ulvhedinn Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Założyłam watek na miau... o kotkach kompletnie nic nie wiadomo, wiek? Quote
demi Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 ulvhedinn napisał(a):Założyłam watek na miau... o kotkach kompletnie nic nie wiadomo, wiek? kompletnie nic, podejrzewam, że są w wieku od 4-5 lat w góre. Wiem, ze jest jedna szylkrecia, jedna biało-czarna i to wsio...:shake: Quote
ulvhedinn Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 demi napisał(a):kompletnie nic, podejrzewam, że są w wieku od 4-5 lat w góre. Wiem, ze jest jedna szylkrecia, jedna biało-czarna i to wsio...:shake: Demiś, czy w razie czego wyskrobiecie kasę na badania choć jednej kici (FeLV, FIV?) Może bym z jedną sierotkę upchnęła, ale wolę nie ryzykować, Krówka będzie tuż po szczepieniu.... Quote
demi Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 ulvhedinn napisał(a):Demiś, czy w razie czego wyskrobiecie kasę na badania choć jednej kici (FeLV, FIV?) Może bym z jedną sierotkę upchnęła, ale wolę nie ryzykować, Krówka będzie tuż po szczepieniu.... kochana ja już zadnej kasy nie wyciągne z własnej kieszeni, nie jestem w stanie...:-( a prezesowa wątpię, żeby sie na to zgodziła, bo są większe potrzeby, mamy przecież 200 karmicieli i kupe interwencji, a pieniędzy naprawdę mało...:shake: ja nie wiem, ale ja już coraz bardziej wymiękam... nie wiem czy to przez to choróbsko czy jak? :-( ale juz coraz częściej nie mam do tego wszystkiego siły:placz: Quote
Poker Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 w Bolesławcu jest przemiła madga z.,może ona dałaby radę obfocic zwierzaki i pomóc? Quote
nika28 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Poker napisał(a):w Bolesławcu jest przemiła madga z.,może ona dałaby radę obfocic zwierzaki i pomóc? Właśnie, fotki bardzo potrzebne :roll:, Demi napisz do niej PW, może się zgodzi pojechać i porobić zdjęcia zwierzakom. :roll: Quote
demi Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 jaki ma nick?:roll: to za Bolesławcem w Ocicach ... ja normalnie do czwartku odliczam minuty:-( Quote
nika28 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='demi']jaki ma nick?:roll: magda z. ;) Quote
demi Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Napisałam... Czekamy na odpowiedz!:roll: Quote
nika28 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 demi napisał(a):Napisałam... Czekamy na odpowiedz!:roll: Mam nadzieję że się zgodzi pojechać :-( Quote
Poker Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 magda z. dużo jeździ,ale mam nadzieję,że akurat jest na miejscu. Quote
demi Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 na razie nic się nie odezwała :shake: Quote
demi Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 mam zdjęcia suni:loveu: lece je gdzieś teraz szybcikiem zeskanować, mam nadzieję, ze coś od 7 będzie otwarte:roll: ja już spać przez te biedactwa nie mogę:shake::-( Quote
xmartix Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 nie zeskanujesz, gdzie? Demi moze do mnei do szkoly (pracy)?? ja jestem do 8 na chacie to mogę te zdjęcia wziąć do pracy i zeskanować (postaram się) a jak nei to polecę na miasto Quote
xmartix Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 no i oferuję zrobić ogłoszenia tej rottce Quote
demi Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 xmartix napisał(a):no i oferuję zrobić ogłoszenia dzisiaj tej rottce ze szczęścia chyba się popłacze:placz: Dziękuje Marcia! Dziś będę mieć zdjecia, mam nadzieję, ze zaraz:roll: Bo później cały dzionek mnie nie ma, bedę w Kamieńcu ws psiaków. Quote
demi Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 tyle dobrze, ze dla sunieczki mam dt we wro... a kociamberki?:shake: Quote
demi Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Niestety tylko takie zdjecia mam... Zrobione ok 1,5 roku temu... :-( Szczeki ten Pan już oddał w dobre ręce. Quote
pixie Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 zaraz poprosze tutaj Seaside z Boleslawca cos wymyslimy... fotki moze bedzie mogla zrobic i doradzi moze co z kotami? przypominam o przyklejonej liscie stron ogloszeniowych jesli nie dacie rady sami zrobic wszystkich w mapie pomocy dogo sa oferty pomocy w tym zakresie zagladajcie do niej! Quote
scarlet Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 ja też mogę pomóc w robieniu ogłoszeń jak będą zdjęcia :) Quote
Seaside Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 jestem 0 niestety nie mam możliwości podjechać, nie mieszkam aktualnie w B-cu - długa historia, napisałam pixie :( Zaraz przeszukam wątki i zwołamy tu ludzi w Wrocławia i okolic DT muszą się znaleźć!!!!!!!! Quote
Seaside Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 wysłałam już z 10 PW mam nadzieję, że wiadomośc rozniesie się jak najdalej :( - idę szperać dalej :( Edit - dzwoniłąm też do ciotki kociej mamy w Bolesławcu - ma 7 kotów i 1 nowego z nużycą :( Niestety powiedziała że nie da rady, ledwo izoluje teraz swoje :( Będzie też pytała :( Quote
zuziaM Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Mam dom dla wszystkich 6 kotkow w Zgorzelcu ! Dom u pani, ktora kazda wolna chwile poswieca dla zwierzakow. Jezdzi po wsiach i bierze od gospodarzy kocice, ktore zawozi do sterylizacji i potem oddaje wlascicielom. Ma u siebie juz sporo kotkow .... chorych i biednych ..... Ma kilka psow z roznymi schorzeniami. Czynnie udziela sie na rzecz schroniska kolo Zgorzelca. Wspaniala cudowna osoba. Moj telefon : 0695 555 221 ( zaraz zmykam z dogo i bede dopiero jutro rano o 8-ej ) Chcialabym sie umowic wiec na czwartek z demi, zeby razem byc w jednym czasie u tego pana. Ja je wezme od tego pana i zawioze do domu. Quote
Seaside Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Gosieńko czy mówiłam Ci już że kocham Cię nad życie??????????? Miałąm przeczucie chyba żeby do Ciebie napisac - najpierw pomyślałam że zawrócę ci tylko głowę - masz tyle zwierzaków u siebie!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts