Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Herspri napisał(a):
Jak pytałam gdzie baryłka będzie miała być po sterylce jak nie ma dla niej DT to ktoś mi odpisał że spokojnie będzie mogła być w 'biurze' a jak już dojdzie do siebie to wróci do kojca. Moje pytanie brzmi, dlaczego w tej sytuacji suka nie może być w schronisku w tym biurze ?

bo doszła juz do siebie
oni niechętnie trzymają tam psy
poza tym jest chętny jeden świr na Baryłkę
ma być na łańcuchu
i juz się pytają kiedy Ją przywieziemy?

Posted

Jutro wyciągnięcie szwów i Baryłka ma sie zbierać. Tymbardziej że zaczyna hałasować :shake: Już nie chce siedziec sama i głośno dopomina się towarzystwa..

Posted

ale z niej ślicznotka :loveu:

a ta fotka, to idealnie do ogłoszeń się nadaje :lol:

i taka słodka psinka ma wylądować przy budzie na łańcuchu :shake:

Posted

Slepota ze mnie stara, że ja wcześniej tego wątku nie zauważyłam...!!???
Przeczytałam cały......
bubu...jak ty dajesz radę..?????

Posted

Baryłka jest cały czas w lecznicy w Bielsku.
W przyszłym tygodniu jestem umowiona z Panią chętną na Baryłkę. Może coś z tego będzie bo z rozmowy telefonicznej domek zapowiada się całkiem niezle.

Posted

_bubu_ napisał(a):
Baryłka jest cały czas w lecznicy w Bielsku.
W przyszłym tygodniu jestem umowiona z Panią chętną na Baryłkę. Może coś z tego będzie bo z rozmowy telefonicznej domek zapowiada się całkiem niezle.

Trzymamy kciuki, tym razem musi się udać!!!

Posted

Jesteśmy już po spotkaniu. Domek zapowiada się fajnie, mam nadzieje, że się nie rozmyślą. Wstępnie chcieliby zabrać Baryłkę za tydzień jak skończy brać zastrzyki. Myślę jednak , że jeszcze wszyscy domownicy muszą sobie na spokojnie wszystko przemyśleć bo martwili się bardzo stanem zdrowia Baryłki. A tu muszą być pewni decyzji biorąc psiaka który wymagać może leczenia. Plusem jest to że mieli foksterierke o bardzo podobnym usposobieniu i charakterku jak Baryłka i tym ich zauroczyła. Sama Baryłka wdzięczyła się , dawała całuski , kochana psinka :) zaprezentowała tez swój charakterek obszczekując wszystkich wchodzących do lecznicy . o psiakach i kotku nie wspominając ;)

Posted

Baryłka to prawdziwy SKARB! Miałam przyjemność Ją poznać i powiem szczerze,że potrafi na "dzień dobry" rozkochać w sobie każdego!
Mamy kilka zdjęć - później wrzucimy :razz: Ze spacerku oczywiście :cool3: