Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a tak pytam bo ostatnio jak pani z allegro dzwoniła to się mnie pytała o szczeniaki a później coś o jagterierce przebąknęła :roll: No ale widzę że nic z tego dalej nie wynika :shake:

Posted

_bubu_ napisał(a):
tak wystawiam tez allegro baryłce. Kiepsko z nią, jest smutna i łysieje po bokach :shake:

bidulka :-(
w dodatku łysieje teraz jak jest tak zimno :-(
a może po prostu nie odpowiada jej towarzystwo biednego, smutnego i starszego Cykorka, w końcu ona jest młoda i chciałaby sie pewnie bawić :roll:

Posted

peate napisał(a):
bidulka :-(
w dodatku łysieje teraz jak jest tak zimno :-(
a może po prostu nie odpowiada jej towarzystwo biednego, smutnego i starszego Cykorka, w końcu ona jest młoda i chciałaby sie pewnie bawić :roll:

juz ma kojec tylko dla siebie
Cykorek wyprowadził się

Posted

Herspri napisał(a):
a to ona może być sterylizowana jek jest w złej kondycji ( kaszle, łysieje ) ?
I gdzie będzie po sterylce ?

Po sterylce, jeśli się nie mylę wróci do schroniska. Parę dni na rekonwalescencję w biurze, a potem znów boks...

Posted

Herspri napisał(a):
a to ona może być sterylizowana jek jest w złej kondycji ( kaszle, łysieje ) ?
I gdzie będzie po sterylce ?

schroniskowa rzeczywistosc... no chyba że wezmiesz ją na tymczas :razz: smutno Ci bedzie jak ostatni szczeniaczek pojdzie do domu prawda? :p

Posted

_bubu_ napisał(a):
schroniskowa rzeczywistosc... no chyba że wezmiesz ją na tymczas :razz: smutno Ci bedzie jak ostatni szczeniaczek pojdzie do domu prawda? :p

Po tych szczeniakach to będę dochodziła do siebie przez miesiąc chyba :eviltong: Ale ogłoszenia mogę porobić w ramach wolnego czasu, tylko nie wiem gdzie jeszcze poza allegro młoda była ogłaszana