Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Baryłka głupieje w tym kojcu. Dzisiaj wygryzła dziure w spodniach jednej Pani odwiedzającej schronisko :evil_lol: Taki ma charakterek :evil_lol: Niestety ta łysinka wygląda coraz bardziej nieciekawie..

Posted

Baryłka ma przepukline. Jutro zabieg. Pilnie potrzebny tymczas. Niedługo wizyta w chetnym domku wiec mam nadzieje ze tymczas nie bedzie potrzebny na długo. Ale nie może po zabiegu wrócic do schronu.

Posted

Baryłka czuje sie dobrze. Przebywa w lecznicy. Spacerki ją troche uspokajają. Musiała okropnie czuć sie w kojcu. Ma tyle enegrii. Jutro wizyta dla Baryłki.

Posted

Wizyta wypadła fatalnie. Pozostali którzy dzwonią to głównie myśliwi którzy chcą ją do kojca albo rozmnażacze. A Baryłka już dawno miała opuścić lecznice :( Nie ma jej gdzie dać. W hotelu też nie ma miejsc z powodu ferii.
O domu tymczasowym nawet nie marze. Sytuacja jest naprawdę bardzo trudna :shake:

Posted

Jak pytałam gdzie baryłka będzie miała być po sterylce jak nie ma dla niej DT to ktoś mi odpisał że spokojnie będzie mogła być w 'biurze' a jak już dojdzie do siebie to wróci do kojca. Moje pytanie brzmi, dlaczego w tej sytuacji suka nie może być w schronisku w tym biurze ?