jusstyna85 Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Moge wpisać w tytule, że będzie miał DS? Quote
j3nny Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 niufek napisał(a):Nie ma co pytac , Moruska zabierzemy przy nastepnej okazji . naprawde????? az sie boje uwierzyc Quote
agat21 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 niufek napisał(a):Nie ma co pytac , Moruska zabierzemy przy nastepnej okazji . :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
jusstyna85 Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Morusek będzie w DT w Niemczech i tam będzie szukał DS... Quote
jusstyna85 Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 j3nny napisał(a):a to nie u Niufek? właśnie u Niufek... Quote
j3nny Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 jusstyna85 napisał(a):właśnie u Niufek... to cudownie :multi::multi::multi: co tutaj taka mała radość? Quote
jusstyna85 Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 j3nny napisał(a):to cudownie :multi::multi::multi: co tutaj taka mała radość? Radość przytłacza tragizm innych psiaków...:( ale oczywiście to super wiadomości... Quote
agat21 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Wspaniałe wieści w święta! :multi: Niufek.. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
niufek Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Dziewczyny , czas sie cieszyc i miec nadzieje na lepszy rok .Morusek juz ma zapewniony praktycznie domek staly .Zrobilam mu taki opis ,ze nikt sie nie mogl mu oprzec .To co czlowiek mu zlego w zyciu wyrzadzil ,tyle mu inny czlowiek radosci da .Wierzmy gleboko w sercu ,ze kazdy z tych biednych ofiar ,te radosc zazna co Morus u schylku swego zycia .Pamietajcie ,ze nasz wysilek nie pojdzie na marne .Morus bedzie szczesliwy ,ale patrzcie teraz na jego braci i siostry ze Schroniska w Rudzie Slaskiej .Tam jest ich wiecej . Za to schronisko oddam swa skore , za te psy ,oddam ostatnia koszule ,ale bez was nie biedzie tego efektu .Sami jestesmy niczym .Sami przy najwiekszych staraniach nie zdzialamy wiele , ale z wami swiat stanie sie lepszy .Pomozcie nam wspolnie pomagac , popatrzcie na Jowisza , poparzcie na innych ,np. Blanka . Prosze Was o dorobine , jedna zlotowka oznacza wiele .Pamietajcie o tych psach .Nie zapomnjcie ich prosze . Quote
agat21 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 niufek, racja - w schronisku cała masa innych nieszczęść - o nich też będziemy pamiętać Quote
jusstyna85 Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 czeka grzecznie na transport...pewnie nie wie co go dobrego jeszcze czeka... Quote
niufek Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 j3nny napisał(a):to czekamy na zdjęcia :loveu: Juz zdjecia ?? Dajce odsapnac .Za to pare slow o Morusie .Sprawa jest troche no ......jak by tu powiedziec , no sytuacja sie troszke zmienila :oops:. Ci co dotad nie poznali Morusa ,to niech zaluja ,a jest czego . Morus jest prawie slepy :roll:,za to jest komiczny .Dzis polatal po ogrodzie no i po 20 minutach wolam go do domu , czekam , czekam ,az w koncu widze ,ze czlapie :multi:.Poszlam pare krokow do przodu ,wolam no i Morus czlapie ,ja wyciagam rece .........,a Morus idzie dalej :roll:,no i idzie i mnie szuka :crazyeye:.To ja znowu wolam. Oj ,wrocil sie :multi:, ale przeszedl obok i idzie dalej , az zaczelam do niego gadac ,wtedy juz wiedzial gdzie jestem . On jest swietny , za pare dni idzie do swego domu ,a ja nie wiem juz co bede robic bez niego .Z nim kazdy dzien pewnie wesoly bedzie .Poczciwy staruszek ,ktory nie przyspaza problemow ,tylko naprawde wesolosc .Beda mieli ludzie pocieche w nim jak nic . Quote
jusstyna85 Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 ale wieści...:) jemu to sie naprawde udało...i tak szybko domek, prosze podziękować tym ludziom ... Quote
jusstyna85 Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Dobrze, że są jeszcze tacy ludzie z sercem... może wkrótce jeszcze jakiemuś staruszkowi sie poszczęści...oby tak było... Quote
niufek Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 jusstyna85 napisał(a):ale wieści...:) jemu to sie naprawde udało...i tak szybko domek, prosze podziękować tym ludziom ... Wiesz ,to te zdjecia i opis spowodowaly ,ze sie domek znalazl .Ale to ,ze on prawie slepy ,tego im jeszcze nie powiedzialam ,sami zobacza jak przyjada po niego :lol:. On jest naprawde smieszny i kochany . Quote
Pianka Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 A mówiłam, że Morusek jest świetny, ja go od razu pokochałam:loveu: Jak ja się ciesze z jego szcześcia:multi: też czekam na zdjęcia z niecierpliwością. Quote
niufek Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Wybaczcie mi ,ze jeszcze zdjec nie mam ,ale .................ja z Morusa to boki zrywam codziennie :evil_lol:. Dzis wlazl na balkonowe schody ,a ja go durna szukam i szukam .Slyszalam tylko takie popiskiwanie jak szczeniaka ,ale przeciez takich maluchow nie mam :roll:.W koncu patrze ..........,Morus na balkonie :crazyeye: i za chiny zlesc nie umie :roll:.Dopiero jak weszlam na balkon i potrzymalam go za obroze ,to sam zaczal zlazic :lol:.A cieszyl sie jak male dziecko :loveu:.Ja nie wiem czy go oddam . Quote
Izabela124. Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 To znaczy, ze Morusek już w swoim własnym domku? Quote
niufek Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Morus jest wyjatkowym psiakiem . Nie ma dnia bym sie przy nim nie smiala .Jego radosc jest tak wielka ,ze nawet gdy mam zly dzien ,to i tak mi sie ona udziela .Wystarczy na niego spojzec i juz dzien uratowany . Morusek jak przystalo na kawalera potrafi zachowac czystosc . Jemu do szczescia naprawde nie wiele potrzeba :wlasna pelna miseczka ,koszyczek i kocyk ,do tego troche tulania .To wszystko .Na ogrodzie biega z zadartym ogonem , dumny wsrod reszty psiakow .Jego zalety? Nie jest w zaden sposob uciazliwy ,nie natarczywy , spokojny , Wady? Czesto udaje gluchego ,ale jak sie go wola do daje jedzenia ,to odzyskuje sluch ,wiecej wad nie zauwazylam .Co do wzroku ,to ma naprawde juz slaby wzrok ,ale to nie jest wada ,on sobie swietnie z tym radzi ..Jest to naprawde wyjatkowy pies . Lubi sie bawic w chowanego :cool3: Czyzby jedzonko???:lol: To sie nazywa zycie :multi:, wlasny kocyk , i miejsce na sofie . Nikt nie uprzedzil ze mam laskotki :evil_lol: Quote
Recommended Posts