Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Suczka trafiła do schroniska w zaawansowanej ciąży. Urodziła szczeniaczka . Wychowała go oraz inne podrzutki. ma 4-5 lat. To kochana sunia, przytula sie do wszystkich, jest wesoła i przyjazna.
pomóżcie znalezc domek dla niej. Wygląda jak Jagdterrier - niemiecki terier myśliwski. Być może uciekła właścicielowi w cieczce. niestety nikt po nią do tej pory się nie zgłosił. Przed wydaniem zostanie wysterylizowana.

kontakt : [email protected] lub tel. 515242723

allegro
terier -smutna sunia czeka w schronisku (525629475) - Aukcje internetowe Allegro

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gamoń napisał(a):
W jakim schronie jest.?Może sterylka aborcyjna wchodziłaby w gre?

schron jest w okolicy Bielska-Białej. Ale jak znalazłby sie dla niej dobry tymczas to sie ją zawiezie nawet daleko. Ciaza jest zaawansowana dlatego w schronisku pozwola jej urodzic.

Posted

bubu a dlaczego schron nie zrobi sterylki aborcyjnej .Czy następne biedaki mają siedzieć w schronie i chorowac a nawet odchodzic za TM.Idzie zima -to nie jest dobry czas na howanie dzieci.Ta sunia jest młoda więc zabieg przeszła by bez kłopotów.

Posted

W takich sytuacjach niestety niema jednego dobrego wyjścia :roll:
Chociaż ja bym była za aborcyjną... ale rozumiem że nie wszystkim się to może podobać i wiem jak ciężka to jest decyzja bo sama oddawałam na zabieg sunie która dosłownie na dniach miała rodzić. Mimo wszystko nie żałuję decyzji.

Problem tutaj polega na tym że nie wiadomo czy suka będzie miała odpowiednie schronienie - może być tak że i suka i szczenięta będą się męczyły w sytuacji kiedy będą musiały pozostać w schronisku, ale może być i tak że w ostatniej chwili ktoś ją przygarnie. Niestety tego nie potrafimy przewidzieć.
W ostateczności można też rozważyć uśpienie ślepego miotu...

Tylko proszę na mnie nie krzyczeć, nie każę nikomu gnać co sił w nogach do weterynarza-mordercy. Rozważam tylko możliwości

Posted

Jak sunia urodzi to straci szansę na szybką adopcje.Musi przeciez odchowac szczeniaki.kiepskie wyżywienie oraz awitaminoza po karmieniu też zrobi swoje.Czy za mało tych biedaków na tym świecie?:shake::shake::shake:
Rozważcie to póki czas.

Posted

Powiem otwarcie że nie podoba mi się ten pomysł żeby suka rodziła
jakby nie patrzeć rozmnażamy nieszczęście :shake:
Szczeniaków może być 3 a może być 6 w schronisku one ABSOLUTNIE nie mają szansy więc jeśli oszczeni się w schronisku moim zdaniem miot do uśpienia.
Jeśli znajdzie się tymczas - to już inna sprawa.
Widzę że zainteresowanie wątkiem jest ZNIKOME :shake:
Pytałam znajomych ale jak dowiedzieli się że ma rodzić to się w czoło postukali :roll:

Posted

o! widzę, że liczba maluchów rośnie!
pewno są słodziutkie :loveu::loveu::loveu::loveu:
kiedy będą jakieś fotki rodzinki?
a sunia siedzi w boksie z tymi maleństwami?