Voute Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Russellka - w linkach, które podałaś, produkt jest niedostępny :) Quote
evel Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='Russellka'][url]http://www.whippy.pl/hero-atom-zolty-p-164.html[/url] [url]http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=4184[/url] Proszę bardzo :)[/QUOTE] Sprzedany :placz: Quote
Russellka Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 hmmm a u mnie pokazuje że na whippy są dostępne :hmmmm: Quote
chi23 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Moja sucz łapie dekiel prowadzony przed nosem:klacz: Zaraz zamawiam hero pup 160:razz: Quote
Ania&Psy Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='Russellka']hmmm a u mnie pokazuje że na whippy są dostępne :hmmmm:[/QUOTE] wyprzedane ;) Quote
evel Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='Ania&Psy']wyprzedane ;)[/QUOTE] A będą jeszcze? Ktoś ma jakieś tajne info na ten temat? ;) Quote
Unbelievable Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='evel']A będą jeszcze? Ktoś ma jakieś tajne info na ten temat? ;)[/QUOTE] jasne, że będą tylko trzeba spytać ;) pan z whippy i pomoże dobrać talerze i będzie wiedział mniej-więcej kiedy będą, kontakt jest super ;) Quote
Karilka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Cholera ja mam dwa dobre psy do tego tylko.. Nie umiem rzucać! Quote
Voute Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 [quote name='Karilka']Cholera ja mam dwa dobre psy do tego tylko.. Nie umiem rzucać![/QUOTE] Praktyka czyni mistrza :evil_lol: Quote
Qeeriefire Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 [quote name='Karilka']Cholera ja mam dwa dobre psy do tego tylko.. Nie umiem rzucać![/QUOTE] Kiedy człowiek dobrze rzuci to i pies zlapie :D Poczytaj na początek o takich rzutach jak : roller , backhand i foater . Dysk trzeba też umiejętnie trzymać ( ustawić palce itd.) Powodzenia :) Quote
ola&neo Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 na stronie latajacepsy.pl sa filmiki jak rzucać dyski :) Quote
evel Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Są :loveu: :loveu: :loveu: [IMG]http://img710.imageshack.us/img710/1445/dscn6289l.jpg[/IMG] Pies oszalał, ja jestem zadowolona, mimo wszystko zaryzykowałam i wzięłam dość duże dyski jak na małego psa... Zobaczymy jak się dalej będą sprawować :) Quote
Qeeriefire Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 To gratuluje nowego " nabytku " :) A gdzie kupiłaś ? Powodzenia oczywiście Quote
Karilka Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='Collie']Kiedy człowiek dobrze rzuci to i pies zlapie :D Poczytaj na początek o takich rzutach jak : roller , backhand i foater . Dysk trzeba też umiejętnie trzymać ( ustawić palce itd.) Powodzenia :)[/QUOTE] Ale ja ognie jestem gralsak taki. Psy mi sie marnuja ;) Quote
Qeeriefire Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='Karilka']Ale ja ognie jestem gralsak taki. Psy mi sie marnuja ;)[/QUOTE] Trzeba dobrze skupić uwage psa , ale rzuty to podsatwa. Najpierw człowiek musi sam się nauczyć rzucać :D To może ćwiczenie dogfrisbee pod okiem szkoleniowca :) ? Quote
Karilka Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Znaczy moje psy są takie z joblem na wszystko co się w ręku trzyma gorzej ze mna ;). Co do szkoleniowca to wole inne wersje szkolenia. Quote
evel Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='Collie']To gratuluje nowego " nabytku " :) A gdzie kupiłaś ? Powodzenia oczywiście[/QUOTE] Znalazłam tę stronkę: [url]http://www.discbusters.com/dogfrisbee_5.html[/url] , napisałam, akurat są dostępne :) [quote name='Karilka']Ale ja ognie jestem gralsak taki. Psy mi sie marnuja ;)[/QUOTE] Kochana, jak JA się uczę rzucać to wszystko jest możliwe :evil_lol: Trzeba w sobie znaleźć odpowiednią motywację i samozaparcie i jakoś idzie ;) Quote
evel Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Ekhm. Rozumiem, że mogę fastbacki potraktować pilniczkiem? Suczowi bardzo smakują najwyraźniej (nie, nie mamla, dziurawi jak łapie tudzież podnosi z ziemi, stojąc na nich np. jedną łapą i warcząc, głupek) i wyglądają jakby sporo przeszły :evil_lol: Gdzieś wyczytałam w tym dziale, że ktoś próbował żelazkiem zaprasowywać, ale chyba nie jestem aż takim hardkorem :evil_lol: Quote
