Jump to content
Dogomania

Kto może przetrzymać Sonię od 30.12 do 1.01 ??? WROC-> POMOCY!!!! ma dom

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Założyłam watek na miau... o kotkach kompletnie nic nie wiadomo, wiek?

kompletnie nic, podejrzewam, że są w wieku od 4-5 lat w góre.
Wiem, ze jest jedna szylkrecia, jedna biało-czarna i to wsio...:shake:

Posted

demi napisał(a):
kompletnie nic, podejrzewam, że są w wieku od 4-5 lat w góre.
Wiem, ze jest jedna szylkrecia, jedna biało-czarna i to wsio...:shake:

Demiś, czy w razie czego wyskrobiecie kasę na badania choć jednej kici (FeLV, FIV?) Może bym z jedną sierotkę upchnęła, ale wolę nie ryzykować, Krówka będzie tuż po szczepieniu....

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Demiś, czy w razie czego wyskrobiecie kasę na badania choć jednej kici (FeLV, FIV?) Może bym z jedną sierotkę upchnęła, ale wolę nie ryzykować, Krówka będzie tuż po szczepieniu....

kochana ja już zadnej kasy nie wyciągne z własnej kieszeni, nie jestem w stanie...:-( a prezesowa wątpię, żeby sie na to zgodziła, bo są większe potrzeby, mamy przecież 200 karmicieli i kupe interwencji, a pieniędzy naprawdę mało...:shake:

ja nie wiem, ale ja już coraz bardziej wymiękam... nie wiem czy to przez to choróbsko czy jak? :-( ale juz coraz częściej nie mam do tego wszystkiego siły:placz:

Posted

Poker napisał(a):
w Bolesławcu jest przemiła madga z.,może ona dałaby radę obfocic zwierzaki i pomóc?

Właśnie, fotki bardzo potrzebne :roll:, Demi napisz do niej PW, może się zgodzi pojechać i porobić zdjęcia zwierzakom. :roll:

Posted

mam zdjęcia suni:loveu:

lece je gdzieś teraz szybcikiem zeskanować, mam nadzieję, ze coś od 7 będzie otwarte:roll:

ja już spać przez te biedactwa nie mogę:shake::-(

Posted

nie zeskanujesz, gdzie? Demi moze do mnei do szkoly (pracy)??
ja jestem do 8 na chacie to mogę te zdjęcia wziąć do pracy i zeskanować (postaram się) a jak nei to polecę na miasto

Posted

xmartix napisał(a):
no i oferuję zrobić ogłoszenia dzisiaj tej rottce

ze szczęścia chyba się popłacze:placz: Dziękuje Marcia!

Dziś będę mieć zdjecia, mam nadzieję, ze zaraz:roll: Bo później cały dzionek mnie nie ma, bedę w Kamieńcu ws psiaków.

Posted

zaraz poprosze tutaj Seaside z Boleslawca
cos wymyslimy...

fotki moze bedzie mogla zrobic i doradzi moze co z kotami?

przypominam o przyklejonej liscie stron ogloszeniowych
jesli nie dacie rady sami zrobic wszystkich w mapie pomocy dogo sa oferty pomocy w tym zakresie

zagladajcie do niej!

Posted

jestem 0 niestety nie mam możliwości podjechać, nie mieszkam aktualnie w B-cu - długa historia, napisałam pixie :(
Zaraz przeszukam wątki i zwołamy tu ludzi w Wrocławia i okolic

DT muszą się znaleźć!!!!!!!!

Posted

wysłałam już z 10 PW mam nadzieję, że wiadomośc rozniesie się jak najdalej :( - idę szperać dalej :(

Edit - dzwoniłąm też do ciotki kociej mamy w Bolesławcu - ma 7 kotów i 1 nowego z nużycą :( Niestety powiedziała że nie da rady, ledwo izoluje teraz swoje :( Będzie też pytała :(

Posted

Mam dom dla wszystkich 6 kotkow w Zgorzelcu !

Dom u pani, ktora kazda wolna chwile poswieca dla zwierzakow. Jezdzi po wsiach i bierze od gospodarzy kocice, ktore zawozi do sterylizacji i potem oddaje wlascicielom.
Ma u siebie juz sporo kotkow .... chorych i biednych .....
Ma kilka psow z roznymi schorzeniami.
Czynnie udziela sie na rzecz schroniska kolo Zgorzelca.
Wspaniala cudowna osoba.

Moj telefon : 0695 555 221 ( zaraz zmykam z dogo i bede dopiero jutro rano o 8-ej )

Chcialabym sie umowic wiec na czwartek z demi, zeby razem byc w jednym czasie u tego pana.
Ja je wezme od tego pana i zawioze do domu.

Posted

Gosieńko czy mówiłam Ci już że kocham Cię nad życie???????????
Miałąm przeczucie chyba żeby do Ciebie napisac - najpierw pomyślałam że zawrócę ci tylko głowę - masz tyle zwierzaków u siebie!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: