anouk92 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Dzisiaj albo jutro będę w lecznicy ze swoją sunią to się czegoś dowiem na temat Kacperka. Quote
Ra_dunia Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 tifet napisał(a):Ra_dunia historię choroby dostaniemy... najwyżej będą krzywo patrzeć ale teoretycznie muszą dać... anouk jak coś Kacperek jest w starej bazie danych-leczenie z luty-marzec br A jak tak, to ok ;) Ale na razie wpłaty na konto, które podałaś. Si? Quote
tifet Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Ra_dunia historię choroby dostaniemy... najwyżej będą krzywo patrzeć ale teoretycznie muszą dać... anouk jak coś Kacperek jest w starej bazie danych-leczenie z luty-marzec br Quote
jurmar98 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Odnośnie transportu zgłosiłem się na wątku transportowym.Poza tym na razie deklaruję 50 zł ,(może będzie więcej jeśli nie otrzymam o czasie odpowiedzi odnośnie operacji Iskierki) Quote
Ra_dunia Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 jurmar98 napisał(a):Odnośnie transportu zgłosiłem się na wątku transportowym.Poza tym na razie deklaruję 50 zł ,(może będzie więcej jeśli nie otrzymam o czasie odpowiedzi odnośnie operacji Iskierki) widzę, że trafiłeś :) Już wysłałam PM. Anouk92, Tifet - czy macie możliwość pożyczenia transportera? Jurmar98 może mieć problem z przewiezieniem psa skoro jedzie sam. Jeśli nie, to ja mam matę samochodową i załatwiłabym (kupiła) szelki do przewożenia psa w samochodzie. Ale wtedy Jurmar musiałby to jakoś ode mnie dzisiaj odebrać, bo od jutra mnie nie ma.... Jurmar - Ty jesteś z Poznania?? Quote
anouk92 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Kacperek nie wejdzie do kociego transporterka bo jest za duży. Czy transport jest płatny? Quote
Ra_dunia Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 anouk92 napisał(a):Kacperek nie wejdzie do kociego transporterka bo jest za duży. Czy transport jest płatny? Jak robi go Jurmar to na pewno bezpłatny... :cool3: No chyba, że ja o czymś nie wiem. Do kociego to na pewno nie wejdzie, ale może ktoś mógłby pożyczyć psi? Najlepiej składany, to można by było pocztą odesłać. Czy wiadomo jak Kacper zachowuje się w samochodzie? Chyba do lecznicy był wożony - prawda? Quote
zu75 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Witam, Radka...dziękuję za pozytywną opinię na mój temat ;) (Maja pozdrawia;) ) Widzę,że psina jest nadal na Allegro (do niedzieli). Jeżeli mogłabym kogokolwiek odciążyć, to ja mogę go potem tam "wystawić", ale niestety nie dysponuję takim szablonikiem, więc jedynie tak normalnie... Później chciałabym go poogłaszać gdzie się da, ale chętnie poczekałabym z tym do momentu gdy będzie coś więcej wiadomo na temat stanu jego zdrowia. Słyszałam od Radki,że psiak ma dotrzeć do Poznania w poniedziałek? Pozdrawiam Wszystkich:) Quote
Ra_dunia Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Ja czekam na info od Jurmar98... Mam nadzieję, że się uda. A jak nie - to widziałam, że dziewczyny mają jechać coś w połowie miesiąca ;) Quote
Selenga Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 zu75 napisał(a):Witam, Radka...dziękuję za pozytywną opinię na mój temat ;) (Maja pozdrawia;) ) Widzę,że psina jest nadal na Allegro (do niedzieli). Jeżeli mogłabym kogokolwiek odciążyć, to ja mogę go potem tam "wystawić", ale niestety nie dysponuję takim szablonikiem, więc jedynie tak normalnie... Później chciałabym go poogłaszać gdzie się da, ale chętnie poczekałabym z tym do momentu gdy będzie coś więcej wiadomo na temat stanu jego zdrowia. Słyszałam od Radki,że psiak ma dotrzeć do Poznania w poniedziałek? Pozdrawiam Wszystkich:) Zu, ja Kacperka mogę dalej ogłaszać, klient się rozliczył, więc mogę mu zrobić wyróżnione allegro :) Poza tym przygotowuję też bazarek na Kacperka Quote
zu75 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Super, bardzo się cieszę Selenga :) no to HOPAJ na górę chłopaku ;) (szybko się uczę :) ) Quote
tifet Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/83939.html"][B][SIZE=3][COLOR=#000000]Karolinn[/COLOR][/SIZE][/B][/URL][SIZE=3] wzieła Kacperka i właśnie w tej chwili są w drodze (jeszcze w mazowieckim) i jadą z małym do Poznania...[/SIZE] [SIZE=3]akcja ekspresowo szybka i w pełni zwariowana :evil_lol:[/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3]Osóbki transportowe super:razz: i w dodatku Kacperek ma szczeniaka do towarzystwa...[/SIZE] [SIZE=3]Kacper przyjazny choć troszkę wystraszony i oczy robi wielkie jak mucha:p[/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3]Brawa też dla Klembowa pięknie go wypolerowali i wyczesali i uświadomili że jedzie daaaaleeeeko :diabloti:[/SIZE] Quote
Charly Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 oczy jak mucha:evil_lol::loveu: :multi::multi::multi: Quote
tifet Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 [quote name='Charly']oczy jak mucha:evil_lol::loveu: :multi::multi::multi:[/quote] serio takie robi wyłupiaste:lol:... uszy daje po sobie i robi grymas na mordce bo ślepawy jest a takie kolorowe światła mu migają:razz:... jechałam z nimi przez kilka mieścin...:cool1: Quote
