peate Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 to wie chyba tylko bubu, albo ktoś kto robił jej allegro ;) Quote
_bubu_ Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 tak wystawiam tez allegro baryłce. Kiepsko z nią, jest smutna i łysieje po bokach :shake: Quote
Herspri Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 a tak pytam bo ostatnio jak pani z allegro dzwoniła to się mnie pytała o szczeniaki a później coś o jagterierce przebąknęła :roll: No ale widzę że nic z tego dalej nie wynika :shake: Quote
peate Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 _bubu_ napisał(a):tak wystawiam tez allegro baryłce. Kiepsko z nią, jest smutna i łysieje po bokach :shake: bidulka :-( w dodatku łysieje teraz jak jest tak zimno :-( a może po prostu nie odpowiada jej towarzystwo biednego, smutnego i starszego Cykorka, w końcu ona jest młoda i chciałaby sie pewnie bawić :roll: Quote
BUDRYSEK Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 peate napisał(a):bidulka :-( w dodatku łysieje teraz jak jest tak zimno :-( a może po prostu nie odpowiada jej towarzystwo biednego, smutnego i starszego Cykorka, w końcu ona jest młoda i chciałaby sie pewnie bawić :roll: juz ma kojec tylko dla siebie Cykorek wyprowadził się Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Pewnie wolałaby swój domek... Quote
_bubu_ Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Ludzie dzwonią owszem... ale jak mówie że będzie sterylizowana to juz nie są zainteresowani. Normalne.. :shake: Quote
peate Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Baryłce trzeba w końcu imię zmienić :cool3: bo juz żadna z niej baryłka :lol: sunia linie ma że hej :loveu: Quote
BUDRYSEK Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Baryłka została dzisiaj zaszczepiona za tydzień ma byc sterylka Quote
_bubu_ Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Baryłka smutna w schronie siedzi. A tu nawet tymczasu nie widać :( Quote
peate Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 biedna mała Baryłka :-( łysieje, kaszle, a tu domku nie widać :-( jak ona biedna przetrwa tą zimę :placz: Quote
Herspri Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 a to ona może być sterylizowana jek jest w złej kondycji ( kaszle, łysieje ) ? I gdzie będzie po sterylce ? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Herspri napisał(a):a to ona może być sterylizowana jek jest w złej kondycji ( kaszle, łysieje ) ? I gdzie będzie po sterylce ? Po sterylce, jeśli się nie mylę wróci do schroniska. Parę dni na rekonwalescencję w biurze, a potem znów boks... Quote
_bubu_ Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Herspri napisał(a):a to ona może być sterylizowana jek jest w złej kondycji ( kaszle, łysieje ) ? I gdzie będzie po sterylce ? schroniskowa rzeczywistosc... no chyba że wezmiesz ją na tymczas :razz: smutno Ci bedzie jak ostatni szczeniaczek pojdzie do domu prawda? :p Quote
_bubu_ Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 ja robiłam tylko allegro, alegratke i blog krakowski. nikt chyba wiecej nie robil. Quote
Herspri Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 _bubu_ napisał(a):schroniskowa rzeczywistosc... no chyba że wezmiesz ją na tymczas :razz: smutno Ci bedzie jak ostatni szczeniaczek pojdzie do domu prawda? :p Po tych szczeniakach to będę dochodziła do siebie przez miesiąc chyba :eviltong: Ale ogłoszenia mogę porobić w ramach wolnego czasu, tylko nie wiem gdzie jeszcze poza allegro młoda była ogłaszana Quote
Helga&Ares Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Słuchajcie, czy suczka nadawałaby się dla myśliwego? Ma jakieś 'zapędy' łowcze? Quote
_bubu_ Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 no tego to nie mamy jak sprawdzić Quote
peate Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 ale to w końcu rasa myśliwska , chyba :roll: Quote
Recommended Posts