople nie pomagają Małemu, niestety raczej konieczna będzie operacja(jakoś coś tam będą musieli ponacinać), bo inaczej będą mu rosły oczy..hm.17. też jesteśmy umówieni na kontrolę w sprawie nerek. Jurmar...już kupilam Ipaktine, ale tylko na te 2 tyg. do kontroli, bo potem lekarz zdecyduje co dalej, jeśli okaże się,że się przyda, to będę wdzieczna jeśli byś podesłał :) Kurka..ile chorób w takim małym ciałku. Na szczęście nie ma żadnych komplikacji związanych z usunięciem zęboli i już prawie całkowicie poznikały ślady pod oczkami. Jak widać na fotkach Kacper czuje się super, apetycik dopisuje, a zdecydowanie najpewniej czuje się na kanapie. aa Tifet..bardzo dzięki za przelew! :) Pozdrawiam Wszystkich, głównie połamańców ;-) Quote
Ra_dunia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Śliczny cudny Kacpruś! Widać, że pod oczkami mu się ślicznie wygaja wszystko. Co do oczek - nie martw się. Operacja bardzo pomaga. Ale biedaka cała główka musiała boleć strasznie... i ząbki i oczka :( Dobrze, że jest pod Twoją opieką. Zu - jeśli potrzebujesz kasę w tej chwili - to moge puścić Ci przelew, ale jeśli chcesz coś też potem - to mogę się do Ciebie wprosić jakoś np w weekend następny (ten jeszcze niestety nie... ale dzisiaj pozbyłam się gipsu i mam tylko stabilizator na kolano, więc super!) Quote
Charly Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Lolcia z naszego schroniska też miała za duze cisnienie w oczkach i lekarz wykonal zabieg zwany ablacją - z tego co ja wiem jest tylko kilka okulistów psich w Polsce : Warszawa (dr. garncarz) Lublin (dr.?) i wroclaw chyba (dr.??;)). Lublin byl bardzo tani 120 zl wszystko razem + ponad 100 zl za krople po operacji. Warszawa pamietam jako 250 zl za oko (jesli teraz nie pomylilam, bo bylo trochę zamieszania z tym) Radunia nie wiedzialam ze masz noge w gipsie:-o jejka- życzę zdrówka:) Quote
zu75 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Charly..no ten u którego byłam to też na pewno okulista (dr Piotr Orłowski)...fakt ten bez wątpienia potwierdziła ilość specjalistycznego sprzętu, wnikliwość badania, jak i wywód z którego tylko troszkę rozumiałam :lol: Jedyne czego się obawiam, to to ile kasy mogą za to chcieć w Poznaniu...bo to tania klinika nie jest...no ale zobaczymy--> 17 się dowiem wszystkiego..moze nie będzie w ogóle konieczności operacji. A tak w ogóle to kacper póki co zawiesił sikanie w domu...no sporo czasu już to trwa...wiec może na dobre:) (odpukać oczywiście) :) Quote
zu75 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 W tej chwili nie potrzebuję Ra-duniu, następna wizyta dopiero 17.,wiec wpraszaj się oczywiście.:) Quote
Charly Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 zu75 napisał(a):Charly..no ten u którego byłam to też na pewno okulista (dr Piotr Orłowski)...fakt ten bez wątpienia potwierdziła ilość specjalistycznego sprzętu, wnikliwość badania, jak i wywód z którego tylko troszkę rozumiałam :lol: Jedyne czego się obawiam, to to ile kasy mogą za to chcieć w Poznaniu...bo to tania klinika nie jest...no ale zobaczymy--> 17 się dowiem wszystkiego..moze nie będzie w ogóle konieczności operacji. A tak w ogóle to kacper póki co zawiesił sikanie w domu...no sporo czasu już to trwa...wiec może na dobre:) (odpukać oczywiście) :) to swietnie:multi:. A moze byc drogo. bedzie potrzebna zbiorka. Bo tam w lublinie bylo jakos b. tanio. Ale jak pisalam w warszawie mialo byc 250 za oko (i to bez antybiotyku i kropelek po zabiegu) Quote
zu75 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 może Kacper nie będzie potrzebował operacji...no zobaczymy jeszcze...nie ma co gdybać Quote
tifet Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Bazarek na Lorda i Kacperka: http://www.dogomania.pl/forum/f99/ekskluzywne-buciki-przywiezione-z-turcji-leos-z-jaka-melodia-do-2009-a-126516/#post11378166 Quote
tifet Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Zapraszam na bazarek Kacperkowy:cool3: i mały off wogóle kochani jak będzie ktoś miał możliwość dania DT lub wzięcia amstafa to mam małego na zbyciu bardzo młodego i całuśnego... narazie nie mówię gdzie on jest bo się boję aby "źli ludzie" go nie chcieli bo już dziś dwóch chciało w tym jeden to typowy kryminalista i robiłby z psa morderce:angryy: sprawa bardzo pilna... najlepiej na dniach... w przypadku tego psa dom będzie rygorystycznie sprawdzony... jest to jeszcze szczenior... Quote
jurmar98 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='tifet']Bazarek na Lorda i Kacperka: http://www.dogomania.pl/forum/f99/ekskluzywne-buciki-przywiezione-z-turcji-leos-z-jaka-melodia-do-2009-a-126516/#post11378166 Jak kobiety szybko zapominają (lub nie słuchają co się do nich mówi).Tifet ten bóbr to Lesio ,a nie Leoś.Mówię Ci to ja jurmar-czy mnie jeszcze pamiętasz Quote
Charly Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='tifet']Zapraszam na bazarek Kacperkowy:cool3: i mały off wogóle kochani jak będzie ktoś miał możliwość dania DT lub wzięcia amstafa to mam małego na zbyciu bardzo młodego i całuśnego... narazie nie mówię gdzie on jest bo się boję aby "źli ludzie" go nie chcieli bo już dziś dwóch chciało w tym jeden to typowy kryminalista i robiłby z psa morderce:angryy: sprawa bardzo pilna... najlepiej na dniach... w przypadku tego psa dom będzie rygorystycznie sprawdzony... jest to jeszcze szczenior... masz zdjecia? zrobimy mu wątek (moge zrobic jesli nie masz czasu). w ogle proszę o jakis kontakt telefon i email w sprawie Igora (tak zebym mogla wpisacn a watek slepkow) chyba juz raz pytalam...ale nie umiem tego znalesc. Quote
Ra_dunia Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Co do operacji oczek - mam nadzieję, że będzie ok. Co do ceny to pamiętam, że w końcu nikt nie wiedział, czy te 250 miało być za jedno czy za dwa oczka... tak czy siak - kasa potrzebna. Quote
tifet Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 jurmar98 napisał(a):Jak kobiety szybko zapominają (lub nie słuchają co się do nich mówi).Tifet ten bóbr to Lesio ,a nie Leoś.Mówię Ci to ja jurmar-czy mnie jeszcze pamiętasz Ale Ty "dowciapny" się zrobiłeś:eviltong: Ciebie nie sposób zapomnieć ... i ten tłum fanek :evil_lol: Quote
zu75 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Dziewczyny...miałabym kilka rzeczy na bazarki-moze przesłałabym którejś z Was foto z opisem jakiegos tam przedmiotu i wystawiłybyście...bo ja jako dogomaniak z tak mizernym stażem mam chyba marne szanse na to żeby ktoś coś ode mnie kupił? hm..? :) Kacpruś jak zwykle w humorku...w ogóle radośnie sobie podskakuje, nawet się ze mną goni mały zbój...:p Pozdrowienia dla Wszystkich :) Quote
Recommended Posts