Daga&Maks Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='evel']Ekhm. Rozumiem, że mogę fastbacki potraktować pilniczkiem? Suczowi bardzo smakują najwyraźniej (nie, nie mamla, dziurawi jak łapie tudzież podnosi z ziemi, stojąc na nich np. jedną łapą i warcząc, głupek) i wyglądają jakby sporo przeszły :evil_lol: Gdzieś wyczytałam w tym dziale, że ktoś próbował żelazkiem zaprasowywać, ale chyba nie jestem aż takim hardkorem :evil_lol:[/QUOTE] ja swoje fastbaki traktuję papierem ściernym i mają się świetnie ;) pilniczka spokojnie możesz na nich użyć, ale wydaje mi się że papier ścierny jest wygodniejszy Quote
sator_k_ Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Ja tez używam paieru ściernego, tyle że na SuperHero i tam to się musze nameczyć, zeby był jakiś efekt ;) Quote
Stevie Rae Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Słuchajcie, być może podobny problem pojawił się wcześniej, i doradzicie (ba, wręcz nakażecie) przeszukiwać wątek, ale utknęłam na stronie 6 i dalej nie mam cierpliwości, szczerze powiedziawszy ... :) Mam psiaka, półtora roku, 11 kg, szybki, zwinny, inteligentny. Cóż, pomyślałoby się, że idealny kandydat na frisbee, ale już druga osoba z tego duetu nie koniecznie jest taka wspaniała ... Chciałam bowiem rozpocząć karierę frisbee, ale jak doradzili mi rodzice - kup coś najtańszego, jak Wam będzie wychodzić, kupicie profesjonalne. Teraz wiem, jak duży błąd popełniłam, dlatego szybko zaprzestałam dalszej nauce - a dokładniej nakręcaniu (chociaż w sumie już daleko doszłam). Bardzo proszę o doradzenie, o ile jest to możliwe, a nie "zjechanie". Doskonale zdaję sobie sprawę z błędu jaki popełniłam, i prosiłabym o dalsze niewytykanie :) - tak więc Kapsel, bo tak nazywa się nasz bohater bardzo ładnie reaguje na frisbee, rollery łapie, płaskie rzuty (te po ziemi) również, natomiast wyskoki - nie i kropka. Mam tutaj na myśli wyrzucenie wysoko frisbee, a psiak ma wyskoczyć po nie. Jak mogę go tego nauczyć? - jakie są wymagania dla startujących w zawodach? chodzi mi o wiek startujących, czy musi to być rasowiec ...? Dodam jeszcze, że zamierzam kupić jednego softa, i na nim ćwiczyć, no a później Competiony :) Quote
sator_k_ Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Na początku zrób ćwiczenia na lapanie dysku z ręki. Pozwolę sobie wstawić mój filmik, który kiedyś przygotowywałam własnie, żeby pokazac jak my się uczyliśmy. Może pomoże [URL]http://www.youtube.com/watch?v=dZcWYN2lrTs[/URL] Quote
evel Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Podpowiem Ci coś od razu - nie kupuj [B]jednego[/B] talerza, bo później będziesz miała problem taki jak ja na początku przy przestawianiu psa - pies łapie dysk i spieprza, bo jest przyzwyczajony, że był dotąd tylko jeden ;) Ale już sobie radzimy z tym. Gdybym wiedziała, że tak będzie to bym od razu kupiła dwa gumiaki, ale mądry Polak po szkodzie ;) Rozumiem, że Kapsel łapie rollery i ...? Overy robicie czy co? Wiesz, te efektowne wysokie wyskoki to powiedziałabym etap dla dość zaawansowanych ;) Z tego co wiem, jeśli chodzi o zawody, to psiak nie musi być rasowy, a uczestnik [U]chyba[/U] nie musi mieć skończonych 18. lat, ale jeszcze wypowiedzą się pewnie osoby bardziej zorientowane ;) Aha, dobre dyski wcale nie muszą być super-drogie - ja kupiłam fastbacki za 18zł/sztukę. Quote
wenabc Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='evel']Podpowiem Ci coś od razu - nie kupuj [B]jednego[/B] talerza, bo później będziesz miała problem taki jak ja na początku przy przestawianiu psa - pies łapie dysk i spieprza, bo jest przyzwyczajony, że był dotąd tylko jeden ;) Ale już sobie radzimy z tym. Gdybym wiedziała, że tak będzie to bym od razu kupiła dwa gumiaki, ale mądry Polak po szkodzie ;) Rozumiem, że Kapsel łapie rollery i ...? Overy robicie czy co? Wiesz, te efektowne wysokie wyskoki to powiedziałabym etap dla dość zaawansowanych ;) Z tego co wiem, jeśli chodzi o zawody, to psiak nie musi być rasowy, a uczestnik [U]chyba[/U] nie musi mieć skończonych 18. lat, ale jeszcze wypowiedzą się pewnie osoby bardziej zorientowane ;) Aha, dobre dyski wcale nie muszą być super-drogie - ja kupiłam fastbacki za 18zł/sztukę.[/QUOTE] I właśnie się wtrącce ja z weną byłam na jednym gumowiaku i teraz jest problem wziełam do reki woham o ale to tak na próbe aby zobaczyc co będzie na dwa dyski i wlaśnie się stało wena biega i tak o jeden ma w pysku a drukiego też ma w pyskui biega z dwoma śmiesznie to wygląda a więc... mówię póśc i puszcza ale myślę że się tego udłuczy?? Bo jak to bedzie wyglądać!!! cały czas gadać póśc póśc pósc ? A to moja wina że uzyłam jednego:( Quote
Recommended Posts