Pianka Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 malicja napisał(a):co u Reksika? zaczal juz brac nowy lek? Te co Justyna miała kupić pewnie tak. Niestety te darmowe leki z Bielska nie dotrą, ci ludzie w ogóle nie odbierają telefonu:shake: Quote
jusstyna85 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Pianka napisał(a):Te co Justyna miała kupić pewnie tak. Niestety te darmowe leki z Bielska nie dotrą, ci ludzie w ogóle nie odbierają telefonu:shake: myślisz, ze umyslnie? moze warto to sprawdzć dzwoniąc z innego numeru... Quote
Pianka Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 No skoro kazali zadzwonic o konkretnej porze a nie odbieraja, nawet później i następnego dnia to chyba umyślnie. Dzwonienie z innego telefonu nic nie bo oni mają wyłączony telefon, no i mają domowy, nie komórke. Zresztą i tak juz nic to nie da, transport przepadł:roll: Quote
Lionees Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Dowiedzcie się jaką dawkę leku przyjmuje Reks i ile u was kosztuje jedna kapsułka.Jeżeli ceny leków są różne w różnych miastach,to może u nas będzie taniej i wtedy bym Wam wysłała Quote
kaa Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Reks na vetmedinie ,czuje się lepiej ,tzn.jest bardziej ożywiony,więcej chodzi,ale teraz przyplątało się zapalenie oczka i dostaje krople do oczu:roll: Quote
yumanji Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 co z adopcja do niemiec?na jak dlugo reks ma leki? Quote
kaa Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 yumanji napisał(a):co z adopcja do niemiec?na jak dlugo reks ma leki? Wstępnie miał jechać ,w tamtą sobotę,obecnie ma jechać w tą sobotę ,tylko dzwonili że zepsuło się auto z przyczepą i nie wiemy czy wszystkie psy uda im się zabrać ,jeśli nie wezmą wszystkich teraz,to znów o tydzień się Reksowi przeciągnie wyjazd.Co do leków ,to do wyjazdu będzie na vetmedinie, po niedzieli musimy mu dokupić,kilka kapsułek. Quote
kaa Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 W tą sobotę nie przyjechali z powodu zepsutego auta, czyli w następną sobotę, ze zdrówkiem i lekami bez zmian. Mam nadzieję że to już ostateczny termin. :roll: Quote
jusstyna85 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 A jak mam takie pytanie- czy Reks po Vetmedin dużo pije i sika? przeraża mnie mój pies,bo nigdy tyle nie pił,ani nie sikał,a weterynarza mamy dopiero na środe :( Quote
kaa Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Reks na początku rzeczywiście dużo pił i sikał, (wszystkie sercowce dużo piją) ale on miał dodatkowo furosemid (moczopędny). Po odstawieniu tego leku, już nie było to tak widoczne. Quote
zaba14 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 moj tez bierze vetmedin ale on nigdy duzo nie pił... :roll: Quote
jusstyna85 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Ja sobie nie potrafie wyobrazić jak takie chore psy mogą być w schronisku :( na dodatek Dino zaczął popuszczać mocz :( znowu wizyta u weta i tak co 2 dni... Quote
Pianka Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 U Reksia nic nowego, dalej sobie czeka i bierze leki. Domek pospiesz sie:mad: Dostałam 20 zł z bazarku Rybci Quote
kaa Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 jusstyna85 napisał(a):Ja sobie nie potrafie wyobrazić jak takie chore psy mogą być w schronisku :( na dodatek Dino zaczął popuszczać mocz :( znowu wizyta u weta i tak co 2 dni... Reks, jedzie w sobotę :lol:. A jak ,poprostu są ,muszą się gdzieś podziać , jeśli nikt ich nie chce, a my staramy się żeby było im jak najlepiej, bez względu na warunki, chorobę, i ,,kochających byłych właścicieli" i całe zło tego świata. Quote
kaa Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 No Reksio czekał, czekał i się doczekał -dziś w nowym domku,będzie nocował. Dostał na drogę zapas Vetmedinu, na kilka dni. Cieszę się bardzo.:Cool!: Quote
jusstyna85 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Reksiu tak sie ciesze :multi: Życze Ci powodzenia w nowym domku... Quote
Recommended Posts