Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jakże wiele się tu dzieje :)
Ja szybko muszę w takim wypadku wejść na wątek pewnego ślepka i wykasować tam pewne wyznania miłość... nie wiedziałam, że to takie straszne skutki może mieć :evil_lol:
Co do Poznania - miasto gościnne i zawsze warte odwiedzenia ;)

Co do pomysłu bazarkowego... bardzo dobry pomysł :diabloti: Zobacz Jurmar - jakie oszczędności od razu! I na Kacperka by się coś zebrało :cool3: Ja tam Ci nawet to zdjęcie mogę zrobić, żebyś na fotografa nie wydawał...

A biedna Zu pewnie czyta co się tu wyprawia na Kacprowym wątku i boi się odezwać...
Zu - napisz co u Kacpra i zaprowadź tu porządek, bo następnego offtopicowania Tifet to ja moge nie wytrzymać (krztusząc się ze skutkiem śmiertelnym właśnie pitą herbatą).

• Replies 630
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurka, kilka dni mnie nie było na forum (za co sorki, urwanie głowy)...a to się porobił już chyba wątek p.Rodzynka a nie Kacperka :P no way! Kacper is back! :)zaraz poczytam dokladnie i zdam relacje co u nas.

Posted

Patrze na te zdjęcia i nie wierzę że to ten sam Kacperek który jeszcze niedawno siedział smutny i zmarznięty w ciemnej budce.

Zu robisz tak wiele dla tego psiaka - nie wiem jak Ci dziękować:loveu:

Posted

zu75 napisał(a):
http://img145.imageshack.us/img145/9199/obraz914pf0.jpg

Zu przyznaj się coś Ty z nim zrobiła??? całkiem inny pies:diabloti:
a poprzednie zdjęcie z doopką do góry rewelacja:evil_lol:

Posted

aaa i jeszcze jedno dostałam jakieś wpłaty że jutro znów Ci puszczę jakiś konkretny przelew (od kogo i ile dokładnie napiszę jak wyślę...):cool1:

Posted

Anouk!nie ma za co dziękować-przecież gramy w jednej drużynie :)
Tifet! Po prostu z natury chłopak jest urodziwy-trzeba było tylko troszkę tę urodę odkurzyć :)
Co do zdrówka...we środę byliśmy u okulisty. Niestety z oczkami jest bardzo kiepsko. Wg lekarza Kacper widzi jedynie jakieś plamy i reaguje na ciemno-jasno.Z 3 rodzajów podawanych do tej pory kropli okulista wybrał jedne na jaskrę (trusept), gdyż Kacper ma bardzo wysokie ciśnienie śródgałkowe (co ponoć niestety boli) i tym trzeba się teraz zająć. Zmienił też zasady dawkowania kropelek. 17 grudnia idziemy do kontroli do okulisty i jeżeli okaże się, że w ten sposób dawkowane krople nie pomagają Małemu, niestety raczej konieczna będzie operacja(jakoś coś tam będą musieli ponacinać), bo inaczej będą mu rosły oczy..hm.17. też jesteśmy umówieni na kontrolę w sprawie nerek. Jurmar...już kupilam Ipaktine, ale tylko na te 2 tyg. do kontroli, bo potem lekarz zdecyduje co dalej, jeśli okaże się,że się przyda, to będę wdzieczna jeśli byś podesłał :) Kurka..ile chorób w takim małym ciałku. Na szczęście nie ma żadnych komplikacji związanych z usunięciem zęboli i już prawie całkowicie poznikały ślady pod oczkami. Jak widać na fotkach Kacper czuje się super, apetycik dopisuje, a zdecydowanie najpewniej czuje się na kanapie.
aa Tifet..bardzo dzięki za przelew! :)
Pozdrawiam Wszystkich, głównie połamańców ;-)

Posted

Śliczny cudny Kacpruś! Widać, że pod oczkami mu się ślicznie wygaja wszystko.
Co do oczek - nie martw się. Operacja bardzo pomaga. Ale biedaka cała główka musiała boleć strasznie... i ząbki i oczka :(
Dobrze, że jest pod Twoją opieką.
Zu - jeśli potrzebujesz kasę w tej chwili - to moge puścić Ci przelew, ale jeśli chcesz coś też potem - to mogę się do Ciebie wprosić jakoś np w weekend następny (ten jeszcze niestety nie... ale dzisiaj pozbyłam się gipsu i mam tylko stabilizator na kolano, więc super!)

