Nika_88 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Oooo widze że naszemu Kacperkowi się prawdopodobnie domek szykuje, trzymam mocno kciuki :thumbs: Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 tifet napisał(a):Rozmawiam z tą Panią od dawien dawna :cool3: i mogę potwierdzić że to niesamowita rodzinka:razz: Pani Dorota bedzie sie z toba jeszcze kontaktowac bo chce wiedziec jak najwiecej o piesku ,jego stanie zdrowia itp,nietety ja nie znam pieska osobiscie wiec tylko moglam porozmawiac jak dzialamy ,na czym polega wizyta i o innych rzeczach ale o samym Kacperku moglam powiedziec tylko tyle ze widzialam jego zdjecie i że rude pieski sa najwf:loveu:ajnieszymi pieskami. Quote
anouk92 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Foksia i Dżekuś napisał(a):Pani Dorota bedzie sie z toba jeszcze kontaktowac bo chce wiedziec jak najwiecej o piesku ,jego stanie zdrowia itp,nietety ja nie znam pieska osobiscie wiec tylko moglam porozmawiac jak dzialamy ,na czym polega wizyta i o innych rzeczach ale o samym Kacperku moglam powiedziec tylko tyle ze widzialam jego zdjecie i że rude pieski sa najwf:loveu:ajnieszymi pieskami. Myślę że to Zu75 powinna porozmaiwać z Panią - ona najwięcej wie o Kaceprku i o jego zachowaniu. Quote
tifet Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 anouk92 napisał(a):Myślę że to Zu75 powinna porozmaiwać z Panią - ona najwięcej wie o Kaceprku i o jego zachowaniu. ja Pani opowiadam Zawsze wszystko co się dowiedziałam z tel zu i Radki plus pozwalam sobie cytować teksty zu o wizytach lekarskich :roll: ale jakby chciała zu nie ma problemu mogę podać namiary na Panią :cool3: Quote
tyciaNi Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 kiedyś byłam na tym wątku strasznie ta sprawa wyglądała...cieszę się że szykuje się takie dobre zakończenie ale ci..... ;) jak teraz wygląda ten sam pies? Quote
Ra_dunia Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 a no tak :) : bo to teraz pieseczek kanapowy jest ;) Quote
tyciaNi Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 cudo...miód malina :loveu: nie wiem czy płakać ze szczęścia czy oszaleć... Quote
Ra_dunia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 szczęśliwy Kacpruś u Zu :loveu: Zu - ja się do Was wybieram na weekend... mogę? Quote
tyciaNi Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 facet wie w jakich kolorach wygląda korzystnie...:evil_lol: Quote
zu75 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 A więc we środę mieliśmy dwie wizyty u weterynarzy.Jedną u okulisty i drugą u ogólnego. Moze najpierw o nerkach...niestety wyniki są nadal bardzo słabe. Pani weterynarz postanowiła na 2 tyg. odstawić ipakitine i potem znowu zbadamy krew. Poza tym Kacpruś ma dość słabe serduszko, więc dostał KARSIVAN (jak ktoś nie wie--->taki preparat zapobiegający i ogr. zmiany patologiczne związane ze starością). Jeśli chodzi o ślepka to TRUSOPT bardzo dobrze działa i ciśnienie w oczkach znacznie się obniżyło, więc 2 x po 1 kropli dziennie póki co oddala konieczność operowania Małego :) Bardzo się cieszę,że dla Kacperka szykuje się superaśny domeczek...:multi:Koniecznie chciałabym pogadać z Panią Dorotą...proszę o jakieś namiary albo ja dam swoje..nie wiem jak lepiej. Wiecie co...ktokolwiek spotka Kacpra, to sie od razu w nim zakochuje...najchętniej ekspediowałabym swoją Majeczkę a Kacpra bym zostawiła ;) CZekamy na wieści....:p Quote
tyciaNi Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Ba! a jak można się w nim nie zauroczyć. trzymam kciuki za leczenie i DOMEK :diabloti: Quote
anouk92 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Zu75 a Ty to wogóle oddasz Kacperka?:evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 anouk92 napisał(a):Zu75 a Ty to wogóle oddasz Kacperka?:evil_lol: dobre :evil_lol: Quote
Selenga Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Bazarek na Kacperka Słodki misiek,anioł,książka,psia miska-na leczenie Kacperka z wypalanymi oczami - Dogomania Forum Quote
tyciaNi Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 podnoszę chłopaka i na bazarek sierściucha zmykam :evil_lol: Quote
zu75 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 anouk92 napisał(a):Zu75 a Ty to wogóle oddasz Kacperka?:evil_lol: za Chiny!!! będziecie musieli tu wszyscy przyjechać i odebrać mi GO siłą!!! :cool3::angryy::mad::evil_lol:;) Quote
zu75 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='Selenga']Bazarek na Kacperka Słodki misiek,anioł,książka,psia miska-na leczenie Kacperka z wypalanymi oczami - Dogomania Forum Piękny bazarek :) Dzięki Selenga. Pozdrawiam :) Quote
tyciaNi Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 cześć maluchu, szczęścia w Nowym Roku życzę psiej mordce :calus: Quote
zu75 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Najbardziej superowych Świąt na świecie dla Wszystkich!!! Kacper z ekipą :) Quote
Ra_dunia Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Troszku z opóźnieniem... ale szczere jak najbardziej! Quote
zu75 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Dzięki za życzonka...Mel jest po prostu BOSSSKI :) Quote
Ra_dunia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 A kiedy ma być wizyta w potencjalnym domku Kacperkowym?? Quote
zu75 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 No miała być jakoś po świętach...z tego co pamiętam, ale nie wiem co z tego wyszło... Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 zu75 napisał(a):No miała być jakoś po świętach...z tego co pamiętam, ale nie wiem co z tego wyszło... Pani Dorota zadzwonila dzisiaj ,ze chciala by przelozyc wizyte po Nowym roku ,bo ona i corka sa za przyjeciem Kacperka natomiast mąz wolalby psa na polu wiec nie wiem co z tego wyjdzie .Pani Dorota musi jednak to uzgodnic z męzem ,dac mu czas do zastanowienia sie bo żeby przyjac psiaka musi zgoda calej rodziny. Quote
tyciaNi Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 taką słodką kruszynę na polu? :crazyeye: hmmm, no nie wiem co o tym sądzić - mam nadzieję jednak że będzie wszystko ok dla psa Quote
Recommended Posts