anouk92 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Kurcze a wczoraj wieczorem rozmawiałam z Celiną i podobno jakiś Pan z Wawra miał przyjechać oglądać Kacperka. Podobno ktoś fajny - mieli staruszka 17 lat i wzruszyła ich historia Kacperka. A teraz będzie problem żeby go obejżeć. Tifet to właśnie o to chodziło Panu Leszkowi. Quote
tifet Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 [quote name='anouk92']Kurcze a wczoraj wieczorem rozmawiałam z Celiną i podobno jakiś Pan z Wawra miał przyjechać oglądać Kacperka. Podobno ktoś fajny - mieli staruszka 17 lat i wzruszyła ich historia Kacperka. A teraz będzie problem żeby go obejżeć. Tifet to właśnie o to chodziło Panu Leszkowi.[/quote] spokojnie dzwoniłam do pana Leszka i mówił, że osatecznie państwo wystraszyli się wieku Kacpra, że nie długo umrze... mówiłam że jest możliwość zawiezienia do Poznania to powiedział aby wieźć go do Poznania... Quote
anouk92 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Trzeba koniecznie zmienić numer kontaktowy w ogłoszeniach Kacperka. Teraz podany jest numer Celiny. Tifet może do Ciebie? - Ty na razie najwięcej o nim wiesz. Quote
Selenga Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 ogłoszenie na allegro kończy się dzisiaj - następne będzie już z uzupełnieniem jego historii i z nowymi danymi kontaktowymi - podam kontakt do tifet i do zu75 Quote
tifet Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 jeszcze raz wielkie podziękowania dla osóbek transportowych:multi: rozmawiałam z DT Kacperka... chłopczyk ok 4 rano dotarł do Poznania... ma się dobrze... dogaduje się dobrze z sunią... jak rozmawiałyśmy to właśnie domagał się jedzenia:diabloti: wiecie Kacperek głodomorem jest i bardzo chętnie odwiedza miseczkę:razz: ale też wiem że brzydko się zachował w DT ale o więcej i bardziej szczegółowych relacji poprosimy zu75:multi: Quote
Karolinn Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Dopiero sie wybudzilam po całonocnej podrózy :) Kacperek grzecznie jechal z przodu, był troche niespokojny, nie chcial spac, ale za to bardzo grzeczny. Kochany psiak z niego, zrobił na mnie niesamowite wrazenie. Szczeniak,który jechal z nami juz tez w nowym domku. Wiec cała akcja przebiegla pomyslnie :) Pozostaje teraz tylko 3mac kciuki za Kacperka, zeby mu bylo coraz lepiej :) pozdrawiamy :) Quote
Ra_dunia Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Ja też już mam dostęp do netu :) Jestem na miejscu :) Akcja była rzeczywiście niezła :D Zu75 miała co lekko zdziwiony głos jak jej zakomunikowałam, że ma się spodziewać w nocy przesyłki ;) Mam nadzieję, że jutro albo pojutrze poznam bohatera nocnych manewrów:evil_lol: Karolinn - dzięki :loveu: Jesteście niesamowici :multi: Jak tam u was z kosztami transportu? daliście radę? A teraz czekam na relację Zu ;) obiecała, że coś napisze... Quote
zu75 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Witam... a więc Pan Kacper właśnie śpi sobie smacznie na sofie :) Psiutek jest bardzo łągodny i grzeczniutki. Co do brzydkich zachowań o których pisała Tifet - to psinka postawił oznaczyć swój teren, tzn. obsikał sofę, fotele, szafy i kaloryfer :), ale to nic strasznego i sądzę,że jest na tyle usatysfakcjonowany swoją robotą, że juz sobie odpuści :) Ponadto został dzisiaj wykąpany (bardzo grzeczny w kąpieli!), częściowo obcięliśmy mu pazurki, ale nie do końca, bo chłopakowi niezbyt to pasowało :) Systematycznie przemywam mu oczka, więc juz lepiej to wygląda. Poza tym byliśmy na długim spacerze w lesie (1,5 h, dzięki Janku!) - Kacper troszku ciągnie na smyczy, ale robi postępy. Psinka lekko smali cholewy do mojej Majki, ale chyba nie jest to uczucie odwzajemnione, bo suńka raczej go ignoruje, a on jak to dżentelmen się nie narzuca :). Póki co raczej z każdym z psiaków będę wychodziła osobno, bo raczej z dwójką sama nie dam rady (Majkę rozpiera energia a Kacperek troszku nieporadny), no chyba że "nawinie się" ktoś z moich znajomych, to wtedy na pewno będą chodzić w dwójkę. Poza tym jutro wybieram się do weterynarza i zaraz po powrocie zdam relację z wizyty. Ra_dunia, zgadamy się jeszcze co do spotkania, może wtorek? Pozdrawiam wszystkich zaangażowanych w akcję pod kryptonimem "Kacper" :) hop na górę :) p.s. mam parę fotek, ale rozumiem, że tutaj nie można ich dołączać w taki sposób jak na Allegro? Quote
tifet Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 trzeba wgrać je na jakiś serwer... jak chcesz wyślij mi na : [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] zaraz je wkleję Quote
tifet Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 a co do Kacperka to osobiście proszę mu pogrozić palcem ode mnie za te znaczenie terenu... Moje słowa się sprawdziły- Kacperek kocha wszystkie suczki i z niego amant jest niesamowity... a co do zabiegów fryzjersko-kosmetycznych to jestem ciekawa bo chłopczyk jeszcze nie był myty i ciekawa jestem czy chłopak wypiękniał ;) Quote
Recommended Posts