Posted

Lolcia z naszego schroniska też miała za duze cisnienie w oczkach i lekarz wykonal zabieg zwany ablacją - z tego co ja wiem jest tylko kilka okulistów psich w Polsce : Warszawa (dr. garncarz) Lublin (dr.?) i wroclaw chyba (dr.??;)). Lublin byl bardzo tani 120 zl wszystko razem + ponad 100 zl za krople po operacji. Warszawa pamietam jako 250 zl za oko (jesli teraz nie pomylilam, bo bylo trochę zamieszania z tym)

Radunia nie wiedzialam ze masz noge w gipsie:-o jejka- życzę zdrówka:)

Posted

Charly..no ten u którego byłam to też na pewno okulista (dr Piotr Orłowski)...fakt ten bez wątpienia potwierdziła ilość specjalistycznego sprzętu, wnikliwość badania, jak i wywód z którego tylko troszkę rozumiałam :lol: Jedyne czego się obawiam, to to ile kasy mogą za to chcieć w Poznaniu...bo to tania klinika nie jest...no ale zobaczymy--> 17 się dowiem wszystkiego..moze nie będzie w ogóle konieczności operacji.
A tak w ogóle to kacper póki co zawiesił sikanie w domu...no sporo czasu już to trwa...wiec może na dobre:) (odpukać oczywiście) :)

Posted

zu75 napisał(a):
Charly..no ten u którego byłam to też na pewno okulista (dr Piotr Orłowski)...fakt ten bez wątpienia potwierdziła ilość specjalistycznego sprzętu, wnikliwość badania, jak i wywód z którego tylko troszkę rozumiałam :lol: Jedyne czego się obawiam, to to ile kasy mogą za to chcieć w Poznaniu...bo to tania klinika nie jest...no ale zobaczymy--> 17 się dowiem wszystkiego..moze nie będzie w ogóle konieczności operacji.
A tak w ogóle to kacper póki co zawiesił sikanie w domu...no sporo czasu już to trwa...wiec może na dobre:) (odpukać oczywiście) :)

to swietnie:multi:. A moze byc drogo. bedzie potrzebna zbiorka. Bo tam w lublinie bylo jakos b. tanio. Ale jak pisalam w warszawie mialo byc 250 za oko (i to bez antybiotyku i kropelek po zabiegu)

Posted

Zapraszam na bazarek Kacperkowy:cool3:

i mały off

wogóle kochani jak będzie ktoś miał możliwość dania DT lub wzięcia amstafa to mam małego na zbyciu bardzo młodego i całuśnego... narazie nie mówię gdzie on jest bo się boję aby "źli ludzie" go nie chcieli bo już dziś dwóch chciało w tym jeden to typowy kryminalista i robiłby z psa morderce:angryy: sprawa bardzo pilna... najlepiej na dniach... w przypadku tego psa dom będzie rygorystycznie sprawdzony... jest to jeszcze szczenior...

Posted

[quote name='tifet']Zapraszam na bazarek Kacperkowy:cool3:

i mały off

wogóle kochani jak będzie ktoś miał możliwość dania DT lub wzięcia amstafa to mam małego na zbyciu bardzo młodego i całuśnego... narazie nie mówię gdzie on jest bo się boję aby "źli ludzie" go nie chcieli bo już dziś dwóch chciało w tym jeden to typowy kryminalista i robiłby z psa morderce:angryy: sprawa bardzo pilna... najlepiej na dniach... w przypadku tego psa dom będzie rygorystycznie sprawdzony... jest to jeszcze szczenior...

masz zdjecia? zrobimy mu wątek (moge zrobic jesli nie masz czasu).
w ogle proszę o jakis kontakt telefon i email w sprawie Igora (tak zebym mogla wpisacn a watek slepkow) chyba juz raz pytalam...ale nie umiem tego znalesc.

Posted

Co do operacji oczek - mam nadzieję, że będzie ok. Co do ceny to pamiętam, że w końcu nikt nie wiedział, czy te 250 miało być za jedno czy za dwa oczka... tak czy siak - kasa potrzebna.

Posted

jurmar98 napisał(a):
Jak kobiety szybko zapominają (lub nie słuchają co się do nich mówi).Tifet ten bóbr to Lesio ,a nie Leoś.Mówię Ci to ja jurmar-czy mnie jeszcze pamiętasz

Ale Ty "dowciapny" się zrobiłeś:eviltong:
Ciebie nie sposób zapomnieć ... i ten tłum fanek :evil_lol:

Posted

Dziewczyny...miałabym kilka rzeczy na bazarki-moze przesłałabym którejś z Was foto z opisem jakiegos tam przedmiotu i wystawiłybyście...bo ja jako dogomaniak z tak mizernym stażem mam chyba marne szanse na to żeby ktoś coś ode mnie kupił? hm..? :)
Kacpruś jak zwykle w humorku...w ogóle radośnie sobie podskakuje, nawet się ze mną goni mały zbój...:p
Pozdrowienia dla Wszystkich :)